- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
günaydın canlarrrr :) nasılız bakalım bugün? ben pek ii değilim sabah namaza baş ağrısıyla uyandım daha yeni yeni geçiyo, işe zor geldim arka arkaya hap içtim, bnm migrenim var mideme de vuruyo mide bulantısı öldürdü benişuan kafam uyuşuk resmen saf gibi oldum ALLAHIM can sağlığı versin herşeyin başı o vallahi öpüorum hepinizi :)
canımm çok geçmiş olsun karanlıkta kalmaya çalış migren ağrısıda kötüdür yaaa allah yardımcın olsun[/QU
saol cnm bnm, ewet evde olsam öyle yapıorum kafamı bağlıyorum karanlıkta yatıorum öyle atlatmaya çalışıorum, ama işteyim mescide gittim biraz yattım çok şükür azaldı uyuşukluğu kaldı ama midem geçmedi halaadet olmamış olsam hamileyim diycem çok fena midem
çok mu üzgün acaba(
çok mu üzgün acaba(
Size.bisey itiraf edeyimmi namazza baslamak istiyorum....Allahin izniyle
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canımm çok geçmiş olsun karanlıkta kalmaya çalış migren ağrısıda kötüdür yaaa allah yardımcın olsun[/QU
saol cnm bnm, ewet evde olsam öyle yapıorum kafamı bağlıyorum karanlıkta yatıorum öyle atlatmaya çalışıorum, ama işteyim mescide gittim biraz yattım çok şükür azaldı uyuşukluğu kaldı ama midem geçmedi halaadet olmamış olsam hamileyim diycem çok fena midem
( canım miğren mideye vuruo bulantı yapar kusma bile yapar çok zor bi hastalık yaa eve gidince iice dinlen tatlım
ewet canım biliorum ameliyattan 3 ay ile 6 ay arası tamamen düzeliomuş allahın izniyle tabi ameliyat olduktan sora 2 hafta zaten ilişki yasak ama ameliyttn soraki ay hamile kalanlar bile var yani hiç belli olmuki kuzum
ya ama çok erken yapmış canım adet günü çok nadir insanda çıkar benim drum hep derki idrar testinde en az 5 6 gün gecince çıkar o bi önceki aydan gebe kalanların idrarda adet günü yada bi kaç gün önce çıkar der yani üstüne adet görürmüş bazıları oysaki bebek döllenmiş olurmus hatta kanda bile geç döllenme soz konusu olabileceği için adet 2 gün geçince yapılır der yani o yuzden uhubbikeye çok erken daha yaaa
Size.bisey itiraf edeyimmi namazza baslamak istiyorum....Allahin izniyle
adet döngüne göre karar veriyosun. zaten testin içinde cetvel var. reglin kaç gün sürüyosa ordan bakıyosun nezaman başlıcana. ben ilk aldığım ay 30 lu almıştım. meraktan, reglim biter bitmez hergün aynı saatte yapmaya başlamıştım. ikinci ay, elimde baya bi test kalmıştı, ozaman da önceki ay çift çizgi gördüğüm tarihten 3-4 gün önce başlamıştım. öyle işte.[/QUOT cemre buldum seni canim msjlarina bi bakiver
Anladım canım. En azından sayısında yada morfolojisinde sıkıntı yok diye teselli ediyorum kendimi. Bi de şu tedavi süresi olsun ameliyattan sonraki süre olsun gözümde büyüyor hemen olsun istiyorum sanırım o yüzden bi de sabırsızım :)
tabi canım kesin negatif diye bişey yokki, bence de. hem o güçlü bi kız. belki ders çalışıyodur. bi de toparlanmak istemiştir.
Caniiim, iyice baktin mi belki sonradan cizgi falan cikar. Hakkinda hayirlisi neyse oyle olsun ama, ben umutluyum hala senden
Cunku gec dollenme olmus olabilir. İdrarda cikmayabilir. Neyse bekleyip goruces. Hayirli sabahlar uhibbukecim.
Allah hayirlisini nasip etsin insallah su mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin uzme canini her ay bi umut:))
Canım hayırlısı olsun.
%50 de olsa umut var.
Canım bencede beklemeye ve dua etmeye devam, uzulme ve umutsuzluga kapılma lutfenbence kafaya hic takmadıgın veummadıgın bir anda pozitifi goreceksin:)
Uhibbuke'cimin de bat'ı bugün inşallah adet olmayacak
Hayırlı sabahlar canım,o nasıl söz kusura bakma diye olur mu hiç öyle şey biz burda hepimiz yüreğimizden geçenleri,isteklerimizi paylaşıyoruz.Rabbim en kısa zamanda yüreğinden geçeni nasip etsin inşallah,kırmızıları görene kadar umutlar bitmez...
Not: Cemreçınar bi arkadaşa daha senden umutluyum demişti sonra olanları biliyorsun :)
Ayy hadi ya inşallah bugün de senden güzel haberler alırız canım. Bu haftaya güzel başladık sonuna kadar da öyle olur herkes bebişlerine kavuşur inş. Ayrıca kusur olur mu hiç hepimiz aynı beklentideyiz bi umut bekliyoruz :)) Rabbim hepimiz için doğru zamanı biliyordur canımcım :))
Güzel kardeşim olsun olur oyle seyler ohioooo daha nekadar cok heveslendirecegiz birbirimizi birgun bi bakicaz aaa pozitiffff diye haykiriyosun ruz bos ver uzulme sakin her regli olus bir imtihan o kadar ki rabbim siniyor bizi bos ver buay negatif belki onumuzdeki ay pozitif olur ki Insallah oyledir uzulme kuzum
Ben de bu sabah adet oldum canım,inşallah sen olmazsın.
Boşluk varsa da yarın dr'a gidicez,hayırlısı...
Canım ben hala umutluyum senden bu ay hamilesin içimden öyle geçiyor başından beri, testine tekrar bak bakalım
Uhubbike canim inan sen cok acelecisin adet gununde yani negatif cikmasi cok normal adet olmadigin surece umidini kesme ki nednse ben senden hic kesmedim
Kizlar herkeze gunaydin ben cok kotuyum gaz sancisindan oluorum mide bulantisi kusmada var nerde usuttum bilemedimki ama dondurma cok yedim bu ara yaa(
yaa uhibbuke nerelerde yaaa
çok mu üzgün acaba(
tabi canım kesin negatif diye bişey yokki, bence de. hem o güçlü bi kız. belki ders çalışıyodur. bi de toparlanmak istemiştir.
belkide haklısın insallah hamile o ya bilmiorum ben hiç ümitsiz deilim onun için
umutlan canım umut olmasa bu dünya çekilirmiydi:) inşallah vardı bebek canı gönülden diliyorum senden uhibbikeden ve cemreden pek ümitliyim nasip tabiinşallah eftalim yaaa bende şu dünyada başka ne isterimki rabbimden bak bende ümitleniyimmi bilemedimki gerçekten gaz sancısının gebelikle alakalı olduğunu sizlerden öğrendim
Canım inşallah emeklerin boşa gitmez tez vakitte karşılığını görürsün, ahh o soru soranlar var yaCanımsın ya yazdıklarını okurken bile gözlerim doldu inan ki bu durumu yaşayan o kadar iyi bilir ki nasıl bişey olduğunu dediğin gibi Allah düşmanıma bile vermesin çok zor ve elimizden gelen herşeyi yapıp her ay bi umutla bekliyoruz ama olmuyor. Her ay yastık koyma yatıp uzanma burdan acaba bişey öğrenebilir miyim diye araştırma falan hepsini biliyorum çünkü burdaki herkes bizim gibi aynı durumda. Bi de çevreden çocuk yok mu sorusu iyice psikolojimi bozuyor kimseye de bişey anlatamıyorum bi işte burda rahatım kendim gibi uğraşanlarla rahat hissediyorum. Ama umutsuzluğa düşmeyelim Rabbim bizim için doğru zamanı biliyordur canım bunda da bi hayır vardır sakın umudunu yitirme en kötü ihtimalle eşlerimiz ameliyat olur yada aşılama deneriz bi şekilde olacak ben inanıyorum ama sen bu ay olmuşsundur inşallah ya gaz sancısı büyük bi belirti çünkü canımm
çok geçmiş olsungünaydın canlarrrr :) nasılız bakalım bugün? ben pek ii değilim sabah namaza baş ağrısıyla uyandım daha yeni yeni geçiyo, işe zor geldim arka arkaya hap içtim, bnm migrenim var mideme de vuruyo mide bulantısı öldürdü benişuan kafam uyuşuk resmen saf gibi oldum ALLAHIM can sağlığı versin herşeyin başı o vallahi öpüorum hepinizi :)
başla canım inşallah layıkıyla kılarız hepimizSize.bisey itiraf edeyimmi namazza baslamak istiyorum....Allahin izniyle
Canım aslında eğer varsa iki gün öncede olsa çıkıyor ama bazı istisnalar oluyor idrarda kesinlikle çıkmayanlar var sadece kanda çıkanlar, benim dpo 9 da çıktı mesela, uhibbi den bende umutluyumya ama çok erken yapmış canım adet günü çok nadir insanda çıkar benim drum hep derki idrar testinde en az 5 6 gün gecince çıkar o bi önceki aydan gebe kalanların idrarda adet günü yada bi kaç gün önce çıkar der yani üstüne adet görürmüş bazıları oysaki bebek döllenmiş olurmus hatta kanda bile geç döllenme soz konusu olabileceği için adet 2 gün geçince yapılır der yani o yuzden uhubbikeye çok erken daha yaaa
Sende erkenden kalkıp bakmışsın foruma çoook çok teşekkür ederim cemrecim herşey için
Yarım saat bekledim testin başında bi umut bişey çıkmadı...ama sabah kalktıgımda ikinci çizginin orda bulanık izler vardı anlamadım bişey ama önemli degil....kalktıgımda kahverengilerle karşılaştım...
Evet umudum her zaman var Allah a şükür bu ay deilse gelecek ay inşallah...
Artık o da yok hayırlısı böyleymiş demekki...
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin diyordum hep...beklemeye devam
Umutsuzluga kapılmadım ama üzülmedim desem yalan olur fazla kaptırdıgımı biliyodum
Sabah adet oldum hayırlısı gelecek ay nasip olur inşallah...
maaalesef oldum
çoookkk çook teşekkür ederim ya iyi ki varsınız cidden
sabah adet oldum ve tüm umudum gelecek aya hayırlıs buymuş demekki
Maalesef adet oldum ama hayırlı haberleri almaya devam edicez inşallah bende bu ay ümitliyim o liste en az 10 olucak inşallah
İnşallah önümüzde ki ay olur hayırlısı artık
Bende sabah kalktıgımda oldum hayırlısı buymuş demekki
destegin için teşekkür ederim ama maalesef adet oldum umudumuz bi daha ki aya inşallah
bende umudumu kesmemiştim bu sabah adet olana kadar hayırlısı umudum bi daha ki ay için devam ediyo özgecim çok teşekkr ederim
Gaz sancısı çok iyi bi hamilelik belirtisi ve inşallah sende de öyledir arkadaşım
ve geldimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?