Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Eşim sabah beni işe bırakırken olmuş mudur sence bu ay diye sordu beklemiyordum hiç inşallah diye geçiştirdim ama içim bir tuhaf oldu

aha benimki de öyle iki aydır. dün akşam oldu mu oldu mu diye soruyo, gülerek:))) bilmem olmuştur belki de dedim ben de. ne diyebiliriz ki... bizim elimizden gelen bişey değilki..

Ben eşime de yediriyorum ceviz fındık falan yiyor bi de e vitamini aldım kendim de bu ay yapıcam işte Ovü testi yapsam mı diyorum bu ay daha önce yapmadım faydası olur sanırım

ovu testi süper bişey. ben bebek istemeye başladığımız ilk aylar, okuduklarıma göre regl tarihimden 14 gün geriye gidip, yumurtlama günümü hesaplıyodum. reglime yakın tarihlerde de dinlenmeye geçiyodum. ama sonra ovu aldım, bi baktımki ben taa 17. günden sonra yumurtluyorum. halbuki önceki aylar 17-18. günden sonra bırakıyodum çalışmaları şimdi zaten yumurta takibine doktora gidiyorum iki aydır ama, inan ovu. da doktor kontrolü kadar etkili.

özgeciimmmm özledim seni yaaa nerelerdesin, yoksa artık beni sevmiyo musun
neden istifra ediyosunki merak ettim şimdi. dondurmadan olur mu senin öyle???

canım benim seni sevmezmiyim bende özledim dünde bugünde biraz rahatsızım kuzum ya ateşim 39 a çıkmış mide bulantısı kusma kabız olmuşum bide gaz sancısı var mahfetti beni aslında daha önce dondurmadan hiç sıkıntım olmamıştı ama ne bilim üşütcekte bişi yapmadımki tek yaptığım dondurma yemek o yüzden suçu ona atıorum :) sen nasılsın adet sancın varmı hala

Öyle canım tabiki ama insan üzülüyor işte.bu ay olmadıysa bende ovu. testi alacağım bidahaki ay için

özgeee, test yapsana

Canım hamilemisin acaba:) gaz sancısı belirti olmaz mı hem de nasıl:) karnında şişer bir güzel, bende hala var çok fena sancısı sabaha kadar mahvetti beni sen bu ay takmadın ya gör bak geldi senin bebek

inşallah eftalim yaaa bende şu dünyada başka ne isterimki rabbimden bak bende ümitleniyimmi bilemedimki gerçekten gaz sancısının gebelikle alakalı olduğunu sizlerden öğrendim

Canımsın ya yazdıklarını okurken bile gözlerim doldu inan ki bu durumu yaşayan o kadar iyi bilir ki nasıl bişey olduğunu dediğin gibi Allah düşmanıma bile vermesin çok zor ve elimizden gelen herşeyi yapıp her ay bi umutla bekliyoruz ama olmuyor. Her ay yastık koyma yatıp uzanma burdan acaba bişey öğrenebilir miyim diye araştırma falan hepsini biliyorum çünkü burdaki herkes bizim gibi aynı durumda. Bi de çevreden çocuk yok mu sorusu iyice psikolojimi bozuyor kimseye de bişey anlatamıyorum bi işte burda rahatım kendim gibi uğraşanlarla rahat hissediyorum. Ama umutsuzluğa düşmeyelim Rabbim bizim için doğru zamanı biliyordur canım bunda da bi hayır vardır sakın umudunu yitirme en kötü ihtimalle eşlerimiz ameliyat olur yada aşılama deneriz bi şekilde olacak ben inanıyorum ama sen bu ay olmuşsundur inşallah ya gaz sancısı büyük bi belirti çünkü canımm

Bu ay ben de bi deneyeyim o zaman canım netten hesaplamalara falan bakıyordum ama dedğn gibi günü belki de daha erken yada sonra. Tamam bu ay kesin alıyorum o zaman bi de onu deneyeyim :) Peki bu testi adetten ne kadar sonra yapmaya başlıyoruz canımm

inşallah canım bu arada eşine proseed al sperm hareketlendirio biraz pahalı bi ilaç ama çok işe yarıo onuda içsin canım haklısın insanların o sorusu bana küfür gibi gelio geçen densizin biri bana soruo kilomu almışşsın ne bende canım dalgamı geçiosun 5 6 kio vermişim herkez farkında oda yaa orası öle zayıflamışşsında ama karnın şiş gibi hamilemisin yoksa (soracak ya bahaqne arıo) yok canım daha düşünmüoruz dedim dior düşünmüoruz die dize allah bence sana çocuk vermior lafa bak parçalıcaktım kızı gerizekalı bu insanlar

yok tatlım ya daha 4 5 gün var adetime varsa bile çıkmazki valla o negatifi görmeye dayanamam keşke o pozifi görcek şans bende olsa

biraz cesaret çok belirtin var ama yaaa, yapsan da hepimiz sevinsek. ama çıkmassa ben de üzülmeni istemem tabi. onun için çok ısrar edemiyorum. keşke kendini her sonuca hazırlayıp yarın sabah ilk idrarla yapsan. hem erken öğrenirsen, hemen doktora gidip önlemlerini alırsın, olumsuzluklara karşı. yine de sen bilirsin tabi. çok geçmiş olsun. inşallah iyi olursun. inşallah seni bu hale getiren, minişindir
benim de adet sancılarım ara ara oluyo, ama progestan regli engellermiş. ilacı kesene kadar olmıcam sanırım.

adet döngüne göre karar veriyosun. zaten testin içinde cetvel var. reglin kaç gün sürüyosa ordan bakıyosun nezaman başlıcana. ben ilk aldığım ay 30 lu almıştım. meraktan, reglim biter bitmez hergün aynı saatte yapmaya başlamıştım. ikinci ay, elimde baya bi test kalmıştı, ozaman da önceki ay çift çizgi gördüğüm tarihten 3-4 gün önce başlamıştım. öyle işte.

inşalllah canım sende adet günü 3 4 gün gecince test yaparsın o isteiği kadar engellesin öğrenirsin yani çünkü bu ay ikimizde geöç yumurttadık yani hemen çıkmaz canım o yüzden malüm benim adetim hiç geçmez ama geçerse 20 sinde söz yapacam hemen hbr vercem olumsuzda olsa

Ya insanlar kendinde nasıl bu cesareti görüyor anlamış değilim zaten bi de neden yapmadınız olmuyor mu ki diye soranlar da oluyor hiç düşünmeden ama yaşamadıkları için bilemezler tabi nasıl bi duygu olduğunu Allah yaşatmasında zaten. En iyisi biz daha düşünmüyoruz demek ben de öyle diyorum hayırlısıyla olur inşallah diyorum ama içimde neler yaşıyorum bilemezler tabi. Proxeed kullanıyoruz canım doktor vermişti 3.ayına girdik işte olmadı ameliyat dedi ama bilmiyorum çözüm mü ameliyatda emin değilim açıkçası :18:

O zman bu akşam hemen alıp deniyorum canım bugün bitti çünkü bakalım çift çizgiyi gördüğüm anda başlıyorum hayırlısı olur da ay sonunda güzel haberler alırız inşallah canım :)

ewet canım ameliyat çözüm çünkü kimi tanıdıysam ameliyattan sora düzeldi çocukları oldu yanlız çok iyi uzman bi dr eşliğinde mikrocerrahi yöntemle olması gerekior

ewet canım ameliyat çözüm çünkü kimi tanıdıysam ameliyattan sora düzeldi çocukları oldu yanlız çok iyi uzman bi dr eşliğinde mikrocerrahi yöntemle olması gerekior

O zaman haziran sonunda kontrolümüz var gittiğimizde düşünelim ameliyatı da çünkü benim aklımda yoktu açıkçası ya daha kötü olursa diye şüphelerim vardı ama sonuç alan varsa olması daha iyi. Siz düşünüyor muusnuz canım ne kadar tedavi süreniz var

düşünmez olurmuyuz canım benim mecbur düşünüyoruz şimdilik benim eşimin sperm sayısı normalin üstünde fakat hareketliliği zayıf bu durumda dr proseed verdi daha yeni bizim geçen ay öğrendik varikosel olduğunu bu ay tedaviyle geçior işte ama eşim kararlı bi iki aya olucam dior

Evet bizimde sayımız iyi çok şükür ama hareketliliğinde sorun var işte 3.ay olacak bu 10 gün sonra 3.paketi bitiyor temmuz başında gidicez olmadı bizde daha fazla beklemeyi düşünmüyoruz canım yeterince yıprandık bi de benim annem hariç kimse bilmiyor durumu onun ailesi de sorup duruyor sürekli neden yapmıyorsun diye hayırlısı diye diye çatlıcam artık :) Ameliyat da çok büyük bişey değilmiş zaten. Peki ameliyattan ne kadar süre sonra bebek sahibi olabiliyorlar canım biliyor musun

günaydın canlarrrr :) nasılız bakalım bugün? ben pek ii değilim sabah namaza baş ağrısıyla uyandım daha yeni yeni geçiyo, işe zor geldim arka arkaya hap içtim, bnm migrenim var mideme de vuruyo mide bulantısı öldürdü beni şuan kafam uyuşuk resmen saf gibi oldum ALLAHIM can sağlığı versin herşeyin başı o vallahi öpüorum hepinizi :)

ewet canım biliorum ameliyattan 3 ay ile 6 ay arası tamamen düzeliomuş allahın izniyle tabi ameliyat olduktan sora 2 hafta zaten ilişki yasak ama ameliyttn soraki ay hamile kalanlar bile var yani hiç belli olmuki kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…