kızlar bugun kayınvalidemle bebek görmeye gittik.bebek kendi yegenim bu arada.orda tabi mevzusu açıldı.kaynanam diyoki komsulardan akrabalardan sormayan kalmamıs beni.erkek kardesine bile yegen geliyo mu diye sormuslar
bende sinirlendim biraz..komsuların agzına laf verme sorana bilmiyorum de gitsin dedim.normalde kaynanam cocuk istediğimizi biliyor.ama sorunun eşimde oldugunu bilmiyor tabi bilse cok uzulur.
yegenim kız..dunyalar tatlısı bi bebiş.kokusunu içime çekmeye doyamıyorum.onu her kucagıma aldıgımda dualar ediyorum kendime.boyle mis kokulu cennet kokulu bebisim olsun tez zamanda hayırlısıyla banada nasip et diyorum(((
merhaba kızlar
nasılsınız diyemiyorum ben haberleri bu sabah seyrettim dün seyretmemiştim sabahtan beri başım çatlıyor ağrıdan
ağlamaktan helak oldum. Bu nasıl bir acıdır Ya RAbbim...
Hayatını kaybedenlere allahtan rahmet yaralılara acil şifalar yakınlarınada sabır diliyorum ...
bu arada ben yanlış hesaplamışım normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. yarın bekliyorum ama yarın kesin gelir. hayırlısı. Soma da anneler eşler kaybettikleri canlarına ağlarken benim adet oldum diye üzülüp söz konusu bile olamaz.
DERDİMİ DİNLEDİM DERDİMDEN İĞRENDİM
ONUN DERDİNİ GÖRDÜM DERDİME İMRENDİM
Eki Görüntüle 1113155
Kızlar resmi madenci çocuğu yapmış deniyor.
kim yapmjış olursa olsun çok duygu yüklü değil mi?
canım sperm sayısı ve hızı biraz dusuk ama sukur ki vasat seviyede degil. Kür uygularsam ki hiç denemedim olacagına inanıyorum inş.Amin cnm inşallah hepimize nasip etsin. Sorununuz nedir peki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın canlarım...
Günaydın kızlar,sabah dayanamayıp test yaptım sonuç bir hayalet çizgi bile yok.Umudumu kaybetmedim ama daha erken olabilir
Mrb cnm oğlumda adetımden bır hafta gecınce sılık çızgı olmustu. Gec dollenmede olmamıstı haftasına gore ıyıydı ama bazı ınsanların hcg hormonu ıdrara gec karısır demıstı dr. Bende ıdrarda gormeden kan testı yaptırmamıştım. En belırgın ozellıgım de kasık batmamdı. Adet agrısı oluyordu ama kasıgıma ıgne batıyodu. İnşallah senınde gelmıstır mercımegın.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canım,Rabbime sığındım bekliyorum...Teşekkür ederiim desteğin için
Gunaydın guzel anne adayları, yasımız öok buyuk sabah sayının 282 ye yukseldıgını gordum. Rabbim ateş düşen ocaklara sabır versin inşallah.
Benım adet bıttı çalışmalar başlıyor ama bu çörek otu kurunu kullanıyorum bu sabah yumurtalıklarım kıpır kıpırdı sanki. Hadi hayırlısı bakalım inşallah bu ay olucak hissediyorum. Bebrğim beni üzmeyecek ve bu ay gelecek.
İnşallah bu ay hepimizin göbeklerine kelebekleri konar da en bereketli tıpik olurux
Z cancanlar...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?