Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Canım ben iyiym yarın donuyorum insallah:) ramazan bayramına tekrar gelcegm icin uzulmuyorum ama:)

Ağlamadım yaa ben sana bir sürü öpücük yollamıştım yanlış olmuş :)

ayyy bu arada inşallahhh ağzından bal damlıyor :)

hee o zaman tamaammm
sen müjdeyi verrr her tarafı bal ederim ben merak etmeee

Aaa kiskandim :)

Ben batdasin degil miyim artik 😊
Saka bi yana benim bat henuz sonuc vermedi ama durumu biliosun oyuzden hic umit gibi bisey soz konusu degol

ayy olmaz mısın batdaşım :)
sen bu ay ki batdaştın ve müjde verirsin belki deiye şeettim
Şaka i yana onlada batdaş olamam adet döngüsü kısa ve belkide yani inşallah adet olmazzz:)

neden ümit yok ki anlamadım kafa gitti benim yine sanırım:44:

kızlar günaydın şimdi haberlere baktım 201 işçi kaybetmişiz Allah ailelerine sabırlar versin yarabbim.Hepimize sevdiklerimizle güzel bir gün diliyorum...

Günaydın ay ben haberleri hiç görmedim ((
akşam 17 idi ufffff rabbim ailelerine sabır versin hepsine rahmet eylesin inşallah...
Ne acı vardır o yuvalarda offf offf (

Biliyorum ben düşündüğünü ve asla üzülmeme sebep olmadın aksine sayenizde cabuk toparladım benim için ugraşman çok degerliydi teşekkür ederim
İnşallah hayırlı haberi hayırlı bi zamanda alırım eflalim dua et banaaa ve hepimize

ay ne bileyim ya. o kadar bezgin hissediyorumki kendimi. hiiiiiçbi şey yapasım yok.

amin inşallah geçer.

Son düzenleme:

Canım dua ediyorum nicklerinizle komik oluyor:) Rabbim sana ayan onarın kim olduğun diyorum:)

6haftalik hamileyim ilk asilama ile.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrik ederim hayırlı olsun :)

Da listede adınız vardı da nicki mi degiştiniz anlamadım da ?

Canım ben iyiym yarın donuyorum insallah:) ramazan bayramına tekrar gelcegm icin uzulmuyorum ama:)

ohhh ne güzel miss gib :)
ben aynı ülke içinde o kadar gidip gelemiyorum hatinim yaa :)
senin adına sevindim :))

ay ne bileyim ya. o kadar bezgin hissediyorumki kendimi. hiiiiiçbi şey yapasım yok.

amin inşallah geçer.

kendini zorla o zaman...
Çünkü o bunalım ruh hali sen bıraktıkca artar ve her tarafını sarar...
saldıkça salasın gelir...

zorla da olsa biey yap...iş yap el işi yap kitap oku akşama eşine süpriz pasta yap hatta bence börekde yap bende geliyiimmm

(sen bunalımdayken böyle takılıyorum diye kızmıyorsun umarım ama böyle durarark gecmez inan...dün ki halimi düşünürsek bizzat kendmden biliyorum)

Umutsiz olmama ragmen dayanamaxip test yaptim tabiki ama bir cizgi yazik kopkoyu tekbasina cok belirgin yanlizlik sinyali verdi 😊 tup yapin olmaz dedi ya doktor. Izinden sona yani eylulde yapmaya karar verdik allahin izniyle

Canım benım kuzenım de troıt oldugunu ve ılac tedavısıne basladıgı ay hamile kaldı. Endişe edecek bir durum yok. Benim dr. Hamile kalabilirsin dedi. Zaten ilaç kullanıyoruz bir sorun yok. Sadece hamile kaldığında hemen endokrin bölümüyle birlikte takıp ediliyor. Kuzenim sıkıntısız geçirdi gebelik dönemini. Bu yuzden korkum yok. Sadece netten edindiğim bilgiye göre tutunması zor oluyormuş tsh yuzunden bende bunun için yakıyı deniycem bu ay inşaşşah gelecek bebeğim inanıyorum buna. Rabbim cümlemizin umutlarını boşa çıkarmasın inşallah.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya doktora yarın mı gitsem acabaa yaaaa öylesine muayene falan olurum yoksa bu ay da beklesem mi ?

Umutsiz olmama ragmen dayanamaxip test yaptim tabiki ama bir cizgi yazik kopkoyu tekbasina cok belirgin yanlizlik sinyali verdi 😊 tup yapin olmaz dedi ya doktor. Izinden sona yani eylulde yapmaya karar verdik allahin izniyle

tek cizgi denemek iki gündür biliyorum...
Hayırlısı olsun yaaa rabimden ümit kesilmez hepimiz bunu bliyoruz imkansız diye de bişey yok ki bi bakmışsın eylül olmadan müjden gelivermiş inşallaahh

ALINTI

Soma'daki madende temiz havayı keserek kurtulmayı başaran işçi Özcan Cüce, TV'ye madende yaşadığı facia anlarını anlattı.
Bulundukları galeride 143 kişi olduklarını ifade eden Cüce, 70-80 kadar işçinin içeride kaldığını söyledi. Dumana maruz kaldıklarını ifade eden Cüce, "ileri geri kaçöanlar kaçtı diğerleri kaldı. Diğer taraflarda ne olduğunu bilmiyoruz. Havayı kestim havada durdum. Basınçlı havlar var. Çakıyla onları kestim. 3 -4 saat havada durdum. Ailemiz geldi gözümüzün önüne... Bol bol dua edip durduk. Orada başka yapacak bir şey yok. Ölen arkadaşlarımızı gördüm. Ölen arkadaşlarımız bizim yanımızdaydı zaten. Amirlerin de yanlış yönlendirmeleri oldu. Havanın geldiği yöne doğru yönlendirdiler işçileri... Ayağın içinde kaldı adamlar. Bir kısmı geldikleri istikamete geri dönüm öyle kurtuldular... Benim bulunduğum tarafa doğru gelenlerin hiçbiri kurtulmadı. Tam vardiya çıkışıydı. Çıkacaktık artık ocaktan. Pis havaya denk geldik. Ne ileri gidebildik ne geri... Orada telefonlar çekmiyor. Yardım isteyeceğini bir imkanınız da yok. Ulaşabileceğiniz bir yer yok. Çıkabileceğiniz bir yer yok. Ortada hapissiniz. Yaklaşık 80 kişi vardı maden de... Herkes bölüm bölüm ayrı ayrı... Yangının olduğu tarafa dolaştım. Baktım bant yanıyordu. Ben çıkarken yangın henüz sönmemişti. Tekrar geriye döndük havalandırmaya öyle çıktık. Nefesimiz kesilince maskelerimizi taktık. Sonra havanın önüne attım kendimi... Öyle durdum. Benim yanımdan arkadaşlar geçti. 15-20 kişi... Arkadaşlar dumanın üstüne gidiyorsunuz gitmeyin dedim. Temiz bildiğiniz bir yer varsa öyle gidelim dedim. Hepsi yanımdan geldi geçti, geldi geçti, tek ben kaldım. Onların hepsi yolda serilip kaldı. Can çekişiyorlardı. 20 kişi filan orda kaldı" şeklinde konuştu.

tek cizgi denemek iki gündür biliyorum...
Hayırlısı olsun yaaa rabimden ümit kesilmez hepimiz bunu bliyoruz imkansız diye de bişey yok ki bi bakmışsın eylül olmadan müjden gelivermiş inşallaahh

Insallah canim.. bu ay listedekilerden guzel haberlwr alinca cok sevindim.. demekki sabretmek lazim

Ya doktora yarın mı gitsem acabaa yaaaa öylesine muayene falan olurum yoksa bu ay da beklesem mi ?

Cnm bnce gecıkmeden gıt adetlıyken yapılan testlerı de yaptırırsın. Bende ilk bebrğime hmn hamile kaldım. İkinci de olnayınca iki ayda hmn gıttım iyi ki gitmişim. Yoksa 40 yasındA anca ıkıncı olurdu herhalde.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar resmi madenci çocuğu yapmış deniyor.

kim yapmjış olursa olsun çok duygu yüklü değil mi?

Canım daha önce hiç dr.a gittin mi bilmiyorun ama bi git derim.
Biz ilk defa yarın eşimle gidicez nasipse.
Adetin 3. günü gitmek gerekiyormuş,bir ay daha aynı günü beklemektense...
Hem hormon testleri yapılıyormuş hem ultrasonla bakılıyormuş.
Eşimin de değerlerine bakılacak.
İnşallah bi şey yoktur ama varsa bilip geç olmadan tedaviye başlarız,
Yoksa da kafam daha rahat olur,akışına bırakırım diye düşünüyorum.
Hakkımızda hayırlısı,Rabbim büyük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…