Selam arkadaşlar. Hikayemi kısaca anlatmaya çalışıcam size. Ben 3 yıl önce evlendim. Eşimle herşeyimizi kendimiz çalışarak yaptık. Ailesi bi çeyrek altın takmadı. Pardon 4 çeyrek eşime verdi annesi ,sonradan geri istedi tam paramizın olmadıgı kötü zamanda. Eşimin ailesi köyde yaşıyor borc öderken kayınpderim yaşlı ve emekliligi olmadgı icin de ara ara kaynım ara ara biz ihtiyaclarını karşılıyoruz. Fakat iş çıgırından cıkmaya başlayalı çok oldu . Kayınpederim saga sola anlamsız borclar yapıyor, gönderilen paraları bi günde savuruyor. Arandıgında hal hatır sormadan para istiyor. Eşim ben kaynım ciddi yıprandık. Ama malum ogulları laf söyletmiyo. Geri kafalılar , göndeririz o bizim babamz kafasında. Ben eşimle dügün borcu ödiycez diye kendimizden kıstık da kıstık. Bi gün oglum biseye ihtiyacın var mı diyen olmadı. Bugün kavga ettik eşimle sonumuz baban olucak bil dedim.
Bu arada hamileyim borc var diye eşim bebege bişey aldırmadı. Bugüne kadar ne dogum günüm kutlandı. Ne evlilik yldönümüm. Galiba iyi kerizlendim...