Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bu işte testim foto da belirgin duruyo ama öyle deil nokta gibi bi leke haaa bi de saatler sonra oldu tabii

Son düzenleme:

Yani adetini falan duzene soktu mu demek istedim.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aynen öyle canım,burdan dualar ediyoruz birbirimize ne güzel..sizleri tanımak ve o desteği almak bile yetiyor inan ki.. birlikte başaracağız inş. canım

Bak bunda haklısın burda olmak birlikte olmak müthiş bşey bambaşka bi nimet resmen yaaa:)
Herkesten rabbim binlerce kez razı olsun ve tez zamanda kalbindeki muradları nasip etsin herkese inşallah

evet hayırlı zamanda nasip olsun diye dua ediyorum hep..beklemek lazım ..
Topik başlıgında dedigim gibi bana düşen güzelce sabretmek

evet çok doğru...insan o ruh halinde olamıyor her zaman ama desteklerle biraz toparlıyor. birde burada ki umut hikayeleriyle... bende yazlık kışlık değişimine başladım bu sıralar baya yoğunum bakamıyorum pek, bi bitireyim şu işleride..

var ama şuan inan gücümde yok istegimde...

belki bi iki gün sonra o zamana kadar kırmızılarla sökülmezsem denerim şuan içimden gelmiyor..

canımcım ben aylardır yapıyorum hiç kırmızı göremedim:) bozuk da olsa umut hala devam ediyo demektir. ama ben olsam hemen diğer testi de yapardım. ama sen yapma üzülme. madem kahveler de gelmeye başlamış bekle bakalım dediğin gibi sökülcek mi, sökülmezse yaparsın.

Son düzenleme:

kendine meşguliyet bulman iyi olmuş :)
evet burası çok iyi bi nimet yaa hele şuan ki ruh hali için

cnm bayağ belirgin duruyor inşallah vardır, yoksa da üzülme vardır bir hayır ok öpüorum :)

saatler sonra çıkan sadece nokta gibi bişey hakkımda hayırlısı

sabah bu çizgiyi görünce elim hemen diger teste gitti inkar edemem (kahverengiyi görmemiştim henüz)
sonra dedimki bari bi gün daha bekliyim...
işte beklerken leke geldi...
bugün ruhen zayıfım cemrem yaa ve sanırım agladıgım için başımda müthiş sancı....

eşim geldi dışarı çıkmam için ısrar ediyo belki az evin önüne bahçeye inerim kafam dagılsın

çık çık bence de hava al biraz. yürü hatta biraz. enerji topla. döndüğünde bomba gibi ol

Eki Görüntüle 1112258

Bu işte testim foto da belirgin duruyo ama öyle deil nokta gibi bi leke haaa bi de saatler sonra oldu tabii

Diğer mesajlara bakmadan bunu gördüm canım bu bariz pozitif bu akşam tekrar et lütfen, birde telinin foto ayarları var ya canım ordan bu testin fotosunu negatif ayarla ya da solarize et o zaman ikinci çizgi var mı yok mu görürsün ayyyy ben çok sevindim canım

en sevmediğim şey şu şaibeli testler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…