- 5 Mayıs 2013
- 33.874
- 41.431
- 798
derincimmm hoşgeldinnnnn özlettin kendiniiYanlış anlamadıysam bana yazdın galibaa ewet hamileyim şimdilik bir sorun çıkmazsa, perşembe kesemizi gördük sıra kalp atışında inşallahhh darısı sizlere olsun cnmm en kısa zamanda Eee sen neler yaptın nasıl geçti tatilinnn bakalımmm
amiinn inşallaah
son bi hafta inşallah kırmızı listede görürüz mutlu oluruzzz
nerelerdesin sen yaa gözükmüyorsun bayadır?
inşallah müjdeyi verirsin bu ay hayırlısı olsun hakkında
deriiinnnn nickini burda görmek ne güzeeellllll
Hoşgeldiinn
derincimmm hoşgeldinnnnn özlettin kendiniiYanlış anlamadıysam bana yazdın galibaa ewet hamileyim şimdilik bir sorun çıkmazsa, perşembe kesemizi gördük sıra kalp atışında inşallahhh darısı sizlere olsun cnmm en kısa zamanda Eee sen neler yaptın nasıl geçti tatilinnn bakalımmm
amiinn inşallaah
Hoşgeldiinn
amiinn inşallaah
Hoşgeldiinn
Hadi hayırlı yolculuklar inşallah çok güzel geçer yaa
Batman'a mı geliyorsunuz ?
heeeyyy du bakalım
niye adeti bekliyorsun ki kırmızıyı görene kadar umuda devaaamm
iyi yolculuklar şekerim nereye gidiyosun?
GÜNAYDINN ŞEKERİMMM UYAMA ZATEMN BAK BİZ UYANALI KAÇ SAAT OLDU İŞLERİ BİLE BİTİRDİM
Tekrar tebrikler çok sevindim canım.
Tatil normaildi çok eğlendiğimi söyleyemem eşimin ailesiyle ama fiyasko da değildi şükür)
Canım hoş buldum sonunda evceğizime döndüm çok mutluyum
Ama forumun bu yeni halini hiç sevmedim ben
Canım geç cevap veriyorum ama evet Batman'daydık.
Bir arkadaşım da Midyat'a gelmişti onunla buluştuk.
Ama yine ne Hasankeyf'i ve de Mardin'i göremedim
Bnde yeni kalktim iyiym ev islerine dalicam smdi ist cok sicak senin oraninda nekadar sicak oldugnu tahmin edebiliyorm cnm allab yardim etsin az ksldi ama yaa yazda bitiyo bn yazi cok severimHerkese hayırlı sabahlarrrrr
sıcaktan uyuyamıyorum kızlarrrrrrr
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzz
ayyy didem ya gece de geç yatıyorum ya uyuyamayınca da başım agırıyo ben bende degilim anlayacagın
ama bende ev işlerimi bitirdim yemegi bile erkenden yapmaya karar verdim)
forumun yeni haline kmse alışamadı yaaa
msj düzeltmede yok onu da bu sabah farkettim bende
aslında batman ve hasankeyf çok yakın
ben daha yeni midyat hasankeyf batman gezisi yaptım daha dogrusu misafirlerimizi gezdirdik ben zaten daha önce görmüştüm)
Bnde yeni kalktim iyiym ev islerine dalicam smdi ist cok sicak senin oraninda nekadar sicak oldugnu tahmin edebiliyorm cnm allab yardim etsin az ksldi ama yaa yazda bitiyoHerkese hayırlı sabahlarrrrr
sıcaktan uyuyamıyorum kızlarrrrrrr
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuzzz
Hayirlisi ya onumzdeki ay mujdehi verirsin ins hamile kalabiliyosun bnu biliyosun ins kisa zamnda gelir bebegin ve bebeklerimizkızlar nasılsınızbu arada reglime 6 gün kaldı dün testim negatifti dayanamadım yaptım henüz regl belirtilerim başlamadı ama umudum da yok açıkçası.bu arada kasığımdaki ağrıda geçti çok şükür
Bnde yeni kalktim iyiym ev islerine dalicam smdi ist cok sicak senin oraninda nekadar sicak oldugnu tahmin edebiliyorm cnm allab yardim etsin az ksldi ama yaa yazda bitiyo
Hayirlisi ya onumzdeki ay mujdehi verirsin ins hamile kalabiliyosun bnu biliyosun ins kisa zamnda gelir bebegin ve bebeklerimiz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimTABİKİ BULANTISIZ GEÇİRENDE VAR AMA BU SÖYLEDİĞİM BNM SENİN GİBİ BULANTILI GEÇİRENLER İÇİN BNMKİ BULANTILI EĞER ŞU DÖNEMLERDE BULANTIM KESİLİRSE ONU KASTETTİM YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEM
Slm kızlar bende hala adet olmadım bat 11 ağustos tu. Bekliyorum umutla
Ya bıktım tek cizgi gormekten korkuyorum dün alcaktim test kardeşim acele etme dedi almadım zaten cikarsa bile inanamam herhaldetest yapsana neyi bekliyosun canım.
Ya bıktım tek cizgi gormekten korkuyorum dün alcaktim test kardeşim acele etme dedi almadım zaten cikarsa bile inanamam herhalde
bencede test yapYa bıktım tek cizgi gormekten korkuyorum dün alcaktim test kardeşim acele etme dedi almadım zaten cikarsa bile inanamam herhalde
Oldu gecikme çok önce ama zaten o yüzden umitlenmek istemiyorum geçen ay 15 inde oldum belki tam gününde olurum diyorumyumurtlama gününü tam olarak biliyosan hamilesindir büyük ihtimalle çünkü yumdan 15 gün sonra adet görüyosun canım.Ama 4 günün geçmiş bence bu ay müjdeyi alacaksın :) önceden gecikme olurmuydu?
Oldu gecikme çok önce ama zaten o yüzden umitlenmek istemiyorum geçen ay 15 inde oldum belki tam gününde olurum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?