feci sekilde santaja maruz kaldim hayattaki son 2 gunum :-'''(((

Evet otelde hic birsey yasanmadi
benim calustigim ortamda 2 kiza msj atmis onlar icin oluyorum seviyorum sizi diye ayri zamanlarda
Delil olmazsa montaj yapti daha oncede su kisilere yapmis dersem inanir esim

Gece gece kimsenin günahını almak istemiyorum ama Zaman'ında
(istemiyorum yan cebime koy )hesabı gibi yapmışın ...kusura bakma ama ya bu söylediklerin uydurma yada sen şunu kabul etmiyorsun zamanın da isteyerek severek birlikte olmuşun sonunda eşine dönüp Aran'da iyi olunca Adamı sallamışın Burda da tehditle bir kere oldum diyorsun (SAÇMA) böyle ciddi birşey olucak ALLAH esirgesin ya ben yerimde duramam Ada'ma fırsat vermem ha insanız olur mu olur Allah korusun cümlemizi ama ilk tehditte onu yaptığına pişman ederim isterse kocam gitsin ben kendimi ortalık malımı edemem şahsi fikrimM.....

Birisi kalkipta sana esin diyaliz arabasindan inerken iki el ensesine sikicam derse kzlarini gozlerin onunde oldurcem derse inan sende yaparsin bunu

Uzerimde kiyafetim varken cekilen reim esinle otelde kaldim demeye getirdigi resim kanit niteliginde
Keşke iki sene önce tehdite şantaja boyun eğmeseydiniz.ama olan olmuş bari bu yaptığına boyun eğmeyin.hemen şikayetçi olun.eşiniz öyle ya da böyle öğrenecek bari siz açıklayın.ucunda ölüm yok boşanırsınız.diğer türlü adam yat dediğinde yatacak ,kalk dediğinde kalkacak zıpla dediğinde ne kadar yukarıya diye soracaksınız.

E birlikte olmuşsun zaten git gene ol nediyelim rızası vardı hakim bey

çıplakta olsan
üzerinde kıyafette olmus olsa
eşin bi otel odasında bir erkekle kaldıgını öğrendıgı an kötü olacak.

madem otele gıdecektın
gereksız bi insanı nıye basına bela ettın?

ee adam nerde yattı?

Benim esimle aramin duzelmesiyle bu resimin cekilmesi arainda 1 gun bile yok

Video gizli cekim sonrasinda bir tartisma aninda gosterdi
Sayfa ikide benim verdigim video ve fotolar diyosunuz ve varligindan emin degilim videonun diyosunuz.Simdi ise gizli cekim video var bide.Dalga geciyosaniz soyleyin de uyuyalim artik.

Birisi kalkipta sana esin diyaliz arabasindan inerken iki el ensesine sikicam derse kzlarini gozlerin onunde oldurcem derse inan sende yaparsin bunu
Ben yapmam, kendimi böyle iğrenç bir şekilde kullandırmam, dağ başında yaşamıyoruz tehdit var şantaj var şikayet etsen cezasını bulur.

Oda ciftkisilkti ustum basim montumla uyudum ben sorunda orda aska biriyle otelde kalmamdi sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…