fedakarlıkta nereye kadar?

yazdıklarınız ve yazdıklarımı yorumladım kendımce sevgılım uzulmesinı ıstemem o yuzden annesının olumsuzluklarını anlatmayacagım görmezden gelecegım becerebılırım ınş. karar aldık annesının yanında bana çok ılgılı davranmayacak. anneler gununde bana güller yollmaıştı üzerinde '' seninle emekledim seninle adımlarımı attım, lisem üniversitem seninle geçti devamında sensiz olmaz yazıyordu '' . beni bu kadar seven adamla ne yapılmaz ki kızlar.

Kıskançlığının nedeni siz iyi şartlarda olduğunuzda
onu terkedersiniz korkusu

çok düşündüm aslında kazadan dolayı bebeğimiz olmaya bilir bazı organlar hasar gördü. acaba beni oğlundan soğutmak oğlunu benden soğutmak istemesinin sebebi ikimizi düşünmesi mi dedim. ama yok o da değilmiş. bu konuyu açık açık görüştüm sevgilimin ailesiyle . arkadan konuşmam yuzlerine söylerim heralde tek sevdıklerı özellğim

Oğlunun hayatta kalmasına, sağlığına şükürler edip oğlunun mutluluğunu düşüneceği yer de size hakaret etmek, sizi kovmakla mı meşgul oldu?
Nasıl bir annelik? Şüphe ediyorum kimse kusura bakmasın, hayatı değişmiş bir insan var ortada ve o kişi kendi evladı ama o hala seni istemiyorum Perihan şöyleydi diye kıyaslama derdin de..:ssz::20:

Son düzenleme:
o engelli hayatım yürüme engelli . yolculuk yapamıyor. annesi neler yapıyor söyleyeyım beni hastaneden kovdu defalarca kez. kaza senin yüzünden oldu dedi. ( sevgilim benimle aynı üniversitede okumak için geçiş yapmıştı o şehre )
benim onu haketmediğimi açık bir bayan olduğumu ailelerine yakışmadığımı söylemiş herkese. kilolu olduğum için ayı olduğumu oğluna yakışmadığımı söyledi. çalışan bayan olmamdan tutun ailemin sevgilimi ziyarete gelmesine bile neler söyledi kız ailesiymiş nasıl gelirmiş kızlarını kakalıyorlarmışfalan.
ki ailem asla öyle değildir sevgilim benim tek ilişkim ve hep yanımdaydı sevgisini kanıtladı. annemde kazadan sonra onu bırakırsan sütümü haram ederim dedi bana.

Valla arkadaşım gerçekten doldum okurken...Hele annenizin size söylediği söz...Helal anneden helal bir kız evladı çıkmış ...bravo...Allah kolaylıklar versin size...Allah yolunuzu açık etsin..

olması gerekeni yaptığımı düşünüyorum. bu yüzden yakın arkadaşlarım ve sizler hariç kimse bilmiyor durumunu. okul müdürüm tesadüfen öğrendi neden anlatmadın dedi yaptığım normal bir şey dedim.o kadar utandım ve söyleyene kızdım ki. insan engeli zor kabullenıyor konduramıyor sevdiğine işte.

Oyle tabii. Yaptiginiz gayet dogal bir sey. Kendimi yerinize koydum ekstrem bir sey goremedim. Umuyorum sevgiliniz bir an once sagligina kavusur. Onun icin cok zordur eminim...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen elinden geleni yapmışşsın aferin zor anında bırakmamışsın daha ne olsun. artık sevgilinin ve sizin ne düşündüğünüz önemli evlenmek istiyorsanız bence birbirinizi bırakmayın. Ama gerçekten seviyosan her zorlugu birlikte aşarız diyosan git. ailenden kaçmak için gitme...

Annesinin seni baş tacı yapması lazım, ne kadınlar var ya... :53: :53: :53:

Annesinin seni baş tacı yapması lazım, ne kadınlar var ya... :53: :53: :53:
bayanla 5 dk geçirsen anlarsınız ya görünürde şeker durur ama azcık içeri girin benımle baş başa kalsın ortamda oğlu kocası olmasın

selam güzellaer benim 7 senelik bir ilişkim var. ama ne ilişki. 4 şehir değiştirdik kavuşmak adına nelerden vazgeçtik meslek seçiminden tutun neleri yerle bir ettik. değer mi sonuna kadar değer mükemmel bir ilişkim var. ama yoruldum inanın yoruldum. en son olay sevgilim bir yıl önce ağır bir kaza geçirdi yürüme engelli artık. ailesi annesi neler yaptı bırakmadım. kovdu gitmedim. aylarca baktım bıkmadan usanmadan yatalaktı baktım. annesine katlandım. beni bir gün kırmayan sevgilim annesinin doldurması ile ne kadar kırdı bilemezsiniz. zordu her şey ama şükürler olsun ki tam bu zor zamanlarda atandım. ( doğuda görev yapıyorum ) .kendi ailemle pek anlaşamam bana pek değer vermezler ama ne olursa olsun ailem benim. onlarda evlenmemi istemiyorlar ( mali anlamda onlara destek olmam için) .
her fırsatta kaçıp kaçıp sevgilimin şehrine gidiyorum. gururlu insanım ama onun bana ihtiyacı var bılıyorum. hayata benimle bağlandı bunu herkes biliyor ama kabul etmek istemiyorlar.
şimdi bir karar vermeliyim sevgilimin annesini eziyetlerini kabul edip evlenip onlarla aynı şehirde yaşamak mı?
kendi ailemin sorunlarıyla boğulmak mı?
yoksa hepsinden kaçıp sakin hayatıma devam mı?

seçme şansım olsaydı, hepsinden kaçıp sakin bir hayatı tercih ederdim. ama iş uygulamaya gelince ne yaparsınız bilemem. Birşeyleri tercih etme durumu zordur, bol şans.

Back
X