Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canımm çok geçmiş olsun karanlıkta kalmaya çalış migren ağrısıda kötüdür yaaa allah yardımcın olsun

Size.bisey itiraf edeyimmi namazza baslamak istiyorum....Allahin izniyle

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

çok mu üzgün acaba(

ya ama çok erken yapmış canım adet günü çok nadir insanda çıkar benim drum hep derki idrar testinde en az 5 6 gün gecince çıkar o bi önceki aydan gebe kalanların idrarda adet günü yada bi kaç gün önce çıkar der yani üstüne adet görürmüş bazıları oysaki bebek döllenmiş olurmus hatta kanda bile geç döllenme soz konusu olabileceği için adet 2 gün geçince yapılır der yani o yuzden uhubbikeye çok erken daha yaaa

ewet canım biliorum ameliyattan 3 ay ile 6 ay arası tamamen düzeliomuş allahın izniyle tabi ameliyat olduktan sora 2 hafta zaten ilişki yasak ama ameliyttn soraki ay hamile kalanlar bile var yani hiç belli olmuki kuzum

Anladım canım. En azından sayısında yada morfolojisinde sıkıntı yok diye teselli ediyorum kendimi. Bi de şu tedavi süresi olsun ameliyattan sonraki süre olsun gözümde büyüyor hemen olsun istiyorum sanırım o yüzden bi de sabırsızım :)

tabi canım kesin negatif diye bişey yokki, bence de. hem o güçlü bi kız. belki ders çalışıyodur. bi de toparlanmak istemiştir.

:)inan bende öley,m ama mecbur canım belkide ameliyattan hemen sora olur hiç belli olmaz yani

Caniiim, iyice baktin mi belki sonradan cizgi falan cikar. Hakkinda hayirlisi neyse oyle olsun ama, ben umutluyum hala senden
Cunku gec dollenme olmus olabilir. İdrarda cikmayabilir. Neyse bekleyip goruces. Hayirli sabahlar uhibbukecim.

Sende erkenden kalkıp bakmışsın foruma çoook çok teşekkür ederim cemrecim herşey için
Yarım saat bekledim testin başında bi umut bişey çıkmadı...ama sabah kalktıgımda ikinci çizginin orda bulanık izler vardı anlamadım bişey ama önemli degil....kalktıgımda kahverengilerle karşılaştım...

Allah hayirlisini nasip etsin insallah su mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin uzme canini her ay bi umut:))

Evet umudum her zaman var Allah a şükür bu ay deilse gelecek ay inşallah...

Canım hayırlısı olsun.
%50 de olsa umut var.

Artık o da yok hayırlısı böyleymiş demekki...
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin diyordum hep...beklemeye devam

Canım bencede beklemeye ve dua etmeye devam, uzulme ve umutsuzluga kapılma lutfen bence kafaya hic takmadıgın veummadıgın bir anda pozitifi goreceksin:)

Umutsuzluga kapılmadım ama üzülmedim desem yalan olur fazla kaptırdıgımı biliyodum
Sabah adet oldum hayırlısı gelecek ay nasip olur inşallah...

Uhibbuke'cimin de bat'ı bugün inşallah adet olmayacak

maaalesef oldum

çoookkk çook teşekkür ederim ya iyi ki varsınız cidden
sabah adet oldum ve tüm umudum gelecek aya hayırlıs buymuş demekki

Maalesef adet oldum ama hayırlı haberleri almaya devam edicez inşallah bende bu ay ümitliyim o liste en az 10 olucak inşallah

İnşallah önümüzde ki ay olur hayırlısı artık

Ben de bu sabah adet oldum canım,inşallah sen olmazsın.
Boşluk varsa da yarın dr'a gidicez,hayırlısı..
.

Bende sabah kalktıgımda oldum hayırlısı buymuş demekki

Canım ben hala umutluyum senden bu ay hamilesin içimden öyle geçiyor başından beri, testine tekrar bak bakalım

destegin için teşekkür ederim ama maalesef adet oldum umudumuz bi daha ki aya inşallah

Uhubbike canim inan sen cok acelecisin adet gununde yani negatif cikmasi cok normal adet olmadigin surece umidini kesme ki nednse ben senden hic kesmedim

bende umudumu kesmemiştim bu sabah adet olana kadar hayırlısı umudum bi daha ki ay için devam ediyo özgecim çok teşekkr ederim
Kizlar herkeze gunaydin ben cok kotuyum gaz sancisindan oluorum mide bulantisi kusmada var nerde usuttum bilemedimki ama dondurma cok yedim bu ara yaa(

Gaz sancısı çok iyi bi hamilelik belirtisi ve inşallah sende de öyledir arkadaşım

yaa uhibbuke nerelerde yaaa

çok mu üzgün acaba(

tabi canım kesin negatif diye bişey yokki, bence de. hem o güçlü bi kız. belki ders çalışıyodur. bi de toparlanmak istemiştir.

belkide haklısın insallah hamile o ya bilmiorum ben hiç ümitsiz deilim onun için

ve geldimm...

inşallah eftalim yaaa bende şu dünyada başka ne isterimki rabbimden bak bende ümitleniyimmi bilemedimki gerçekten gaz sancısının gebelikle alakalı olduğunu sizlerden öğrendim
umutlan canım umut olmasa bu dünya çekilirmiydi:) inşallah vardı bebek canı gönülden diliyorum senden uhibbikeden ve cemreden pek ümitliyim nasip tabi
Canım inşallah emeklerin boşa gitmez tez vakitte karşılığını görürsün, ahh o soru soranlar var ya
çok geçmiş olsun
Size.bisey itiraf edeyimmi namazza baslamak istiyorum....Allahin izniyle

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
başla canım inşallah layıkıyla kılarız hepimiz
Canım aslında eğer varsa iki gün öncede olsa çıkıyor ama bazı istisnalar oluyor idrarda kesinlikle çıkmayanlar var sadece kanda çıkanlar, benim dpo 9 da çıktı mesela, uhibbi den bende umutluyum

sen iyi ol tamam mı? seni çok sefios biz. gerisi önemli diil. gelcek elbet bizim minnoşlar da ama süpriz olcak ya, ondan bilmios biz nezaman gelceklerini

Herkese merhaba....

Öncelikle iyi dilekler ile yanımda olan herkese çoookkk çooook teşekkür ederim Allah razı olsun...
samimi dualarınız içten temennileriniz çok iyi geldi Allah razı olsun...

sabah test yaptım ve başında resmen yarım saat bekledim gölgesi bile çıkmadı 2.cizgin o kadar negatifti yani..
içim buruldu ama umudumu kaybetmemiştim..

sabah kalktıgımda nedense teste bi daha bakmak istedim ikinci çizginin orda bişeyler çıkmış ama sanki test bozuk gibi saçma bi şekil...
Tabi bu durum önemsiz çünkü kahverengi leke başladı.... yerleşme oldugunu düşünmüyorum cünkü bilen arkadaşlar var benim kahverengi ile başlar 3.günün akşamına kadar bu leke devam eder sonra sökülürüm...

lekeyi görünce üzülmedim desem yalan olur...eşime sarılıp iyi bi agladım içimi çeke çeke...
şimdi de gözlerim doldu....

yalnış anlamayın şimdiye kadar sizi umudu tavsiye eden kişi umutsuzluga düşmüş degil...benimkisi aşırı hayallere soguk duş etkisi yaşamaktı...

Şimdi daha iyiyim akşama dogru çok daha da iyi olucam sonra süper olucam merak etmeyin
İnşallah gelecek ay nasip edecek rabbim hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…