Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

tel.den interneti bilmiyorum pek yardımcı olamıcam ama batına bayaga varşu dönem yum günlerin olmalı inşallah verirsin müjdeyi yaa[/QUOTE]

canım hamilelik öncesinden folik asit kullanıyordum. hamileliğin ilk 3 ayı da kullandım, ayrıca progestan kullandım vajinal fitil olarak. şu an sadece multivitamin kullanıyorum günde bi tane ve tiroidlerim için ilaç kullanıyorum o kadar.
dr'um başka bişey vermedi.
zaten gebeliğin ilk zamanlarında rutin kan-idrar tahlilleri veriliyor ya, onlara göre ilaç kullanmamı gerektirecek bi durum olmadığı için vermedi herhalde.
dr'um sağolsun çok aydınlatıyor, basitten anlatıyo herşeyi.
şimdilerde yediklerime kısıtlama getirdi. "ilk üç ay mide bulantısı olabileceği için yediklerinize pek karışmıyoruz ama bundan sonra beyaz ekmek yerine tahıllı ekmek yiyeceksin, süt yumurta yoğurt peynir yiyeceksin, meyveyi 1 porsiyon şeklinde yiyeceksin (1 dilim karpuz/kavun, 1 şeftali vb.) balık konusunda ısrar etmiyorum tiksinmeni istemiyorum 5. aydan sonra mecburi tutucam çünkü" dedi.
şimdi dikkat etmeye çalışıyorum.

ANLADIM CNM BENDE FOLİK ASİTİ ÜÇ AYDIR KULLANIYORUM KAN İLACI KULLANIYORUM VE MALESEF BNMDE TİROİDİM SIKINTILI VE İLAÇ KULLANIYORUM ONUN DIŞINDA BENDE BİŞEY KULLANMIYORUM SÜT İÇMEM GEREK İÇEMİYORUM CEVİZ YİYORUM YUMRTA ARADA SABAH ZORLA YİYORUM BAKLİYAT YEMEYE ÇALIŞIYORUM BAKALIM ZATEN İLK ÜÇ AY BEBEK YEDİKLERİNDEN ALMIYOMUŞ ÜÇ AYDAN SONRA NE YERSEN BEBEĞE GİDİYOMUŞ ÖYLE DİYOLAR HATTA SİGARA KULLANANLAR BU MANTIKLA İLK ÜÇ AY SİGARA BİLE İÇİYOLAR

ay yok sigara iyiki içmiyorum yoksa yazık minicik cana...
zaten ilk 3 ay 2 kilo aldım bakalım noolcaz, yuvarlanırız artık
tiroidi aksatma TSH'ın 1-2 arası olması gerekiyor. dengeli tutsan en azından doğuma kadar yeter bence. ceviz kayısı ben de yiyorum arada. inşallah gereksiz kilolar almayız. çok çatlamayız.

ilkimde ben yine 63 le hamile kaldım 55 e kadar düştüm sonra doğumda 66 kiloydum bakalım bunda ne olacak şuanda yine 63 kiloyumm. çatlamaya gelince ilkimde çok fazla çatlamadım hafif yırtıklarım var karnımda bundada aynı kalır galiba

Tekrar tebrikler çok sevindim canım.
Tatil normaildi çok eğlendiğimi söyleyemem eşimin ailesiyle ama fiyasko da değildi şükür :))

Tekrar tebrikler çok sevindim canım.
Tatil normaildi çok eğlendiğimi söyleyemem eşimin ailesiyle ama fiyasko da değildi şükür )
SAOL CNM BNM DARISI SİZLERE İNŞALLAHH :) ALEMSİNNN EE TATİL TATİLDİR BUNA ŞÜKÜR ONU BULAMAYANLARDA VARR

inşallah olmazzz ne güzel umutla bekledigimiz kişiler artıyoooorrrr

inşallah bu ay sende müjdeyi verirsin topikçekkk umudumuz eylül oldu sanki yaaa
Ayy ins cnim ya gelsin artik bu ay ins soyle bicir bicir bi evladimiz olsin ins himm demk batdas olduk ins beraber veririz mujdeyi

Kizlar bugun otobuste bi anneyle kiz gordum snra hayallere daldim bnim kizim olcakmi boyle yada oglum dedim boyle uc dort yasina getirebilcemmi elinden tutup gezebilcemmi bicir bicir bilmis bilmis konuscakmi svimin nesesi olcakmi diye dusuncelere daldim aslinda moralim cok bozuk sikintili gunler gecoriyorm cocugum olcakmi bilmiyorm nyse boyle iste hayirlisi​

tel.den interneti bilmiyorum pek yardımcı olamıcam ama batına bayaga varşu dönem yum günlerin olmalı inşallah verirsin müjdeyi yaa
[/QUOTE]
Nerdeyse 10 gundur kasik agrim var bazen sancı şeklinde ve bitmek bilmeyen akintim bazen uzayan bazense su gibi inş tutturum bu ay :)

Ayy ins cnim ya gelsin artik bu ay ins soyle bicir bicir bi evladimiz olsin ins himm demk batdas olduk ins beraber veririz mujdeyi

evet yaa batdaş olduk :)
İnşallahda beraber veririz müjdeyiiiiii:)

ne oldu sana böyleeee bu ne negatiflik yaaaaa
lütfen böyle şeyler düşünme nasip edecek inşallah rabbim az daha sabır ve bolca duaaaaa

Nerdeyse 10 gundur kasik agrim var bazen sancı şeklinde ve bitmek bilmeyen akintim bazen uzayan bazense su gibi inş tutturum bu ay [/QUOTE]

hayırlısı ile verirsin müjdeyi inşallaaahhh

Nerdeyse 10 gundur kasik agrim var bazen sancı şeklinde ve bitmek bilmeyen akintim bazen uzayan bazense su gibi inş tutturum bu ay [/QUOTE]

hayırlısı ile verirsin müjdeyi inşallaaaahhh

(yukarda yazdım ama alıntım düzgün olmadı :) )

Herkese hayırlı sabahlarrrrr:)
sıcaktan uyuyamıyorum kızlarrrrrrr

sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzz

Herkese hayırlı sabahlarrrrr
sıcaktan uyuyamıyorum kızlarrrrrrr

sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzz
GÜNAYDINN ŞEKERİMMM UYAMA ZATEMN BAK BİZ UYANALI KAÇ SAAT OLDU İŞLERİ BİLE BİTİRDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…