Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Erken oldugunu dusunuyorum ancak dun temizlendim az evel wcye gittim yumurta aki akintim vardi vajen icide sümük sumuk acaba erken mi yumurtladim buarada ben hayit hapi civanpercemli aslan penceli bi hap ve klomen kullaniyorum

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kızlar ben gunlerdir hastanelerdeyim bugunde kan vermeye gittim yarın sonucunu alacagım.eğer gercekten bronsit olsaydım ve de hamile olsaydım dogru duzgun sevinemeyecektim.o an inş hamile değilimdir diye bile dua ettim.
en onemlisi saglıklıyken hamile kalabilmek.Rabbim herseyin en hayırlısını ve zamanını biliyor bize ise sabretmek kalıyor.

bu arada bat a 9 gun kaldı heyecanlıyım olmazsa dua ya devam:)

bizmut,tebrik ederim canım.İnş.sağlıkla kucagına alırsın bebişini.

5.hamiş belkide ben olurum hayırlısıyla:)

Acaba bebis belirtisi mi dersin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım nette okumuştum akıntı yumurtalamadan once gelirmiş.yani akıntın kesildikten sonra da çalışma yapmalısın.

Canım yumurtlama o kadar da erken olmaz ki :S

ben bitkisel ve ilaç olarak hiçbişey kullanmıyorum o yüzden bu dediklerin tesir etmiş midir bilemedim ama erken yumurtlama var belkide seninki de öyledir hayırlısı olsun bakalım

Heyecanını tahmin edebiliyorum :)))
İnşallah yaaa bu ay hamileler artsın liste uzasıııınnnnnnn :)

Saglıcakla bu ay müjdeyi alırsın umarım :)

Benim bugun 20.gun hala iki cizgi ayni koyulukta degil birakmayi dusunuyorum artik (

bırakamalısın canım. sanırım owulasyon testı yapıyosun.adetıne az kala yumurtluyo olabılırsın.we kadınlar yılda 1 kere nadıren yumurtlamazlarmıs. sen ılk kez mı kullanıyosun bu testlerden ?

Agladım yattım uyudum uyandım geldim:)

Şimdi çok daha iyiyim yarın daha da iyi olup bomba gibi bi aya başlıcam eminim :)
Siz nasılsınız kızlar neler yaptınız bugün ?

Iyi ol tabi daha da iyi ol sen gusel yurekli iyi bi insansin rabbim de tez zamanda gonlundeki muradi verecek inaniyorum

Iyi ol tabi daha da iyi ol sen gusel yurekli iyi bi insansin rabbim de tez zamanda gonlundeki muradi verecek inaniyorum

ayyyy çok teşekkür ederim arkadaşım yaaaa :)
bende inanıyorum hepimiz vakti geldiginde kavusucaz miniklerimize :)

Canim benim catlamiyor normalde oyuzdende biraz heycanlandim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Burasi bana bagimlilik yaptı valla yaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…