nasılsın dicem ama, okuduklarımmdan toparlandığını görebildim, çok şükür.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Benimde kahve ile başlar ve 3 gün leke şeklinde kahve devam ederdi bu sefer ilk günde söküldüm...her ay degişiyor düzenimiz yaa
Rabbim hayırlı bi şekilde müjdelerimizi nasip etsin...
O zaman belli oldugunu söylersin bat ını güncellerim son kez inşallah
Insalah canim kirmizilar gelsin guncellicem birlikte beklicez
Çok çok iyiyim cemrecim teşekkür ederim :))
sen nasılsın ?
Bugün geç kaldın yaa
Insalah canim kirmizilar gelsin guncellicem birlikte beklicez
Belki de yeni batdaşıımm olursuun :))
bak gene heyecanlandım :))
herşey bi yana rabbim hayırlı bi zamanda saglıcakla nasip etsin hepimize inşallah
aslında aynı saatte geldim de selam veremedim ki okumaktan:)))
herkes negüzel başlamış güne. herkesin keyfi yerinde, hep böyle olalım işteee
3 gün olmuş şimdiye gelmediyse daha da gelmesin inşaallaaaahhh
Teşekkür ederim hatincim...beim gibi üzüldügünü biliyorum..
İnan dün ki halimi düşünmek istemiyorum...
hatta akşama dogru toparlanınca kendime kızdım ne bu halim dedim dibe vurmuştum resmen ama sanırım benimki herşeyden çok ayların birikimiydi de uzun zamandır aglamıyordum da...
Bu sabahsa bambaşka başladım güne hamdolsun :)
Bence de topikten ayrılmaa daha yiğenimzin kalp atışlarını duyucan cinsiyetini bizimle paylaşıcaann oooo yaşanacak çok heyecan var erak etme
Günaydın :)
Bat ın bugün dimi nasılsın inşallah gelmezzzz o 9 ay gelmeyesicler :)
Amiiin inşallah...
Haklısın özgecim dün yagmur yagarken öyle dua ettim bende rabbim vermek istemeseydin bu istemeyi vermezdin dedim....
Nasip olucak inşallah en hayırlı zamanda eminim :)
öyle düşündüysen aglama bakiimmm
keyifli bi şekilde gelmeyesice bat ı bekliyoruzzz sonra da inşallah Allah nasip ederse müjdene halayalar cekiyoruz
dün ki halimi sen bayaga iyi biliyosun ama inan zerresi yok bu sabahtaa :)
adetimin erken sökülmesine de sevindim en azından yerleşmemidir ihtimali kalmadı eşim bile bi ihtimal diyodu dün
hatta akşama dogru toparlanınca kendime kızdım ne bu halim dedim dibe vurmuştum resmen ama sanırım benimki herşeyden çok ayların birikimiydi de uzun zamandır aglamıyordum da...
Bence de topikten ayrılmaa daha yiğenimzin kalp atışlarını duyucan cinsiyetini bizimle paylaşıcaann oooo yaşanacak çok heyecan var erak etme
Günaydın :)
Bat ın bugün dimi nasılsın inşallah gelmezzzz o 9 ay gelmeyesicler :)
Amiiin inşallah...
Haklısın özgecim dün yagmur yagarken öyle dua ettim bende rabbim vermek istemeseydin bu istemeyi vermezdin dedim....
Nasip olucak inşallah en hayırlı zamanda eminim :)
öyle düşündüysen aglama bakiimmm
keyifli bi şekilde gelmeyesice bat ı bekliyoruzzz sonra da inşallah Allah nasip ederse müjdene halayalar cekiyoruz
dün ki halimi sen bayaga iyi biliyosun ama inan zerresi yok bu sabahtaa :)
adetimin erken sökülmesine de sevindim en azından yerleşmemidir ihtimali kalmadı eşim bile bi ihtimal diyodu dün
Belki de yeni batdaşıımm olursuun :))
bak gene heyecanlandım :))
herşey bi yana rabbim hayırlı bi zamanda saglıcakla nasip etsin hepimize inşallah
ayyy bu olmadı ben seni tutmim o zamanInsallah benim dongum kısa 23 gun senin ne kadar
Canım yaa ne kadar guzel kalbin var senin, Rabbim senin gibi iyi insanlara evlat nasip etsin insallah. Aglaman iyi olmus rahatlamıssındır, ben agladıktan sonra kendimi daha iyi hissederim. Simdi rahat bir adet donemi gecir, bence zevk aldıgın islerle ugras ailenin yanına filan git desarj ol:)
arkadaşlar herkes iyiymiş ama benim modum düşük bu aralar. neden olduğu hakkında bi fikrim yok.
bir de bu aralar "isteksizlik" var bende.ne yapsam ne yesem de isteğim artsa. fikri olan?
Cemrecim inşallah canım belki supriz olur senin güzel haberlerni bekliyoruz yanılmıyorsam sende de leke olmustu devam etti mi
Canim ben pazar lekelendim gelmesini bekliyorum kismet degilmis rabbim zamanini bilirr
Canım erkenden giremedim bir türlü aksilik oldu, aklım sendeydi hep, çok umutluydum ben nasip değilmiş canım inşallah çok umut verip üzülmene sebep olmamışımdır, kırmızı gelmese yine umudum vardı beyaz ikinci çizgi deyince:) bu ay ilk yaptığım test öyle olmuştu:) daha fazla umut vermiyim canım, güzel gönlüne göre versin Rabbim, istediğin her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum özelden mesaj atabilirsin çok sık giremiyorum artıkHerkesee günaydıınn :)
Dün ki uhibbuke den eser yok kızlar hamdolsun :)
Söz verdiğim arkadaşların daa istegiyle bu sabah testi tekrarladım kocaaammaaan tek cizgiiiiii ve bembeyazzz 2. cizgi :)
Şuan testi yapalı 20 dk oldu daha da degişmez kiiiiiiii bunun bi önemi yok cünkü kırmızı görmeye başladım erken sökülüyorum ne hikmetse
Heee o zaman kırmızıları görerek testi niye yaptıgımı düşünen olabilir :)
1.beni benim kadar çok düşünenlere yaparım dediğim için
2. bu ay evde test mest istemiyorum bat falan da beklemek hesap kitap yapmak hiiççç bişey istemiyorum:)))
o yüzden son testi de zayii ettim gitti
Bu süreçte yanımda olan herkese çooook teşekkür ederim iyi ki varsınızz
En çokta benim için umudunu kaybetmeyen özge ve cemreye testimin pozitif olması için bayaga ugraşan eflalime ve umutdaşım hatine :)
ayyyyy herkese işteee :)))
balkon konuşması gibi oldu
*buse4545...............30 Nisan
*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)
*pamukprenses187.....11 Mayıs
*FtmGn.....................13 Mayıs..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
*blueakara0509.........14 Mayıs.........30 yaşında / 5 yıllık evli / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor
*oslemtugba..............14 Mayıs
eyyy bat ları gecenlerr ya da bugün olanlar ne alemdesinizzz
buse4545 hala adet olmadıgını biliyorum haber verirsin inşallah:)
ne desem bilmem naptı acaba ?
FtmGn batdaşıııııımm sen ne yaptın
ve bugün bat ı olanlar inşallah olmazda müjdeleri peşpeşe verirsinizzzz
6haftalik hamileyim ilk asilama ile
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?