Felaketin gelmesine son 2 gün ...

İşten ayrıldım iki gün önce onlarda kadın çalışmaz .. O gidince yine aynı avm ye gireceğim

İnşallah çok kalmazlar 1+1 evde zaten üst üste yatmazlar heralde. Havalar sıcak çocuklar küçük iyi cesaret valla kv deki. Her dediğini duymayın he deyip geçin. Şu uzun süreli gelen misafiri anlamıyorum. Ben bu kadar kalabalık bir aileye gelin olmazdım cesaret işi valla.

İşten ayrıldım iki gün önce onlarda kadın çalışmaz .. O gidince yine aynı avm ye gireceğim
Çıkmamak daha iyiydi ama bu seferde ev boşta kalınca karıştırabilir ve hepten rahat davranabilir.Gelsin bakalım belki görünce bunalırlar.Eşine gaz vermeye çalışırsa da sen de eşini ona karşı hep öv.Azcık sesi kısılır belki.

Seni anladım,o manyaklığı başarıyla yaparak ters köşede yer kaptım vaktiyle
Mecbur değildim,ama"1000 dost az,1.düşman çoktur" demiş atalarımız:))

Doğru söylüyorsun.
Kadın ilk söylediklerime pişman etti zaten.
Kalbi kötüymüş.
Hele şu vurguların ;
Herkesin bir şeylere hevesi var,herkesin içinde kalan bir şeyler vardır,yapamadıkları vardır.
İlle kötü mü olmak gerek.
Çok doğru dedin cidden.

Üzülmüyorum artık kadına.
Kalbi kötü olan kimseye üzülmüyorum

Nesi kötüymüş,mesajlar gözatayım

seneye de babaanne olurdun ama,:)

Oğluna gelinini dövmesi konusunda tembihte bulunması
13 yaşında kızına görücü kabul etmesi benim için etti.
Yaşadıkları onu hiç etkilememişcesine...

Bakın siz yine de
Gördüm ya,şaşırdım,kimi ben çektim onlar çekmesin der,kimi de böyle

kaynana lafından bile böhh geldi artık ya ..allah yardımcın olsun..işin zorrr..

Yapmayın yaa,4 yaşındaki kuzu nereden baksan.
Görümcelerimin çocuklarını severim,minikliklerinden beri.Gıcık olduklarımızın acısını onlardan mı çıkaracağız

Ah annelere nazlar:))Sonsuz olsa keşke bu günler:))

Kaynanana çok üzüldüm. Ama ders almamış görünüyor önce alttan al diyecektim ama hayattan hiç bir ders almamış olması beni kızdırdı. Kocanın hatri için kalo kırma ama çok fazla da hizmet etme. Normal davran sabret. Inşallah zorlanır sık sık gelmezler

Yapmayın yaa,4 yaşındaki kuzu nereden baksan.
Görümcelerimin çocuklarını severim,minikliklerinden beri.Gıcık olduklarımızın acısını onlardan mı çıkaracağız
Yok yaaa gıcık falan olduğumdan değil, gerçekten..anaokulunda da çalıştım, o yaşlarda bu ve benzeri yönlerde potansiyel vadeden bir sürü çocuk görüyorduk..benim kişisel algılayıp,birşeyin acısını falan çıkardığım yoktu yani..hala da yok:) sadece gördüğümü söyledim. Kayınvalidemin tavrına göre kendini şekillendiren bir çocuk vardı benim gördüğüm,çok üzücü birşey aslında çocuk adına. Çocuk kimle en çok vakit geçirirse ondan besleniyor neticede.

Tabii ki,onlar tertemiz aynalar,kimin ne yansıttığı önemli olan

Başlığı okuyunca kesin kayınvalide konusudur dedim

yaşadığın bu kadar olumsuzluğa rağmen esin herşeyi görmezden gelip ailesini 1+1 evine mi davet ediyor ? Bence sen daha fazla rahatsızlık verme onlara .topla pilini pirtini çek git caaanim baba ocağına ,miss ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…