Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hayırlısı olsun ovu testi mı kullanıyodun bende kararsızım bu ay alsam mı almasam mı bilemedim ?
haftaya testleri yaptırcm bakalım sonra ne olur

evet canım ovü kullanıyorum koyuya çok yakın çizgi vardı bekleyelim dedik eşimle ama ertesi gün çatladı hissettim karnıma yayıldı ağrı testte daha silikti çünkü benim öyle oluyo yum atılınca içindeki sıvı dağılıyomuş o da ağrı yapıyomuş o gece ilişki oldu hayırlısı bakalım canım ya pek değerlendiremedik açıkçası

rabbimin hikmeti luci ya o hiç belli olmaz nasip ettikten sonra rabbim verirsin müjdeyi inşallaah...
hem kimyasal gebelikten sonra hamile kalmak kolay olur diyolar :)
inşallah seninde öyle olur

a.s ben girdim ama yazamadım yaa forum değişmiş ve ne kadar tuhaf olmuş alışana kadar zaman gececek :)))
sen nasılsın bu arada var mı belirti falan ?
kusura bakma canım yeni gördüm evet değişmiş çok tuhaf :) ya aslında inanılmaz derecede göğüsümün kahve kısmı genişledi ama görmezlikten geliyorum çokta umutlanmak istemiyorum

merhaba kızlar
bu ayda olmadıerken adet oldum.yeni bat 10 eylül güncellensin lütfen(

Olsun cnm yineciyi anlattn uyeligim silinmis cvp veremiyodum smdi hallettim ya bide mail olarak geliyodu simdi gelmiyo nyse cnmm bn adet oldum 12 eylul diyelim cnm ins yeni ayda yni umutlarla bu ay nasip olur bebegim

Buarada foruma her girdigimde kayit olmam gerekiyo sizinkide mi oyle yoksa msj yazamiyorm bide bnim dongum iyice sasirdi napcam bn ya en iyisi ovi testi kullnmak galiba

GÜNAYDINNN KIZLARRR NASILSINIZZZ? BEN PEK İİ DEĞİLİM ÇOK MİDEM BULANIYO ÇOK HALSİZİM ÇOK ZOR ÇALIŞIYORUMM, SANKİ MİDEMDE TAŞ GİBİ BİŞEY VAR, AMA OLSUN SEVİNİYORUM GEÇEN SENE DOKTORUM MİDE BULANTISI BEBEĞİN SAĞLIKLI OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ BULANMAZSA KORK DEMİŞTİ :)

heiiyy nasılsınız şekerlerim
şehir dışındaydım bayadır bakamadım size
benim bulantılarım geçti çok şükür şimdide bel ağrılarım başladı karnımda yeni yeni çıkıyo

bulanmazsa kork diye bişey yok canım
bulanmayan vardır böyle diyip korkutma bence
herkeste hormonların etkisi farklı oluyo
bende çok bulandım hastanelik oldum 7 kilo verdim
şimdi geçti çok şükür

bulanmazsa kork diye bişey yok canım
bulanmayan vardır böyle diyip korkutma bence
herkeste hormonların etkisi farklı oluyo
bende çok bulandım hastanelik oldum 7 kilo verdim
şimdi geçti çok şükür
TABİKİ BULANTISIZ GEÇİRENDE VAR AMA BU SÖYLEDİĞİM BNM SENİN GİBİ BULANTILI GEÇİRENLER İÇİN BNMKİ BULANTILI EĞER ŞU DÖNEMLERDE BULANTIM KESİLİRSE ONU KASTETTİM YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEM

="nazardegmesin, post: 36386959, member: 424898"]Benim bat muhtemelen 25 agustos

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
Kizlar teldeki uygulamadan göremiyorum internet üzerinden gireyorum telden nasıl gircez bilen varmi

kusura bakma canım yeni gördüm evet değişmiş çok tuhaf :) ya aslında inanılmaz derecede göğüsümün kahve kısmı genişledi ama görmezlikten geliyorum çokta umutlanmak istemiyorum

Hakkında hayırlsı olsun evet çok umutlanma ki hayal kırıklıgı olması ama ümitsiz de olmaaa :)
inşallah nasip eder rabbim yaaa

merhaba kızlar
bu ayda olmadıerken adet oldum.yeni bat 10 eylül güncellensin lütfen(

Hakkında hayırısı olsun zehre...inşallah önümüzdeki ay verirsin müjdeyi

11 ağustos adetim hala olmadım 15 ine kadar olması gerekiyor umarım olmazzzzz

inşallah olmazzz ne güzel umutla bekledigimiz kişiler artıyoooorrrr

Olsun cnm yineciyi anlattn uyeligim silinmis cvp veremiyodum smdi hallettim ya bide mail olarak geliyodu simdi gelmiyo nyse cnmm bn adet oldum 12 eylul diyelim cnm ins yeni ayda yni umutlarla bu ay nasip olur bebegim

inşallah bu ay sende müjdeyi verirsin topikçekkk umudumuz eylül oldu sanki yaaa

Buarada foruma her girdigimde kayit olmam gerekiyo sizinkide mi oyle yoksa msj yazamiyorm bide bnim dongum iyice sasirdi napcam bn ya en iyisi ovi testi kullnmak galiba

bende ovu testi almayı düşünüyorm bu arada battaş olmuşuz idiciim

Günaydın kızlar, erken mi bilmiyorum ama sabah gebelik testi yaptım ve sonuç negatif

günaydıın :)
tabi ki erken yaa sakın ümitsiz olma lütfeeenn

Günaydın kızlar...
smileyler gelmiş
sizler nasılsınız?

Günaydın evet ya çoklu alıntıya da çözüm bulunmuş zamanla eksikler oturucak galiba o zamanda forum bu haiyle daha kullanışlı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…