Ayy yasin kaç bilmiyorum ama azıcık erken evlensen (tasvip etmiyorum) , gorumcelerinle yaşıt çocukların olurmuş ..şaka gibi..o kadar çocukla bir evde birde kayınvalideHe
Hepsi kız en büyüğü 13 9 7 4 diye gidiyor küçük sayılırlar
İşten ayrıldım iki gün önce onlarda kadın çalışmaz .. O gidince yine aynı avm ye gireceğim
Oooo bu kısmı kaçırmışım benKayınvalideniz misafirliğe geliyor diye işten mi ayrıldınız anlamadım?
Evlenince pek çirkeflik kalmıyor insan sabrı öğreniyor ve maalesef ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey deniliyorEvet bekarım ama ben zaten 1+1 eve 5 kişi kabul etmezdim gerekirse eve kilit vururdum yine de kabul etmezdim. Karakter meselesi ben biraz çirkefim de.
Kalan diğer çocuklar kaç yasında onlar içşn erken dönerler fazla kalmazlar belki.Çocuklar küçükmüş...
Genç demekki valide,o yüzden sizle aşık atıyor olmalı.
Otel filan olmaz,ilk de geliyormuş.
Sabredin.
Zor olacak ama sabredin, siz kazanırsınız
Çocukları küçük,onlarla kendi ilgilensin.
Yemekleri filan.
Büyük kızdan da arada yardım istersiniz sofra kur-kaldır işlerinde.
Sıkın dişinizi.
Eğer çok anormal tavırlarla karşılaşırsanız o zaman ona göre yol izlersiniz.
Şimdiden dolmayın.
Kolay demiyorum ama kaç gün olursa olsun gidecekler..orası sizin eviniz,onlar da gidecek
Aynen :))Yemin ederim felaket geliyor başlığını görünce gelenin kaynana olduğunu anladım.
Hayatınızın hatasını yapmıssınız. Keşkr ayrılmasaydınız. Sabah çıkar akşam gelirdiniz eşiniz gibi sizde. Siz yokken otursunlar evde. Yani çekilmez ki onca insan minicik evde. Ben olsam kabul etmezdim,hadi kabul ettiniz neden işi bıraktınız,şimdi günlerce kaynana laga lugası dinleyeceksiniz uzun uzun.İşten ayrıldım iki gün önce onlarda kadın çalışmaz .. O gidince yine aynı avm ye gireceğim
Eşin kaç yaşında kardeşleri çok küçükmüşHe
Sadece annem değil eskilere göre herkes erken yaşta evlenmiş evlenincede malum çocuk eger annem evlendiği gibi cocuk yapsaydı ben suan 25 yaşındaydım. Evlenirken yaşın küçük olduğundan dolayı çocuk istememisler evliliklerinin 4 üncü yılında bana hamile kalmis. Bazende kısmet işi aslında bende 17 yaşımda evlendim severek zoraki de değil eşimle keşke şimdi ki yaşımla evlenseydim keşke diyorum bazen. Hepimiz hakkinda hangisi hayırlısıysa Rabbim onu nasio etsinBen 39 yaşindayken büyük kızım 3 yaşindaydı simdi 6 yaşinda...küçük kızım 15 aylık...çok erken atılmış anneniz hayata şimdi rahat etse bari
Be
Sevdigiyle evlenen bi sürü insan var düğün albümü olan , eşinden dayak yemeyen bunlar beni kırmasını mi gerektirir .. Benim oğlum olsa eşine iyi davransa mutlu olurdum cani bi oğlum yok diye .. Bizim kayınvalide eşime sürekli beni düzenli olarak dövmesi gerektiğini kadın milletinin başka türlü adam olmadığını söylüyor .. Buyur burdan yak
kaynanan 14 yaşinda mi anne olmuşş...
ya özeniyor işte.Kayınpeder 40 yaşında .. Evet zorla evlendirilmis düğünü bile olmamış berdelmiymis neymiş .. Mutsuz bi evliliği var kayınpeder çok pis dayak atar .. Üzülüyorum tabi ona ama o bana hiç acımıyor .. Benim düğün resmim yok senin albümün var benim senden neyim eksik diyor mesela .. Sadece bu cümle bile durumu özerler sanırım
Ver lafını otursun asagıyaİnsan hiç gelecekte üzüleceği için şimdiden üzülür mü ?? Ben üzülürüm işte ... 2 gün sonra kayınvalide 4 çocuğuyla beraber geliyor istanbul â ... Mutsuzlugumu şimdiden görebiliyorum .. 1+1 ev , herşeye laf eden hiç birseyi beğenmeyen , kendini sürekli benimle kıyaslayan , gelin kaynana gibi değilde kuma si gibi gören , beni kesinlikle oğluna layık görmeyen , sürekli laf sokan , En önemlisi beni sevmeyen bir kaynana + 4 çocuğu + annesi gelince şımaran bir kocam var .. Daha ne bekliyor acaba beni ... Ben ne yapicam şimdi ?? Mutsuz olacağını hakaret edilecegini bilmek çok zor ... Oğlu her gün ise gidiyor ohh .. Ben ne yapicam o kadınla .. Kendimi çok kimsesiz hissediyorum şimdiden ... Karnım ağrıyor sıkıntı dan ..
1+1 e iki kişi zor sığar onlar nereye geliyor yaOğlunun evi dururken otel de kalır mi o hiç
kayınvalidenizin 4, 7, 9 ve 13 yaşlarında çocuğu mu varHe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?