- 9 Kasım 2012
- 351
- 240
- 83
- 41
geçmiş olsun didem inşallah daha da zorlanmazsın yaaa minikeriniz biraz naz yapıyo olsun cabucak geçer inşallaah
Nerdeyse 10 ggündür geçmeyen hatta sanciya dönüşen kasik agrim ve bitmek bilmeyen akintim var bazen uzayan bazaende su gibi akıntı inş bu ay tutar :)
heoşgeldiinnnnnnnn nerelerdesin sen yaa
geçende de aklıma geldi hamile olupta aramızdan ayrılmayan nadir kişilerdendi nereye gitti acep dedim))
iyi olmana sevindim inşallah bel agrılarında zorlamaz seni
eeee minikle hayat nasıl geçiyor
Kizlar teldeki uygulamadan göremiyorum internet üzerinden gireyorum telden nasıl gircez bilen varmi
VALLA MAŞALLAH CNM ÖYLE SIKINTISIZ HAMİLELİK GEÇİRENLERE ÖYLE İMRENİYORUM Kİ BNM ÇOK ZOR GEÇİYO ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH BU SENE DAHA İİYİM GEÇEN SENE RESMEN ÖLÜ GİBYDİM HİÇ BİRŞEY YEMİYORDUM 10 KİLO VERMİŞTİM ŞİMDİ ALLAHTAN ZORLA YİYORUM ÇIKARMIYORUMDA AMA HEP MİDEM AĞZIMDAEK OLARAK NE GİBİ İLAÇLAR KULLANIYOSUNN
ANLADIM CNM BENDE FOLİK ASİTİ ÜÇ AYDIR KULLANIYORUM KAN İLACI KULLANIYORUM VE MALESEF BNMDE TİROİDİM SIKINTILI VE İLAÇ KULLANIYORUM ONUN DIŞINDA BENDE BİŞEY KULLANMIYORUM SÜT İÇMEM GEREK İÇEMİYORUM CEVİZ YİYORUM YUMRTA ARADA SABAH ZORLA YİYORUM BAKLİYAT YEMEYE ÇALIŞIYORUM BAKALIM ZATEN İLK ÜÇ AY BEBEK YEDİKLERİNDEN ALMIYOMUŞ ÜÇ AYDAN SONRA NE YERSEN BEBEĞE GİDİYOMUŞ ÖYLE DİYOLAR HATTA SİGARA KULLANANLAR BU MANTIKLA İLK ÜÇ AY SİGARA BİLE İÇİYOLARcanım hamilelik öncesinden folik asit kullanıyordum. hamileliğin ilk 3 ayı da kullandım, ayrıca progestan kullandım vajinal fitil olarak. şu an sadece multivitamin kullanıyorum günde bi tane ve tiroidlerim için ilaç kullanıyorum o kadar.
dr'um başka bişey vermedi.
zaten gebeliğin ilk zamanlarında rutin kan-idrar tahlilleri veriliyor ya, onlara göre ilaç kullanmamı gerektirecek bi durum olmadığı için vermedi herhalde.
dr'um sağolsun çok aydınlatıyor, basitten anlatıyo herşeyi.
şimdilerde yediklerime kısıtlama getirdi. "ilk üç ay mide bulantısı olabileceği için yediklerinize pek karışmıyoruz ama bundan sonra beyaz ekmek yerine tahıllı ekmek yiyeceksin, süt yumurta yoğurt peynir yiyeceksin, meyveyi 1 porsiyon şeklinde yiyeceksin (1 dilim karpuz/kavun, 1 şeftali vb.) balık konusunda ısrar etmiyorum tiksinmeni istemiyorum 5. aydan sonra mecburi tutucam çünkü" dedi.
şimdi dikkat etmeye çalışıyorum.
ANLADIM CNM BENDE FOLİK ASİTİ ÜÇ AYDIR KULLANIYORUM KAN İLACI KULLANIYORUM VE MALESEF BNMDE TİROİDİM SIKINTILI VE İLAÇ KULLANIYORUM ONUN DIŞINDA BENDE BİŞEY KULLANMIYORUM SÜT İÇMEM GEREK İÇEMİYORUM CEVİZ YİYORUM YUMRTA ARADA SABAH ZORLA YİYORUM BAKLİYAT YEMEYE ÇALIŞIYORUM BAKALIM ZATEN İLK ÜÇ AY BEBEK YEDİKLERİNDEN ALMIYOMUŞ ÜÇ AYDAN SONRA NE YERSEN BEBEĞE GİDİYOMUŞ ÖYLE DİYOLAR HATTA SİGARA KULLANANLAR BU MANTIKLA İLK ÜÇ AY SİGARA BİLE İÇİYOLAR
OLSUN CNM BİZ İİYE YORALIMMMM
hiçbilmiyorum canım ya bat a 7 gün kaldı bu kadar erken belirti olmaz ki
belli olmaz rabimin hikmeti tabi ki hakkında hayırlısı ne ise o olsun...
hayırlı zamanda saglıklı bi sekilde nasip eylesin rabbim hepimizeeee
ilkimde ben yine 63 le hamile kaldım 55 e kadar düştüm sonra doğumda 66 kiloydum bakalım bunda ne olacak şuanda yine 63 kiloyumm. çatlamaya gelince ilkimde çok fazla çatlamadım hafif yırtıklarım var karnımda bundada aynı kalır galibaay yok sigara iyiki içmiyorum yoksa yazık minicik cana...
zaten ilk 3 ay 2 kilo aldım bakalım noolcaz, yuvarlanırız artık
tiroidi aksatma TSH'ın 1-2 arası olması gerekiyor. dengeli tutsan en azından doğuma kadar yeter bence. ceviz kayısı ben de yiyorum arada. inşallah gereksiz kilolar almayız. çok çatlamayız.
hayırlısı olsun cnmm bnmmneyse canım şimdi daha iyiyim bebek zannetmiyorum benim bu ay umudum pek yok malesef.
derincimmm hoşgeldinnnnn özlettin kendiniiYanlış anlamadıysam bana yazdın galibaa ewet hamileyim şimdilik bir sorun çıkmazsa, perşembe kesemizi gördük sıra kalp atışında inşallahhh darısı sizlere olsun cnmm en kısa zamanda Eee sen neler yaptın nasıl geçti tatilinnn bakalımmm
SAOL CNM BNM DARISI SİZLERE İNŞALLAHH :) ALEMSİNNN EE TATİL TATİLDİR BUNA ŞÜKÜR ONU BULAMAYANLARDA VARRTekrar tebrikler çok sevindim canım.
Tatil normaildi çok eğlendiğimi söyleyemem eşimin ailesiyle ama fiyasko da değildi şükür)
inşallah olmazzz ne güzel umutla bekledigimiz kişiler artıyoooorrrr
Inş hala olmadim boylede çok umutlaniyorum olacaksa olsun biranonce ama bebis varsa olmasın
Ayy ins cnim ya gelsin artik bu ay insinşallah olmazzz ne güzel umutla bekledigimiz kişiler artıyoooorrrr
inşallah bu ay sende müjdeyi verirsin topikçekkk umudumuz eylül oldu sanki yaaa
[/QUOTE]tel.den interneti bilmiyorum pek yardımcı olamıcam ama batına bayaga varşu dönem yum günlerin olmalı inşallah verirsin müjdeyi yaa
Ayy ins cnim ya gelsin artik bu ay inssoyle bicir bicir bi evladimiz olsin ins himm demk batdas olduk ins beraber veririz mujdeyi
Kizlar bugun otobuste bi anneyle kiz gordum snra hayallere daldim bnim kizim olcakmi boyle yada oglum dedim boyle uc dort yasina getirebilcemmi elinden tutup gezebilcemmi bicir bicir bilmis bilmis konuscakmi svimin nesesi olcakmi diye dusuncelere daldim aslinda moralim cok bozuk sikintili gunler gecoriyorm cocugum olcakmi bilmiyorm nyse boyle iste hayirlisi
GÜNAYDINN ŞEKERİMMM UYAMA ZATEMN BAK BİZ UYANALI KAÇ SAAT OLDU İŞLERİ BİLE BİTİRDİMHerkese hayırlı sabahlarrrrr
sıcaktan uyuyamıyorum kızlarrrrrrr
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?