- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
Evet. Yaşamıştım çünkü. Nişan atmakla sonuçlandı. Bu tip erkekler daha relax hatunlarla denklik sağlıyor.Ve hep kavga hep huzursuzluk olur değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet. Yaşamıştım çünkü. Nişan atmakla sonuçlandı. Bu tip erkekler daha relax hatunlarla denklik sağlıyor.Ve hep kavga hep huzursuzluk olur değil mi
Nişanlıyken de hiç dikkat etmedi yaniEvet. Yaşamıştım çünkü. Nişan atmakla sonuçlandı. Bu tip erkekler daha relax hatunlarla denklik sağlıyor.
Adamın huyu, karakteri bu ise ne yapsın? Küpün içindeki ne ise dışarıya o sızar.Nişanlıyken de hiç dikkat etmedi yani
Doğru önceki efendi görinürdü hiç öyle çıkmadı sonraAdamın huyu, karakteri bu ise ne yapsın? Küpün içindeki ne ise dışarıya o sızar.
Hayır. O öğretmendi ben o zaman üniversite öğrencisiydim. Bayan öğretmen arkadaşlarıyla çok samimiydi. Üstelik okul müdürüydü. Hadi beni geçtim pozisyonun gereği biraz mesafeli ol desem de ı ıh olamıyordu. Ben de relax bir hatun olamıyordum. Sonucunda baya bildiğin nişan attık yani. Hep onu sıkmamla, bunaltmamla suçluyordu. Onun gözünde ben baskıcıydım, benim gözümde o ise fazla gevşekti. Nihayetinde nişan atmakla sonuçlandı. İyi ki de o nişan atılmış. Rabbime bin şükür. Nişan attıktan 1 ay sonra eşimle tanıştım :) En muazzam şey insanın kendi dengini bulmasıdır.Nişanlıyken de hiç dikkat etmedi yani
O dönemde sinirleriniz dw bozuldu değil miHayır. O öğretmendi ben o zaman üniversite öğrencisiydim. Bayan öğretmen arkadaşlarıyla çok samimiydi. Üstelik okul müdürüydü. Hadi beni geçtim pozisyonun gereği biraz mesafeli ol desem de ı ıh olamıyordu. Ben de relax bir hatun olamıyordum. Sonucunda baya bildiğin nişan attık yani. Hep onu sıkmamla, bunaltmamla suçluyordu. Onun gözünde ben baskıcıydım, benim gözümde o ise fazla gevşekti. Nihayetinde nişan atmakla sonuçlandı. İyi ki de o nişan atılmış. Rabbime bin şükür. Nişan attıktan 1 ay sonra eşimle tanıştım :) En muazzam şey insanın kendi dengini bulmasıdır.
Nişan atma hadisesi vukuu bulmuş sinirlerimin bozulmaması mümkün mü ? Apaçık bir travmaydı.O dönemde sinirleriniz dw bozuldu değil mi
Eşiniz karakter olarak hiç ona benzemeyen biri değil mi beyfendi ağırNişan atma hadisesi vukuu bulmuş sinirlerimin bozulmaması mümkün mü ? Apaçık bir travmaydı.
Bir erkeğin böyle tavırlar göstermesi onu kötü ya da aldatabilir biri yapmaz yanlış anlama. Bir kadının da eşinin karşı cinsle mesafeli olmasını istemesi onu hastalıklı yapmaz. Farklı tür iki insan tipi. O yüzden en güzeli herkesin kendi dengini bulması. Bence tabi.
HaklısınızNişan atma hadisesi vukuu bulmuş sinirlerimin bozulmaması mümkün mü ? Apaçık bir travmaydı.
Bir erkeğin böyle tavırlar göstermesi onu kötü ya da aldatabilir biri yapmaz yanlış anlama. Bir kadının da eşinin karşı cinsle mesafeli olmasını istemesi onu hastalıklı yapmaz. Farklı tür iki insan tipi. O yüzden en güzeli herkesin kendi dengini bulması. Bence tabi.
Çok şükür öyle. İnsanlarla mesafesini güzel ayarlar. Önceki ilişkimde delirme noktasına gelen ben, eşimi 1 kez olsun uyarmadım bu konuda. O da beni aynı şekilde. O da ben de nasıl davranacağımızı bilen insanlarız. Çok şükür.Eşiniz karakter olarak hiç ona benzemeyen biri değil mi beyfendi ağır
Ne güzel ben de ayarını bilen insan istiyorumÇok şükür öyle. İnsanlarla mesafesini güzel ayarlar. Önceki ilişkimde delirme noktasına gelen ben, eşimi 1 kez olsun uyarmadım bu konuda. O da beni aynı şekilde. O da ben de nasıl davranacağımızı bilen insanlarız. Çok şükür.
Benim ilginç bulduğum da bu neden kendine pek benzemeyen benle konuşmak istiyor
Bunca yıl böyle alışmış mesafe koyabilir mi sizce gerçektemBoyle canim cicim muck muck erkekleri sevmem ben.Ancak arkadas olurum onlarla .sizin gibi rahatsiz olurum.
Ama kotu bir niyeti olmayadabilir.Sosyal cevresi,ailesi ,kultur yapisi..Herkes rahat olabilir o bunu normal saniyordur
Sadece bu nedenle gorusmeyi kesmeyin.Bence hoslandiysaniz baslayin,zamanla tanirsiniz onu ve konusursunuz onunla.O da sizi seviyorsa mesafe koyar. Mesafe koymazsa da siz de kendi yolunuza bakarsiniz.
O kotuniyetli olmasa bile etrafindaki kadnlara nasil guveneceksiniz?
Mesafe olmali
Değil bence deAdam masumdur samimiyet seviyordur ama karşıdaki kadın yanlış anlayıp ilgileniyor sanabilir ya da umutlanabilir. O yüzden çok iyi bişey değil gibi :/
Hem çok yorucu olırE siz de onunla konuşmak istiyorsunuz. Size benzemediği halde. Değiştirmeye çalışacağınızı bildiğiniz bir insanla başlamayın derim. Onu o şekilde kabul edecekseniz başlayın. Yoksa huyunu suyunu, tarzını bildiği halde, sonradan sevgilisinin kıyafetlerine karışan erkekler gibi itici olursunuz.
Elbette yapar,sizi kaybetmek istemez.Belki rahatsiz oldugunuzu bilse suanda bile en azindan azaltmaya calisir. Birlikte takildiginizda sizi arkadaslaeiyla tanistiracak nasilsa .belki tanimadiginiz icin simdi daha vahim geliyor.bence biraz zaman lazim.Hemen vazgecmeyinBunca yıl böyle alışmış mesafe koyabilir mi sizce gerçektem