Bayıldım bu ise yaaa :)) telefonuma yükledim şimdi kadınlar kulubünü
Herkese tavsiyem
Bu arada dün yediğim ton balikli salatanın fotografını çekmiştim yüklüyor mü diye deniyorum
Selam günlük
Bugün doktoruma gittim veeeee
80.100 ciktimmm :)))
Tam 1.700 kg vermisim bence bu harika üstelik doktoruma göre regl döneminde oldugum için bunu en az 2.200 hatta 2.700 olarak bile görebilir misim :)
Bir sonra ki görüşmemiz 28 Ocak 2012 de..
Şimdi dün ve bugün yediklerimi yazıyorum
( bu arada bu günlüğü okuyan varsa bu liste benim kan değerlerime göre yapılmış bir diyet listesidir yani benim bazı saglık sorunlarım var diyabet polikistlikover hormonal bozukluk metabolik sendrom gibi gibi.. O yüzden bu listeyi yapmak isteyenleri uyarmak durumundayim şayet yapmak istiyorsanız sadece günde 3 Ogun ve 5 saat aralıklar ile yemenizi ve ilk olarak protein ile başlamanızı onerebilirim bu liste size belki az belki çoktur bı doktor kontrolünde yapmanızda fayda var )
14 Ocak 2012 sabah
1 kase yoğurt
25 gr cavdar ekmegi
1 elma
öğle:
Süzme peynir
50 gr cavdar ekmegi
1 havuç
Yarım salatalık
6-7 yeşil zeytin
yolda oldugum için fotograflarını yayinlayamiyorum
aksam
Yagsiz mercimek çorbası
Yagsiz pirincsiz pirasa yemeği
25 gr cavdar ekmegi
1 elma
Merhaba fefilifa,ben de metabolik balans diyetini uyguluyorum.burda bir yol arkadaşım olduğunu görünce çok mutlu oldum:)27 aralıkta 2 günlük detoksuma başladım ve bu güne kadar harfiyen uyguladım çok şükür.genelde diyetlerim pek uzun ömürlü olmuyordu ama bu sefer kendimi çok kararlı hissediyorum.sana da bana da Rabbim kolaylık versin,hedef kilomuza mutlulukla ulaşalım inş.
hosgeldin rayet inan bende kendimi çok yalnız hissediyordum ne iyi ettin De yazdın :)
İnan bana bir çok şikayetim geçmeye başladı adet düzenim sivilcelerim sislik halsizlik bel ağrılarım öyle mutluyum ki insaallah seninde şikayetlerin ve kilolarin birer birer hatta onar onar gider :)))
hosgeldin bgapa hemen olumsuzluğa düşme vericez insaallah bu kiloları elimden geldiğince yardımcı olmak isterim lakin ben Metabolic balance programini doktor kontrolü altında yapıyorum yani kan değerlerime göre veriliyor listem sana önerim bı uzmana görünmen gorunemiyorsan bı kaç tavsiye verebilirim sadece
Sana kabaca yaptıklarımı yazıyorum
1) günde 3 Ogun yiyorum
2) ogunlerimin arası en az 5 saat
3) günde en az 3 litre iciyorum
4) her zaman ilk lokmamı proteinden alıyorum
5) kesinlikle hamur ısı tatlı kızartma yemiyorum
6) ben tip 2 diyabet hastasiyim o sebeple cavdar ekmegi önerdi doktorum uzun zaman tok tutuyor ve insulin seviyemi düzende tutuyor
7) sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum bazen bakliyat her Ogun protein
Şimdilik bunlar ama dediğim gibi bir doktora başvursan senin için daha yerinde bir karar olur
İnsaallah sağlıklı kilona kavuşursun ve kavuşuruz :)
aksam yediğim sebzeli tavuk bı harikaydi yani illa yağlı bol salçali tuzlu olmak zorunda değilmiş yemek
Şimdi tarifini veriyorum yapmak isteyen olursa :)
Fırında sebzeli tavuk
135 gr tavuk göğsü ( isteğe göre arttirabilirsiniz zira benim bu kadar yemem gerekiyordu)
1 kabak
1 koy biberi
Yarım kırmızı biber
1 domates
Yarım çay kasığı kori
2 adet defne yaprağı
Kekik, pul biber, karabiber kaya tuzu
Bir çay bardağı su