dayı evet candır ama insan önce kendı evladını düşünmeli değil mi?
insanın kendi çocugu yegenınden once gelmelı.
bende de küçük anne modunda takılan bir görümce var sinir oluyorum bu hallerine
sürekli bana ben x... in küçük annesiydım falan demesı cok itici geliyor bana
benim eşimin de iki tane yegenı var
abla bosanmıs eve donmus ve yegenler kocamla aynı evde buyumus
ama herseyın bır dozu olmalı
bu kucuk anne dediğiniz sevgili görümcem her telefonda baskı kurar
x... bu cocukları unutmak yok
bu cocuklar senın eline doğdu
dayılarını cok ozluyorlar
dayılarıııı bak bu cocukların senden baska kımsesı yok vs vs süreklı kocamın uzerınde bır psikoljık baskı var
onlar yegen
bir baska adamın cocukları
evlat değiller
bırakın da adamlar kendı öz cocuklarını yegenlerınden daha cok sevsınler
ha bir de bir insanın bir annesi olur
bu küçük anne olayı da ayrı bir trajikomik durum.
Bazılarına hamilelik gerçekten yaramıyor, sonra da "bu bebek neden mutsuz, uyumuyor,sürekli ağlıyor..." diye dert yanıyorlar. İyi de sen 9 ay o bebek karnındayken ona huzur verdin mi de o sana huzur versin..
Canim o bagi bi gorsen cocuk buna babasiymis gibi davraniyor. Beni kocaman kadini kiskanan cocuk yarin birgun bebegimiz gelince girtlaklamaya kalkar o bebegi. Su cocuga aryik ilgi gosterme bi birak diyorum. Nerde bi araba gorse alir cocuga goturur biktim artik
Ne diyorsun sen be banane senin yengenin yaptiklarindan senin derdinden git baska yerde anlat. O zaman insanllah sanada kendi ailesinden baska kimseyi dusunmeyen ssninle bi yuva kuramayan aile olamayan hep onlarin dediklerini yapan bi koca denk gelir oldumi simdi hamile hamile beddua ettriyorsun bana git baska yerde dok icini benim konuma tebelles olma
arkadas hamile birde uzulmesin burda.yanlista yapsa dogruda yapsa kendilerini anlatiyorlar..yapici elestiri varken bayanin kotu huylara sahip oldugunu soyluyorsunuz..bence buda hatali davranis..
Ne diyorsun sen be banane senin yengenin yaptiklarindan senin derdinden git baska yerde anlat. O zaman insanllah sanada kendi ailesinden baska kimseyi dusunmeyen ssninle bi yuva kuramayan aile olamayan hep onlarin dediklerini yapan bi koca denk gelir oldumi simdi hamile hamile beddua ettriyorsun bana git baska yerde dok icini benim konuma tebelles olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?