ayyy bu olmadı ben seni tutmim o zaman
benim adet döngüm uzun 33 34: belli olmuyo gerçi herşey degişiyo bi bakmışım o da kısalmış bu ay
teşekkür ederim bunlar hep senin güzel bakışından
evet agladıktan sonra bayaga rahatladım :)
mis gibi keyif yapıyorum inan :)
dün gece film izledik eşimle ders mers tatil ilan ettim dünü :))
ailemi özledim ama yanlarına gitmem mümkün degil çok uzaakk
ama olsun iyiller ya netten de görüşüyoruz hamdolsun..
sen nasılsn ne zaman dönücen evine eşinee yuvanaaa
wuuuuuu sen niye böyle oldun kii?
Bi sebebi olmadıgına emin misin farketmeden keyfini kaçıran bilinçaltı düşüncelerinle oynayan bişey olmadı mı ?
yenip içilen şeylerin tesiri konusnda bilgili degilim yardımcı olamıyorum maalesef ama rabbim gönlüne ferahlık versin diye dua ederim inşallah
Ağlamadım yaa ben sana bir sürü öpücük yollamıştım yanlış olmuş :)
ayyy bu arada inşallahhh ağzından bal damlıyor :)
Aaa kiskandim :)
Ben batdasin degil miyim artik 😊
Saka bi yana benim bat henuz sonuc vermedi ama durumu biliosun oyuzden hic umit gibi bisey soz konusu degol
kızlar günaydın şimdi haberlere baktım 201 işçi kaybetmişiz Allah ailelerine sabırlar versin yarabbim.Hepimize sevdiklerimizle güzel bir gün diliyorum...
Canım erkenden giremedim bir türlü aksilik oldu, aklım sendeydi hep, çok umutluydum ben nasip değilmiş canım inşallah çok umut verip üzülmene sebep olmamışımdır, kırmızı gelmese yine umudum vardı beyaz ikinci çizgi deyince:) bu ay ilk yaptığım test öyle olmuştu:) daha fazla umut vermiyim canım, güzel gönlüne göre versin Rabbim, istediğin her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum özelden mesaj atabilirsin çok sık giremiyorum artık
wuuuuuu sen niye böyle oldun kii?
Bi sebebi olmadıgına emin misin farketmeden keyfini kaçıran bilinçaltı düşüncelerinle oynayan bişey olmadı mı ?
yenip içilen şeylerin tesiri konusnda bilgili degilim yardımcı olamıyorum maalesef ama rabbim gönlüne ferahlık versin diye dua ederim inşallah
Herkesee günaydıınn :)
Dün ki uhibbuke den eser yok kızlar hamdolsun :)
Söz verdiğim arkadaşların daa istegiyle bu sabah testi tekrarladım kocaaammaaan tek cizgiiiiii ve bembeyazzz 2. cizgi :)
Şuan testi yapalı 20 dk oldu daha da degişmez kiiiiiiii bunun bi önemi yok cünkü kırmızı görmeye başladım erken sökülüyorum ne hikmetse
Heee o zaman kırmızıları görerek testi niye yaptıgımı düşünen olabilir :)
1.beni benim kadar çok düşünenlere yaparım dediğim için
2. bu ay evde test mest istemiyorum bat falan da beklemek hesap kitap yapmak hiiççç bişey istemiyorum:)))
o yüzden son testi de zayii ettim gitti
Bu süreçte yanımda olan herkese çooook teşekkür ederim iyi ki varsınızz
En çokta benim için umudunu kaybetmeyen özge ve cemreye testimin pozitif olması için bayaga ugraşan eflalime ve umutdaşım hatine :)
ayyyyy herkese işteee :)))
balkon konuşması gibi oldu
hee o zaman tamaammm
sen müjdeyi verrr her tarafı bal ederim ben merak etmeee
ayy olmaz mısın batdaşım :)
sen bu ay ki batdaştın ve müjde verirsin belki deiye şeettim
Şaka i yana onlada batdaş olamam adet döngüsü kısa ve belkide yani inşallah adet olmazzz:)
neden ümit yok ki anlamadım kafa gitti benim yine sanırım:44:
Günaydın ay ben haberleri hiç görmedim((
akşam 17 idi ufffff rabbim ailelerine sabır versin hepsine rahmet eylesin inşallah...
Ne acı vardır o yuvalarda offf offf(
Biliyorum ben düşündüğünü ve asla üzülmeme sebep olmadın aksine sayenizde cabuk toparladım benim için ugraşman çok degerliydi teşekkür ederim
İnşallah hayırlı haberi hayırlı bi zamanda alırım eflalim dua et banaaa ve hepimize
6haftalik hamileyim ilk asilama ile.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6haftalik hamileyim ilk asilama ile.
Canım ben iyiym yarın donuyorum insallah:) ramazan bayramına tekrar gelcegm icin uzulmuyorum ama:)
ay ne bileyim ya. o kadar bezgin hissediyorumki kendimi. hiiiiiçbi şey yapasım yok.
amin inşallah geçer.
kızlar günaydın şimdi haberlere baktım 201 işçi kaybetmişiz Allah ailelerine sabırlar versin yarabbim.Hepimize sevdiklerimizle güzel bir gün diliyorum...
Canım dua ediyorum nicklerinizle komik oluyor:) Rabbim sana ayan onarın kim olduğun diyorum:)
Gunaydin kizlar...
hee o zaman tamaammm
sen müjdeyi verrr her tarafı bal ederim ben merak etmeee
ayy olmaz mısın batdaşım :)
sen bu ay ki batdaştın ve müjde verirsin belki deiye şeettim
Şaka i yana onlada batdaş olamam adet döngüsü kısa ve belkide yani inşallah adet olmazzz:)
neden ümit yok ki anlamadım kafa gitti benim yine sanırım:44:
Günaydın ay ben haberleri hiç görmedim((
akşam 17 idi ufffff rabbim ailelerine sabır versin hepsine rahmet eylesin inşallah...
Ne acı vardır o yuvalarda offf offf(
Biliyorum ben düşündüğünü ve asla üzülmeme sebep olmadın aksine sayenizde cabuk toparladım benim için ugraşman çok degerliydi teşekkür ederim
İnşallah hayırlı haberi hayırlı bi zamanda alırım eflalim dua et banaaa ve hepimize
cnm ben 1ay oldu 32 bnm değerim levotiron 100mg kullanorum sabah akşam, haftaya kontrolüm var inşallah düşmüştürben çok istiodum bu ay troid çıkınca biraz bıraktım, ilk bebeğimi ekimde kaybettim o yüzden çok korkuorum
Umutsiz olmama ragmen dayanamaxip test yaptim tabiki ama bir cizgi yazik kopkoyu tekbasina cok belirgin yanlizlik sinyali verdi 😊 tup yapin olmaz dedi ya doktor. Izinden sona yani eylulde yapmaya karar verdik allahin izniyle
Günaydıın hoşgeldin
tek cizgi denemek iki gündür biliyorum...
Hayırlısı olsun yaaa rabimden ümit kesilmez hepimiz bunu bliyoruz imkansız diye de bişey yok ki bi bakmışsın eylül olmadan müjden gelivermiş inşallaahh
Ya doktora yarın mı gitsem acabaa yaaaa öylesine muayene falan olurum yoksa bu ay da beklesem mi ?
Ya doktora yarın mı gitsem acabaa yaaaa öylesine muayene falan olurum yoksa bu ay da beklesem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?