Felaketin gelmesine son 2 gün ...

Kadının durumuna şaşıranlara çok şaşırdım.
Bu ülkede "çocuk gelin" diye bir şey var maalesef. Ve o çocuklar hep çocuk olarak kalmıyorlar. Biz televizyonu kapatınca da yok olmuyorlar.
İşte böyle büyüyüp başka kız çocuklarının da hayatının kayması için uğraşan sorunlu kişilere dönüşüyor çoğu.
Kendi gelinine yaptığı hırsı bile anlayabilirim ama kendi küçücük kızına görücü kabul etmesini anlamam mümkün değil.

Konu sahibi karşınızdaki psikolojik olarak sağlıklı bir insan değil belli ki. Olması da beklenemez zaten içinde bulunduğu şartlarda. Size verebileceğim bir tavsiye yok, umarım kolaylıkla atlatırsınız. Umarım bir çocuk tarafından yetiştirilen eşiniz yeterli olgunluktadır da annesine uyup sizi dövmeye falan kalkmaz bir gün. Ben olsam evime sokmam o cümleyi kuran kayınvalideyi.

He

Hepsi kız en büyüğü 13 9 7 4 diye gidiyor küçük sayılırlar
Ayy yasin kaç bilmiyorum ama azıcık erken evlensen (tasvip etmiyorum) , gorumcelerinle yaşıt çocukların olurmuş ..şaka gibi..o kadar çocukla bir evde birde kayınvalide

Bence huniyi geçir kafana ,kimse dokunmaz sana

1+1 de rahat edemez diyenler var.
8 çocuk+2 bu kadar insan sanki sarayda mı yaşıyor, zannetmiyorum.
Zaten sıcakta oralarda yerlerde, çatılarda yatıyor insanlar. Mutfak serinse yallah oraya bir döşek
Sofrada herkese ayrı tabak konulduğunu da sanmıyorum. Hergün 10 kişilikbulaşık mı yıkanır?
Yani yerim dar deyip erken döneceğini düşünmüyorum :)

Şimdi konu komuşudan sipariş topluyordur, istanbula geline gidicem diye

Evet bekarım ama ben zaten 1+1 eve 5 kişi kabul etmezdim gerekirse eve kilit vururdum yine de kabul etmezdim. Karakter meselesi ben biraz çirkefim de.
Evlenince pek çirkeflik kalmıyor insan sabrı öğreniyor ve maalesef ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey deniliyor

Kalan diğer çocuklar kaç yasında onlar içşn erken dönerler fazla kalmazlar belki.
Kv yaşı küçük evin büyük oğlu eşin anladığım kadarıyla ondandır bu düşkünlüğü birde kendi kv sinden çektiyse size de çektirme ihtimali var

Gidiş biletlerini önceden alin gelir gelmez bir hafta sonraya aldirin hemen
Sayılı gün çabuk geçer
Yada annenize söyleyin arasın sizi acil çağırsin hasta olsun siz yanina gidon başbaşa birakin onları

İşten ayrıldım iki gün önce onlarda kadın çalışmaz .. O gidince yine aynı avm ye gireceğim
Hayatınızın hatasını yapmıssınız. Keşkr ayrılmasaydınız. Sabah çıkar akşam gelirdiniz eşiniz gibi sizde. Siz yokken otursunlar evde. Yani çekilmez ki onca insan minicik evde. Ben olsam kabul etmezdim,hadi kabul ettiniz neden işi bıraktınız,şimdi günlerce kaynana laga lugası dinleyeceksiniz uzun uzun.

Ben 39 yaşindayken büyük kızım 3 yaşindaydı simdi 6 yaşinda...küçük kızım 15 aylık...çok erken atılmış anneniz hayata şimdi rahat etse bari
Sadece annem değil eskilere göre herkes erken yaşta evlenmiş evlenincede malum çocuk eger annem evlendiği gibi cocuk yapsaydı ben suan 25 yaşındaydım. Evlenirken yaşın küçük olduğundan dolayı çocuk istememisler evliliklerinin 4 üncü yılında bana hamile kalmis. Bazende kısmet işi aslında bende 17 yaşımda evlendim severek zoraki de değil eşimle keşke şimdi ki yaşımla evlenseydim keşke diyorum bazen. Hepimiz hakkinda hangisi hayırlısıysa Rabbim onu nasio etsin

Ben o kadını evime almam
Zamanında yaşadıkları umurum da değil daha beter olsun isterim
Aptala bak çok sinir oldum
Oralarda kocalarına ikinci eşi almaya giderlermiş bildiğim kadarıyla
Ayyy çok sinir bozucu

ya özeniyor işte.
düğünü olmadığı için hevesi içinde kalmiş..
sevmediği adamdan niye 8 çocuk yapmış ki??

Ver lafını otursun asagıya

He

Hepsi kız en büyüğü 13 9 7 4 diye gidiyor küçük sayılırlar
kayınvalidenizin 4, 7, 9 ve 13 yaşlarında çocuğu mu var
neyse yorumları okudum da söyleyecek kelime bulamadım. Kardeşim ne aceleniz var, çocuk yaşlarda evleniyosunuz, sen 21 yaşında nereye gitsem gezsem diye düşüneceğine oturmuş kayınvalide gelecek hesabı yapıyorsun.
Neyse kızlara ders olsun bu konular işte, sizden geçmiş te...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…