Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Eki Görüntüle 1112258

Bu işte testim foto da belirgin duruyo ama öyle deil nokta gibi bi leke haaa bi de saatler sonra oldu tabii

kuşum bende çok isterim hamile olmanı
ama saatler sonra çıkan teste güvenip kendini umutlandırma
yarın gidip erken gebelik testi al onlar daha garanti oluyo
onla yap bakalım ne çıkıcak

kuşum bende çok isterim hamile olmanı
ama saatler sonra çıkan teste güvenip kendini umutlandırma
yarın gidip erken gebelik testi al onlar daha garanti oluyo
onla yap bakalım ne çıkıcak

yok umutlandırmadım ki sonuçta adetimde başladı zaten...
fotoyu eflalim ısrar etti diye koydum ayrıca 2.cizgi yok orda nokta gbi bi leke var sadece...

bu arada imzan çok yakışmış

Hayirli olsun saglikla dogsun insallah nasil sabredicen pazartesi ye kadar gitsene bi an once ilac falan aliyor musun folik asit yani

aralıktan beri içiyorum folik asit
araştırdım en iyisi bitkisel içerikli solgar folic asid
onu kullanıyorum

yok umutlandırmadım ki sonuçta adetimde başladı zaten...
fotoyu eflalim ısrar etti diye koydum ayrıca 2.cizgi yok orda nokta gbi bi leke var sadece...

bu arada imzan çok yakışmış

sağol canım :))
ben bu ay ilişkiden sonra hiç ayağğa kalkmadan hemen yatıp uyudum
2 günde 1 çalışmamız oldu
işine yararsa diye söyledim
istersen sende yap
eşinede zorluk olmaması için ceviz badem filan yedir enerji olsun

adet olmadıysak bır umut var demektır :)

amin canım sagol. İcimide rahatlattın.

Yoktur canim olumsuz dusunmemeye calis deger 1500u gecince gorunur demisti bana doktorum oyle de oluyor meraklanma ama ayakta kalma ayaginin altina yastik koy ve uzan Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin:)

Tamam canım, sagol yardımcı oldugun icin:)

Uhibbuke canım sen bilirsin, bikac gun at kafandan dusunme. Hep oyle olmazmı ummadıgımız bi anda istedigimiz seyler gerceklesir, sende simdi esinle gez ne biliyİm derslerine filan yogunlas, insallah hayırlı sonuclanır

Kuzum cok iyi bilirim o aglamalari...ama gun geliyor pozitifi gorunce aynen boyle agliyorsun icini ceke ceke...rabbim o gozyaslarini nasip etsin tez zamanda

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

tebrık ederım canım hayırlı olsun :) bızım ıcın de dua et olur mu :)

Hamişlerimiz artıyor maşallah maşallah bizde dun start verdik calismalara yarin dabh esimle namaza kalkicam insallah hemen hemen 1 ay kilinca birakmam heralde bifdaha insallahhh amin
Uhibbuke canim testi tekrar etmeni cani gonulden istiyorum çünkü sonuc negatif nasilsa yine negatifi gorsen ne olurki oyle düşün bir de dene istersen Rabbim herşeyin en iyisini en güzelini bilir negatifsede pozitif sede var bir hayir....hormonlara gelince cok zorluyor insani bilirim...smd ben ilaclarada basladim smdiden estiriyorum...hamileyken daha az oluyor bu gelgitler bende...biliyorum hissediyorum ne hissettigini ama sabret olurmu kuzum...Rabbim yar ve yardimcimiz olsun hepimizin yüzünü guldursun insaallh

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…