- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
o yaşlarda tabiki normal oluyo.biz evlenirken de eşim 22 ben 23 yaşımdaydım. yani sıkıntı değil aslında. işimiz gücümüz de vardı.
sadece kayınvalide çocuk gelinmiş o sıkıntı işte
doğulu olduğu sonradan okudum...Sence ona sormuşlar midir 8 cocuk istiyor musun diye
Korunma nedir biliyor mudur
Yada korunalim dese kocasına kaç posta dayak yerdi
Doğuda erkekler cok çocuk ile övünüyor maalesef
Allah kolaylık versin benim kaynanamda beni eltisi gibi görüyor. Eşim babasıyla iş yapıyor ve maaş bile almadığı oluyor. Kaynanam sürekli kızlarına aldıklarını bana nispet yapıyor. Değişik modeller var işteİnsan hiç gelecekte üzüleceği için şimdiden üzülür mü ?? Ben üzülürüm işte ... 2 gün sonra kayınvalide 4 çocuğuyla beraber geliyor istanbul â ... Mutsuzlugumu şimdiden görebiliyorum .. 1+1 ev , herşeye laf eden hiç birseyi beğenmeyen , kendini sürekli benimle kıyaslayan , gelin kaynana gibi değilde kuma si gibi gören , beni kesinlikle oğluna layık görmeyen , sürekli laf sokan , En önemlisi beni sevmeyen bir kaynana + 4 çocuğu + annesi gelince şımaran bir kocam var .. Daha ne bekliyor acaba beni ... Ben ne yapicam şimdi ?? Mutsuz olacağını hakaret edilecegini bilmek çok zor ... Oğlu her gün ise gidiyor ohh .. Ben ne yapicam o kadınla .. Kendimi çok kimsesiz hissediyorum şimdiden ... Karnım ağrıyor sıkıntı dan ..
Kayınvalide 13 yaşında evlenmis
Bence de,bir kadın diyordu tvde,"9 tene var şükür,ben erime erkeklkten kesildi dedirtmem,yüzünü yere baktırmam"Sence ona sormuşlar midir 8 cocuk istiyor musun diye
Korunma nedir biliyor mudur
Yada korunalim dese kocasına kaç posta dayak yerdi
Doğuda erkekler cok çocuk ile övünüyor maalesef
O yine iyiymis benim kayinvalidenin 25 yasindayken 6 cocugu varmis. Ben 28 yasinda dogurdugumdan hic anlam veremicem.Oy kadın çok küçük!!!
35 yaş ve 8 çocuk.
Allahım sana geliyorum!
Ne diyeyim şimdi..
Arkadaş olun bari.
Ay ben 30 yaşındayım,inanamadım şuan
Ay inanmiyorummm nasil doguruyorlar yaa inanilmaz..Bence de,bir kadın diyordu tvde,"9 tene var şükür,ben erime erkeklkten kesildi dedirtmem,yüzünü yere baktırmam"
O yine iyiymis benim kayinvalidenin 25 yasindayken 6 cocugu varmis. Ben 28 yasinda dogurdugumdan hic anlam veremicem.
Yarın geliyor .. Şimdiden laf sokmalara başlandıAsla kendi yataginizi vermeyin eşinizi tembihleyin rahat yatarlarsa kalmaya devam ederler çünkü.
Yemek olayını da allah ne verdiyse tek çeşit yapın geçin sürekli hizmet edeyim modunda olmayın keyfinize bakın rahat olun.
Kaç yaşında seri üretime başlamış ?O yine iyiymis benim kayinvalidenin 25 yasindayken 6 cocugu varmis. Ben 28 yasinda dogurdugumdan hic anlam veremicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?