Delil olmazsa montaj yapti daha oncede su kisilere yapmis dersem inanir esimEvet otelde hic birsey yasanmadi
benim calustigim ortamda 2 kiza msj atmis onlar icin oluyorum seviyorum sizi diye ayri zamanlarda
kısmet napalımKusura bakmayın ama son derece sevimsiz bir yorum olmuş
Zaten birlikte olmuş daha önce, şimdi neden hayattaki son 2günüm demiş anlamadımPerşembe gününe kadar bir karar vermesi lazimmis. Ya birlikte olacak ya kocası öğrenecek
Birisi kalkipta sana esin diyaliz arabasindan inerken iki el ensesine sikicam derse kzlarini gozlerin onunde oldurcem derse inan sende yaparsin bunuKocan sana kızıp gayet iyi niyetle Bi arkadaşıyla buluşup beraber olsaydı, pişmanlığının senin için önemi olur muydu?
Mecburdum kısmına inanmıyorum ben, Nasıl sabreder insan 2 sene? Kıyafetli resminden çekinip çıplak resim yollamışsın, video yollamışsın yetmemiş üstüne sevişmişsin, E devam edeydin perşembe günü yapacağın niye zoruna gidiyor ki?
İlk seferinde rest çekip kolayca kapatacağın konuyu kör düğüm yapmışsın. Anlatmayacaksanda boşan, o Zaman tehdit edilmeni gerektirecek birşey de kalmaz görmesinden kırkacağın bir kocan olmayacak
Keşke iki sene önce tehdite şantaja boyun eğmeseydiniz.ama olan olmuş bari bu yaptığına boyun eğmeyin.hemen şikayetçi olun.eşiniz öyle ya da böyle öğrenecek bari siz açıklayın.ucunda ölüm yok boşanırsınız.diğer türlü adam yat dediğinde yatacak ,kalk dediğinde kalkacak zıpla dediğinde ne kadar yukarıya diye soracaksınız.Uzerimde kiyafetim varken cekilen reim esinle otelde kaldim demeye getirdigi resim kanit niteliginde
yok kalkıp polise gidersin direktBirisi kalkipta sana esin diyaliz arabasindan inerken iki el ensesine sikicam derse kzlarini gozlerin onunde oldurcem derse inan sende yaparsin bunu
Video gizli cekim sonrasinda bir tartisma aninda gosterdiHerkes gibi bende gayet iyi anladım durumu..
Peki birlikte olduğunuzda acaba gizlice videoya çekmiş olabilirmi.
Kendimi ifade edemiyorum sıkıntı burda cok fevri konusuyorsunuzyok kalkıp polise gidersin direkt
adamın yatağına gitmezsin
Benim esimle aramin duzelmesiyle bu resimin cekilmesi arainda 1 gun bile yokGece gece kimsenin günahını almak istemiyorum ama Zaman'ında
(istemiyorum yan cebime koy )hesabı gibi yapmışın ...kusura bakma ama ya bu söylediklerin uydurma yada sen şunu kabul etmiyorsun zamanın da isteyerek severek birlikte olmuşun sonunda eşine dönüp Aran'da iyi olunca Adamı sallamışın Burda da tehditle bir kere oldum diyorsun (SAÇMA) böyle ciddi birşey olucak ALLAH esirgesin ya ben yerimde duramam Ada'ma fırsat vermem ha insanız olur mu olur Allah korusun cümlemizi ama ilk tehditte onu yaptığına pişman ederim isterse kocam gitsin ben kendimi ortalık malımı edemem şahsi fikrimM.....
Sayfa ikide benim verdigim video ve fotolar diyosunuz ve varligindan emin degilim videonun diyosunuz.Simdi ise gizli cekim video var bide.Dalga geciyosaniz soyleyin de uyuyalim artik.Video gizli cekim sonrasinda bir tartisma aninda gosterdi
Ben yapmam, kendimi böyle iğrenç bir şekilde kullandırmam, dağ başında yaşamıyoruz tehdit var şantaj var şikayet etsen cezasını bulur.Birisi kalkipta sana esin diyaliz arabasindan inerken iki el ensesine sikicam derse kzlarini gozlerin onunde oldurcem derse inan sende yaparsin bunu
Oda ciftkisilkti ustum basim montumla uyudum ben sorunda orda aska biriyle otelde kalmamdi sorunçıplakta olsan
üzerinde kıyafette olmus olsa
eşin bi otel odasında bir erkekle kaldıgını öğrendıgı an kötü olacak.
madem otele gıdecektın
gereksız bi insanı nıye basına bela ettın?
ee adam nerde yattı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?