Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

günaydın herkese...
ben dün gece regl oldum. umutlar hazirana kaldı...
her ay yeni bir umut...

Aminnn inş. canımmm

Günaydın kizlar dun kirmizilar geldi yeni bat 7 haziran ama hic uzulmedim cok şükür umudumuz var somada yasananlar o kadar kotu ki halime binlerce kez sukrettim

aaaa inanmiorum ya sok oldum herşeyden önce erken olmana inanamıorum üstelik progestan hani adet olmayı engelliodu kuzum sen şu drunu bi deiştirsene ya

Canım inşallah haziranda gelir bebeğin, bencede başka bir doktora git canım

inan üzülmedim hiç, sadece sinir oldum çok. doktordan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum yaa, nette de araştırdım okadar geçen ay vurulduğum çatlatma iğnesi de bu ay kullandığım progestan da regli geciktiriyo normalde. yani progestan ilacı kestikten ancak 2-3 gün sonra regl geliyo. ama ben ilacı kullanırken oldum. anlam veremiyorum. yumurta çatladıktan 10 gün sonra regl olursam nasıl hamile kalabilirimki, bebek bile daha tutunmaya çalışıyo o arada, normal şartlarda. nette baya bi araştırdım. yumurtlamadan 10-14 gün arası regl olmak normal karşılanıyormuş. ama benim anlamadığım bu ilacı içerken olması. yarın ya da cumartesi sabah doktora gidicem. 19unda olsam bukadar canım sıkılmazdı.

yaa cemrecim resmen adet oluomusun yani çok kanaman varmı yaa

erken regl olman hamileliğe engel bir durum değil ki hamile kalırsan zaten regl olmayacaksın canım benim progestan hamilelik varsa tutunsun yoksa regl olunsun diye verilir

yaa cemrecim resmen adet oluomusun yani çok kanaman varmı yaa

dün gece önce açık pembe geldi çok umursamadım lekelenme diye,sonra kırmızaya döndü yarım saat içinde bu sefer napçamı bilemedim. çünkü ilaç kullandığım için, hiç ama hiç beklemiyodum. düşük mü acaba diye bile düşündüm. doktora gitmeyi bile bi an düşündüm. sonra doktora ne dicemi düşününce vazgeçtim. gece 12 de bi tane iççeğim hapı iki tane içtim nolur nolmaz diye. ama gece kalktığımda baya normal adet oluyodum. sabah da öyle.

günaydın herkese...
her ay yeni bir umut...

Hayırlısı olsun canım umarım çok fazla ümitlenmemişsindir. Dediğin gibi her ay yeni bir umut inşallah haziran güzel bi ay olacak bizim için :)

Hayırlısı olsun canım umarım çok fazla ümitlenmemişsindir. Dediğin gibi her ay yeni bir umut inşallah haziran güzel bi ay olacak bizim için :)

saolasın. bakalım beklices bizim yaramazları. hayırlısıyla birgün yüzümüz güler inşaallah.

peki aşırı kasık ağrın varmı çok şiddetli yani ..ama bence dr.a git sonuçta bu anormal bi durum o ilacın etkisin adeti geciktirmekken sen nasıl oldun üstelik gününden önce üstelik geç yumurtladığın halde yaaa bu işte bi iş olabilir bana kalırsa git dr.a

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım,bende sabah test yaptım negatif..

canım senin adet günün daha gelmedi bile nasıl pozitif olmasını bekliosunki şu testleeri erken yapmayın yaa boşa üzlüosunuz hem testtende soğuma oluo sora yani ben o durumdayım okadar çok yaptımki adetim gelmeden bile şimdi geçsede yapacak cesareti kendimde bulamıorum yani

Ne hos umut dolusun masallah 😄

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Umutsuz insan nasıl yaşar ki canım ben bilmiyorum. Hep amacımız var hayatta ve şükrediyoruz ki sağlıklıyız. Dilersek umut edersek ellerimizi açarsak semaya elbet ki verecektir Rabbim.

günaydın herkese...
her ay yeni bir umut...

İnşallah haziran uğur getirsin canım sana. Rabbim bu ayda ellerini boş çevirmesin.

saolasın. bakalım beklices bizim yaramazları. hayırlısıyla birgün yüzümüz güler inşaallah.

ne kadardır deniyosun canım bir yıla kadar normal ama bi süre daha olmazsa hsg ni çektir derim en azından tüplerde sorun var mı onu öğrenirsin Allahım kimseye aratmasın hayırlısı hakkımızda..

canım çalışıorum işteyim aslında dün akşam pasta yapacaktım ama hastaydım hemen yattım artık akşama hızlıca bişiyler yapayım bari saol cnm :)

ne yaptın canım bişeyler hazırlayabildin mi güzel geçmiştir inşallah akşamınız seneye bebişinle kutlamayı nasip etsin Allah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…