selam güzellaer benim 7 senelik bir ilişkim var. ama ne ilişki. 4 şehir değiştirdik kavuşmak adına nelerden vazgeçtik meslek seçiminden tutun neleri yerle bir ettik. değer mi sonuna kadar değer mükemmel bir ilişkim var. ama yoruldum inanın yoruldum. en son olay sevgilim bir yıl önce ağır bir kaza geçirdi yürüme engelli artık. ailesi annesi neler yaptı bırakmadım. kovdu gitmedim. aylarca baktım bıkmadan usanmadan yatalaktı baktım. annesine katlandım. beni bir gün kırmayan sevgilim annesinin doldurması ile ne kadar kırdı bilemezsiniz. zordu her şey ama şükürler olsun ki tam bu zor zamanlarda atandım. ( doğuda görev yapıyorum ) .kendi ailemle pek anlaşamam bana pek değer vermezler ama ne olursa olsun ailem benim. onlarda evlenmemi istemiyorlar ( mali anlamda onlara destek olmam için) .
her fırsatta kaçıp kaçıp sevgilimin şehrine gidiyorum. gururlu insanım ama onun bana ihtiyacı var bılıyorum. hayata benimle bağlandı bunu herkes biliyor ama kabul etmek istemiyorlar.
şimdi bir karar vermeliyim sevgilimin annesini eziyetlerini kabul edip evlenip onlarla aynı şehirde yaşamak mı?
kendi ailemin sorunlarıyla boğulmak mı?
yoksa hepsinden kaçıp sakin hayatıma devam mı?