Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

bencede test yap
kendini sıkıyosan strestende adetin gecikir
böyle geciktikçede ümitleniyosun
Evet ya zor böyle beklemek bikere oldumu olcakmi diye 5 gün gecikmisti ama bu sefer çok takmamistim bilmiyorum sen hamilesin banada dua edermisin lütfen biide benim gobegimin altı bazen cook yanıyor ateş var sanki orda sence neden

Önceki ay da 20 sinde olmuştum o yüzden 15 dedim benim 3 gün 5 gün erken olabiliyor tukurukle ovulasyon testin var ona göre girmiştik ilişkiye

Merhaba kızlar nasılsınız,batım bugün.( eskiden 30 günde bir oluyordum şimdi 37 günde bir yeni döngüye göre bugün ) Gelen giden yok eğer hamile değilsem yine doktora gideceğim geç olursan gel hormonlarına bakalım demişti doktor.

Bnde yeni kalktim iyiym ev islerine dalicam smdi ist cok sicak senin oraninda nekadar sicak oldugnu tahmin edebiliyorm cnm allab yardim etsin az ksldi ama yaa yazda bitiyo bn yazi cok severim

ben normalde de yazı seven biri degildim buraya geldikten sonra hiiiçten sevemedim ((
sonbahar gelsiiiiiiinnn dualarındayıım :)

biz iyiyiz seninde iyi olmana sevindim luci yani agrının geçmesine :)
bu arada test içindeeee umutsuzluk içinde çoookk erken du bakalım :)
geçen ay da umudun yoktu ama rabbim nasip etti belli olmaz hiiiiçççç:)

YATIN ANACIM YATIN BİZ YATAMIYORUZ SİZ YATIN AKŞAM İŞTEN EVE GİDİYORUM CUP YATAĞA EVLERİMİ GÖRMELİSİNİZ BAŞINI ALDI GİDİYO

olmuyo kiii sıcaktan nevresimler alevler içinde sanki ((
ve bu arada benimde mutfagın bi girişime ihtiyacı var ama erteliyorum bakalım ne olacak :)))

alla allaaa niye olmadı ki alıntı:)
bende pek alışamadım ama zamanla eksikleri tamamlıyorlar sanırım :)
kız ya da erkek saglıcakla kucagına alırsın inşallah yaaaaaaa

Slm kızlar bende hala adet olmadım bat 11 ağustos tu. Bekliyorum umutla

Hakkında hayırlısı olsun inşallah verirsin müjdeyiiiiiii

seninde döngün benimki gibi uzun yaa bu durumda yani hamilelik isterken uzun döngü çok zoor
inşallah hayırlısı ile verirsin müjdeyiii

canım sen yumurtluyomusun peki çünkü bir arkadaşıma dr u demiş ki 35 günü geçen siklüslerde yumurtlama olmaz demiş artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama sana tavsiyem 1 ay yum takibi yaptırman.

hakikaten ya geçen ay büyük bir şok oldu her iki anlamda da hiç belirtim yokken üstelikte hafif regl sancım varken hamile olduğumu öğrendim sonra bi heves iğneye başladım herşey güzel olacak derken birden kimyasal olduğunu öğrendim yokken var oldu varken de birden yok oldu tuhaftı yani.

hakikaten ya geçen ay büyük bir şok oldu her iki anlamda da hiç belirtim yokken üstelikte hafif regl sancım varken hamile olduğumu öğrendim sonra bi heves iğneye başladım herşey güzel olacak derken birden kimyasal olduğunu öğrendim yokken var oldu varken de birden yok oldu tuhaftı yani.

biz iyiyiz seninde iyi olmana sevindim luci yani agrının geçmesine
bu arada test içindeeee umutsuzluk içinde çoookk erken du bakalım
geçen ay da umudun yoktu ama rabbim nasip etti belli olmaz hiiiiçççç

naber canım yoğunluk geçti galiba bende yoğundum bu aralar haftaya yine yoğunluk olacak bilirsin bu işleri nasıl gidiyo hamilelik canım miden falan ne durumdasın?
ŞÜKÜR OLSUN CNM İİYİM MİDE BULANTIM HALSİZLİĞİM VAR ONUN DIŞINDA SIKINTI YOK BAKALIM :) EWET GEÇTİ YOĞUNLUK RAHATLADIM ARKADAŞIMDA BUGÜN BAŞLADI :) SENDEN NE HABER BATA AZ KALDI VARMI BİŞİ

ŞÜKÜR OLSUN CNM İİYİM MİDE BULANTIM HALSİZLİĞİM VAR ONUN DIŞINDA SIKINTI YOK BAKALIM EWET GEÇTİ YOĞUNLUK RAHATLADIM ARKADAŞIMDA BUGÜN BAŞLADI SENDEN NE HABER BATA AZ KALDI VARMI BİŞİ

yok canım bende bişey dün test yaptım negatifti zaten iyi arkadaşın başlamış rahatlamışsındır biraz

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende adetimden 14 gün önce yumurtladığımı sanarak 4 ay çalışma yaptım ama doktora gittiğimde aslında erken yumurtladığımı öğrendim
kesinlikle 14 gün önce yumurtlanır diye bi kaide yok , onlar hep genelleme
erken yumurladığımı öğrendikten sonrada hamile kaldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…