Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Tekrar tebrikler çok sevindim canım.
Tatil normaildi çok eğlendiğimi söyleyemem eşimin ailesiyle ama fiyasko da değildi şükür )

Canım hoş buldum sonunda evceğizime döndüm çok mutluyum :)
Ama forumun bu yeni halini hiç sevmedim ben

Tatil normaildi çok eğlendiğimi söyleyemem eşimin ailesiyle ama fiyasko da değildi şükür )

Canım hoş buldum sonunda evceğizime döndüm çok mutluyum :)

Canım hoş buldum sonunda evceğizime döndüm çok mutluyum

Hadi hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel geçer yaa
Batman'a mı geliyorsunuz ?

heeeyyy du bakalım
niye adeti bekliyorsun ki kırmızıyı görene kadar umuda devaaamm

Canım geç cevap veriyorum ama evet Batman'daydık.
Bir arkadaşım da Midyat'a gelmişti onunla buluştuk.
Ama yine ne Hasankeyf'i ve de Mardin'i göremedim

GÜNAYDINN ŞEKERİMMM UYAMA ZATEMN BAK BİZ UYANALI KAÇ SAAT OLDU İŞLERİ BİLE BİTİRDİM

ayyy didem ya gece de geç yatıyorum ya uyuyamayınca da başım agırıyo ben bende degilim anlayacagın
ama bende ev işlerimi bitirdim yemegi bile erkenden yapmaya karar verdim :))

forumun yeni haline kmse alışamadı yaaa
msj düzeltmede yok onu da bu sabah farkettim bende

Canım geç cevap veriyorum ama evet Batman'daydık.
Bir arkadaşım da Midyat'a gelmişti onunla buluştuk.
Ama yine ne Hasankeyf'i ve de Mardin'i göremedim

aslında batman ve hasankeyf çok yakın
ben daha yeni midyat hasankeyf batman gezisi yaptım daha dogrusu misafirlerimizi gezdirdik ben zaten daha önce görmüştüm :))

Herkese hayırlı sabahlarrrrr
sıcaktan uyuyamıyorum kızlarrrrrrr

sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzz
Bnde yeni kalktim iyiym ev islerine dalicam smdi ist cok sicak senin oraninda nekadar sicak oldugnu tahmin edebiliyorm cnm allab yardim etsin az ksldi ama yaa yazda bitiyo bn yazi cok severim

kızlar nasılsınız bu arada reglime 6 gün kaldı dün testim negatifti dayanamadım yaptım henüz regl belirtilerim başlamadı ama umudum da yok açıkçası.bu arada kasığımdaki ağrıda geçti çok şükür

YATIN ANACIM YATIN BİZ YATAMIYORUZ SİZ YATIN AKŞAM İŞTEN EVE GİDİYORUM CUP YATAĞA EVLERİMİ GÖRMELİSİNİZ BAŞINI ALDI GİDİYO

Herkese hayırlı sabahlarrrrr
sıcaktan uyuyamıyorum kızlarrrrrrr

sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzz
Bnde yeni kalktim iyiym ev islerine dalicam smdi ist cok sicak senin oraninda nekadar sicak oldugnu tahmin edebiliyorm cnm allab yardim etsin az ksldi ama yaa yazda bitiyo
Hayirlisi ya onumzdeki ay mujdehi verirsin ins hamile kalabiliyosun bnu biliyosun ins kisa zamnda gelir bebegin ve bebeklerimiz

amin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim

uhibbuke ben bu yeni sistemden hiçbişi anlamadım
alıntı yapamıyorum senden
en son 5 hafta önce girdim ultrasona o zaman bebek iyiydi
salı günü randevum var cinsiyetinide öğrenirim inşallah
kız gibi geliyo bana hayırlısı

Ya bıktım tek cizgi gormekten korkuyorum dün alcaktim test kardeşim acele etme dedi almadım zaten cikarsa bile inanamam herhalde

yumurtlama gününü tam olarak biliyosan hamilesindir büyük ihtimalle çünkü yumdan 15 gün sonra adet görüyosun canım.Ama 4 günün geçmiş bence bu ay müjdeyi alacaksın :) önceden gecikme olurmuydu?

yumurtlama gününü tam olarak biliyosan hamilesindir büyük ihtimalle çünkü yumdan 15 gün sonra adet görüyosun canım.Ama 4 günün geçmiş bence bu ay müjdeyi alacaksın :) önceden gecikme olurmuydu?
Oldu gecikme çok önce ama zaten o yüzden umitlenmek istemiyorum geçen ay 15 inde oldum belki tam gününde olurum diyorum

Oldu gecikme çok önce ama zaten o yüzden umitlenmek istemiyorum geçen ay 15 inde oldum belki tam gününde olurum diyorum

peki geçen ay 15 inde olduysan bu ay nasıl 11 i dedin yumurtlama gününü bilmeden 4 gün birden erkene çekmez ki regl sen bekle o zaman 2 gün daha olmazsa yap testi canım varsa da yoksa da öğrenmiş olursun hatta bugün yap varsa çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…