Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

sen iyi ol tamam mı? seni çok sefios biz. gerisi önemli diil. gelcek elbet bizim minnoşlar da ama süpriz olcak ya, ondan bilmios biz nezaman gelceklerini

bende çok seviyorum hepiniziii iyi varsınız cemre yaaaaa
aklımın bi köşesinde adet olabilirim hep vardı ama ister istemez engel olamadım üzülmeme...aglamaya...
eşim bile nasıl teselli edecegini şaşırdı çünkü en son şubatta böyle aglamıştım

canım hoşgeldinde kahverengiden bahsediosun ama daha adetin gelmemişkiii

canım hoşgeldinde kahverengiden bahsediosun ama daha adetin gelmemişkiii

Bugün adet günüm zaten özgecim ve benim hep kahverengi ile başlar zaten
benim için umutlu oldugunu biliyorum inan bende o kadar ümitliydim ama nasip sabahtan beri kendme bunu diyorum....hayırlı aman gelmemiş demekki

Canım kusura bakma çok umut verdim ama gerçekten çok umutluydum ben, Rabbim yeni döngünde sağlıklı hayırlı bir bebek getirsin sana inşallah, sen gel ateş ölç canım yardım ederiz elimizden geldiğince

ya canım benim kıyamam sana yaa ama rabbim büyük bak bikere evladın oldu düştü ama bu daha sağlıklı olcak allahın izniyle en azından senin çocuğun oluo ve olacakta inşallah canıı gönülden istiyorum inşallahhh

estg yaa ne kusuru yaaa yanımda olmanız benim için bi nimet...
bende çok umutluydum ki zaten siz ekstra bişey yapmadınız yani bana destek oldunuz iyi ki

hayırlısı inşallah kendimi bi toparlıyım bi daha ki ay için düşünmeye başlıcam bişeyler teşekkür ederim herşey için

Bugün adet günüm zaten özgecim ve benim hep kahverengi ile başlar zaten
benim için umutlu oldugunu biliyorum inan bende o kadar ümitliydim ama nasip sabahtan beri kendme bunu diyorum....hayırlı aman gelmemiş demekki

haklısın rabbim çok büyük bitanem ne olur üzülmee

Canım testin fotosunu koyabilirmisin? Lekeye takılma bende sen gibiyim canım önce kahve lekem gelir sonra sökülürüm, buraya yazmıştım oğlum da yine kahve lekem gelmişti aynen senin gibi eşime sarılıp ağlamıştım bu ay da olmadı diye ama ertesi gün testte çıkmıştı hala umut var canım, umut verip seni üzmek istemiyorum ama kalbim var diyor ne olur kusura bakma

İnşallaahh özgecim yaaa biliyorum samimiyetini çok teşekür ederimm Allah razı olsunnn..
Bende inanıyorum nasip edicek rabbim hepimize ama demekki vakti gelmemiş beklemeye devam

yooo kusura niye bakıyım olur mu hiççç beni düşünüyosun sen biliyorum
benim adet düzenim bu olmasa inan şüphelenirdim bende...
bi de dün gece müthiş midem bulandı hatta bugün oruç tutucaktım tutamadım adetlerimde hep bulanır...
bunlar olmasa umudum devam edicekti ama maalesef bu ay var fkrini atmaya calışıyorum bakalım

leke böyle devam ederse cuma günü bi test daha yaparım ama inan sanmıyorum canım yaa
fotoyu birazdan koyarım ama o da saatler sonra öyle oldu ilk yarı saat başında bekledim bişey yoktu çünkü

Canim kirmizi geldi mi ki? Kahverengi mi yoksa hala?

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İnşallaahh özgecim yaaa biliyorum samimiyetini çok teşekür ederimm Allah razı olsunnn..
Bende inanıyorum nasip edicek rabbim hepimize ama demekki vakti gelmemiş beklemeye devam

tatlim 1saat once test yaptim ve cift cizgiyi gordum hastaneye geldik kan verdim daha cikmadi
sonuclar cok heycanliyim ya Allahim insallah hamileyimdir sende adet olmussun ikimizinde
bgundu bati uzuldum ya ama denemeye devam pes etmek yok

tatlim 1saat once test yaptim ve cift cizgiyi gordum hastaneye geldik kan verdim daha cikmadi
sonuclar cok heycanliyim ya Allahim insallah hamileyimdir sende adet olmussun ikimizinde
bgundu bati uzuldum ya ama denemeye devam pes etmek yok

senin için o kadar sevindim kiiiiii anlatamam maşallah yaaaa :)
Rabbim saglcakla kucagına almayıda nasip esin inşallah hayırlı haberlerle dönersin eve :)

canımsın.. Rabbim hakkında hayırlısını versin.. hepimiz için inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…