Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Tabi kii eklerim :)
seni burdaki herkes çok iyi anlar emin ol....mesela ben dün adet oldum ki böylece 9.ay bitti 10 a girdim...tabi ki beklerken 3 ay da bir 10 ay da...ama yaşanan hayalkırıklıklarının sayısının artması başka bi acı emin ol...

Burda herkes o kadar samimi ve içten ki herkes birbiri için aynı umut ve stresle bekliyo müjdelere kendininmiş gibi seviniyor dualarımızda öle çoğul oluyo hamdolsun

O yüzden umuda beklemeye ve nasip olacagına inanmaya devam inşallah

Uhibbuke'cım canım günaydın.
Beni tekrar listeye ekler misin? En azından günümde düzenli olarak adetim gelecek mi onu takip edelim diyorum ben.
Artık düzene girmesini çok istiyorum çünkü.
BAT 5 haziran

Günaydın derincim :)
tabi ki eklerim seni listemizde görmek ne güzelll
Umarım tüm sorunların hallolur

Yok iyiyim hamdolsun ilk anın şaşkınlıgını ve soğuk duş etkisini dün yaşadım geçti gitti :)))
Sana da çok geçmiş olsun bede ekimde bi düşük yaşadım...rabbim yaşatmasın kimseye...
İnşallah kavusuruz saglıklı bebeklerimize bir an önce

ohhh hep böyle gül canımmm ,sevindim dünkü psikolojiyi üstünden atmana bende sabah testi elime alıp bıraktım yapmayacağım :)

bi gün sürmesi bile fazlaydı o ruh halimeee moonspellim :)))
Yok yaa bence de yapma en azından bat bi geçsin baktın olmuyosun öyle yap:)
Bak ben günleri nasıl beklicem diyodum ahaa heps geçti gitti bat ım geldi adet oldum hatta bugün 2.günüm :))
Sonra bi bakmışım 16 Haziran gelcek

ay ben kendi hikayeme daldım yine

Yani moooncum yapma test falaan zayi etmee :))

günaydın iiyim canım benim sen nasılsın adete döndümü yaa kusura bakma bu tür şeleri sormaktan nefret ediorum ama inanki merak ediyorum ya

günaydın iiyim canım benim sen nasılsın adete döndümü yaa kusura bakma bu tür şeleri sormaktan nefret ediorum ama inanki merak ediyorum ya

Ayyyy olur mu öyle şeyy tabi ki sorrr rahat ol :)
evet adete döndü tuhaf ama erken kırmızıya döndü daha bugün 2.günüm ve dün gece kırmızılar başladı normalde 3.akşamdan önce gelmezd :)
umarım iyi bişeydir belki de adetim erken biter böyleceeee :)

canım benim rabbim büyük biliorumki herşey güzel olacak rabbim nasip etmeyeceği şeyi dilimize istemememize izin vermez bunu senin bildiğini biliorum inançlı güçlü olduğunu çok iyi biliorum allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah

bende öyle düşündüm canım

canım üzüldün ve bu adet biliosun üzüntüyle dahada artar ondan erken söküldü ama çok şükür iikide söküldü bölelikle dediğin gibi erken biter bitanem

Gunaydın canım uhibbukecim, acıkcası ben uzuldum kendim pozitifi gorunce seninde gorecegini dusunmustum bu yola beraber cıktık diye, ama senim boyle umutlu ve mutlu olmana cok sevindim, bana hala senin umuttasınım bu topicden ayrılmam heralde:). Bol bol dua etmeye devam edicez insallah, kafandan atman daha iyi olmus bence.

*buse4545...............30 Nisan

*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)

*pamukprenses187.....11 Mayıs

*FtmGn.....................13 Mayıs..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)

*blueakara0509.........14 Mayıs.........30 yaşında / 5 yıllık evli / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor

*oslemtugba..............14 Mayıs

eyyy bat ları gecenlerr ya da bugün olanlar ne alemdesinizzz

buse4545 hala adet olmadıgını biliyorum haber verirsin inşallah:)

ne desem bilmem naptı acaba ?

FtmGn batdaşıııııımm sen ne yaptın

ve bugün bat ı olanlar inşallah olmazda müjdeleri peşpeşe verirsinizzzz

Canim ben pazar lekelendim gelmesini bekliyorum kismet degilmis rabbim zamanini bilirr

cnm ben 1ay oldu 32 bnm değerim levotiron 100mg kullanorum sabah akşam, haftaya kontrolüm var inşallah düşmüştür ben çok istiodum bu ay troid çıkınca biraz bıraktım, ilk bebeğimi ekimde kaybettim o yüzden çok korkuorum

Günaydın kizlar
Günaydın :)
Bat ın bugün dimi nasılsın inşallah gelmezzzz o 9 ay gelmeyesicler :)

Amiiin inşallah...
Haklısın özgecim dün yagmur yagarken öyle dua ettim bende rabbim vermek istemeseydin bu istemeyi vermezdin dedim....
Nasip olucak inşallah en hayırlı zamanda eminim :)

bende öyle düşündüm canım

öyle düşündüysen aglama bakiimmm
keyifli bi şekilde gelmeyesice bat ı bekliyoruzzz sonra da inşallah Allah nasip ederse müjdene halayalar cekiyoruz

canım üzüldün ve bu adet biliosun üzüntüyle dahada artar ondan erken söküldü ama çok şükür iikide söküldü bölelikle dediğin gibi erken biter bitanem

dün ki halimi sen bayaga iyi biliyosun ama inan zerresi yok bu sabahtaa :)
adetimin erken sökülmesine de sevindim en azından yerleşmemidir ihtimali kalmadı eşim bile bi ihtimal diyodu dün

Teşekkür ederim hatincim...beim gibi üzüldügünü biliyorum..
İnan dün ki halimi düşünmek istemiyorum...
hatta akşama dogru toparlanınca kendime kızdım ne bu halim dedim dibe vurmuştum resmen ama sanırım benimki herşeyden çok ayların birikimiydi de uzun zamandır aglamıyordum da...

Bu sabahsa bambaşka başladım güne hamdolsun :)
Bence de topikten ayrılmaa daha yiğenimzin kalp atışlarını duyucan cinsiyetini bizimle paylaşıcaann oooo yaşanacak çok heyecan var erak etme

Lekelendim derken sadece pazar bi leke gördün o kadar mı yani ?
Devamı gelmedi mi ?

Canim kahvepembe arasi adet baslangici gibi bir akıntı geldi az birsey yerlesme kanamasi gibi dusundun biliyorum ama gecen ayda boyle oldu iki gun sonra geldi b muhtemelen aynisi olcak önceden boyle olmazdı

Canim kahvepembe arasi adet baslangici gibi bir akıntı geldi az birsey yerlesme kanamasi gibi dusundun biliyorum ama gecen ayda boyle oldu iki gun sonra geldi b muhtemelen aynisi olcak önceden boyle olmazdı

Hakkında hayırlısı olsun inşallah...
Benimde kahve ile başlar ve 3 gün leke şeklinde kahve devam ederdi bu sefer ilk günde söküldüm...her ay degişiyor düzenimiz yaa
Rabbim hayırlı bi şekilde müjdelerimizi nasip etsin...

O zaman belli oldugunu söylersin bat ını güncellerim son kez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…