Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

geçmiş olsun didem inşallah daha da zorlanmazsın yaaa minikeriniz biraz naz yapıyo olsun cabucak geçer inşallaah

heiiyy nasılsınız şekerlerim
şehir dışındaydım bayadır bakamadım size
benim bulantılarım geçti çok şükür şimdide bel ağrılarım başladı karnımda yeni yeni çıkıyo

heoşgeldiinnnnnnnn nerelerdesin sen yaa :)
geçende de aklıma geldi hamile olupta aramızdan ayrılmayan nadir kişilerdendi nereye gitti acep dedim :)))
iyi olmana sevindim inşallah bel agrılarında zorlamaz seni
eeee minikle hayat nasıl geçiyor

="nazardegmesin, post: 36386959, member: 424898"]Benim bat muhtemelen 25 agustos

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar teldeki uygulamadan göremiyorum internet üzerinden gireyorum telden nasıl gircez bilen varmi[/QUOTE]

tel.den interneti bilmiyorum pek yardımcı olamıcam ama batına bayaga varşu dönem yum günlerin olmalı inşallah verirsin müjdeyi yaa

tel.den interneti bilmiyorum pek yardımcı olamıcam ama batına bayaga varşu dönem yum günlerin olmalı inşallah verirsin müjdeyi yaa[/QUOTE]
İNŞALLAH CNM AMA BNMKİ BİRAZ ZOR GEÇER İLKİMDEDE 8 AY KUSTUM MALESEF

kızlar herkes bi sus pus bu sıcaklar kimseye yaramadı

Allah kolaylık versin canım evet mide bulantısına iyi derler.

benim bulanmamıştı, korkayım mı yani ben şimdi. o herkese göre değişiyo, dr'un seni rahatlatmak için söylemiştir.

Kızlar benimde kaç gündür sağ kasık ağrı yapıyo nasıl desem geçmiyo bişey var sanki oraya dün dr a gttim kist yokmuş çok şükür ya gaz var ya da bilmiyorum neyin nesi inşallah kötü bişey çıkmaz altından ve kendimi şişkin hissediyorum

benim bulanmamıştı, korkayım mı yani ben şimdi. o herkese göre değişiyo, dr'un seni rahatlatmak için söylemiştir.
YUKARIDA AÇIKLAMASINI YAPMIŞTIM TAKRARLAYIM CNM MİDE BULANTISI OLAN HAMİLERLER İÇİN GEÖÇERLİ BU SÖYLEDİĞİM BNM BAŞINDANBERİ VAR VE DEVAM ETMEK ZORUNDA KESİLİRSE SORUN VAR DEMEKTİR DEDİ SENİN ZATEN HİÇ OLMAMIŞ OK

KIZZZ TUTTURDUN MU YOKSA İLK BELİRTİM BNM SOLDA BATMA OLMUŞTU :)

kızlar herkes bi sus pus bu sıcaklar kimseye yaramadı

Allah kolaylık versin canım evet mide bulantısına iyi derler.

ahhh bu sıcaklar şikaye etmemeli tabi ama çok zoorrr ya ben sonbaharcıyıımmmmm :)

İNŞALLAH CNM ŞİKAYET ETMİYORUM ŞÜKÜRLER OLSUNN
Şikayet etmedgini biliyorum arkadaşım inşalah rabbimde bu şükrünün kolaylıgını verir ize de tez zamanda nasip ederrr

İnşallah hayırlı bi haberin müjdecisidir bu belirtiler yaaa

olsun mide bulantın kesilse de hemen kendini strese sokma, hep kendini rahatlat... hamile olmasak da biz insanları en çok etkileyen ve her türlü hastalığın başında gelen şey ne; STRES, bu elbette bebeği de etkiler, ne kadar rahatlatırsan kendini, hem hamileliğin rahat geçer hem de bebeğin ve sen rahat edersin annesi.

kız şaka maka baharda bebişlenicen, kız olursa adını Bahar koyarsın.

hiçbilmiyorum canım ya bat a 7 gün kaldı bu kadar erken belirti olmaz ki

İNŞALLAH CNM BNM EN KISA ZAMANDAAAAA

HAKLISIN CNM HERŞEYİN BAŞI STRES :) SENDE DE OLMUŞMUYDU FELAKET BİR SİNİR VAR PATLAYACAK BOMBA GİBİ GEZİYORUM HAMİLELİKTEN DİYOLAR OLABİLİR Mİ? İSİM KONUSUNA GELİNCE ÜÇÜZLERİME HAMİLEYKEN HEP BİRİ KIZ OLSUN DEMİŞTİM RABBİM ÜÇÜNÜDE ERKEK VERDİ VE ŞİMDİ AKLIMA HEP ERKEK GİBİ GELİYO YADA BİLİNÇ ALTIDA OLABİLİR HEP OĞLUM DİYE SEVİYORUM RÜYAMDADA ERKEK GÖRDÜM NASİP CNM OLSUNDA İKİSİDE BAŞIM ÜSTÜNE

canım maşallah benim sıkıntım olmadı. kabızlık çektim, bi süre sürekli uyukladım, içim hep böyle serin meyveler çekti, acı biber çok yedim, onun dışında ilk defa 2 gün önce kustum o da açlıktan oldu sanırım. sabah ilaç içip yarım saat bekliyorum o sırada dayanamadım birden kustum işte.

cinsiyete gelince her evlat aynı... Rabbim sağlıklısını versin.

VALLA MAŞALLAH CNM ÖYLE SIKINTISIZ HAMİLELİK GEÇİRENLERE ÖYLE İMRENİYORUM Kİ BNM ÇOK ZOR GEÇİYO ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH BU SENE DAHA İİYİM GEÇEN SENE RESMEN ÖLÜ GİBYDİM HİÇ BİRŞEY YEMİYORDUM 10 KİLO VERMİŞTİM ŞİMDİ ALLAHTAN ZORLA YİYORUM ÇIKARMIYORUMDA AMA HEP MİDEM AĞZIMDA EK OLARAK NE GİBİ İLAÇLAR KULLANIYOSUNN

tel.den interneti bilmiyorum pek yardımcı olamıcam ama batına bayaga varşu dönem yum günlerin olmalı inşallah verirsin müjdeyi yaa[/QUOTE]

e, post: 36490246, member: 570983"]geçmiş olsun didem inşallah daha da zorlanmazsın yaaa minikeriniz biraz naz yapıyo olsun cabucak geçer inşallaah

heoşgeldiinnnnnnnn nerelerdesin sen yaa
geçende de aklıma geldi hamile olupta aramızdan ayrılmayan nadir kişilerdendi nereye gitti acep dedim ))
iyi olmana sevindim inşallah bel agrılarında zorlamaz seni
eeee minikle hayat nasıl geçiyor

Kizlar teldeki uygulamadan göremiyorum internet üzerinden gireyorum telden nasıl gircez bilen varmi[/QUOTE]

Nerdeyse 10 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…