GÜNAYDINNN KIZLARRR NASILSINIZZZ? BEN PEK İİ DEĞİLİM ÇOK MİDEM BULANIYO ÇOK HALSİZİM ÇOK ZOR ÇALIŞIYORUMM, SANKİ MİDEMDE TAŞ GİBİ BİŞEY VAR, AMA OLSUN SEVİNİYORUM GEÇEN SENE DOKTORUM MİDE BULANTISI BEBEĞİN SAĞLIKLI OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ BULANMAZSA KORK DEMİŞTİ :)
heiiyy nasılsınız şekerlerim
şehir dışındaydım bayadır bakamadım size
benim bulantılarım geçti çok şükür şimdide bel ağrılarım başladı karnımda yeni yeni çıkıyo
Kizlar teldeki uygulamadan göremiyorum internet üzerinden gireyorum telden nasıl gircez bilen varmi[/QUOTE]="nazardegmesin, post: 36386959, member: 424898"]Benim bat muhtemelen 25 agustos
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun didem inşallah daha da zorlanmazsın yaaa minikeriniz biraz naz yapıyo olsun cabucak geçer inşallaah
heoşgeldiinnnnnnnn nerelerdesin sen yaa :)
geçende de aklıma geldi hamile olupta aramızdan ayrılmayan nadir kişilerdendi nereye gitti acep dedim :)))
iyi olmana sevindim inşallah bel agrılarında zorlamaz seni
eeee minikle hayat nasıl geçiyor
Kizlar teldeki uygulamadan göremiyorum internet üzerinden gireyorum telden nasıl gircez bilen varmi
İNŞALLAH CNM AMA BNMKİ BİRAZ ZOR GEÇER İLKİMDEDE 8 AY KUSTUM MALESEF
GÜNAYDINNN KIZLARRR NASILSINIZZZ? BEN PEK İİ DEĞİLİM ÇOK MİDEM BULANIYO ÇOK HALSİZİM ÇOK ZOR ÇALIŞIYORUMM, SANKİ MİDEMDE TAŞ GİBİ BİŞEY VAR, AMA OLSUN SEVİNİYORUM GEÇEN SENE DOKTORUM MİDE BULANTISI BEBEĞİN SAĞLIKLI OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ BULANMAZSA KORK DEMİŞTİ :)
İNŞALLAH CNM ŞİKAYET ETMİYORUM ŞÜKÜRLER OLSUNNher hamilelik aynı olmazmış belki bunda herşey daha kolay olur sen hep iyi düşün bence
SAOL CNM BNM SEN NASILSINNNNNkızlar herkes bi sus pus bu sıcaklar kimseye yaramadı
Allah kolaylık versin canım evet mide bulantısına iyi derler.
YUKARIDA AÇIKLAMASINI YAPMIŞTIM TAKRARLAYIM CNM MİDE BULANTISI OLAN HAMİLERLER İÇİN GEÖÇERLİ BU SÖYLEDİĞİM BNM BAŞINDANBERİ VAR VE DEVAM ETMEK ZORUNDA KESİLİRSE SORUN VAR DEMEKTİR DEDİ SENİN ZATEN HİÇ OLMAMIŞ OKbenim bulanmamıştı, korkayım mı yani ben şimdi. o herkese göre değişiyo, dr'un seni rahatlatmak için söylemiştir.
KIZZZ TUTTURDUN MU YOKSA İLK BELİRTİM BNM SOLDA BATMA OLMUŞTU :)Kızlar benimde kaç gündür sağ kasık ağrı yapıyo nasıl desem geçmiyo bişey var sanki oraya dün dr a gttim kist yokmuş çok şükür ya gaz var ya da bilmiyorum neyin nesi inşallah kötü bişey çıkmaz altından ve kendimi şişkin hissediyorum
kızlar herkes bi sus pus bu sıcaklar kimseye yaramadı
Allah kolaylık versin canım evet mide bulantısına iyi derler.
Şikayet etmedgini biliyorum arkadaşım inşalah rabbimde bu şükrünün kolaylıgını verir ize de tez zamanda nasip ederrrİNŞALLAH CNM ŞİKAYET ETMİYORUM ŞÜKÜRLER OLSUNN
Kızlar benimde kaç gündür sağ kasık ağrı yapıyo nasıl desem geçmiyo bişey var sanki oraya dün dr a gttim kist yokmuş çok şükür ya gaz var ya da bilmiyorum neyin nesi inşallah kötü bişey çıkmaz altından ve kendimi şişkin hissediyorum
YUKARIDA AÇIKLAMASINI YAPMIŞTIM TAKRARLAYIM CNM MİDE BULANTISI OLAN HAMİLERLER İÇİN GEÖÇERLİ BU SÖYLEDİĞİM BNM BAŞINDANBERİ VAR VE DEVAM ETMEK ZORUNDA KESİLİRSE SORUN VAR DEMEKTİR DEDİ SENİN ZATEN HİÇ OLMAMIŞ OK
KIZZZ TUTTURDUN MU YOKSA İLK BELİRTİM BNM SOLDA BATMA OLMUŞTU
ahhh bu sıcaklar şikaye etmemeli tabi ama çok zoorrr yaben sonbaharcıyıımmmmm
Şikayet etmedgini biliyorum arkadaşım inşalah rabbimde bu şükrünün kolaylıgını verir ize de tez zamanda nasip ederrr
İnşallah hayırlı bi haberin müjdecisidir bu belirtiler yaaa
İNŞALLAH CNM BNM EN KISA ZAMANDAAAAAahhh bu sıcaklar şikaye etmemeli tabi ama çok zoorrr yaben sonbaharcıyıımmmmm
Şikayet etmedgini biliyorum arkadaşım inşalah rabbimde bu şükrünün kolaylıgını verir ize de tez zamanda nasip ederrr
İnşallah hayırlı bi haberin müjdecisidir bu belirtiler yaaa
HAKLISIN CNM HERŞEYİN BAŞI STRES :) SENDE DE OLMUŞMUYDU FELAKET BİR SİNİR VAR PATLAYACAK BOMBA GİBİ GEZİYORUM HAMİLELİKTEN DİYOLAR OLABİLİR Mİ? İSİM KONUSUNA GELİNCE ÜÇÜZLERİME HAMİLEYKEN HEP BİRİ KIZ OLSUN DEMİŞTİM RABBİM ÜÇÜNÜDE ERKEK VERDİ VE ŞİMDİ AKLIMA HEP ERKEK GİBİ GELİYO YADA BİLİNÇ ALTIDA OLABİLİR HEP OĞLUM DİYE SEVİYORUM RÜYAMDADA ERKEK GÖRDÜM NASİP CNM OLSUNDA İKİSİDE BAŞIM ÜSTÜNEolsun mide bulantın kesilse de hemen kendini strese sokma, hep kendini rahatlat... hamile olmasak da biz insanları en çok etkileyen ve her türlü hastalığın başında gelen şey ne; STRES, bu elbette bebeği de etkiler, ne kadar rahatlatırsan kendini, hem hamileliğin rahat geçer hem de bebeğin ve sen rahat edersin annesi.
kız şaka maka baharda bebişlenicen, kız olursa adını Bahar koyarsın.
OLSUN CNM BİZ İİYE YORALIMMMMbu batma değil canım ya sancı gibi daha çok sağ kasığım açıyomuş gibi
HAKLISIN CNM HERŞEYİN BAŞI STRESSENDE DE OLMUŞMUYDU FELAKET BİR SİNİR VAR PATLAYACAK BOMBA GİBİ GEZİYORUM HAMİLELİKTEN DİYOLAR OLABİLİR Mİ? İSİM KONUSUNA GELİNCE ÜÇÜZLERİME HAMİLEYKEN HEP BİRİ KIZ OLSUN DEMİŞTİM RABBİM ÜÇÜNÜDE ERKEK VERDİ VE ŞİMDİ AKLIMA HEP ERKEK GİBİ GELİYO YADA BİLİNÇ ALTIDA OLABİLİR HEP OĞLUM DİYE SEVİYORUM RÜYAMDADA ERKEK GÖRDÜM NASİP CNM OLSUNDA İKİSİDE BAŞIM ÜSTÜNE
VALLA MAŞALLAH CNM ÖYLE SIKINTISIZ HAMİLELİK GEÇİRENLERE ÖYLE İMRENİYORUM Kİ BNM ÇOK ZOR GEÇİYO ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH BU SENE DAHA İİYİM GEÇEN SENE RESMEN ÖLÜ GİBYDİM HİÇ BİRŞEY YEMİYORDUM 10 KİLO VERMİŞTİM ŞİMDİ ALLAHTAN ZORLA YİYORUM ÇIKARMIYORUMDA AMA HEP MİDEM AĞZIMDAcanım maşallah benim sıkıntım olmadı. kabızlık çektim, bi süre sürekli uyukladım, içim hep böyle serin meyveler çekti, acı biber çok yedim, onun dışında ilk defa 2 gün önce kustum o da açlıktan oldu sanırım. sabah ilaç içip yarım saat bekliyorum o sırada dayanamadım birden kustum işte.
cinsiyete gelince her evlat aynı... Rabbim sağlıklısını versin.
geçmiş olsun didem inşallah daha da zorlanmazsın yaaa minikeriniz biraz naz yapıyo olsun cabucak geçer inşallaah
heoşgeldiinnnnnnnn nerelerdesin sen yaa
geçende de aklıma geldi hamile olupta aramızdan ayrılmayan nadir kişilerdendi nereye gitti acep dedim))
iyi olmana sevindim inşallah bel agrılarında zorlamaz seni
eeee minikle hayat nasıl geçiyor
Kizlar teldeki uygulamadan göremiyorum internet üzerinden gireyorum telden nasıl gircez bilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?