Tadını çıkar.Ben 33 yaşındayım hala bekarım
Benim eski konuyu gördüyseniz pekala bakılıyor.Evimiz 2+1 ama 1+1 genişliğinde mesela.Ve her yıl 15 günlüğüne 3 ay boyunca ard arda tüm aile sırayla gelmek istiyorsa kış ayında kesinlikle gelmek istemiyorlarsa ben sürekli yemek çay bulaşık derdiyle uğraşıyorsam buna bedavadan tatil diyebilirimAnne babalarımızın veya kardeşlerimizin evlerimize birkaç gün misafir olmasına "bedavadan tatil" gözüyle bakmıyorum.
Diğer konuda haklısınız,ben de belirttim zaten.kırkta bir biri gelecek diye ona göre ev bulamayız ama bunlarında düşünmek lazım bazen.
Maddi imkan elverdikçe veya keyfiyet söz konusu ise.,tercih meselesi
Zaten çiftlerin çocuğu olsa düzen değişiyor, başka oda şart oluyor.
Neyse,öyle işte :)
Tadını çıkar.
8 çocuğun olabilirdi
8!
Sekiz!
Şöyle istisnai durumlar var.Benim eski konuyu gördüyseniz pekala bakılıyor.Evimiz 2+1 ama 1+1 genişliğinde mesela.Ve her yıl 15 günlüğüne 3 ay boyunca ard arda tüm aile sırayla gelmek istiyorsa kış ayında kesinlikle gelmek istemiyorlarsa ben sürekli yemek çay bulaşık derdiyle uğraşıyorsam buna bedavadan tatil diyebilirim
8 değil ama 2 çocuğum olaydı iyiydi.Neyse hayırlısı geç evliliğin zararları
Ben de ev degiştirdim bu sefer yerini bilmiyorlar :))) Önceden başka bir ilçedeydik geldi mi 2 gün kalır giderlerdi ama şimdi Marmaristeyiz ve geldi mi en az 15 gün kalıyorlar bir de benzin parasına değsin diye toplaşıp geliyorlar burada evler Amerikan mutfak Malesef çok çok ufak ama gelirimiz iyi olsa da çok pahalı bir yer çabuk bitiyor.Şöyle istisnai durumlar var.
Hani yazlığı olana gitmek gibi.
Yazlık bölgede yaşamak gibi.
Hani kütüphanesi olanın kitaplarını almak gibi.
Böyle insanın evi istismar ediliyorsa haklısınız.
Konunuzu bilmiyorum ama siz de bu duruma maruz kalan ev sahiplerindensiniz sanırım.
O zaman haklısınız tabii ki.
Ama normal düşünürsek evimize gelen misafir, misafirdir,bedavacı demeyelim
Buradaki konuda da misafir sayılıyorlar,zaten ilk geliyorlar.
Bir an önce gelseler de gitseler bari
Daha doğurur o çok genç.Oy kadın çok küçük!!!
35 yaş ve 8 çocuk.
Allahım sana geliyorum!
Ne diyeyim şimdi..
Arkadaş olun bari.
Ay ben 30 yaşındayım,inanamadım şuan
Olsun..
Vardır herşeyde bir hayır
İnşallah hayırlı bir kişi ile birleşsin hayatınız
Amanın siz de pek iyi yerdeymişsiniz.Ben de ev degiştirdim bu sefer yerini bilmiyorlar :))) Önceden başka bir ilçedeydik geldi mi 2 gün kalır giderlerdi ama şimdi Marmaristeyiz ve geldi mi en az 15 gün kalıyorlar bir de benzin parasına değsin diye toplaşıp geliyorlar burada evler Amerikan mutfak Malesef çok çok ufak ama gelirimiz iyi olsa da çok pahalı bir yer çabuk bitiyor.
Arkadaşın da işi zor kültürler denk olmalı veya eş biraz halden anlamalı bence.Ama yaşlar çok ufakmış.
Ben de ev degiştirdim bu sefer yerini bilmiyorlar :))) Önceden başka bir ilçedeydik geldi mi 2 gün kalır giderlerdi ama şimdi Marmaristeyiz ve geldi mi en az 15 gün kalıyorlar bir de benzin parasına değsin diye toplaşıp geliyorlar burada evler Amerikan mutfak Malesef çok çok ufak ama gelirimiz iyi olsa da çok pahalı bir yer çabuk bitiyor.
Arkadaşın da işi zor kültürler denk olmalı veya eş biraz halden anlamalı bence.Ama yaşlar çok ufakmış.
Katılıyorum.Daha doğurur o çok genç.
Sen de kv ne lafı sok geç. Sonra da eşin sorarsa içimde kötülük yok de geç.Annem hep öyle ama içinde kötülük yok diyor .. Oh valla lafı de de içimde kötülük yok
İnsan hiç gelecekte üzüleceği için şimdiden üzülür mü ?? Ben üzülürüm işte ... 2 gün sonra kayınvalide 4 çocuğuyla beraber geliyor istanbul â ... Mutsuzlugumu şimdiden görebiliyorum .. 1+1 ev , herşeye laf eden hiç birseyi beğenmeyen , kendini sürekli benimle kıyaslayan , gelin kaynana gibi değilde kuma si gibi gören , beni kesinlikle oğluna layık görmeyen , sürekli laf sokan , En önemlisi beni sevmeyen bir kaynana + 4 çocuğu + annesi gelince şımaran bir kocam var .. Daha ne bekliyor acaba beni ... Ben ne yapicam şimdi ?? Mutsuz olacağını hakaret edilecegini bilmek çok zor ... Oğlu her gün ise gidiyor ohh .. Ben ne yapicam o kadınla .. Kendimi çok kimsesiz hissediyorum şimdiden ... Karnım ağrıyor sıkıntı dan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?