Ohoo araları kaçırdın sur adamla yatmış kıyafetli fotolarını saklamak için çözüme bakçıplakta olsan
üzerinde kıyafette olmus olsa
eşin bi otel odasında bir erkekle kaldıgını öğrendıgı an kötü olacak.
madem otele gıdecektın
gereksız bi insanı nıye basına bela ettın?
ee adam nerde yattı?
LutfenKeşke iki sene önce tehdite şantaja boyun eğmeseydiniz.ama olan olmuş bari bu yaptığına boyun eğmeyin.hemen şikayetçi olun.eşiniz öyle ya da böyle öğrenecek bari siz açıklayın.ucunda ölüm yok boşanırsınız.diğer türlü adam yat dediğinde yatacak ,kalk dediğinde kalkacak zıpla dediğinde ne kadar yukarıya diye soracaksınız.
ee napcan peki?Oda ciftkisilkti ustum basim montumla uyudum ben sorunda orda aska biriyle otelde kalmamdi sorun
Birisi kalkipta sana esin diyaliz arabasindan inerken iki el ensesine sikicam derse kzlarini gozlerin onunde oldurcem derse inan sende yaparsin bunu
cinsel manada mı ?Ohoo araları kaçırdın sur adamla yatmış kıyafetli fotolarını saklamak için çözüme bak
Tehdit 2 sene once oldu dozu artinca bu zarar verme isleri ve isi boyutu degistiNerden nereye valla ya sen gece gece kafa buluyorsun yada asıl şizofren sensin bacı daha biraz önce elindeki fotoyla tehdit etti diyorsun ne ara Adam eşine çocuğuna infaz etmeye geldi ya bi git ya
he varsa böyle durum Allah yardım etsin ama yoksa yazık sana boş işlerle hemde bizim Hakkı'mıza giriyorsun burda insanlar el birliği ile sana çözüm üretmeye çalışıyorlar yazık yaAaa..
Evetcinsel manada mı ?
ee yapmamıs öyle dıyor
ee napcan peki?[/QUOTEona bi sekilde siyanur icirmeyi bile dusundum polise gtcem yarin
Tesekkur ederim ben bu konuyu burada cozemeyecegim hepinize cok tesekkurler kusurum olduysa affola allah yar v yardimciniz olsunHer nolursa olsun siz bi kadinsiniz namustan daha degerli neyiniz var? Esinizi oldurmesinden korkmussunuz ama eminim kendi canindan onde gelir sizin namusunuz.
Soyle yapsaydin boyle yapsaydin diyoruz ama bi onemi yok artik olan olmus..Allah yardimciniz olsun
Cok haklisin gulmeyi unuttum resmen hep bir huzursulukeğer gerçeksen samımı sekılde söyluyorum sana; polise git. eşinde duyarsa duysun
böyle korku ıcınde yaşanmaz.
bazen inceldiği yerden kopsun demek gerek
Kizlarimin hayatindan daha degerli degil hicbirsey gozumde"Siyanür icirmeyi bile" mi düşündün ?
Kanım dondu yeminle...
Hayatini karartmaya fazla meyillisin.
Fake git uyu yaa konuyu anlıyacam diye devrelerim yandı anlatsın biri banaCok haklisin gulmeyi unuttum resmen hep bir huzursuluk
Kizlarimin hayatindan daha degerli degil hicbirsey gozumde
Valla bizde anlamadik. Simdide kizlari varmis onu okuyacaz. Siyanur icirme dusuncesinin sebebi kizlariymisFake git uyu yaa konuyu anlıyacam diye devrelerim yandı anlatsın biri bana(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?