- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
- 198
Gunaydın guzel anne adayları, yasımız öok buyuk sabah sayının 282 ye yukseldıgını gordum. Rabbim ateş düşen ocaklara sabır versin inşallah.
Benım adet bıttı çalışmalar başlıyor ama bu çörek otu kurunu kullanıyorum bu sabah yumurtalıklarım kıpır kıpırdı sanki. Hadi hayırlısı bakalım inşallah bu ay olucak hissediyorum. Bebrğim beni üzmeyecek ve bu ay gelecek.
İnşallah bu ay hepimizin göbeklerine kelebekleri konar da en bereketli tıpik olurux
Z cancanlar...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın herkese...
ben dün gece regl oldum. umutlar hazirana kaldı...
her ay yeni bir umut...
Günaydın canlarım...
günaydın herkese...
her ay yeni bir umut...
aaaa inanmiorum ya sok oldum herşeyden önce erken olmana inanamıorum üstelik progestan hani adet olmayı engelliodu kuzum sen şu drunu bi deiştirsene ya
Canım inşallah haziranda gelir bebeğin, bencede başka bir doktora git canım
inan üzülmedim hiç, sadece sinir oldum çok. doktordan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum yaa, nette de araştırdım okadar geçen ay vurulduğum çatlatma iğnesi de bu ay kullandığım progestan da regli geciktiriyo normalde. yani progestan ilacı kestikten ancak 2-3 gün sonra regl geliyo. ama ben ilacı kullanırken oldum. anlam veremiyorum. yumurta çatladıktan 10 gün sonra regl olursam nasıl hamile kalabilirimki, bebek bile daha tutunmaya çalışıyo o arada, normal şartlarda. nette baya bi araştırdım. yumurtlamadan 10-14 gün arası regl olmak normal karşılanıyormuş. ama benim anlamadığım bu ilacı içerken olması. yarın ya da cumartesi sabah doktora gidicem. 19unda olsam bukadar canım sıkılmazdı.
inan üzülmedim hiç, sadece sinir oldum çok. doktordan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum yaa, nette de araştırdım okadar geçen ay vurulduğum çatlatma iğnesi de bu ay kullandığım progestan da regli geciktiriyo normalde. yani progestan ilacı kestikten ancak 2-3 gün sonra regl geliyo. ama ben ilacı kullanırken oldum. anlam veremiyorum. yumurta çatladıktan 10 gün sonra regl olursam nasıl hamile kalabilirimki, bebek bile daha tutunmaya çalışıyo o arada, normal şartlarda. nette baya bi araştırdım. yumurtlamadan 10-14 gün arası regl olmak normal karşılanıyormuş. ama benim anlamadığım bu ilacı içerken olması. yarın ya da cumartesi sabah doktora gidicem. 19unda olsam bukadar canım sıkılmazdı.
günaydın herkese...
her ay yeni bir umut...
yaa cemrecim resmen adet oluomusun yani çok kanaman varmı yaa
günaydın herkese...
her ay yeni bir umut...
Hayırlısı olsun canım,bende sabah test yaptım negatif..
Hayırlısı olsun canım umarım çok fazla ümitlenmemişsindir. Dediğin gibi her ay yeni bir umut inşallah haziran güzel bi ay olacak bizim için :)
dün gece önce açık pembe geldi çok umursamadım lekelenme diye,sonra kırmızaya döndü yarım saat içinde bu sefer napçamı bilemedim. çünkü ilaç kullandığım için, hiç ama hiç beklemiyodum. düşük mü acaba diye bile düşündüm. doktora gitmeyi bile bi an düşündüm. sonra doktora ne dicemi düşününce vazgeçtim. gece 12 de bi tane iççeğim hapı iki tane içtim nolur nolmaz diye. ama gece kalktığımda baya normal adet oluyodum. sabah da öyle.
Hayırlısı olsun canım,bende sabah test yaptım negatif..
Ne hos umut dolusun masallah 😄
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
günaydın herkese...
her ay yeni bir umut...
saolasın. bakalım beklices bizim yaramazları. hayırlısıyla birgün yüzümüz güler inşaallah.
canım çalışıorum işteyim aslında dün akşam pasta yapacaktım ama hastaydım hemen yattım artık akşama hızlıca bişiyler yapayım bari saol cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?