- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
hayırlısı olsun ovu testi mı kullanıyodun bende kararsızım bu ay alsam mı almasam mı bilemedim ?
haftaya testleri yaptırcm bakalım sonra ne olur
evet canım ovü kullanıyorum koyuya çok yakın çizgi vardı bekleyelim dedik eşimle ama ertesi gün çatladı hissettim karnıma yayıldı ağrı testte daha silikti çünkü benim öyle oluyo yum atılınca içindeki sıvı dağılıyomuş o da ağrı yapıyomuş o gece ilişki oldu hayırlısı bakalım canım ya pek değerlendiremedik açıkçası
kusura bakma canım yeni gördüm evet değişmiş çok tuhaf :) ya aslında inanılmaz derecede göğüsümün kahve kısmı genişledi ama görmezlikten geliyorum çokta umutlanmak istemiyoruma.s ben girdim ama yazamadım yaa forum değişmiş ve ne kadar tuhaf olmuş alışana kadar zaman gececek :)))
sen nasılsın bu arada var mı belirti falan ?
Olsun cnm yineciyi anlattn uyeligim silinmis cvp veremiyodum smdi hallettim ya bide mail olarak geliyodu simdi gelmiyo nyse cnmm bn adet oldum 12 eylul diyelim cnm ins yeni ayda yni umutlarla bu ay nasip olur bebegimbende pek alışamadım yaa alıntılanan msjlarımı görmek zor oluyo
Hakkında hayırlısı olsun inşallah idi...
alıntı da sag altta cevapla var ona bastın mı alıntılıyo, çok lu alıntı yapacaksan o cvblaya bas sonra tekrar msjlara devam et her cevaplaya bastıgında alıntı yapıyo :)
zaten site karışık bi de ben karışık anlattım tam oldu :) :)
Bnde adet oldum ama bn bu ay hamile olmadigimi biliyodum oyuzden umutlanmadim ve adet olncada sevindim yni ayda ins olur hayirlisimerhaba kızlar
bu ayda olmadıerken adet oldum.yeni bat 10 eylül güncellensin lütfen (
CNM BATIN NE ZAMANDI ERKEN OLABİLİR Mİ?Günaydın kızlar, erken mi bilmiyorum ama sabah gebelik testi yaptım ve sonuç negatif
bulanmazsa kork diye bişey yok canımGÜNAYDINNN KIZLARRR NASILSINIZZZ? BEN PEK İİ DEĞİLİM ÇOK MİDEM BULANIYO ÇOK HALSİZİM ÇOK ZOR ÇALIŞIYORUMM, SANKİ MİDEMDE TAŞ GİBİ BİŞEY VAR, AMA OLSUN SEVİNİYORUM GEÇEN SENE DOKTORUM MİDE BULANTISI BEBEĞİN SAĞLIKLI OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ BULANMAZSA KORK DEMİŞTİ :)
TABİKİ BULANTISIZ GEÇİRENDE VAR AMA BU SÖYLEDİĞİM BNM SENİN GİBİ BULANTILI GEÇİRENLER İÇİN BNMKİ BULANTILI EĞER ŞU DÖNEMLERDE BULANTIM KESİLİRSE ONU KASTETTİM YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEMbulanmazsa kork diye bişey yok canım
bulanmayan vardır böyle diyip korkutma bence
herkeste hormonların etkisi farklı oluyo
bende çok bulandım hastanelik oldum 7 kilo verdim
şimdi geçti çok şükür
kusura bakma canım yeni gördüm evet değişmiş çok tuhaf :) ya aslında inanılmaz derecede göğüsümün kahve kısmı genişledi ama görmezlikten geliyorum çokta umutlanmak istemiyorum
merhaba kızlar
bu ayda olmadıerken adet oldum.yeni bat 10 eylül güncellensin lütfen (
11 ağustos adetim hala olmadım 15 ine kadar olması gerekiyor umarım olmazzzzz
Olsun cnm yineciyi anlattn uyeligim silinmis cvp veremiyodum smdi hallettim ya bide mail olarak geliyodu simdi gelmiyo nyse cnmm bn adet oldum 12 eylul diyelim cnm ins yeni ayda yni umutlarla bu ay nasip olur bebegim
Buarada foruma her girdigimde kayit olmam gerekiyo sizinkide mi oyle yoksa msj yazamiyorm bide bnim dongum iyice sasirdi napcam bn ya en iyisi ovi testi kullnmak galiba
Günaydın kızlar, erken mi bilmiyorum ama sabah gebelik testi yaptım ve sonuç negatif
Günaydın kızlar...
smileyler gelmiş
sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?