Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hatincim çok sevindim gözümüz aydın ALLAHIM tamamına erdirsin :) inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu kucağına çok dikkat et öpüorum

Bebeğin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.. Kahverengide olsa akıntıyı önemse mutlaka.. Moralini bozmak için yazmıyorum sadece bil diye yazıyorum ama benim 6.haftada kahverengi akıntım başladı ve 9.haftada kalbi durdu bebeğimin..Mutlaka yat dinlen ihmal etme. ben yatmıştım düzelmişti.. sonrasında yorucu bir günün akşamında kahverengi leke yeniden gelmişti ve ertesi gün kontrole gittiğimde öğrendim ki kalp atışı durmuştu.. Doktora ulaşabiliyorsan ulaş ve sor mutlaka genelde kırmızı kan şeklinde olanlardan korkulur ama kahverengi lekede önemli.. Tabi hiç sorun olmayabilir de ki inşallah yoktur sen yinede tedbirini al..

:) görünmez demiştim canım değerinde gayet güzel maşaallah ama dikkat et lekelenmene dinlen canım yorma kendini
ayyy yok ben diyorum var bir şey yerleşme lekesi bariz
ya fotografta belirgin ama inan çizgi gibi deil nokta gibi ve kahverengi leke devam ediyo maalesef ya hala olucak umudum yok yani

bence de bu ay olmasa da gelecek aylarda olucak :)

benimde yaaa ne oldugunu bilmemek en kötüsü

Canım ne demek inan bende çok istiyorum pozitifi görmenizi Rabbim evlat hasreti çektirmesin kimseye, benim oğlum gibi yerinde durmayan bir yavrun olsun inşaallah eğer çok üzülmezsen sabah tekrarla canım test hatalıda olabilir ya da beklersin bir iki gün kırmızı gelmezse zaten vardır bir şey miratech kullandım canım kötü marka değil
bugün tekrar test yaptım yine çift çizgi gördüm :)
pazartesi kan testine giidicem
hadi maşallah değerinde güzel çıkar inşaallah
ne mutlu yaaa erkenden öğrendin....
benim bugün regl tarihime göre 3hafta 6 gün oldu , ama hala 4-5 günüm var öğrenebilmek için.
e işte tam yerleşme lekesinin olduğu dönem

hadi canım inşallah bu çalışmalar bebek olur

Ozgekuafor, amin canım cumlemizinkini. Muminin mumine ettigi dua en makbul olanmıs..

hatincim çok sevindim gözümüz aydın ALLAHIM tamamına erdirsin :) inşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu kucağına çok dikkat et öpüorum

Allah razı olsun canım, simdi dinleniyorum. Bende optum gorusurz:)

Canım sagol tecrubeni paylastın ben zaten ogrenmek icin yazmıstım. Akıntım acık kahverengiydi ilk anda korktum ama bi arkadasıma sordum ilk zamanlar normal ama sen yorma kendini dedi, suan icim rahat.Doktora ulasamayacagım sanırım, Allaha emanet canım ya, simdiden sonra daha dikkat ederim insallah.

:) görünmez demiştim canım değerinde gayet güzel maşaallah ama dikkat et lekelenmene dinlen canım yorma kendini

Evet canım doktor 2 hafta sonra tekrar gorun dedi o zaman belli olurmus insallah. Simdiden sonra daha cok dikkat edicem canım.

yok umutlandırmadım ki sonuçta adetimde başladı zaten...
fotoyu eflalim ısrar etti diye koydum ayrıca 2.cizgi yok orda nokta gbi bi leke var sadece...

bu arada imzan çok yakışmış

canim, saglik olsun.. üzülme.. tabiki insan umutlaninca illaki bi hayal kirikligi oluyor ama müslüman umutsuzluga düsmez bunu biliyoruz.. anlik uzuntu tabiki oluyor..sonucta kade rkismet isi..
ben artik ihtimal bile veremiyorum ama umutsuz olmakta kötü oyuzden umutlu olmak gerekirse uzulmek bence daha guzel..

yok umutlandırmadım ki sonuçta adetimde başladı zaten...
fotoyu eflalim ısrar etti diye koydum ayrıca 2.cizgi yok orda nokta gbi bi leke var sadece...

bu arada imzan çok yakışmış

canım benim üzülmüşsündür tabi haklı olarak hayırlı zaman çok önemli gelsin ve bir daha gitmesin inşallah yaşadık hep bunları inşallah birgün mutluluk gözyaşları dökersin hatta hep beraber dökeriz burada Allahım bekletmeden hayırlı evlat nasip etsin isteyen herkese

inşallah sorunsuz geçirirsin...bol bol su içmeyide ihmal etme.. lekelenmelerde su öneriyorlar..ve yatarken sol yanın üstüne yat bebeğin daha iyi beslenebilmesi için..

Yani adetini falan duzene soktu mu demek istedim.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

valla onun adet düzenine bi etki edeceğini "şahsen" sanmıyorum. ama bu ay tam gününde geldi.

ama bir kaç ay önce, çörekotu-bal-tarçın yaptım. bu ilacı da içiyordum ama çörekotu yüzünden sanırım iki regl arası 60 günü buldu.

Son düzenleme:
uhubbike cnm üzüldüm senin adına ama hayırlısı olsun sen hep bize moralleri bozmak yok diodun sende oyle düşün ...

O karışımı şuan ben de yapıyorum ve geciktirme etkisini okudum.
Canım bu ilaç metabolizmayı düzene soktuğu için yumurtlama ve adet düzenini sağlıyormuş.
Bana da inandırıcı gelmedi ama araştırmalarım sonucunda öyle anladım.

teşekkürler umarım bi daha ki ay hayırlı zamandır

adet olmadıysak bır umut var demektır :)

maalesef oldum hayırlısı bu ay degil demekki...

Uhibbuke canım sen bilirsin, bikac gun at kafandan dusunme. Hep oyle olmazmı ummadıgımız bi anda istedigimiz seyler gerceklesir, sende simdi esinle gez ne biliyİm derslerine filan yogunlas, insallah hayırlı sonuclanır

İlk kez bu kadar dibe vurdum sanırım kendimi bi toparlayıp derslerle meşgu olurum heralde hakkımda hayırlısı olsun yaa

Kuzum cok iyi bilirim o aglamalari...ama gun geliyor pozitifi gorunce aynen boyle agliyorsun icini ceke ceke...rabbim o gozyaslarini nasip etsin tez zamanda

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

amiin inşalah tez zamanda hepimize nasip etsin rabbim

yarın sabah diger testi yaparım belki ama bişey çıkacagını sanmıyorum...önümüzde ki ay hayırlısı ile nasip etsin rabbim

sabah tekrarlıcam bakalım eflalim herşey için saol :)

dedim ya umudumu kaybetmedim rabbim nasib edicek biliyorum benimkisi soguk duş etkisi geçti biraz daha iyiyim hamdolsun :)
daha da iyi olucam :)

amiiinnnn inşallaahh....
Düşükten sonra herkes hemen oluyo diyordu bu kadar beklicegimi cidden biliyordum nasip yaa..
Hayırlı vakti bekliyoruz demekki

uhubbike cnm üzüldüm senin adına ama hayırlısı olsun sen hep bize moralleri bozmak yok diodun sende oyle düşün ...

İlk anın şaşkınlıgıydı attım sanırım şimdi daha iyiyim melekkcim:)
Rabbim gelecek ay nasip eder inşallah :)

Agladım yattım uyudum uyandım geldim:)

Şimdi çok daha iyiyim yarın daha da iyi olup bomba gibi bi aya başlıcam eminim :)
Siz nasılsınız kızlar neler yaptınız bugün ?

Tebrik ederim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım

Agladım yattım uyudum uyandım geldim:)

Şimdi çok daha iyiyim yarın daha da iyi olup bomba gibi bi aya başlıcam eminim :)
Siz nasılsınız kızlar neler yaptınız bugün ?

ağlamak yok canım ALLAHIN gücüne gider, bu ay kısmet değilmiş umudumuzu yitirmiyoruz asla dimi

ağlamak yok canım ALLAHIN gücüne gider, bu ay kısmet değilmiş umudumuzu yitirmiyoruz asla dimi

isyan etmedim sonuçta hamdolsun ne umudumu kaybettim ne de boşluga düştüm...
benimki sadece geçici bi şaşkınlık ki bu kadarı da hakkım sanırım kendimi hamileyim diye çok hazırlamıştım en nihayetinde :)

Ve gayet umutluyum hamdolsun :)

ne güzel elhamdülillah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…