Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

yok canım niye kızayım.

sadece bizimki dün çok yanaştı ama ben hep reddettim. niye isteksizim diye kafaya takıyorum. bu ilaç içme süreci sürekli plan yapmak zorunda olmak mı beni sıktı anlamıyorum. toparlanmaya çalışıcam. akşam için plan yapayım.

Okurken çok ama çok üzüldüm Allah sabır versin Allah rahmet eylesin psikolojisini anlamak imkansz kimbilir neler gördü neler hissetti yanında arkadaşları öldü bişey yapamadı. Allahım sabır ver onlara yardım et ve sana şükürler olsun ki sevdiklerimiz hayatta onların acısını gösterme inşallah hiç kimseye.AMİİİN

Rabbim hala haber alınamayanların güzel haberlerini almayı nasip etsin,vefat edenlere de rahmet eylesin,ailelerine sabır versin,çok zor

Son düzenleme:

canım hakkında hayrlısı olsun

Merhaba arkadaslar, bos dersim vardi bi bakayım dedim oku oku bitiremedim masallah herkes cok iyi:)) ben de aksama gire daha iyiyim ovu. Testi yapmaya devam edecegim hakkimizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler aliriz bugun de:)

Merhaba arkadaslar, bos dersim vardi bi bakayım dedim oku oku bitiremedim masallah herkes cok iyi:)) ben de aksama gire daha iyiyim ovu. Testi yapmaya devam edecegim hakkimizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler aliriz bugun de:)

Ovu testi dedin de hangi markayı tavsiye ediyorsun canım ben de alacağım ama çok fazla marka var ve fiyatları da farklı farklı

15 yasinda bir fidan solmus biri 16sinda 2 cicek soldu gitti....kac cocuk yetim kaldi kimbilir...bir cocugun basini kim oksarsa oksasin babasindan gayri oksayamaz der yetim buyuyen babam...icim sizladi heleki minicik evlatlarin babasiz kalisi...analarin kavrulan yurekleri Ahhhhhhh Rabbim evlatlarimizi bizlere bagislasin....hic bir evladida ana babasindan esirgemesin Rabbim sen koru daha da kotu haber gelmesin somadan

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kizlar ovulasyon testi aldim...birde takibe basliycam cmrtesi merakim ovulasyon testini nsl yapcaz

Kizlar ovulasyon testi aldim...birde takibe basliycam cmrtesi merakim ovulasyon testini nsl yapcaz

Hangi marka aldın canım bi de eczaneden mi aldın testi ben de alcam ama çok marka var

inşallah canım bnm ewet tedavisiz hamilelik geçirirsen sıkıntılıymış ama yinede çok korkuorum ilkim çok acı oldu ikinci sorunsuz olsun istiorum ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN CÜMLEMİZE :)

[sıze=3]ya doktora yarın mı gitsem acabaa yaaaa öylesine muayene falan olurum yoksa bu ay da beklesem mi ?[/sıze]

canım bnm daha önce hiç doktora gitmedinse hemen git boşa zaman kaybetme güzelce tüm kontrollerini yaptır hormaonlarına baktır hem için de rahat eder

canım bat listesine eklemişsin saol :) yaşım 26 7 aylık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Ayyyy rabbim tez zamanda göbüşlerimizi doldurmayı nasip etsin amimmmmmmmmmm

kızlar ben bu ay adet olursam eşime keçiboynuzu kürü uygulayacağım.
eşinde problem olan hanımlar! haydi beraber başlayalım destek olalım birbirimize :)

eşinde problem olan hanımlar! haydi beraber başlayalım destek olalım birbirimize :)

Cnm aksu vitalin bir macunu var sperm sayisini arttiriyor keciboynuzuyla birlikte kullanilir

hayırlısı olsun canım tebrikler...

Super ne guzel bi haber sabah sabah

Teşekkür ederim kizlar. Yok hayir listeye ismimi yazmadiniz hiç. Nickim ayni hep. Cok alindim ama.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben 1,5 aydır yapıyorum eşime her akşam içiyor bakalım daha test yaptırmadık ama temmuz başında gidip duruma bakıcaz bi :) Siz de vakit kaybetmeden başlayın derim :)

Canım ben 1,5 aydır yapıyorum eşime her akşam içiyor bakalım daha test yaptırmadık ama temmuz başında gidip duruma bakıcaz bi :) Siz de vakit kaybetmeden başlayın derim :)

hadi canım ins yukselmistir degerleriniz.buraya da mutlaka yaz sonuçlarını olur mu..

şeker pembe teşekkür ederim.ama esimin kullanacagını hiç sanmam..kendim yapsam yer ama ticari amaçla satılan birşeyi kesinlikle yemez.

bu arada bende kan tahtili sonucum için hastaneye gidecektim şimdi ama netten bir baktım 12 tane sonucum henuz cıkmamıs.iyiki baktım yoksa erken gidecekim valla.
bu arada en son 5 ay once nikah işlemleri için kan testi yaptırmıştım şimdiki değerlerle karşılaştırdımda hep düşmüş bekarken daha saglıklıymısım :))4-5 kiloda rahat aldım halbuki ama kiloyla saglıgın hiçbir alakası yok tabi daha iyi anladım bunu:)

tek cizgi denemek iki gündür biliyorum...
Hayırlısı olsun yaaa rabimden ümit kesilmez hepimiz bunu bliyoruz imkansız diye de bişey yok ki bi bakmışsın eylül olmadan müjden gelivermiş inşallaahh

Sen ovü testi yapyıordun canım bana kullandığım markayı yazar mısın her test iyi değilmiş :18:

Tamam canım ben sonuçları ve gelişme olursa ki olur inşallah :) detaylıca yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…