sen iyi ol tamam mı? seni çok sefios biz. gerisi önemli diil. gelcek elbet bizim minnoşlar da ama süpriz olcak ya, ondan bilmios biz nezaman gelceklerini
Sende erkenden kalkıp bakmışsın foruma çoook çok teşekkür ederim cemrecim herşey için
Yarım saat bekledim testin başında bi umut bişey çıkmadı...ama sabah kalktıgımda ikinci çizginin orda bulanık izler vardı anlamadım bişey ama önemli degil....kalktıgımda kahverengilerle karşılaştım...
çoookkk çook teşekkür ederim ya iyi ki varsınız cidden
sabah adet oldum ve tüm umudum gelecek aya hayırlıs buymuş demekki
Sende iyi ki varsın canım,hayırlısı böyleymiş .Bu ay yeni umutlar bizi bekler..
canıım hoşgeldin nasılsın görüşmeyeliiii
Sende erkenden kalkıp bakmışsın foruma çoook çok teşekkür ederim cemrecim herşey için
Yarım saat bekledim testin başında bi umut bişey çıkmadı...ama sabah kalktıgımda ikinci çizginin orda bulanık izler vardı anlamadım bişey ama önemli degil....kalktıgımda kahverengilerle karşılaştım...
Evet umudum her zaman var Allah a şükür bu ay deilse gelecek ay inşallah...
Artık o da yok hayırlısı böyleymiş demekki...
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin diyordum hep...beklemeye devam
Umutsuzluga kapılmadım ama üzülmedim desem yalan olur fazla kaptırdıgımı biliyodum
Sabah adet oldum hayırlısı gelecek ay nasip olur inşallah...
maaalesef oldum
Maalesef adet oldum ama hayırlı haberleri almaya devam edicez inşallah bende bu ay ümitliyim o liste en az 10 olucak inşallah
İnşallah önümüzde ki ay olur hayırlısı artık
Bende sabah kalktıgımda oldum hayırlısı buymuş demekki
destegin için teşekkür ederim ama maalesef adet oldum umudumuz bi daha ki aya inşallah
bende umudumu kesmemiştim bu sabah adet olana kadar hayırlısı umudum bi daha ki ay için devam ediyo özgecim çok teşekkr ederim
Gaz sancısı çok iyi bi hamilelik belirtisi ve inşallah sende de öyledir arkadaşım
ve geldimm...
Sende iyi ki varsın canım,hayırlısı böyleymiş .Bu ay yeni umutlar bizi bekler..
canım hoşgeldinde kahverengiden bahsediosun ama daha adetin gelmemişkiii
Umutsuzluga kapılmadım ama üzülmedim desem yalan olur fazla kaptırdıgımı biliyodum
maaalesef oldum
Maalesef adet oldum ama hayırlı haberleri almaya devam edicez inşallah bende bu ay ümitliyim o liste en az 10 olucak inşallah
destegin için teşekkür ederim ama maalesef adet oldum umudumuz bi daha ki aya inşallah
bende umudumu kesmemiştim bu sabah adet olana kadar hayırlısı umudum bi daha ki ay için devam ediyo özgecim çok teşekkr ederim
Gaz sancısı çok iyi bi hamilelik belirtisi ve inşallah sende de öyledir arkadaşım
ve geldimm...
Herkese merhaba....
Öncelikle iyi dilekler ile yanımda olan herkese çoookkk çooook teşekkür ederim Allah razı olsun...
samimi dualarınız içten temennileriniz çok iyi geldi Allah razı olsun...
sabah test yaptım ve başında resmen yarım saat bekledim gölgesi bile çıkmadı 2.cizgin o kadar negatifti yani..
içim buruldu ama umudumu kaybetmemiştim..
sabah kalktıgımda nedense teste bi daha bakmak istedim ikinci çizginin orda bişeyler çıkmış ama sanki test bozuk gibi saçma bi şekil...
Tabi bu durum önemsiz çünkü kahverengi leke başladı.... yerleşme oldugunu düşünmüyorum cünkü bilen arkadaşlar var benim kahverengi ile başlar 3.günün akşamına kadar bu leke devam eder sonra sökülürüm...
lekeyi görünce üzülmedim desem yalan olur...eşime sarılıp iyi bi agladım içimi çeke çeke...
şimdi de gözlerim doldu....
yalnış anlamayın şimdiye kadar sizi umudu tavsiye eden kişi umutsuzluga düşmüş degil...benimkisi aşırı hayallere soguk duş etkisi yaşamaktı...
Şimdi daha iyiyim akşama dogru çok daha da iyi olucam sonra süper olucam merak etmeyin
İnşallah gelecek ay nasip edecek rabbim hepimize
Canım kusura bakma çok umut verdimama gerçekten çok umutluydum ben, Rabbim yeni döngünde sağlıklı hayırlı bir bebek getirsin sana inşallah, sen gel ateş ölç canım yardım ederiz elimizden geldiğince
Bugün adet günüm zaten özgecim ve benim hep kahverengi ile başlar zaten
benim için umutlu oldugunu biliyorum inan bende o kadar ümitliydim ama nasip sabahtan beri kendme bunu diyorum....hayırlı aman gelmemiş demekki
Canım testin fotosunu koyabilirmisin? Lekeye takılma bende sen gibiyim canım önce kahve lekem gelir sonra sökülürüm, buraya yazmıştım oğlum da yine kahve lekem gelmişti aynen senin gibi eşime sarılıp ağlamıştım bu ay da olmadı diye ama ertesi gün testte çıkmıştı hala umut var canım, umut verip seni üzmek istemiyorum ama kalbim var diyor ne olur kusura bakmaHerkese merhaba....
Öncelikle iyi dilekler ile yanımda olan herkese çoookkk çooook teşekkür ederim Allah razı olsun...
samimi dualarınız içten temennileriniz çok iyi geldi Allah razı olsun...
sabah test yaptım ve başında resmen yarım saat bekledim gölgesi bile çıkmadı 2.cizgin o kadar negatifti yani..
içim buruldu ama umudumu kaybetmemiştim..
sabah kalktıgımda nedense teste bi daha bakmak istedim ikinci çizginin orda bişeyler çıkmış ama sanki test bozuk gibi saçma bi şekil...
Tabi bu durum önemsiz çünkü kahverengi leke başladı.... yerleşme oldugunu düşünmüyorum cünkü bilen arkadaşlar var benim kahverengi ile başlar 3.günün akşamına kadar bu leke devam eder sonra sökülürüm...
lekeyi görünce üzülmedim desem yalan olur...eşime sarılıp iyi bi agladım içimi çeke çeke...
şimdi de gözlerim doldu....
yalnış anlamayın şimdiye kadar sizi umudu tavsiye eden kişi umutsuzluga düşmüş degil...benimkisi aşırı hayallere soguk duş etkisi yaşamaktı...
Şimdi daha iyiyim akşama dogru çok daha da iyi olucam sonra süper olucam merak etmeyin
İnşallah gelecek ay nasip edecek rabbim hepimize
ya canım benim kıyamam sana yaa ama rabbim büyük bak bikere evladın oldu düştü ama bu daha sağlıklı olcak allahın izniyle en azından senin çocuğun oluo ve olacakta inşallah canıı gönülden istiyorum inşallahhh
İyiyim canimcim sana ozelden msj yazdim gordun mu?
Evet kendimi toparlayıp yeni umutları depoalayıp yola devam etmeliyim dimiii:)
Canım testin fotosunu koyabilirmisin? Lekeye takılma bende sen gibiyim canım önce kahve lekem gelir sonra sökülürüm, buraya yazmıştım oğlum da yine kahve lekem gelmişti aynen senin gibi eşime sarılıp ağlamıştım bu ay da olmadı diye ama ertesi gün testte çıkmıştı hala umut var canım, umut verip seni üzmek istemiyorum ama kalbim var diyor ne olur kusura bakma
maaalesef oldum
ve geldimm...
İnşallaahh özgecim yaaa biliyorum samimiyetini çok teşekür ederimm Allah razı olsunnn..
Bende inanıyorum nasip edicek rabbim hepimize ama demekki vakti gelmemiş beklemeye devam
Canim kirmizi geldi mi ki? Kahverengi mi yoksa hala?
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
tatlim 1saat once test yaptim ve cift cizgiyi gordum hastaneye geldik kan verdim daha cikmadi
sonuclar cok heycanliyim ya Allahim insallah hamileyimdir sende adet olmussun ikimizinde
bgundu bati uzuldum ya ama denemeye devam pes etmek yok
yooo kusura niye bakıyım olur mu hiççç beni düşünüyosun sen biliyorum
benim adet düzenim bu olmasa inan şüphelenirdim bende...
bi de dün gece müthiş midem bulandı hatta bugün oruç tutucaktım tutamadım adetlerimde hep bulanır...
bunlar olmasa umudum devam edicekti ama maalesef bu ay var fkrini atmaya calışıyorum bakalım
leke böyle devam ederse cuma günü bi test daha yaparım ama inan sanmıyorum canım yaa
fotoyu birazdan koyarım ama o da saatler sonra öyle oldu ilk yarı saat başında bekledim bişey yoktu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?