Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Gunaydın kızlar
dun esim diyorki senin goguslerin şişmiş adet olacaksın ne kadar adetlerine baglısın
Gecen aylarda da boyle oldu dolayısıyla bu ay umidim pek kalmadı

Hoşbulduk canım Allah razı olsun güzel dileklerin için. Bende bu ay öğrendih hatta ilacı 15 gündür kullanıyorum daha. Umudum var bu ay bebeğim gelecek hissediyorum. Annesini üzmeyecek. İnşallah hepinize dua edicem Rabbim açılan elleri kendinden umut eden kullarını asla geri çevirmez. En büyük dua müminin mümine duasıdır. Senin kaç cnm değerin? Benim 19.91 di.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldin canım :) Batlarımız aynı tarihlere denk geliyor inşallah bu ay hepimiz için bebiş haberleri aldığımız güzel bi ay olur canım :)

İnşallah guzel haberler alırız sevinçlerimizi birlikte paylaşırız canım.

Gunaydın kızlar
dun esim diyorki senin goguslerin şişmiş adet olacaksın ne kadar adetlerine baglısın

Merhaba canım, öncelikle umudunu yitirme umut hep var olsun. Ayrıca adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynıdır. Göğüslerin şişenilir uçları hassaslaşabilir yada göğüslerini elleyemez olabilirsin. Bunun için umudunu yitirme. İnşallah güzel haberler alırsın.

Hosgeldin tatlim benim kizimda 3.5 yasinda 😄 yaki ne ise yariyor acaba

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Gunaydın kızlar

Kuzum o hic belli olmaz kirmizilar gelmeden hala umut var demek diyen zehre nerdee

Hosgeldin tatlim benim kizimda 3.5 yasinda 😄 yaki ne ise yariyor acaba

Oy ne guzel Allah bağışlasın. Rabbim acılarını göstermesin inşallah.

Canım yakı bebeğin tutunması için sıcak bir ortam hazırlıyormuş. Eskiden köylerde dr olmadığı için hamile kalamayanlara yakı yaparlarmış belıne ki bebek tutunsun diye. Bende troit oldugu için tutunamayabilir demişti dr. Bende yakı koyucam her banyoda degıstırıyoruz.

Tebrikler canım
Darısı tüm diğer isteyenlerin başına.

Bende istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün adetimin 15. Günü ve hala ovulasyon gerçekleşmedi ama biz düzenli olarak çalışmalara devam ediyoruz kızlar birbirimize dua edelim olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnnnn

Sana da günaydın :)
amin inşallah rabbim isteyen herkese yaşatsın o mutlulugu

günaydın kızlarrrrr

günaydınn

Ya ben uzun zamandır aglamamıştım sanırım onunda birikimi vardı :)))
ve çok alıştırmıştım kendimi hamileyim diye neyse velhasıl bir rüzgardı geldi gectiiiiiiiiii :)))
keyifli bi adet gecirip önümüzde ki aya mis gibi umutlarla başlamak istiyorum gerisi rabbimin hikmeti :)
Bende burdaki herkesin hamile olacgına inanıyorum yaaa inşallah tez zamanda olur hepsi

tabi ki alırız ne demeeekk :)
Listeye ekledim inşallah son bat ın olur bu

Gunaydın kızlar

Günaydın :)
Hiç öyle düşünme o belli olmaz ki gögüsler en iyi hamilelik belirtilerindendir :)
yani hamileliğide adeti de aklından çıkarma tam ortada dur :)
(ben gibi bi tarafa meyletme )

canım hayırlı ugurlu olsun allah kucağına almayıda nasip etsin

Günaydın özgecim nasılsın :)

İnşallah rabbim dualarımızı ve isteklerimizi biliyo ve hayırlı bi zamanda nasip olacak hepimize eminim :)
adet döngün ne kadar ki ?
15.gün çok bi zaman degil mesela ben 19.da yumurtlamıştım...

inşallah rabbim dualarımızı ve isteklerimizi biliyo ve hayırlı bi zamanda nasip olacak hepimize eminim :)
adet döngün ne kadar ki ?
15.gün çok bi zaman degil mesela ben 19.da yumurtlamıştım...

sat 30 nisan bat 27 mayıs benide eklermisin listene canım her ay umutla istiyorum bekliyorum ve inan canımın acıdığını hissediyorum artık çok yeniyim daha ama inan çokk istiyorum rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin. Sanırım benimde yumurtlamam adetimin 19. Gününde oluyor geçen ay dr ye 15. Günü gittiğimde daha büyümemiş demişti ve 19. Günü bende ağrılar artmıştı o yüzden. Eyy yüce rabbim şu kullarının dualarını kabul eyle gönlümüzden geçeni bize hayırlı eyle ve onları nasip eyle yarabbim aminnnnnnn

Herkesee günaydıınn :)
Dün ki uhibbuke den eser yok kızlar hamdolsun :)

Söz verdiğim arkadaşların daa istegiyle bu sabah testi tekrarladım kocaaammaaan tek cizgiiiiii ve bembeyazzz 2. cizgi :)
Şuan testi yapalı 20 dk oldu daha da degişmez kiiiiiiii bunun bi önemi yok cünkü kırmızı görmeye başladım erken sökülüyorum ne hikmetse

Heee o zaman kırmızıları görerek testi niye yaptıgımı düşünen olabilir :)
1.beni benim kadar çok düşünenlere yaparım dediğim için
2. bu ay evde test mest istemiyorum bat falan da beklemek hesap kitap yapmak hiiççç bişey istemiyorum:)))
o yüzden son testi de zayii ettim gitti

Bu süreçte yanımda olan herkese çooook teşekkür ederim iyi ki varsınızz

En çokta benim için umudunu kaybetmeyen özge ve cemreye testimin pozitif olması için bayaga ugraşan eflalime ve umutdaşım hatine :)
ayyyyy herkese işteee :)))
balkon konuşması gibi oldu

Uhibbuke'cım canım günaydın.
Beni tekrar listeye ekler misin? En azından günümde düzenli olarak adetim gelecek mi onu takip edelim diyorum ben.
Artık düzene girmesini çok istiyorum çünkü.
BAT 5 haziran

Canm üzülme nisanda bende aynı oldu ve adet oldum. Çok kanamamvardı dr gıttım ve dusuk yaptıgımı öğrendim. Sonrası testler felan derken tsh yuksektı mantar vardı. Şimdi tedavisi ile inşallah olacak.

ohhh hep böyle gül canımmm ,sevindim dünkü psikolojiyi üstünden atmana bende sabah testi elime alıp bıraktım yapmayacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…