Felaketin gelmesine son 2 gün ...

21 yaşındayken ben vize final peşindeydim:))) 21 cok erken ya

Yemin ederim felaket geliyor başlığını görünce gelenin kaynana olduğunu anladım.

Al bende de o kdr aha dedim kv geliyor

Yalnız konu sahibi bu şekilde kadının bu şekilde davranması bana çok doğal geldi yazık kadına bence sen takma gül hatta güler yüzlü davran eşi ile yapmak istediklerini seninle birlikte yapmasını sağla ki sana batıracak lafı olmasın en azından ben öyle yaptım ve işe de yaradı

O zaman kp den çok pis dayak yediği için ona açıklamak lazım..nede olsa kadın milletine düzenli dayak gerekiyirmus

Muhtemelen kendi evlerinde küçüktür. Boyle sıkışık yaşıyorlardır. Bu nedenle rahat edemez diyenlere katilmiyorum. Rahat eder. Hatta kendi evi olmadigi için sorumlulukları da olmaz, çok da rahat eder..

K

Kaynana genç 35 yaşında .. Çok güzel bi kadın hemde .. okullar tatil olduğu için 15 günden aşağı kalmaz .. Oda benim tahminim belki de daha fazla kalır .. 3 erkek çocukta evde var daha
35 yaşında ve kaynana mı????
ayyy ben de 35 yaşındayım daha çocuk büyütmeye uğraşıyorum vayyy beee

İşten ayrıldım iki gün önce onlarda kadın çalışmaz .. O gidince yine aynı avm ye gireceğim
Ne yani kadın calismaz dedikleri için mi çıktın işten..bak canım çalışmanın hemde çok yoğun çalışmanın faydalarindan biri evine kimse gelmek istemez, çünkü gelirlerse bilirler ki yemek temizlik yapacaklar , sen de gelip konacaksin bu nedenle kolay kolay gelmezler..
Ayrıca calisan kadın ol lütfen, her konuda daha iyi sözün geçer.

Kaynana 35 yaşında mı? eşiniz kaç yaşında peki 20-21 herhalde o kadar erken evlenirseniz olacağı bu yani kadında 35 yaşına kadar sürekli doğurmuş mu anlamadım ben yani dediğiniz yaşlar da çok yakın değil birbirine. Hiç gelmemiş zaten evinize yapacak birşey yok gelme diyemezsiniz yer yatağı falan idare edeceksiniz.

ya özeniyor işte.
düğünü olmadığı için hevesi içinde kalmiş..
sevmediği adamdan niye 8 çocuk yapmış ki??
Sence ona sormuşlar midir 8 cocuk istiyor musun diye
Korunma nedir biliyor mudur
Yada korunalim dese kocasına kaç posta dayak yerdi
Doğuda erkekler cok çocuk ile övünüyor maalesef

ya hu misafir 1 oda olsa nolur. ve ilk defa gelecek oğlunun evine.
beğense de beğenmese de sen iyi hazırlığını yap. gerekirse yatağını ver. çocuklarda küçük ve eşinin kardeşleri. onlarda güzel güzel hazırlık yap. eşin evde yokken park bahçe gezdir. elinden geleni yap. ha kıymet bilirlerse ne ala bilmezlerse de kendileri kaybeder.
işi abartıp 3 ay kalmaya kalkışırlarsa ondan sonra tavır koyarsın ev küçük falan diye.

35 yasinda kaynana, 21 yasinda kari-koca mi olur? Olursa boyle olur iste... Basa gelen cekilir.

biz evlenirken de eşim 22 ben 23 yaşımdaydım. yani sıkıntı değil aslında. işimiz gücümüz de vardı.
sadece kayınvalide çocuk gelinmiş o sıkıntı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…