Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlar ben bu ay adet olursam eşime keçiboynuzu kürü uygulayacağım.
eşinde problem olan hanımlar! haydi beraber başlayalım destek olalım birbirimize :)

benim eşimdede problem var canım ya bu keçiboynuznun suyu yerine kendısıne yese dha faydalı değilmi bu arada ben bide çakşır suyunu duydum ama dha denemedik şuan keçibynuzu pekmezi yiyor ceviz fındık vb çerezler muz havuç suyuda çok iyiymiş

Kizlarrr galiba hamileyimmmm. Cok sukur yaaa.. bugun gecikmemin 20. Gunu 10 gun onceki kan testim negatifti. Gec dollendi galiba bebegim :)) idrar testi yaptim bayagi koyu cikti. Hastaneden randevu aldm bugün bakalim ne olacak dua edin kızlar. Insaallah butun isteyenlerin olsunn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar selma heğinize bende 8 yıl boyunca her ay umutla bebegimi bekledim allahım sonunda nasip etti 5 aylık gebeyim. pco illetiyle ugrastım yıllarca ama o da allahtan dedim ve yılmadım ghiç tam tüp bebek yapacakken bebegim geldi bana .sizlere önerim 1 2 yıl deneyip artık dayanamıyorum bittim tükendim vs gibi şeyler diip kendinizi yıpratmayın cünkü ne zaman gebe kalacagımız belli diil allah bilio erken zamanda böyle yıpranınca sonra dayanması cok daha zor oluo inanın bide yaptıgım birkac şeyi söyliim adet bitimindeki 4 5 gün ilişkiye girin ilişki sonrası yüzüstü yatın ve eşinize ilişki öncesi türk kahvesi icirin ben bunları yaptım 2 ayda gebe kaldım keşke önceden bilip yapsaydım ama kısmet buzamanaymıs hepinize allah dayanma gücü versin

Dr onerdi dedim yiyor

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Çok sevindim canım, haber ver bize hastahaneden çıkınca

Kizlar bisey soracagim smd bugun batin 7.gunu ovulasyon testine ne zmn baslamaliyim 19unda takibe gidecegim....ama telefonumdaki yumurtlama hesaplayicim bakilirsa cuma ghnu basliyor yumurtlamam ama suda var klomen hayit hapi birde civanpercemli aslan penceli bisey kullaniyorum ne zamN baslamaliyim Ovulasyon testine

Öncelikle Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Bir yere takıldım.İlişkiden sonra yüzüstü yatınca spermler çıkmaz mı?
Hani hep sırt üstü derler ya?Ayakları kaldırarak...
Gerçekten böyle mi yoksa yanlış mı yazdın acaba diye merak ettim

Son düzenleme:

Tatlimben uygun pozisyon kopek poziyonudur bende kizimda yuzustu yatarak klmistim

Cook sevindim hayirlisi olsun cnm allah bizlere de nasip etsin inşallah

hayır cnm dogru yazdım 7 yıl sırtüstü yatmama inat bir nenemizin smözünü dinledim ve yüzüstü yattım biraz cıkıo evet ama peceteyle kapattım ve büt
n gece öyle yattım o ay hamile kaldım bende şaşırdım ama oldu bide hep yumurtlama günleri vs yapmadım adet bittigi gün ilişkiye girdik 5 gün boyunca eskilerde var ne varsa ben dinledim ve geldi bebegim

ya canım dün gebelikte kullanılmaması gereken bitkileri araştırırken civanperçemini gördüm
kullanırken hamiile kalırsan sorun olmasın?

ya canım dün gebelikte kullanılmaması gereken bitkileri araştırırken civanperçemini gördüm
kullanırken hamiile kalırsan sorun olmasın?

Yok bitanem druma sordum kullan dedi kullaniyorum bakalim

Kizlarrr acil sorum var sabah doktoruma gittim yumurta catlamis dedi bugun ve yarin iliski sizce olasilik varmi

Kizlarrr acil sorum var sabah doktoruma gittim yumurta catlamis dedi bugun ve yarin iliski sizce olasilik varmi

çatladıysa kaçırmaman lazım özellikle bugünü

Hosbulduk cnm nasilsn bugun

düne nazaran müthişim hatta çok çok iyiyim :))
sen nasılsın ?
keyifler iyidir umarım

bende dün akşam izledim sabah bakmaya dayanmadım ((
Ölenlere rabbim merhamet etsin inşalah şehit sevabı almıştır hepsi
ve ailelerine rabbim sabır versin...
asıl beklemeyi sabretmeyı dışarda hala haber bekleyenlere sormak lazım

Insallah canim.. bu ay listedekilerden guzel haberlwr alinca cok sevindim.. demekki sabretmek lazim

bende yaaa inşallah sayıları artar müjde verenlerin :)

daha önce düşükten sonra bi iki ay gittim yani en son subatta gittim ama hiç hormon testi falan yaptırmadım ultrasyonda da hep temiz çıkıyodu şimdiye kadar bilmiyorum ya bakalım hayırlısı..
hastaneyi arıyım bakıyı doktorum yarına boş mu

bence o konuya o kadar takılma...bütün bayanlarda oluyo ara ara...
bende bazen istemiyorum sonuçta sürekli olan bi durum degil ki :)
Keyfine yerine gelicek ve bu durumda gecicek inşallah :)

Merhaba arkadaslar, bos dersim vardi bi bakayım dedim oku oku bitiremedim masallah herkes cok iyi:)) ben de aksama gire daha iyiyim ovu. Testi yapmaya devam edecegim hakkimizda hayirlisi olsun insallah guzel haberler aliriz bugun de:)

evet evet devam et :)

bende bi 10 gün sonra başlarım heralde yeniden ovu testine :))

canım bnm daha önce hiç doktora gitmedinse hemen git boşa zaman kaybetme güzelce tüm kontrollerini yaptır hormaonlarına baktır hem için de rahat eder

inşallah hastaneyi bi arayayımda bakıyım yarın boş mu doktor saol destegin için

canım bat listesine eklemişsin saol :) yaşım 26 7 aylık evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Ayyyy rabbim tez zamanda göbüşlerimizi doldurmayı nasip etsin amimmmmmmmmmm

amiinn hepimize inşallaah yaa:)
ekledim bilgilerini inşallah bu son bat ın olur yaa

Teşekkür ederim kizlar. Yok hayir listeye ismimi yazmadiniz hiç. Nickim ayni hep. Cok alindim ama.

neye alındın kiii
ben acaba tanıyor muyduk diye merak ettim...
tekrardan tebrik ederim rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bu güzel bi haber keyfini sürün bence :)

Sen ovü testi yapyıordun canım bana kullandığım markayı yazar mısın her test iyi değilmiş :18:

ben gittigidiyordan aldım daha uyguna geldi...laboquick di markası ben 30 lu aldım...ama 20 li alıp yanında gebelik testi olanlar daha iyi olur belki benimkinde gebelik testi yoktu...
Hakkında hayırlısı olsun ben memnun kaldım ovu testinden :)

oyyy oyyyy maşallah yaaa tebrik ederim :))
rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallaahhhhhh
bat ın ne zamandı ki senin ??

bunu ilk defa duydum bi de bunu mu denesek :)
tamamen yüzüstümü yoksa yine kalçaya yastık falan konuyor mu ?

evet tamamen yüzüstü hicbişi koymadan yapabiliyorsanız köpek pozisyonunda ilişkiye girin öylece yatın yapamıosanız normal girin sonra dönün bütün gece öyle yatın ben bunu yaptım adetim biteli 2 gün olmust ilk yaptıgımda 3 gün üst üste yaptım ve gebe kalmışım o ay denemekten ne cıkarkii

aynen öylee denemekten ne çıkar kii
denemedigimiz kalmadı bi de bunu yapalım bakalım :))
saol yardımların için
Rabbim bebegini saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah

kızlar bugün eşimin doğum günü ama hiçbir hazırlığım yok ne yapsam acaba ?

Aman iyi olda bu onemli olan İyiyim bnde hala gribim geçmedi gitti

Hayirli olsun canim Allah im saglikla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…