Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bu ay içimdtarif edilmez bir umut var. Bu ay gelecek bebişim inanıyorum buna. Rabbim herşeyin hayırlısını versin tabi ama çok farklı hissediyorum inşallah çabalarım umutlarım boşa çıkmaz. Hızır a.s. Yar ve yardımcımız olsun.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne güzell hisler bunlar :)
Rabbim hevesinizi müjdeyle sona erdirsin inşallah umarım bu ay bebeginize kavusursunuzzz

bırakamalısın canım. sanırım owulasyon testı yapıyosun.adetıne az kala yumurtluyo olabılırsın.we kadınlar yılda 1 kere nadıren yumurtlamazlarmıs. sen ılk kez mı kullanıyosun bu testlerden ?

ovulasyondan bahsediyorsun sanırım bence devam et... yalnış hatırlamıyorsam 32 günde bi oluyordun ki daha var bu ay gec yumurtluyoda olabilirsin

Evet ovulasyon ilk kez yapiyorum 35 gunde oluyor 3 aydir haklisin daha var 28 mayis bat ama pco olunca cok da emin olamiyorum maalesef umursamazlik geldi ustume

Evet ovulasyon ilk kez yapiyorum 35 gunde oluyor 3 aydir haklisin daha var 28 mayis bat ama pco olunca cok da emin olamiyorum maalesef umursamazlik geldi ustume

bence hemen pes etme tabi yine de kendini sen daha iyi bilirsin....bence hala sansın var pozitif için...

nekadar çok sevdirmişsin kendini kız :) bütün topik seferber oldu iyi hissetmen için

ayyyyyy evet yaaa ama inan nasıl işe yaradı var yaa :):)))
çok çok daha iyiyim :)

bende öyle çok seviyorum kiiii sizi hepinziiiii iyi ki varsınızzzz yaaaaaaa

nekadar çok sevdirmişsin kendini kız :) bütün topik seferber oldu iyi hissetmen için

Bi an dibe vurdum var ya cemre....hiç olmıcak boşa çabalıyorum hissi geldi .....durdukça agladım aklıma geldikçe agladım...uyuduktan sonra kendimi daha iyi hissettim....

bayaga hazırlamışım kendimi şaka makaa :)
ben eşime nasıl süpriz yaparım derken adetim bana süprizzz yaptııı

kısmette nezamansa ozaman olcak arkadaşım biz kendimizi de parçalasak, olmayaccaksa olmaz. senin durumun bana hala umutsuz gelmiyo du bakalım

kısmette nezamansa ozaman olcak arkadaşım biz kendimizi de parçalasak, olmayaccaksa olmaz. senin durumun bana hala umutsuz gelmiyo du bakalım

Yok arkadaşım yaa bu ay defteri kapattım bi ara tarihi hesaplasam da yeni bat ımı güncellesem :)
bu sefer daha erken sökülecem galiba akıntım koyulaştı bile hakkımda hayırlısı bu ay degilmiş demekki :)

ama umarım sen listede 7.sırayı alırsın hadi bakalım

bak bak unutmamış da sayımı:)))
hayırlısı olsun hakkımızda arkadaşım. olmadı haziranda yine birlikte bekleriz. aylar çoookkk...

yaptırdım kan testimide ama hamile değilim o zaman korktuğum şey başıma geldi kist yada başka bişey var kızlar şuanda o kadar uzgunum ki hamile olamadığımamı yanayım yoksa başka bi hastalığım var ona mı yanayım lutfen dua edin banada kötü bişey çıkmasın Rabbim en yakın zamanda bizimde kucağımızı doldursun

hayırlısı olsun canım. önce sağlık. doktoruna git bakalım ne dicek. inşallah önemi bişi yoktur.

uhibbuke canım daha once dusuk yapmıssın hamile kalabildiğini biliyorsun en azından bu cok guzel birşey.
benim eşimin sperm degerleri dusuk ona ragmen umidimi kesmiyorum sende umitvar ol emi guzel topiğimizin guzel sahibesi :)

inşallaah hayırlısıyla canım benim hepmizinki sırayla gelsin

eveettt acabaa sırada kaçıncı numaraya talip olsam acabaaa

Öncelikle kötü düşünme arkadaşımKist var mı yok mu onu bile bilmiyosun ki olsa da kist öyle korkulcak bişey degil bazen bi ayda bile tamamen gidiyor benim öyle olmuştu....Kist dolmuştu rahimim tamamen sonra ki ay hiçbişey yoktu Allaha şükür korkma doktora git bakalım ultrasyonda ne çıkıcak

oyyyyy teşekkür ederim güzel yürekli yoldaşlarım
evet en azından hamile kalabildigimi biliyorum bu da bi nimet ya da düzenli adet oluyorum ve baska sorunum yok :)
ama eşimi hiç baktırmadık acaba onda da sorun olabilir mi neyse belki önümüzde ki ay doktora giderim hayırlısı :)

KIZLAR HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMM.................................

gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ne güzel haber bu yaaaaaaaaaa
İnan çook çooookkk sevindim yaaa tebrik ederiiim maşallaahhh..
saglıcakla kucagına da alırsın inşaaallllaaah :)
test mi yaptın nasıl olduuu nasıl ögrendin yaaa anlatsanaa

hemen 5. kişi olarak kırmızı listeye ekledim ohh yaaa keyfim yerine geldii cidden :))))

ayyyyy ben haberleri falan hiiççç görmemiştimmmmmmmmmm Manisa da neler olmuş öyleee
Allahım sen orakilere yardım eyle...merhamet eyleee ailelerine sabır nasip eyle...

bende bugün kendime dertli diyodum nee şükürsüzüm yaaa dert mi benim kiiiii
beklemek zor geliyoduuuu bana lafta laff......şimdi beklemeyi sabretmeyi orda bekleyen ailelere sormak lazımm (((((

offf offf az önce bi sevindim şimdi yine kötüyüm Allah ım sen şu mübarek günlerin hürmetine, sen olmasaydın kainatı yaratmazdım dediğin habibin hürmetine orda merhametine muhtac insanlara yardım eyle....hepsinin ailesine sevdiklerine kavuşabilmesini nasip eyleeee binlerce kez amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…