Felaketin gelmesine son 2 gün ...

Benim eski konuyu gördüyseniz pekala bakılıyor.Evimiz 2+1 ama 1+1 genişliğinde mesela.Ve her yıl 15 günlüğüne 3 ay boyunca ard arda tüm aile sırayla gelmek istiyorsa kış ayında kesinlikle gelmek istemiyorlarsa ben sürekli yemek çay bulaşık derdiyle uğraşıyorsam buna bedavadan tatil diyebilirim

Kayınvalideniz içinde kalan yapamadığı şeylerin hıncını sizden çıkarıyor
Kıskanıyor
Kolay mı 13 yaşındaevlen her yıl kedi gibi üre kocadan dayak ye
Ömrü çocuk bakıcılığıyla geçmiş çok zor bi hayat ben hayret ediyorum nasıl dayanıyorlar bu hayata
Ben tek çocuğa bakarken bile çok zorlanıyorum

Şöyle istisnai durumlar var.
Hani yazlığı olana gitmek gibi.
Yazlık bölgede yaşamak gibi.
Hani kütüphanesi olanın kitaplarını almak gibi.
Böyle insanın evi istismar ediliyorsa haklısınız.
Konunuzu bilmiyorum ama siz de bu duruma maruz kalan ev sahiplerindensiniz sanırım.
O zaman haklısınız tabii ki.
Ama normal düşünürsek evimize gelen misafir, misafirdir,bedavacı demeyelim
Buradaki konuda da misafir sayılıyorlar,zaten ilk geliyorlar.
Bir an önce gelseler de gitseler bari

Ben de ev degiştirdim bu sefer yerini bilmiyorlar :))) Önceden başka bir ilçedeydik geldi mi 2 gün kalır giderlerdi ama şimdi Marmaristeyiz ve geldi mi en az 15 gün kalıyorlar bir de benzin parasına değsin diye toplaşıp geliyorlar burada evler Amerikan mutfak Malesef çok çok ufak ama gelirimiz iyi olsa da çok pahalı bir yer çabuk bitiyor.

Arkadaşın da işi zor kültürler denk olmalı veya eş biraz halden anlamalı bence.Ama yaşlar çok ufakmış.

Amanın siz de pek iyi yerdeymişsiniz.
Biraz daha konuşursak
"Ben de gelem mi" diyeceğim

cok yazik. derdinizden cok anlattiklariniza uzuldum. kv nin yasadiklarindan ders almis olmasini beklerdim. ama kendi 13 yasindaki kizina gorucu kabuk ediyor demekki. artik boyle seyler olmuyor zannediyoruz ancak biryerlerde kucuk cocuklar gizli sakli agliyor dayak yiyip evlendirilmeye devam ediyor demek ki... 20 yasindaki oglunu evlendirmesi bile sacma. neler soylemek istedim neler. 35 yillik hayata 22 yillik evlilik 8 dogum sigdirmis yedigi dayaklarda cabasi. akillanmis olmasini isterdim.

1+1 eve 5 kisi mi geliyolar? Saka miii?? Misafir perver olmayınn ama bunu çaktırmadan yapın. Banyoya girin diye asla teklif etmeyin kendileri girmek isterlerse onlar sana söylesinler. Yemekleri kötü lezzetsiz aşırı aci ya da tuzlu yapın. Sürekli suratı asik olun sihnet etmeyin surekli telefonda oyun oynayın. Birden rahatsızlanin odaniza cekilin sürekli .benim en sinir oldugum ev sahibi tipleri bunlar

Basligi gorur gormez kesin kayinvalidedir dedim canim ne cekiyoruz kvlerden:) allah yardimcin ollsun zor gecicek belliki yipratma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…