Feci bir aldatma şüphesi acil toplaşin

Benim eşimin 3 tane hattı vardı bekarken o zamam aveva, Vodafone ve turkcell di...daha sonra sadece birini kullandı diğer ikisine para yukledi vs kapanmasın diye daha sonra bıraktı...hat önce kapandi bir sure ,ardından ben WhatsApp ta kisilere bakarken aşkım diye biri kayıtlı bu kimki diye baktım profil fotosu bir bayan no eşimin elim.ayagim.bir titredi:) sonra kapanmış hat bi süre sonra açılıp başkasına satıldığı aklıma geldi...pasif hat nasil caldi onu anlamadım

Bence de hemen celallenmesin. Üstte bir arkadasın dedigi gibi kadın o garihllerde üstüne almış olabilir devralma ücreti ödememek için.

Çünkü sevgiliyken adam hat cıkarmıştır kadına, kadın da onu kullanıyodur. Sonra ayrılınca da hat onda kalmışır. E 2012de de kadın devralmıştır hattı

+1
Benim de aklıma aynısı geldi.
Ben de burada aldatma çıkacak bir veri göremedim.

E devletden bakınca ustume 8 hat var bunlardan sadece 2 sını kullanmıstım dıgerlerınden haberım bıle yok hepsi pasif

Eskıden hat aldıgın bayılerde açık hatlar oluyordu sımdı varmı bılmem
Bayı adamın kımlıgıyle acık hat satmıs olabılır

Yada adamın eskı nosudur numarayı degıstırdıgınde eskı no bellı bı yıl sonra tekrardan satılıyor

Mesela benım ıptal ettıgım eskı no mu suan babam yasında bı adam kullanıyor...
Boyle bı durum da olabılır

Şöyle olmuş olabilir. Kocası zamanında sevgiliyken hattı kendi üzerine alıp vermiştir. Kadında bir sıkıntı görmediyse aynı numarayı kullanmaya devam ediyordur.
E devletten nereye bakıyorsun da üzerin e kayıtlı no.cikiyor.?

Aynı düşünüyorum, hemen adamı boynuzluyor filan diye suçlamışlar, ne kadar güvensiz olduk

bende böyle düşündüm nedense

Ben de o kadar paranoyak olmama rağmen tam bir aldatma hissetmedim bu konuda. Eşi madem halim selim bi adam, eşine açık açık sorsun. Ama önce neden kendisinin edevletine girdiğini falan da söylesin. Ben de bakmıştım bi ara bu üzerine kayıtlı olan hatlara. Aveadan alacağı para çıkmıştı adamın, ay nasıl söylesem diye düşünüp durmuştum sonra kendiminkine baktım sen de açsana belki senin de alacağın vardır eski hatlarından diye öyle baktırmıştım

Kızlar size ek bir bilgi daha vereyim

Ayın 3unde bunu bi kadın aramış. Aynen muhabbeti yazıyorum

Kadin: Merhaba kimle gorusuyorum
Humeyra: kimi aradıniz
Kadin:Ekremi aramistim ama. .
Humeyra: Ekrem yok suan yanımda ben eşiyım buyrun yardimci olayım size ( Humeyra Çakmamış olayı daha öyle diyor)

Kadin: aa yok benim aradığım Ekrem liseye gidiyor yanlışlik oldu! !!
Kadın kapatıyor. ..sonra bunu bana diyor..gece eşinin telefonuna bakmış bu numarayla biri varmı diye yokmuş. Ama bu da mı tesadüf sizce. Aman beynim yoruldu

devir karşilikli yapilan bir islemdir hatti üzerine devralmasi icin birlikte gitmeleri gerek bayiye de

Eskiden hat kadindayken tanimlamistir facebooguna. Hat pasif olunca face e yeni numara guncellememistir. Hat suan başkasındadir pasif olunca belli sure sonra başkası alabiliyordu açık hat olarak. Kilit nokta suan hat kimde başka numarada arayıp o şahsın ismiyle seslenilmeli banka borcuniz var gibi dışardan kulubedrn aranabilir banka numarasına da benziyor

Evlendikten sonra yeni hat alması çok şüpheli.Ayrıca o numaranın eski sevgilisinin adına açılmış face hesabına çıkması.Bu kadar tesadüf fazla bence.

118den ekremle aybi soyadli kisielr aratilmistir, kadin sırayla ariyodur bulmak icin.

Cidden elle tutulur bisey yok

ama adamın üstüne o hat 2012 martta açılmamış mı? yoksa o 2012 hattın pasifleştirildiği tarih mi oluyor?

bir de ben hat devretmek için hat sahibinin de gitmesi gerek diye biliyorum, kendi başına yapamaz onu sanki

Ben 2012 martta pasiflesmis diye anladım ama.. diger durumu bilmiyorum antoniecigim :)

Kızlar kesinleşti. ..hat devralinmamis.tarife bile değişmemiş. .Müşteri hizmetlerinden bilgi almis

Belki daha gorusmuyorlardir eski sevgilisine hat almis onda kalmis olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…