cnm hoş geldin aramıza öncelikle yavrunu ALLAHIM size bağışlasın :) bende hipotroidim maalesef bu ay öğrendim ve şok oldum çünkü tamda bu ay yasağım bitmişti gebeliği düşünüyodumama şu bir gerçek tam zamanında öğrendim ya bu şekilde hamile kalsaydım sonuçları daha kötü olurdu sende biliyosundur buna şükür ALLAhım çok büyük :)
Hoşgeldin canım :) Batlarımız aynı tarihlere denk geliyor inşallah bu ay hepimiz için bebiş haberleri aldığımız güzel bi ay olur canım :)
Günaydın hoşgeldiniz aramıza
Gunaydın kızlar
dun esim diyorki senin goguslerin şişmiş adet olacaksın ne kadar adetlerine baglısın
Gecen aylarda da boyle oldu dolayısıyla bu ay umidim pek kalmadı
Beni de umut listenize ekler misiniz? Bat 6 haziran 5 yıllık evliyim 4 yaşında oğlum var. Hipotroit hastasıyım ilanç tedavisi görüyorum. Bu ay çörekotu kürü ve adet bitimi yakı deniyorum. Yakı bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. Malum yuksek tsh de tutunma zorlasabılıyor. Foluk asıt kullanıyorum. Umarım benı de aranıza alırsınız .
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydın kızlar
dun esim diyorki senin goguslerin şişmiş adet olacaksın ne kadar adetlerine baglısın
Hosgeldin tatlim benim kizimda 3.5 yasinda 😄 yaki ne ise yariyor acaba
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
KIZLAR HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMM.................................
kizlar bugun bat gunmdu daha gunum gecmemisti sabah okuldan donerken test aldim
bu arada ogretmenim 2 dersim vardi test aldim geldim hemen yaptim bi baktim ikinci
cizgi belirdi silik falanda degil gayet netti))))
esimle havalara uctuk o soka girdi tabi:)
hemen hastaneye gittik kan testi yaptirdik 250 cikti 3 haftalik daha))
doktor ultrasonla goremeyiz.ama bakalim dedi sonra keseyi gorduk)) inanilmazdi
esim agliycak gibi oldu doktordq sasirdi gorunmesine:)))
3 4 gun sonra tekrar bi kan testi yapalim dedi oyle iste harikaydi
belirti olarak sadece kendimi cok yorgun hissediyodum uykum geliyodu 9da falan
ve canim kısır cekti normalde yemem ve daha evimde hic kisir yapmadim
arkadasa anlattigimda hamile olabilirsin demisti))
Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Herkese gunaydın. Hayırlı bereketlı sahlıklı bır gun dılıyorum.
Cok tesekkurler canım Allah razı olsun. İnşallah cümlemize butun bebek isteyen anne ayaylarına bu guzel haberı mujdelesın inşallah.
günaydın kızlarrrrr
Allah hayırlı zamanı bizim için biliyordur canım ben her ay olduğumda hep böyle diyorum içimden ve sonra biraz ağlıyorum elbette ama toparlanıyorum 7 gün sonra yeniden umut var diyorum kendi kendime :) Bi de mutlaka bizim göremediğimiz bi hayır vardır bu yaşadıklarımızda. Ben inanıyorum ki kısa bi zamanda bu topicde hamile olmayan kalmayacak her gün güzel haberler alıyoruz maşallah hep böyle devam eder inşallah
Beni de umut listenize ekler misiniz? Bat 6 haziran 5 yıllık evliyim 4 yaşında oğlum var. Hipotroit hastasıyım ilanç tedavisi görüyorum. Bu ay çörekotu kürü ve adet bitimi yakı deniyorum. Yakı bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor. Malum yuksek tsh de tutunma zorlasabılıyor. Foluk asıt kullanıyorum. Umarım benı de aranıza alırsınız .
Gunaydın kızlar
canım hayırlı ugurlu olsun allah kucağına almayıda nasip etsin
O karışımı şuan ben de yapıyorum ve geciktirme etkisini okudum.
Canım bu ilaç metabolizmayı düzene soktuğu için yumurtlama ve adet düzenini sağlıyormuş.
Bana da inandırıcı gelmedi ama araştırmalarım sonucunda öyle anladım.
Bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün adetimin 15. Günü ve hala ovulasyon gerçekleşmedi ama biz düzenli olarak çalışmalara devam ediyoruz kızlar birbirimize dua edelim olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınaminnnnn
doktor verdi diye kullanıyoz işte
inşallah rabbim dualarımızı ve isteklerimizi biliyo ve hayırlı bi zamanda nasip olacak hepimize eminim :)
adet döngün ne kadar ki ?
15.gün çok bi zaman degil mesela ben 19.da yumurtlamıştım...
Herkesee günaydıınn :)
Dün ki uhibbuke den eser yok kızlar hamdolsun :)
Söz verdiğim arkadaşların daa istegiyle bu sabah testi tekrarladım kocaaammaaan tek cizgiiiiii ve bembeyazzz 2. cizgi :)
Şuan testi yapalı 20 dk oldu daha da degişmez kiiiiiiii bunun bi önemi yok cünkü kırmızı görmeye başladım erken sökülüyorum ne hikmetse
Heee o zaman kırmızıları görerek testi niye yaptıgımı düşünen olabilir :)
1.beni benim kadar çok düşünenlere yaparım dediğim için
2. bu ay evde test mest istemiyorum bat falan da beklemek hesap kitap yapmak hiiççç bişey istemiyorum:)))
o yüzden son testi de zayii ettim gitti
Bu süreçte yanımda olan herkese çooook teşekkür ederim iyi ki varsınızz
En çokta benim için umudunu kaybetmeyen özge ve cemreye testimin pozitif olması için bayaga ugraşan eflalime ve umutdaşım hatine :)
ayyyyy herkese işteee :)))
balkon konuşması gibi oldu
Herkesee günaydıınn :)
Dün ki uhibbuke den eser yok kızlar hamdolsun :)
Söz verdiğim arkadaşların daa istegiyle bu sabah testi tekrarladım kocaaammaaan tek cizgiiiiii ve bembeyazzz 2. cizgi :)
Şuan testi yapalı 20 dk oldu daha da degişmez kiiiiiiii bunun bi önemi yok cünkü kırmızı görmeye başladım erken sökülüyorum ne hikmetse
Heee o zaman kırmızıları görerek testi niye yaptıgımı düşünen olabilir :)
1.beni benim kadar çok düşünenlere yaparım dediğim için
2. bu ay evde test mest istemiyorum bat falan da beklemek hesap kitap yapmak hiiççç bişey istemiyorum:)))
o yüzden son testi de zayii ettim gitti
Bu süreçte yanımda olan herkese çooook teşekkür ederim iyi ki varsınızz
En çokta benim için umudunu kaybetmeyen özge ve cemreye testimin pozitif olması için bayaga ugraşan eflalime ve umutdaşım hatine :)
ayyyyy herkese işteee :)))
balkon konuşması gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?