sat 30 nisan bat 27 mayıs benide eklermisin listene canım her ay umutla istiyorum bekliyorum ve inan canımın acıdığını hissediyorum artık çok yeniyim daha ama inan çokk istiyorum rabbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin. Sanırım benimde yumurtlamam adetimin 19. Gününde oluyor geçen ay dr ye 15. Günü gittiğimde daha büyümemiş demişti ve 19. Günü bende ağrılar artmıştı o yüzden. Eyy yüce rabbim şu kullarının dualarını kabul eyle gönlümüzden geçeni bize hayırlı eyle ve onları nasip eyle yarabbim aminnnnnnn
Uhibbuke'cım canım günaydın.
Beni tekrar listeye ekler misin? En azından günümde düzenli olarak adetim gelecek mi onu takip edelim diyorum ben.
Artık düzene girmesini çok istiyorum çünkü.
BAT 5 haziran
Canm üzülme nisanda bende aynı oldu ve adet oldum. Çok kanamamvardı dr gıttım ve dusuk yaptıgımı öğrendim. Sonrası testler felan derken tsh yuksektı mantar vardı. Şimdi tedavisi ile inşallah olacak.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohhh hep böyle gül canımmm ,sevindim dünkü psikolojiyi üstünden atmana bende sabah testi elime alıp bıraktım yapmayacağım :)
Sana da günaydın :)
amin inşallah rabbim isteyen herkese yaşatsın o mutlulugu
günaydınn
Ya ben uzun zamandır aglamamıştım sanırım onunda birikimi vardı :)))
ve çok alıştırmıştım kendimi hamileyim diye neyse velhasıl bir rüzgardı geldi gectiiiiiiiiii :)))
keyifli bi adet gecirip önümüzde ki aya mis gibi umutlarla başlamak istiyorum gerisi rabbimin hikmeti :)
Bende burdaki herkesin hamile olacgına inanıyorum yaaa inşallah tez zamanda olur hepsi
tabi ki alırız ne demeeekk :)
Listeye ekledim inşallah son bat ın olur bu
Günaydın :)
Hiç öyle düşünme o belli olmaz ki gögüsler en iyi hamilelik belirtilerindendir :)
yani hamileliğide adeti de aklından çıkarma tam ortada dur :)
(ben gibi bi tarafa meyletme)
Günaydın özgecim nasılsın :)
günaydın iiyim canım benim sen nasılsın adete döndümü yaa kusura bakma bu tür şeleri sormaktan nefret ediorum ama inanki merak ediyorum ya
Herkesee günaydıınn :)
Dün ki uhibbuke den eser yok kızlar hamdolsun :)
Söz verdiğim arkadaşların daa istegiyle bu sabah testi tekrarladım kocaaammaaan tek cizgiiiiii ve bembeyazzz 2. cizgi :)
Şuan testi yapalı 20 dk oldu daha da degişmez kiiiiiiii bunun bi önemi yok cünkü kırmızı görmeye başladım erken sökülüyorum ne hikmetse
Heee o zaman kırmızıları görerek testi niye yaptıgımı düşünen olabilir :)
1.beni benim kadar çok düşünenlere yaparım dediğim için
2. bu ay evde test mest istemiyorum bat falan da beklemek hesap kitap yapmak hiiççç bişey istemiyorum:)))
o yüzden son testi de zayii ettim gitti
Bu süreçte yanımda olan herkese çooook teşekkür ederim iyi ki varsınızz
En çokta benim için umudunu kaybetmeyen özge ve cemreye testimin pozitif olması için bayaga ugraşan eflalime ve umutdaşım hatine :)
ayyyyy herkese işteee :)))
balkon konuşması gibi oldu
Günaydın derincim :)
tabi ki eklerim seni listemizde görmek ne güzelll
Umarım tüm sorunların hallolur
Yok iyiyim hamdolsun ilk anın şaşkınlıgını ve soğuk duş etkisini dün yaşadım geçti gitti :)))
Sana da çok geçmiş olsun bede ekimde bi düşük yaşadım...rabbim yaşatmasın kimseye...
İnşallah kavusuruz saglıklı bebeklerimize bir an önce
bi gün sürmesi bile fazlaydı o ruh halimeee moonspellim :)))
Yok yaa bence de yapma en azından bat bi geçsin baktın olmuyosun öyle yap:)
Bak ben günleri nasıl beklicem diyodum ahaa heps geçti gitti bat ım geldi adet oldum hatta bugün 2.günüm :))
Sonra bi bakmışım 16 Haziran gelcek
ay ben kendi hikayeme daldım yine
Yani moooncum yapma test falaan zayi etmee :))
Ayyyy olur mu öyle şeyy tabi ki sorrr rahat ol :)
evet adete döndü tuhaf ama erken kırmızıya döndü daha bugün 2.günüm ve dün gece kırmızılar başladı normalde 3.akşamdan önce gelmezd :)
umarım iyi bişeydir belki de adetim erken biter böyleceeee :)
Herkesee günaydıınn :)
Dün ki uhibbuke den eser yok kızlar hamdolsun :)
Söz verdiğim arkadaşların daa istegiyle bu sabah testi tekrarladım kocaaammaaan tek cizgiiiiii ve bembeyazzz 2. cizgi :)
Şuan testi yapalı 20 dk oldu daha da degişmez kiiiiiiii bunun bi önemi yok cünkü kırmızı görmeye başladım erken sökülüyorum ne hikmetse
Heee o zaman kırmızıları görerek testi niye yaptıgımı düşünen olabilir :)
1.beni benim kadar çok düşünenlere yaparım dediğim için
2. bu ay evde test mest istemiyorum bat falan da beklemek hesap kitap yapmak hiiççç bişey istemiyorum:)))
o yüzden son testi de zayii ettim gitti
Bu süreçte yanımda olan herkese çooook teşekkür ederim iyi ki varsınızz
En çokta benim için umudunu kaybetmeyen özge ve cemreye testimin pozitif olması için bayaga ugraşan eflalime ve umutdaşım hatine :)
ayyyyy herkese işteee :)))
balkon konuşması gibi oldu
Günaydın derincim :)
tabi ki eklerim seni listemizde görmek ne güzelll
Umarım tüm sorunların hallolur
*buse4545...............30 Nisan
*ne_desem_bilmem.....6 Mayıs.........28 yaşında / 2 yıllık evli / Öğretmen / 1,5 yıldır ilk bebeğini bekliyor (Ankara)
*pamukprenses187.....11 Mayıs
*FtmGn.....................13 Mayıs..........25 yaşında / 5 yıldır evli / 1,5 senedir ilk bebeğini bekliyor(Almanya)
*blueakara0509.........14 Mayıs.........30 yaşında / 5 yıllık evli / 3 aydır ilk bebeğini bekliyor
*oslemtugba..............14 Mayıs
eyyy bat ları gecenlerr ya da bugün olanlar ne alemdesinizzz
buse4545 hala adet olmadıgını biliyorum haber verirsin inşallah:)
ne desem bilmem naptı acaba ?
FtmGn batdaşıııııımm sen ne yaptın
ve bugün bat ı olanlar inşallah olmazda müjdeleri peşpeşe verirsinizzzz
Hoşbulduk canım Allah razı olsun güzel dileklerin için. Bende bu ay öğrendih hatta ilacı 15 gündür kullanıyorum daha. Umudum var bu ay bebeğim gelecek hissediyorum. Annesini üzmeyecek. İnşallah hepinize dua edicem Rabbim açılan elleri kendinden umut eden kullarını asla geri çevirmez. En büyük dua müminin mümine duasıdır. Senin kaç cnm değerin? Benim 19.91 di.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın :)Günaydın kizlar
canım benim rabbim büyük biliorumki herşey güzel olacak rabbim nasip etmeyeceği şeyi dilimize istemememize izin vermez bunu senin bildiğini biliorum inançlı güçlü olduğunu çok iyi biliorum allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
bende öyle düşündüm canım
canım üzüldün ve bu adet biliosun üzüntüyle dahada artar ondan erken söküldü ama çok şükür iikide söküldü bölelikle dediğin gibi erken biter bitanem
Gunaydın canım uhibbukecim, acıkcası ben uzuldum kendim pozitifi gorunce seninde gorecegini dusunmustum bu yola beraber cıktık diye, ama senim boyle umutlu ve mutlu olmana cok sevindim, bana hala senin umuttasınım bu topicden ayrılmam heralde:). Bol bol dua etmeye devam edicez insallah, kafandan atman daha iyi olmus bence.
Canim ben pazar lekelendim gelmesini bekliyorum kismet degilmis rabbim zamanini bilirr
Lekelendim derken sadece pazar bi leke gördün o kadar mı yani ?
Devamı gelmedi mi ?
günaydııınnn, sabah sabah amma kaynatmışsınız
oku oku bitiremedim...
Günaydınnn hoşgeldin cemre :)
Canim kahvepembe arasi adet baslangici gibi bir akıntı geldi az birsey yerlesme kanamasi gibi dusundun biliyorum ama gecen ayda boyle oldu iki gun sonra geldi b muhtemelen aynisi olcak önceden boyle olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?