İşten ayrıldım iki gün önce onlarda kadın çalışmaz .. O gidince yine aynı avm ye gireceğimBana da lohusalıkta geleceklerdi ama kabul etmiyorum edemiyorum.Ufak eve Nasıl gelmeyi düşünüyorlar.Siz zaten güvenlik görevlisi degil miydiniz?Evde durmayınca sıkıntı olmazdı.Naparlarsa yaparlardı Aslı'nda.
Çıkmamak daha iyiydi ama bu seferde ev boşta kalınca karıştırabilir ve hepten rahat davranabilir.Gelsin bakalım belki görünce bunalırlar.Eşine gaz vermeye çalışırsa da sen de eşini ona karşı hep öv.Azcık sesi kısılır belki.İşten ayrıldım iki gün önce onlarda kadın çalışmaz .. O gidince yine aynı avm ye gireceğim
Seni anladım,o manyaklığı başarıyla yaparak ters köşede yer kaptım vaktiyleBen kv'nize çok üzüldüm yaa. 13 yaşında evlen, kedi gibi her yıl üre, bi de üstüne dayak ye.. Bi zamanlar o da masum bi çocuktu. Bazı insanlar kötü olmayı seçmiyor, adeta buna zorlanıyor. Senin kv iyilik görmemiş ki iyi biri olsun...
Yerinde olsam onun kötü sözlerini böyle kişisel algılamazdım. Sen değil bi başkası da olsa o bunları yapacak. Cevap ver ama tartışmaya girme. Çünkü o da bunu istiyor. Çünkü tek bildiği şey bu: "kendinden küçüğünü ez, aşağıla, zulmet"... Hatta senin yerinde olsam manyaklık derecesinde iyi davranır onun ayarlarını da bozardm ya neyse o psikolojiyi şimdi anlatamam..
1+1 evde 15 gün kalma konusunda kendisinin de çok rahat edebileceğini düşünmüyorum, ama sen sürekli rahatsızlığını belli edersen alttan alttan bi keyif alabilir.
Doğru söylüyorsun.Yok ya arkadaşım, insanın içi çirkin olmasın. İnan mutlu olsa da sataşır, mutsuz olsa da. Beni
kötü şeyler yaşamış olmak; bunları yaşamanda hiç suçu olmayan alakasız insanlara karşı kötü davranmak için haklı sebep midir?
Benim de ne heveslerim oldu yapamadığım, hala da var. Kıskandığım ne çok insan var. Ama bir gün olsun kötü davranmadım, kalp kırmadım. Bunla ilgisi yok. İnsanın içi kötü ise yaşadıklarından ayrı olarak her türlü gıcıklığını yapıyor. İyi ise de kimseye eziyeti olmuyor.
Kayınvalidesi küçük yaşta böyle şeyler yaşamamış biri olsa da gelini gıcık edecekti. Karakteri bu çünkü.
Bu arada benim kayınvalidem de vaktinde öyle çok kötü şey yaşamış ki... Kaynana eziyetiden tut da; yoksulluğa, eşinin anlayışsızlığına, evlat büyütürken çektiklerine kadar. Ama şimdi tam tersi oğlı ve ben onları yaşamayalım diye elinden geleni yapıyor. Bu kaynana da iyi insan olsa tam tersi gelini onun yaşayamadıklarına sahip olsun diye uğraşırdı.
Kötülük yapan kalp kıran insanlara "ama o da çok zor bir hayat yaşadı" diye anlayış gösterilmesine çok kızıyorum.
Nesi kötüymüş,mesajlar gözatayımDoğru söylüyorsun.
Kadın ilk söylediklerime pişman etti zaten.
Kalbi kötüymüş.
Hele şu vurguların ;
Herkesin bir şeylere hevesi var,herkesin içinde kalan bir şeyler vardır,yapamadıkları vardır.
İlle kötü mü olmak gerek.
Çok doğru dedin cidden.
Üzülmüyorum artık kadına.
Kalbi kötü olan kimseye üzülmüyorum
Oğluna gelinini dövmesi konusunda tembihte bulunmasıNesi kötüymüş,mesajlar gözatayım
Kız kaynanan benden küçük :))ayyy benim 2 yaşında kızım var, dusunuyom da keşke bende kaynana olsaydım bu yaşta :))) yazık kadına ya 13 yaşında evlenilir mi. Bide 14 de dogurmus. 14 yaşında ben evcilik oynuyordum la :)))) yazık yaaa çok kötü.
Gördüm ya,şaşırdımOğluna gelinini dövmesi konusunda tembihte bulunması
13 yaşında kızına görücü kabul etmesi benim için etti.
Yaşadıkları onu hiç etkilememişcesine...
Bakın siz yine de
Ay görücüyü yeni okudumOğluna gelinini dövmesi konusunda tembihte bulunması
13 yaşında kızına görücü kabul etmesi benim için etti.
Yaşadıkları onu hiç etkilememişcesine...
Bakın siz yine de
Ben çektim sen de çek diyen zalimlerden işte...Gördüm ya,şaşırdım,kimi ben çektim onlar çekmesin der,kimi de böyle
Yapmayın yaa,4 yaşındaki kuzu nereden baksan.Hiç öyle düşünmeyinbende vardı bir tane görümcemsi eltimin kızı ve kv de de kalıyordu,kv nin küçültülmüş hali gibiydi ve ondan kalır yanı da yoktu beni öyle bir süzerdi ki..çocuk demeye bin şahit isterdi insan genel hareketleri için de..üzücü birşey gerçekten ama var yani çekirdekten yetişip gelen
Ah annelere nazlar:))Sonsuz olsa keşke bu günler:))Hasta ol tüm gün yat.
Ev dağılıyormuş yemek yokmuş bulaşıklar kalmış umursama. Midem kötü de çekil yatak odana kitle kapını da yat. Ne laf ederse etsin tak kulaklığını film izle dizi izle odanda. Eşin laf ederse kusura bakma sağlığım daha önemli de.
Yok yaaa gıcık falan olduğumdan değil, gerçekten..anaokulunda da çalıştım, o yaşlarda bu ve benzeri yönlerde potansiyel vadeden bir sürü çocuk görüyorduk..benim kişisel algılayıp,birşeyin acısını falan çıkardığım yoktu yani..hala da yok:) sadece gördüğümü söyledim. Kayınvalidemin tavrına göre kendini şekillendiren bir çocuk vardı benim gördüğüm,çok üzücü birşey aslında çocuk adına. Çocuk kimle en çok vakit geçirirse ondan besleniyor neticede.Yapmayın yaa,4 yaşındaki kuzu nereden baksan.
Görümcelerimin çocuklarını severim,minikliklerinden beri.Gıcık olduklarımızın acısını onlardan mı çıkaracağız
Tabii ki,onlar tertemiz aynalar,kimin ne yansıttığı önemli olanYok yaaa gıcık falan olduğumdan değil, gerçekten..anaokulunda da çalıştım, o yaşlarda bu ve benzeri yönlerde potansiyel vadeden bir sürü çocuk görüyorduk..benim kişisel algılayıp,birşeyin acısını falan çıkardığım yoktu yani..hala da yok:) sadece gördüğümü söyledim. Kayınvalidemin tavrına göre kendini şekillendiren bir çocuk vardı benim gördüğüm,çok üzücü birşey aslında çocuk adına. Çocuk kimle en çok vakit geçirirse ondan besleniyor neticede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?