Ovu testi dedin de hangi markayı tavsiye ediyorsun canım ben de alacağım ama çok fazla marka var ve fiyatları da farklı farklı
Canim gec oldu kusura bakma. Ben de ilk kez kullaniyorum ama surelab aldim daha once hamileligimde de onun gebelik testini kullanmistim cok yeni olmasina ragmen silik cikmisti. Digerleri hakkında fikrim yok. Adet dongune göre hangi gun baslaman gerektigi icinde var ama bikac gun once basla erken olmasina karsin. Hergun aynı zamanda yapmak gerekiyor aksamustu daha iyiymis 6 da yapiyorum 2den sonra sivi tuketmiyorum simdilik bildigim bunlar canim:)) olursa sorarsin
test manyağı oldum
daha batıma çok olduğu için korkuyorum düşcek filan diye
yine test yaptım yine pozitif
Kizlar yarin rahim filmi cektircem daha once cektiren varsa tecrubelerini paylasabilir mi ben biraz korkuyorum da
Tamam canım teşekkür ederim :) 2den sonra neden sıvı tüketmiyorsun peki bi önemi var sanırım
Evet fazla sivi alinca idrarin koyulugu degisiyor ya ondan canim:) fazla sivi tuketmemek onemliymis. Umarim sen yakalarsin hemen ben daha yakalayamadim ayni koyulukta
İlk defa bu ay denemeye karar verdim testi bakalım inşallah zamanında yakalarım :) Peki testte iki çizgide çıkınca mı anlaşılıyor gerçi testte yazıyor dedin ama merak etttim :)
Ben de ilk kez yapiyorum canim sora sora ogrenicez) ikisinin de ayni koyulukta ya da t cizgisinin daha koyu olmasi gerekiyor pozitif diyebilmek icin yoksa iki cizgi hep cikiyor
Ben testi bi alayım o zaman takıldığım yerleri sorarım yineİnşallah o çift çizgiyi gebelik testinde de görürüz canım
Canimm moonspellim ben de kotu anlamda demedim yanlis anlama :) ayy sormaaa hamile kaldigimi ogrendigimden beri bi aglak modlardayim ki sormaaa...anneler gununde ayri aglaa bugun somadaki olaya ayri aglaa..valla normalde de duygusal bi insanim ama ne bilim hamilelikte daha cok artti..bi de sabah bulantilarim artti gerci bi kere kusmam oldu ama o bulanti ve mide hazimsizligi yetio..ama raziyim cekmeye bebisim ii olsun da :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben testi bi alayım o zaman takıldığım yerleri sorarım yineİnşallah o çift çizgiyi gebelik testinde de görürüz canım
Ayy insallah canim ilk yaptigim gun iki cizgi gorunce ben de bu duayi yaptim insallah gebelik testi de boyle cikar demistim hayirlisi olsun. Testi internetten al daha ucuz oluyor 18 ovu. Testi 2 gebelik testi 18 liraya aldim ben daha fazla sayida olanlar da var az da
bel ve kasık ağrısı için çok erken canım idrar koyuluğu hakkında hiçbir fikrim yok ama ağrılar reglden 3 gün önce falan başlar ama inşallah sende erken başlamıştır :)
Tamam canım netten siparişi verdim az önce dediğin markadan. İnşallah ben de şimdi çift çizgi dedin ya aklıma ilk o geldi ama umudumuzu kaybetmek yok zamanı gelince elbet bebişler gelecek göbüşümüze :))
Doktor rahim filmine mi karar verdi canım. Ben çektirmedim ama çektirenlerden duyduğum kadarıyla acı hisseden de var çok rahat olanda ama kendini kasmamak gerekiyormuş sanırım öyle diyorlar
bayaga karışıkmış durumun arkadaşım:26:
sen kendini biliyorsun madem doktor kontorulunde var onun dediklerine göre hareket etmen en güzeli sanırım
Guzel dileklerin icin coook sagol teyzosu....Rabbim sanada nasip etsin insallah banada 2.yi amiiinnn cok cok cok aminnn
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
8 yıl sonra artık önüme ne cıkarsa ypaar hale gelmiştim sacma da gelse ama iyiki de yapmısım diyorum simdi
Vardır bunda da bi hayır belki bu ay gerek bile kalmazmaalesef cmrts ye kadar doluymuş
bi daha ki aya nasip...yine adet olursam ilk gün arar randevumu alırım :)
sen özele mi gidiceksin devlete mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?