Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

kızlar bugun kayınvalidemle bebek görmeye gittik.bebek kendi yegenim bu arada.orda tabi mevzusu açıldı.kaynanam diyoki komsulardan akrabalardan sormayan kalmamıs beni.erkek kardesine bile yegen geliyo mu diye sormuslar
bende sinirlendim biraz..komsuların agzına laf verme sorana bilmiyorum de gitsin dedim.normalde kaynanam cocuk istediğimizi biliyor.ama sorunun eşimde oldugunu bilmiyor tabi bilse cok uzulur.
yegenim kız..dunyalar tatlısı bi bebiş.kokusunu içime çekmeye doyamıyorum.onu her kucagıma aldıgımda dualar ediyorum kendime.boyle mis kokulu cennet kokulu bebisim olsun tez zamanda hayırlısıyla banada nasip et diyorum(((

Amin cnm inşallah hepimize nasip etsin. Sorununuz nedir peki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar
nasılsınız diyemiyorum ben haberleri bu sabah seyrettim dün seyretmemiştim sabahtan beri başım çatlıyor ağrıdan
ağlamaktan helak oldum. Bu nasıl bir acıdır Ya RAbbim...
Hayatını kaybedenlere allahtan rahmet yaralılara acil şifalar yakınlarınada sabır diliyorum ...

bu arada ben yanlış hesaplamışım normalde bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. yarın bekliyorum ama yarın kesin gelir. hayırlısı. Soma da anneler eşler kaybettikleri canlarına ağlarken benim adet oldum diye üzülüp söz konusu bile olamaz.

DERDİMİ DİNLEDİM DERDİMDEN İĞRENDİM
ONUN DERDİNİ GÖRDÜM DERDİME İMRENDİM

Yuregimiz yandi oldu kömür karasi..... Rabbim çaresiz dert vermesin kızlar... Allah rahmet eylesin.. Basimiz sağ olsun....

çok güzel söylemişsin canım. ben de bu ay regl olursam üzülmicem. bizim her ay yeni bi umudumuz var, ama o öksüz çocukların bir daha babası olmıcak((
dul kadınların kocası geri gelmicek. anaların babaların çocukları geri gelmicek((

Eki Görüntüle 1113155
Kızlar resmi madenci çocuğu yapmış deniyor.

kim yapmjış olursa olsun çok duygu yüklü değil mi?

Bu resim ödül almıştı hatırlıyorum bu resmi. Doğru bır madenci çocuğu yapan. Rabbim acılı ailelere sabırlar versin.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Milletimizin bası sagolsun. Vefat edenlerin yakınlarına sabır versin Rabbim gerçekten cok acı bir durum haberleri izledikçe feryat eden anaları eşleri gorunce bende onlarla beraber ağladım.
Amin cnm inşallah hepimize nasip etsin. Sorununuz nedir peki

canım sperm sayısı ve hızı biraz dusuk ama sukur ki vasat seviyede degil. Kür uygularsam ki hiç denemedim olacagına inanıyorum inş.

Günaydın kızlar,sabah dayanamayıp test yaptım sonuç bir hayalet çizgi bile yok.Umudumu kaybetmedim ama daha erken olabilir

Gunaydın guzel anne adayları, yasımız öok buyuk sabah sayının 282 ye yukseldıgını gordum. Rabbim ateş düşen ocaklara sabır versin inşallah.

Benım adet bıttı çalışmalar başlıyor ama bu çörek otu kurunu kullanıyorum bu sabah yumurtalıklarım kıpır kıpırdı sanki. Hadi hayırlısı bakalım inşallah bu ay olucak hissediyorum. Bebrğim beni üzmeyecek ve bu ay gelecek.
İnşallah bu ay hepimizin göbeklerine kelebekleri konar da en bereketli tıpik olurux
Z cancanlar...

Günaydın kızlar,sabah dayanamayıp test yaptım sonuç bir hayalet çizgi bile yok.Umudumu kaybetmedim ama daha erken olabilir

Mrb cnm oğlumda adetımden bır hafta gecınce sılık çızgı olmustu. Gec dollenmede olmamıstı haftasına gore ıyıydı ama bazı ınsanların hcg hormonu ıdrara gec karısır demıstı dr. Bende ıdrarda gormeden kan testı yaptırmamıştım. En belırgın ozellıgım de kasık batmamdı. Adet agrısı oluyordu ama kasıgıma ıgne batıyodu. İnşallah senınde gelmıstır mercımegın.

inşallah canım,Rabbime sığındım bekliyorum...Teşekkür ederiim desteğin için

inşallah canım,Rabbime sığındım bekliyorum...Teşekkür ederiim desteğin için

Rica ederim canım. Aynı yolda yuruyoruz amaçlarımız çıkarlarımız bir. Bizi bizden başka anlayan yok ki, tabi ki destek olucaz birbirimize.

Off ben de bu sabah yaptım ama negatif hayalet çizgi bulayım diye baktıkça psiklojik olarak gördüm sanırım..nedennolmuyor yaa acaba geç mi çıkar benimde...bi ümittt

Ne hos umut dolusun masallah 😄

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…