- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 789
- 123
- 34
21 yaşındayken ben vize final peşindeydim:))) 21 cok erken yakayınvalidenizin 4, 7, 9 ve 13 yaşlarında çocuğu mu var
neyse yorumları okudum da söyleyecek kelime bulamadım. Kardeşim ne aceleniz var, çocuk yaşlarda evleniyosunuz, sen 21 yaşında nereye gitsem gezsem diye düşüneceğine oturmuş kayınvalide gelecek hesabı yapıyorsun.
Neyse kızlara ders olsun bu konular işte, sizden geçmiş te...
yani aynen ben de öyleydim. Ya bak çok zengin bir koca bulursun, adam seni yurtiçi yurtdışı gezdirecektir. Tamam hadi kaçırma evlen21 yaşındayken ben vize final peşindeydim:))) 21 cok erken ya
Yemin ederim felaket geliyor başlığını görünce gelenin kaynana olduğunu anladım.
:)))))) sesli güldümmm hahaaaayani aynen ben de öyleydim. Ya bak çok zengin bir koca bulursun, adam seni yurtiçi yurtdışı gezdirecektir. Tamam hadi kaçırma evlen
O zaman kp den çok pis dayak yediği için ona açıklamak lazım..nede olsa kadın milletine düzenli dayak gerekiyirmusBe
Sevdigiyle evlenen bi sürü insan var düğün albümü olan , eşinden dayak yemeyen bunlar beni kırmasını mi gerektirir .. Benim oğlum olsa eşine iyi davransa mutlu olurdum cani bi oğlum yok diye .. Bizim kayınvalide eşime sürekli beni düzenli olarak dövmesi gerektiğini kadın milletinin başka türlü adam olmadığını söylüyor .. Buyur burdan yak
Fatih 'in İstanbul'u fethettiği yaşta...:)eşin 21 yaşında ve polis mi?21 yaşındakiler polis olabiliyor mu?cidden bilmediğim için soruyorum.
çok küçük bir yaş değil mi,hem aile reisi hem de polis olmak için.
Yüzyıllar önce arkasında orduyla bir yeri fethetmekle günümüzde 21 yaşında bir erkeğin (çocuğun) ev geçindirmesi aynı şey mi? Umarım ironidir.Fatih 'in İstanbul'u fethettiği yaşta...:)
Evet ironiYüzyıllar önce arkasında orduyla bir yeri fethetmekle günümüzde 21 yaşında bir erkeğin (çocuğun) ev geçindirmesi aynı şey mi? Umarım ironidir.
35 yaşında ve kaynana mı????K
Kaynana genç 35 yaşında .. Çok güzel bi kadın hemde .. okullar tatil olduğu için 15 günden aşağı kalmaz .. Oda benim tahminim belki de daha fazla kalır .. 3 erkek çocukta evde var daha
Ne yani kadın calismaz dedikleri için mi çıktın işten..bak canım çalışmanın hemde çok yoğun çalışmanın faydalarindan biri evine kimse gelmek istemez, çünkü gelirlerse bilirler ki yemek temizlik yapacaklar , sen de gelip konacaksin bu nedenle kolay kolay gelmezler..İşten ayrıldım iki gün önce onlarda kadın çalışmaz .. O gidince yine aynı avm ye gireceğim
Sence ona sormuşlar midir 8 cocuk istiyor musun diyeya özeniyor işte.
düğünü olmadığı için hevesi içinde kalmiş..
sevmediği adamdan niye 8 çocuk yapmış ki??
Onlar turk degillermi?Oğluna ablasının kızını alacaktı ben türk gelin istemiyorum diyordu .. Eşimde karşı çıktı onlara benimle evlendi ...Başta 1_0 yenik başladım yani
35 yasinda kaynana, 21 yasinda kari-koca mi olur? Olursa boyle olur iste... Basa gelen cekilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?