bugün tekrar test yaptım yine çift çizgi gördüm :)
pazartesi kan testine giidicem
Eki Görüntüle 1112258
Bu işte testim foto da belirgin duruyo ama öyle deil nokta gibi bi leke haaa bi de saatler sonra oldu tabii
maşallaaahhh ne güzel :)
pazartesi güzel yüksek bi degerle döner sonra bebegii görür ve saglıcakla da kucagına alırısn inşallaaahh
kuşum bende çok isterim hamile olmanı
ama saatler sonra çıkan teste güvenip kendini umutlandırma
yarın gidip erken gebelik testi al onlar daha garanti oluyo
onla yap bakalım ne çıkıcak
Hayirli olsun saglikla dogsun insallah nasil sabredicen pazartesi ye kadar gitsene bi an once ilac falan aliyor musun folik asit yani
ne mutlu yaaa erkenden öğrendin....
benim bugün regl tarihime göre 3hafta 6 gün oldu , ama hala 4-5 günüm var öğrenebilmek için.
yok umutlandırmadım ki sonuçta adetimde başladı zaten...
fotoyu eflalim ısrar etti diye koydum ayrıca 2.cizgi yok orda nokta gbi bi leke var sadece...
bu arada imzan çok yakışmış
aralıktan beri içiyorum folik asit
araştırdım en iyisi bitkisel içerikli solgar folic asid
onu kullanıyorum
6. Ayımda hamile kaldım canım
Seninde tutar inş.
Merhaba arkadaşlar :)
söz verdiğim için bu saatte burdayım....az önce gebelik testi yaptım tabi ki negatif...
Negatifi görünce ne kadar hayallere daldıgımı ve pozitifi hiç göremiyecegim hissine kapıldgımı itiraf etmeliyim :))
haa bi de test konusunu artık cidden kapattıgımı :)
Adet olabilirim bu da bi gerçek % 50 ihtimali unutmuşum...... yaa hala umudum var ama % 50 oldugunu hatırladım :)
Kahverengi görene kadar beklemeye devam :)
hepinizi de bayaga heveslendirdim beklettim kusura bakmayın
Yarın görüşürz inşallah...
Hayırlı sabahlar
Yerleşme akintisidir DİE biliyorum çok hareket edince oluyor DİE duymuştum bebegin sana tutunmaya calisiyor hayirlisi lsun bu arada allah kucaginada almayi nasip etsin inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yoktur canim olumsuz dusunmemeye calis deger 1500u gecince gorunur demisti bana doktorum oyle de oluyor meraklanma ama ayakta kalma ayaginin altina yastik koy ve uzan Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin:)
Herkese merhaba....
Öncelikle iyi dilekler ile yanımda olan herkese çoookkk çooook teşekkür ederim Allah razı olsun...
samimi dualarınız içten temennileriniz çok iyi geldi Allah razı olsun...
sabah test yaptım ve başında resmen yarım saat bekledim gölgesi bile çıkmadı 2.cizgin o kadar negatifti yani..
içim buruldu ama umudumu kaybetmemiştim..
sabah kalktıgımda nedense teste bi daha bakmak istedim ikinci çizginin orda bişeyler çıkmış ama sanki test bozuk gibi saçma bi şekil...
Tabi bu durum önemsiz çünkü kahverengi leke başladı.... yerleşme oldugunu düşünmüyorum cünkü bilen arkadaşlar var benim kahverengi ile başlar 3.günün akşamına kadar bu leke devam eder sonra sökülürüm...
lekeyi görünce üzülmedim desem yalan olur...eşime sarılıp iyi bi agladım içimi çeke çeke...
şimdi de gözlerim doldu....
yalnış anlamayın şimdiye kadar sizi umudu tavsiye eden kişi umutsuzluga düşmüş degil...benimkisi aşırı hayallere soguk duş etkisi yaşamaktı...
Şimdi daha iyiyim akşama dogru çok daha da iyi olucam sonra süper olucam merak etmeyin
İnşallah gelecek ay nasip edecek rabbim hepimize
Kızlar sabah doktora gittim ultrasonda baktı ama dediki daha yenioldugu icin gozukmuyor, kan testi yaptı 1242 cıktı degerim, yani hamileyim. Doktordan sonra carsı pazar gezdik 4-5 saat gezdim ve simdi eve geldim kahverengi akıntı gelmis, aksi bi durum varsa diye korkuyorum 😔
tebrık ederım canım hayırlı olsun :) bızım ıcın de dua et olur mu :)
Sagol canım, etmez miyim burdaki herkese isim isim dua ediyorum. Rabbim nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?