Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ovu testi dedin de hangi markayı tavsiye ediyorsun canım ben de alacağım ama çok fazla marka var ve fiyatları da farklı farklı

Canim gec oldu kusura bakma. Ben de ilk kez kullaniyorum ama surelab aldim daha once hamileligimde de onun gebelik testini kullanmistim cok yeni olmasina ragmen silik cikmisti. Digerleri hakkında fikrim yok. Adet dongune göre hangi gun baslaman gerektigi icinde var ama bikac gun once basla erken olmasina karsin. Hergun aynı zamanda yapmak gerekiyor aksamustu daha iyiymis 6 da yapiyorum 2den sonra sivi tuketmiyorum simdilik bildigim bunlar canim:)) olursa sorarsin

Selam ebelik yapiyorum ben tüp bebek hemşireliği de yaptim eğer canin çok tatli aciya dayanamam dersen anestezi ile yaptir çünkü bazisi çok aci çekiyordu ben cektirmedim ama hastalardan gözlemlediğim bu ... Doktorunla görüşüp bunu degerlendir bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım teşekkür ederim :) 2den sonra neden sıvı tüketmiyorsun peki bi önemi var sanırım

test manyağı oldum
daha batıma çok olduğu için korkuyorum düşcek filan diye
yine test yaptım yine pozitif

Seni cok iyi anliyorum canim insanin elinde olmuyor klasik olacak ama olumsuz dusunme sana ya da bebegine faydasi olmadigi gibi stres yaptiriyorsun minige bos yere:) olacak olan seylere yapilabilecek bisey yok sadece dua geliyor elimizden icini ferah tut:)

Kizlar yarin rahim filmi cektircem daha once cektiren varsa tecrubelerini paylasabilir mi ben biraz korkuyorum da

Doktor rahim filmine mi karar verdi canım. Ben çektirmedim ama çektirenlerden duyduğum kadarıyla acı hisseden de var çok rahat olanda ama kendini kasmamak gerekiyormuş sanırım öyle diyorlar

Tamam canım teşekkür ederim :) 2den sonra neden sıvı tüketmiyorsun peki bi önemi var sanırım

Evet fazla sivi alinca idrarin koyulugu degisiyor ya ondan canim:) fazla sivi tuketmemek onemliymis. Umarim sen yakalarsin hemen ben daha yakalayamadim ayni koyulukta

Evet fazla sivi alinca idrarin koyulugu degisiyor ya ondan canim:) fazla sivi tuketmemek onemliymis. Umarim sen yakalarsin hemen ben daha yakalayamadim ayni koyulukta

İlk defa bu ay denemeye karar verdim testi bakalım inşallah zamanında yakalarım :) Peki testte iki çizgide çıkınca mı anlaşılıyor gerçi testte yazıyor dedin ama merak etttim :)

İlk defa bu ay denemeye karar verdim testi bakalım inşallah zamanında yakalarım :) Peki testte iki çizgide çıkınca mı anlaşılıyor gerçi testte yazıyor dedin ama merak etttim :)

Ben de ilk kez yapiyorum canim sora sora ogrenicez) ikisinin de ayni koyulukta ya da t cizgisinin daha koyu olmasi gerekiyor pozitif diyebilmek icin yoksa iki cizgi hep cikiyor

Ben de ilk kez yapiyorum canim sora sora ogrenicez) ikisinin de ayni koyulukta ya da t cizgisinin daha koyu olmasi gerekiyor pozitif diyebilmek icin yoksa iki cizgi hep cikiyor

Ben testi bi alayım o zaman takıldığım yerleri sorarım yine İnşallah o çift çizgiyi gebelik testinde de görürüz canım

Son düzenleme:
Ben testi bi alayım o zaman takıldığım yerleri sorarım yine İnşallah o çift çizgiyi gebelik testinde de görürüz canım

Ayy insallah canim ilk yaptigim gun iki cizgi gorunce ben de bu duayi yaptim insallah gebelik testi de boyle cikar demistim hayirlisi olsun. Testi internetten al daha ucuz oluyor 18 ovu. Testi 2 gebelik testi 18 liraya aldim ben daha fazla sayida olanlar da var az da

öyledir canım,sağ salim güzeller güzeli süt kokulu bebişini kucağına alırsın inş. Bende herşeye ağlamaya başladım böyle bir belirti olabilir mi bilmedim

Tamam canım netten siparişi verdim az önce dediğin markadan. İnşallah ben de şimdi çift çizgi dedin ya aklıma ilk o geldi ama umudumuzu kaybetmek yok zamanı gelince elbet bebişler gelecek göbüşümüze :))

bel ve kasık ağrısı için çok erken canım idrar koyuluğu hakkında hiçbir fikrim yok ama ağrılar reglden 3 gün önce falan başlar ama inşallah sende erken başlamıştır :)

Erken yumurtladigimi farkedince boyle dusundum ben herhalde psikolojik benim yorumun için saol cnm

Hayirlisiyla insallah sabir zor ama sonu guzel olur insallah

Doktor rahim filmine mi karar verdi canım. Ben çektirmedim ama çektirenlerden duyduğum kadarıyla acı hisseden de var çok rahat olanda ama kendini kasmamak gerekiyormuş sanırım öyle diyorlar

Canim anesteziyle yada lokal anesteziyle yapiyorlar anlattiklari kadar kotu degil....ben anestesiziz yaptirdim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

bayaga karışıkmış durumun arkadaşım:26:

sen kendini biliyorsun madem doktor kontorulunde var onun dediklerine göre hareket etmen en güzeli sanırım

Canim simdi 19unda yumurtlama gunum basliycak...17sinde baslasammi erkenmi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Moonspellcim valla ben adetime uc gun kala falan ailemin yanina gtmistim..uzagim cunku ailemden gerci cok uzak sayilmam onlar izmirde ben denizli..ama donuste ole bi oldum kii yol boyunca agladim onlardan ayrildim die :) belki de belirtidir bilmem :) ki ins oyledir bebisin gelmistir gobusune konmustur :)

8 yıl sonra artık önüme ne cıkarsa ypaar hale gelmiştim sacma da gelse ama iyiki de yapmısım diyorum simdi

Boşver sonuç senin istediğin gibi olmuş ya gerisinin ne önemi var?
Rabbim bize de nasip eder inşallah

maalesef cmrts ye kadar doluymuş
bi daha ki aya nasip...yine adet olursam ilk gün arar randevumu alırım :)
sen özele mi gidiceksin devlete mi ?
Vardır bunda da bi hayır belki bu ay gerek bile kalmaz
Devlette daha evleneli 1 yıl olmamış derler,ilişkide daha 4 ay bile olmamış derler diye özele gidicez canım.
İnşallah bi sorun çıkmaz da Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…