Kızlar sabah doktora gittim ultrasonda baktı ama dediki daha yenioldugu icin gozukmuyor, kan testi yaptı 1242 cıktı degerim, yani hamileyim. Doktordan sonra carsı pazar gezdik 4-5 saat gezdim ve simdi eve geldim kahverengi akıntı gelmis, aksi bi durum varsa diye korkuyorum 😔
Kızlar sabah doktora gittim ultrasonda baktı ama dediki daha yenioldugu icin gozukmuyor, kan testi yaptı 1242 cıktı degerim, yani hamileyim. Doktordan sonra carsı pazar gezdik 4-5 saat gezdim ve simdi eve geldim kahverengi akıntı gelmis, aksi bi durum varsa diye korkuyorum 😔
:) görünmez demiştim canım değerinde gayet güzel maşaallahKızlar sabah doktora gittim ultrasonda baktı ama dediki daha yenioldugu icin gozukmuyor, kan testi yaptı 1242 cıktı degerim, yani hamileyim. Doktordan sonra carsı pazar gezdik 4-5 saat gezdim ve simdi eve geldim kahverengi akıntı gelmis, aksi bi durum varsa diye korkuyorum 😔
ayyy yok ben diyorum var bir şey yerleşme lekesi barizkızlaaar şimdi tuvalletten geliyorum:))) biraz komik bi cümle oldu ama.
kahverengi bi akıntı olmuş bende. dün de pembe az bi akıntı olmuştu. noluyo yaaa.. acaba progestan kullandığım için, adet olmaya çalışıyo vücut olamıyo mu acaba. reglim 17-19 gibi bişi olması lazım.
ya fotografta belirgin ama inan çizgi gibi deil nokta gibi ve kahverengi leke devam ediyo maalesef ya hala olucak umudum yok yani
bence de bu ay olmasa da gelecek aylarda olucak :)
benimde yaaa ne oldugunu bilmemek en kötüsü
Canım ne demek inan bende çok istiyorum pozitifi görmenizi Rabbim evlat hasreti çektirmesin kimseye, benim oğlum gibi yerinde durmayan bir yavrun olsun inşaallaheflalim yaaaa ilgin alakan için nasıl minnettarım bilemezsin yaaaa çook teşekkür ederim
markası miratech... bilmiyorum iyi bi marka olmayabilir
inşallah ben yanılıyorumdur ve pozitiftir inan çok isterim
benimde şimdiye kadar hiç çıkmadı biliyorum ama bu da çizgi gibi deil ki sanki bozuk test gibi...
olmasını çok istiyorum ama hayalkırıklgını yaşadım bi aha umutlanıp bi daha üzülmek istemiyorum
bu yöntemi bilmiyordum ama böyle bakınca cidden pozitif duruyor yaa :)
bunu duymak öyle güzel kiii aylardır bu cümleyi duymayı bekliyordumama inan şuan buna sevinemiyorum yeniden umutlanıp yeniden üzülmek daha zor olur...
maşallah :)
bence hiç korkma yerleşme dönemiydi zaten yoruldugun için az bi nazlandı bebiş ama dikkat et kendine ya ihmal etme yat dinlen şimdi...
teşekkür ederim arkadaşım samimiyetinizi biliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor inan :)
hayırlısı olsun hakkımda..
hakkımda hayırlısı olsun hatincim ama yarın sabah yaparmıyım bilmiyorum bakalım...
haber spikerleri gibi olay yeri bildirimi yapar gibii :)))
ilahi cemre bu halde de güldürdün ya saolasun :)
progestan ben iki kutu kullandım hiç öyle bişey yapmadı ya...
bence senin yerleşme olabilir çünkü yerleşme genelde adet öncesi ve kahverengi pembe şeklinde olur bugünde bekle bakalım yarına devam edecek mi ?
hadi maşallah değerinde güzel çıkar inşaallahbugün tekrar test yaptım yine çift çizgi gördüm :)
pazartesi kan testine giidicem
e işte tam yerleşme lekesinin olduğu dönemne mutlu yaaa erkenden öğrendin....
benim bugün regl tarihime göre 3hafta 6 gün oldu , ama hala 4-5 günüm var öğrenebilmek için.
Hamişlerimiz artıyor maşallah maşallah bizde dun start verdik calismalara yarin dabh esimle namaza kalkicam insallah hemen hemen 1 ay kilinca birakmam heralde bifdaha insallahhh amin
Uhibbuke canim testi tekrar etmeni cani gonulden istiyorum çünkü sonuc negatif nasilsa yine negatifi gorsen ne olurki oyle düşün bir de dene istersen Rabbim herşeyin en iyisini en güzelini bilir negatifsede pozitif sede var bir hayir....hormonlara gelince cok zorluyor insani bilirim...smd ben ilaclarada basladim smdiden estiriyorum...hamileyken daha az oluyor bu gelgitler bende...biliyorum hissediyorum ne hissettigini ama sabret olurmu kuzum...Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin yüzünü guldursun insaallh
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
hatincim çok sevindim gözümüz aydın ALLAHIM tamamına erdirsin :) inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu kucağına çok dikkat et öpüorum
Bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.. Kahverengide olsa akıntıyı önemse mutlaka.. Moralini bozmak için yazmıyorum sadece bil diye yazıyorum ama benim 6.haftada kahverengi akıntım başladı ve 9.haftada kalbi durdu bebeğimin..Mutlaka yat dinlen ihmal etme. ben yatmıştım düzelmişti.. sonrasında yorucu bir günün akşamında kahverengi leke yeniden gelmişti ve ertesi gün kontrole gittiğimde öğrendim ki kalp atışı durmuştu.. Doktora ulaşabiliyorsan ulaş ve sor mutlaka genelde kırmızı kan şeklinde olanlardan korkulur ama kahverengi lekede önemli.. Tabi hiç sorun olmayabilir de ki inşallah yoktur sen yinede tedbirini al..
:) görünmez demiştim canım değerinde gayet güzel maşaallahama dikkat et lekelenmene dinlen canım yorma kendini
yok umutlandırmadım ki sonuçta adetimde başladı zaten...
fotoyu eflalim ısrar etti diye koydum ayrıca 2.cizgi yok orda nokta gbi bi leke var sadece...
bu arada imzan çok yakışmış
yok umutlandırmadım ki sonuçta adetimde başladı zaten...
fotoyu eflalim ısrar etti diye koydum ayrıca 2.cizgi yok orda nokta gbi bi leke var sadece...
bu arada imzan çok yakışmış
Canım sagol tecrubeni paylastın ben zaten ogrenmek icin yazmıstım. Akıntım acık kahverengiydi ilk anda korktum ama bi arkadasıma sordum ilk zamanlar normal ama sen yorma kendini dedi, suan icim rahat.Doktora ulasamayacagım sanırım, Allaha emanet canım ya, simdiden sonra daha dikkat ederim insallah.
Yani adetini falan duzene soktu mu demek istedim.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
çok şükür öğrendim
beklemek çok zor biran önce seninde olsun inşallah :)))
valla onun adet düzenine bi etki edeceğini "şahsen" sanmıyorum. ama bu ay tam gününde geldi.
ama bir kaç ay önce, çörekotu-bal-tarçın yaptım. bu ilacı da içiyordum ama çörekotu yüzünden sanırım iki regl arası 60 günü buldu.
sağol canım :))
ben bu ay ilişkiden sonra hiç ayağğa kalkmadan hemen yatıp uyudum
2 günde 1 çalışmamız oldu
işine yararsa diye söyledim
istersen sende yap
eşinede zorluk olmaması için ceviz badem filan yedir enerji olsun
adet olmadıysak bır umut var demektır :)
Uhibbuke canım sen bilirsin, bikac gun at kafandan dusunme. Hep oyle olmazmı ummadıgımız bi anda istedigimiz seyler gerceklesir, sende simdi esinle gez ne biliyİm derslerine filan yogunlas, insallah hayırlı sonuclanır
Kuzum cok iyi bilirim o aglamalari...ama gun geliyor pozitifi gorunce aynen boyle agliyorsun icini ceke ceke...rabbim o gozyaslarini nasip etsin tez zamanda
Hamişlerimiz artıyor maşallah maşallah bizde dun start verdik calismalara yarin dabh esimle namaza kalkicam insallah hemen hemen 1 ay kilinca birakmam heralde bifdaha insallahhh amin
Uhibbuke canim testi tekrar etmeni cani gonulden istiyorum çünkü sonuc negatif nasilsa yine negatifi gorsen ne olurki oyle düşün bir de dene istersen Rabbim herşeyin en iyisini en güzelini bilir negatifsede pozitif sede var bir hayir....hormonlara gelince cok zorluyor insani bilirim...smd ben ilaclarada basladim smdiden estiriyorum...hamileyken daha az oluyor bu gelgitler bende...biliyorum hissediyorum ne hissettigini ama sabret olurmu kuzum...Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin yüzünü guldursun insaallh
sabah tekrarlıcam bakalım eflalim herşey için saol :)Canım ne demek inan bende çok istiyorum pozitifi görmenizi Rabbim evlat hasreti çektirmesin kimseye, benim oğlum gibi yerinde durmayan bir yavrun olsun inşaallaheğer çok üzülmezsen sabah tekrarla canım test hatalıda olabilir ya da beklersin bir iki gün kırmızı gelmezse zaten vardır bir şey miratech kullandım canım kötü marka değil
canim, saglik olsun.. üzülme.. tabiki insan umutlaninca illaki bi hayal kirikligi oluyor ama müslüman umutsuzluga düsmez bunu biliyoruz.. anlik uzuntu tabiki oluyor..sonucta kade rkismet isi..
ben artik ihtimal bile veremiyorum ama umutsuz olmakta kötü oyuzden umutlu olmak gerekirse uzulmek bence daha guzel..
canım benim üzülmüşsündür tabi haklı olarak hayırlı zaman çok önemli gelsin ve bir daha gitmesin inşallah yaşadık hep bunları inşallah birgün mutluluk gözyaşları dökersin hatta hep beraber dökeriz burada Allahım bekletmeden hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese
uhubbike cnm üzüldüm senin adına ama hayırlısı olsun sen hep bize moralleri bozmak yok diodun sende oyle düşün ...
bugün tekrar test yaptım yine çift çizgi gördüm :)
pazartesi kan testine giidicem
Agladım yattım uyudum uyandım geldim:)
Şimdi çok daha iyiyim yarın daha da iyi olup bomba gibi bi aya başlıcam eminim :)
Siz nasılsınız kızlar neler yaptınız bugün ?
ağlamak yok canım ALLAHIN gücüne gider, bu ay kısmet değilmiş umudumuzu yitirmiyoruz asla dimi
isyan etmedim sonuçta hamdolsun ne umudumu kaybettim ne de boşluga düştüm...
benimki sadece geçici bi şaşkınlık ki bu kadarı da hakkım sanırım kendimi hamileyim diye çok hazırlamıştım en nihayetinde :)
Ve gayet umutluyum hamdolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?