feci sekilde santaja maruz kaldim hayattaki son 2 gunum :-'''(((

Ohoo araları kaçırdın sur adamla yatmış kıyafetli fotolarını saklamak için çözüme bak

Lutfen

Birisi kalkipta sana esin diyaliz arabasindan inerken iki el ensesine sikicam derse kzlarini gozlerin onunde oldurcem derse inan sende yaparsin bunu

Nerden nereye valla ya sen gece gece kafa buluyorsun yada asıl şizofren sensin bacı daha biraz önce elindeki fotoyla tehdit etti diyorsun ne ara Adam eşine çocuğuna infaz etmeye geldi ya bi git ya
he varsa böyle durum Allah yardım etsin ama yoksa yazık sana boş işlerle hemde bizim Hakkı'mıza giriyorsun burda insanlar el birliği ile sana çözüm üretmeye çalışıyorlar yazık yaAaa..

Tehdit 2 sene once oldu dozu artinca bu zarar verme isleri ve isi boyutu degisti

Her nolursa olsun siz bi kadinsiniz namustan daha degerli neyiniz var? Esinizi oldurmesinden korkmussunuz ama eminim kendi canindan onde gelir sizin namusunuz.
Soyle yapsaydin boyle yapsaydin diyoruz ama bi onemi yok artik olan olmus..Allah yardimciniz olsun

eğer gerçeksen samımı sekılde söyluyorum sana; polise git. eşinde duyarsa duysun
böyle korku ıcınde yaşanmaz.
bazen inceldiği yerden kopsun demek gerek

Tesekkur ederim ben bu konuyu burada cozemeyecegim hepinize cok tesekkurler kusurum olduysa affola allah yar v yardimciniz olsun

"Siyanür icirmeyi bile" mi düşündün ?
Kanım dondu yeminle...

Hayatini karartmaya fazla meyillisin.

Esin otele gittigini anlamasin giyinik resimleri gormesin diye adamla sevistin yani?
Yahu tamam safsiniz da turk filmi de mi izlemiyorsunuz.
Sakaysa hic komik degil ciddiyse cok komik !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…