- 20 Ocak 2015
- 9.494
- 13.722
- 448
- 40
- Konu Sahibi coco_cambo
-
+1Bence de hemen celallenmesin. Üstte bir arkadasın dedigi gibi kadın o garihllerde üstüne almış olabilir devralma ücreti ödememek için.
Çünkü sevgiliyken adam hat cıkarmıştır kadına, kadın da onu kullanıyodur. Sonra ayrılınca da hat onda kalmışır. E 2012de de kadın devralmıştır hattı
E devletten nereye bakıyorsun da üzerin e kayıtlı no.cikiyor.?Şöyle olmuş olabilir. Kocası zamanında sevgiliyken hattı kendi üzerine alıp vermiştir. Kadında bir sıkıntı görmediyse aynı numarayı kullanmaya devam ediyordur.
Bence de hemen celallenmesin. Üstte bir arkadasın dedigi gibi kadın o garihllerde üstüne almış olabilir devralma ücreti ödememek için.
Çünkü sevgiliyken adam hat cıkarmıştır kadına, kadın da onu kullanıyodur. Sonra ayrılınca da hat onda kalmışır. E 2012de de kadın devralmıştır hattı
bende böyle düşündüm nedenseBence de hemen celallenmesin. Üstte bir arkadasın dedigi gibi kadın o garihllerde üstüne almış olabilir devralma ücreti ödememek için.
devir karşilikli yapilan bir islemdir hatti üzerine devralmasi icin birlikte gitmeleri gerek bayiye deBence de hemen celallenmesin. Üstte bir arkadasın dedigi gibi kadın o garihllerde üstüne almış olabilir devralma ücreti ödememek için.
Kızlar size ek bir bilgi daha vereyim
Ayın 3unde bunu bi kadın aramış. Aynen muhabbeti yazıyorum
Kadin: Merhaba kimle gorusuyorum
Humeyra: kimi aradıniz
Kadin:Ekremi aramistim ama. .
Humeyra: Ekrem yok suan yanımda ben eşiyım buyrun yardimci olayım size ( Humeyra Çakmamış olayı daha öyle diyor)
Kadin: aa yok benim aradığım Ekrem liseye gidiyor yanlışlik oldu! !!
Kadın kapatıyor. ..sonra bunu bana diyor..gece eşinin telefonuna bakmış bu numarayla biri varmı diye yokmuş. Ama bu da mı tesadüf sizce. Aman beynim yoruldu
ama adamın üstüne o hat 2012 martta açılmamış mı? yoksa o 2012 hattın pasifleştirildiği tarih mi oluyor?Bence de hemen celallenmesin. Üstte bir arkadasın dedigi gibi kadın o garihllerde üstüne almış olabilir devralma ücreti ödememek için.
ama adamın üstüne o hat 2012 martta açılmamış mı? yoksa o 2012 hattın pasifleştirildiği tarih mi oluyor?
bir de ben hat devretmek için hat sahibinin de gitmesi gerek diye biliyorum, kendi başına yapamaz onu sanki
Yani kimin adına suan hatKızlar kesinleşti. ..hat devralinmamis.tarife bile değişmemiş. .Müşteri hizmetlerinden bilgi almis
Kızlar kesinleşti. ..hat devralinmamis.tarife bile değişmemiş. .Müşteri hizmetlerinden bilgi almis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?