- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Benim maaşım komple dügün borcuna gidiyodu.eşimin maaşı da bize eve anca yetiyodu zatenBu artık fedakarlığı da geçmiş. Normalde üzülürdüm, emekli de olamamış ne yiyip içecekler derdim, ta ki bebeğine bir şey aldırmadığını söyleyene kadar, sen kendi maaşından da mı veriyorsun?
Ben de hep neyse diye diye merhamet ede ede bu duruma düştüm.Bakın bebek konusuna kadar neyise diyordum. Ama çocuğunuzdan da kısıp sorumsuz babasına gönderiyorsa ciddi ciddi sorun var. Ben böyle yapacağınızı bilsem böyle adamdan hamile kalmazdım
Benim maaşım komple dügün borcuna gidiyodu.eşimin maaşı da bize eve anca yetiyodu zaten
Ben de kendi anam babam gibi gördüm bu güne kadar. Ama güzel bi karşılık görmedim. 4 ceyrek ya 4 ceyrek geri istendi dügünden sonra bizdenBu artık fedakarlığı da geçmiş. Normalde üzülürdüm, emekli de olamamış ne yiyip içecekler derdim, ta ki bebeğine bir şey aldırmadığını söyleyene kadar, sen kendi maaşından da mı veriyorsun?
Diyorum ki önümüzdeki ay son 7 bin odeme kaldı. Ne maaş vereyim ne yardm edeyim eşıme yıkayım ne varsa. O kadar şok olur kiBorçları esinize yıkmanız gerekirdi. Borcu siz ödediğiniz için diger harcamalari bu kadar rahat yapiyor
Diyorum ki önümüzdeki ay son 7 bin odeme kaldı. Ne maaş vereyim ne yardm edeyim eşıme yıkayım ne varsa. O kadar şok olur ki
Harika olur ,bastan boyle yapmaliydiniz,Diyorum ki önümüzdeki ay son 7 bin odeme kaldı. Ne maaş vereyim ne yardm edeyim eşıme yıkayım ne varsa. O kadar şok olur ki
Daha ne kadar sürecek düğün borcu?Benim maaşım komple dügün borcuna gidiyodu.eşimin maaşı da bize eve anca yetiyodu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?