Evet ya zor böyle beklemek bikere oldumu olcakmi diye 5 gün gecikmisti ama bu sefer çok takmamistim bilmiyorum sen hamilesin banada dua edermisin lütfen biide benim gobegimin altı bazen cook yanıyor ateş var sanki orda sence nedenbencede test yap
kendini sıkıyosan strestende adetin gecikir
böyle geciktikçede ümitleniyosun
Önceki ay da 20 sinde olmuştum o yüzden 15 dedim benim 3 gün 5 gün erken olabiliyor tukurukle ovulasyon testin var ona göre girmiştik ilişkiyepeki geçen ay 15 inde olduysan bu ay nasıl 11 i dedin yumurtlama gününü bilmeden 4 gün birden erkene çekmez ki regl sen bekle o zaman 2 gün daha olmazsa yap testi canım varsa da yoksa da öğrenmiş olursun hatta bugün yap varsa çıkar bence
Bnde yeni kalktim iyiym ev islerine dalicam smdi ist cok sicak senin oraninda nekadar sicak oldugnu tahmin edebiliyorm cnm allab yardim etsin az ksldi ama yaa yazda bitiyo bn yazi cok severim
kızlar nasılsınızbu arada reglime 6 gün kaldı dün testim negatifti dayanamadım yaptım henüz regl belirtilerim başlamadı ama umudum da yok açıkçası.bu arada kasığımdaki ağrıda geçti çok şükür
YATIN ANACIM YATIN BİZ YATAMIYORUZ SİZ YATIN AKŞAM İŞTEN EVE GİDİYORUM CUP YATAĞA EVLERİMİ GÖRMELİSİNİZ BAŞINI ALDI GİDİYO
uhibbuke ben bu yeni sistemden hiçbişi anlamadım
alıntı yapamıyorum senden
en son 5 hafta önce girdim ultrasona o zaman bebek iyiydi
salı günü randevum var cinsiyetinide öğrenirim inşallah
kız gibi geliyo bana hayırlısı
Slm kızlar bende hala adet olmadım bat 11 ağustos tu. Bekliyorum umutla
Merhaba kızlar nasılsınız,batım bugün.( eskiden 30 günde bir oluyordum şimdi 37 günde bir yeni döngüye göre bugün ) Gelen giden yok eğer hamile değilsem yine doktora gideceğim geç olursan gel hormonlarına bakalım demişti doktor.
alla allaaa niye olmadı ki alıntı:)
bende pek alışamadım ama zamanla eksikleri tamamlıyorlar sanırım :)
kız ya da erkek saglıcakla kucagına alırsın inşallah yaaaaaaa
Hakkında hayırlısı olsun inşallah verirsin müjdeyiiiiiii
seninde döngün benimki gibi uzun yaa bu durumda yani hamilelik isterken uzun döngü çok zoor
inşallah hayırlısı ile verirsin müjdeyiii[/QU
Inş yaaaa
Merhaba kızlar nasılsınız,batım bugün.( eskiden 30 günde bir oluyordum şimdi 37 günde bir yeni döngüye göre bugün ) Gelen giden yok eğer hamile değilsem yine doktora gideceğim geç olursan gel hormonlarına bakalım demişti doktor.
SAĞOL CNM BNM CÜMLEMİZİN YAVRUSUNU ANNE BABALARINA BAĞIŞLASINNAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
ben normalde de yazı seven biri degildim buraya geldikten sonra hiiiçten sevemedim((
sonbahar gelsiiiiiiinnn dualarındayıım
biz iyiyiz seninde iyi olmana sevindim luci yani agrının geçmesine
bu arada test içindeeee umutsuzluk içinde çoookk erken du bakalım
geçen ay da umudun yoktu ama rabbim nasip etti belli olmaz hiiiiçççç
olmuyo kiii sıcaktan nevresimler alevler içinde sanki((
ve bu arada benimde mutfagın bi girişime ihtiyacı var ama erteliyorum bakalım ne olacak))
ben normalde de yazı seven biri degildim buraya geldikten sonra hiiiçten sevemedim((
sonbahar gelsiiiiiiinnn dualarındayıım
biz iyiyiz seninde iyi olmana sevindim luci yani agrının geçmesine
bu arada test içindeeee umutsuzluk içinde çoookk erken du bakalım
geçen ay da umudun yoktu ama rabbim nasip etti belli olmaz hiiiiçççç
olmuyo kiii sıcaktan nevresimler alevler içinde sanki((
ve bu arada benimde mutfagın bi girişime ihtiyacı var ama erteliyorum bakalım ne olacak))
SAĞOL CNM BNM CÜMLEMİZİN YAVRUSUNU ANNE BABALARINA BAĞIŞLASINN
ŞÜKÜR OLSUN CNM İİYİM MİDE BULANTIM HALSİZLİĞİM VAR ONUN DIŞINDA SIKINTI YOK BAKALIM :) EWET GEÇTİ YOĞUNLUK RAHATLADIM ARKADAŞIMDA BUGÜN BAŞLADI :) SENDEN NE HABER BATA AZ KALDI VARMI BİŞİnaber canım yoğunluk geçti galiba bende yoğundum bu aralar haftaya yine yoğunluk olacak bilirsin bu işleri nasıl gidiyo hamilelik canım miden falan ne durumdasın?
ŞÜKÜR OLSUN CNM İİYİM MİDE BULANTIM HALSİZLİĞİM VAR ONUN DIŞINDA SIKINTI YOK BAKALIMEWET GEÇTİ YOĞUNLUK RAHATLADIM ARKADAŞIMDA BUGÜN BAŞLADI SENDEN NE HABER BATA AZ KALDI VARMI BİŞİ
EWET BİRAZDAN ÇIKICAMMM EWE GİDİP İŞ YAPICAMMMyok canım bende bişey dün test yaptım negatifti zaten iyi arkadaşın başlamış rahatlamışsındır biraz
Didem esine nasil soyledin merak ettim k.bkma ne merakloyimSAĞOL CNM BNM CÜMLEMİZİN YAVRUSUNU ANNE BABALARINA BAĞIŞLASINN
Didem esine nasil soyledin merak ettim k.bkma ne merakloyimSAĞOL CNM BNM CÜMLEMİZİN YAVRUSUNU ANNE BABALARINA BAĞIŞLASINN
canım bende adetimden 14 gün önce yumurtladığımı sanarak 4 ay çalışma yaptım ama doktora gittiğimde aslında erken yumurtladığımı öğrendimpeki geçen ay 15 inde olduysan bu ay nasıl 11 i dedin yumurtlama gününü bilmeden 4 gün birden erkene çekmez ki regl sen bekle o zaman 2 gün daha olmazsa yap testi canım varsa da yoksa da öğrenmiş olursun hatta bugün yap varsa çıkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?