Cnm dr bana 19unda gel dedi e0 gunde bir regli olurum ben acaba 17sinde evdemi baslasam diyorum
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Bizmutcum ben kalp atisini duyduktan sonra bile test yaptigimi hatirliorum acaba duruo mu orda diebi sure sonra gecicek merak etme..sonra baska seyler cikio gerci aklini kurcalayacak ama rabbime emanetiz hepimiz..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaa senide görcez
öyle olmuyo kız insan korkuyo ya
birsürü şey okudum yok boş gebelik dış gebelik kalp atışı duruyomuş bilmemne
onda da haklısın insan ister istemez korkar tabi kii ama çok vesvese yapma bu seni huzursuz eder bebegini de etkiler
aklına böyle düşünceler geldikçe rabbim sana güveniyorum de rahatlamaya çalış emi
adetin 17.günü mü tam anlamadım dediğini kusura bakma ?
kaç günde bi oluyorsun ?
Bebeğinin muhtemel doğum tarihi benim doğum günüm yaaa
aaaaaaaaaaaaaaaa olmadı şimdi şimdi mutfağa git yapabileceğin elinin altında bulunan malzemelerle eşininde sevdiği şeylerden yap hatta markete falan git gerekirse mum falan al masayı hazırla bi güzel gül yaprağı bulabilsen ne güzel olurdu masaya serpiştirirdin meyve tabağı da yap bi de pasta al ohhhhhhhhh tamamdır işte sonra sürprizzzzzzz
Ne guzelllllll sahane
valla bizde bişey yapmama gerek kalmıyo anası babası abisi doluşup pastayla geliyolaral sana süpriz
Moonspelll cok sevindimm :) rabbim en kisa zamanda sizlere nasip etsin inss canimmmm...benim de saglikla kucagima almami nasip etsin ins aminnnn :)
Ins canimmm kiz erkek fark etmez..saglikli hayirli olsun da baska bisi istemem :)
Canimm moonspellim ben de kotu anlamda demedim yanlis anlama :) ayy sormaaa hamile kaldigimi ogrendigimden beri bi aglak modlardayim ki sormaaa...anneler gununde ayri aglaa bugun somadaki olaya ayri aglaa..valla normalde de duygusal bi insanim ama ne bilim hamilelikte daha cok artti..bi de sabah bulantilarim artti gerci bi kere kusmam oldu ama o bulanti ve mide hazimsizligi yetio..ama raziyim cekmeye bebisim ii olsun da :)
Anlatamadim ozur dilerim 7.gunum bugun batta 19 05 te geldedi dr bende dedimki acaba 17 mayista baslasammi aslinda 30 gunde bir olurum gecen ay 1 hafta gecti buay 3 gun erken geldi....bilemedim yani
Kizlar benim yumurtlama günüm telefonumdaki programa gore dundu ama ben belirtilerimden akintidan daha önce yumurtladigimi düşünüyorum ve su an adetime 12 gün var sol kasigima ara ara sanci giriyor ve belim agriyor idrarimda hic koyu olmadigi kadar koyu ve kokulu sizce hamiş olabilir miyim yoksa psikolojik mi bu yasadiklarim ?? Özellikle hamile bayanlardan yorum istiyorumm tecrübelerine güvenerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?