O nasil olacakSiz de annenize gidin o sure icinde.
Bende kac yaşında evlenmis diye hesaplamaya çalışıyordumKayınvalide 13 yaşında evlenmis
2.5 yıllık evlisin eşin polis? 21 yaşında nasıl oluyor peki polis olabilmesi için lisans mezunu olması lazım hangi ara okudu evlendi 6 yaşında ilk okula başlasa ancak lise 17 yaşında biter 18 de lisansa başlasa eder 22 eee nasıl oluyor
Onlar artık yok diye biliyorum liseden sonra polis ölünmüyor artık2 yıllık polis okulları var, oradan mezun büyük ihtimalle.
Evet liseden sonra hemen girdiyse 19 yaşında polis olmuş olabilir2 yıllık polis okulları var, oradan mezun büyük ihtimalle.
Kocanın ailesi olunca karalar bağlıyorsunuz. Kendi aileniz gelse yine böyle yapar mısınız?
Kadın küçük çocuklarıyla geliyor kalsa kalsa 10 gün kalır daha evde de çocukları varmış gider yani bu kadar da abartmayın!
Hem ev de küçük durmazlar ama siz şimdiden çok ön yargılısınız. İlk defa gelecek diyorsunuz madem öyle misafirlerimişte bu küçük evde nasıl rahat ettirebilirim diye düşünün,o çocukları nasıl mutlu yollarım diye düşünün.
Allah aşkına insan sevin yahu,kaçmayın bu kadar esin ailesinden..
Ne ekerseniz onu biçersiniz!
Var hala devam ediyor PMYO olarak geciyor üniversiteden sonra girilen POMEMOnlar artık yok diye biliyorum liseden sonra polis ölünmüyor artık
Ay evet ya benim kafa karışmış biraz herhalde teşekkür ederimVar hala devam ediyor PMYO olarak geciyor üniversiteden sonra girilen POMEM
Onlar artık yok diye biliyorum liseden sonra polis ölünmüyor artık
Kv de daha 35 yaşında hayatında travma üstüne travma yaşamış birsi. Sadece karşı tarafı da anlamaya çalışmak lazım diyorum.
Oy kadın çok küçük!!!
35 yaş ve 8 çocuk.
Allahım sana geliyorum!
Ne diyeyim şimdi..
Arkadaş olun bari.
Ay ben 30 yaşındayım,inanamadım şuan
Malesef geçinmek bu Zaman'da çok zor ve başkaları tatil yapacak,otele para vermicek,bedava tatil yapacak diye de biz kendimizi borca sokmak zorunda degiliz gibi sanki.Yaa aslında evli çiftlerin 1+1 evde oturmaları doğru olmuyor.
Tamam maddiyat olur,keyfi olur,kim ne diyebilir.
Ama işte böyle birileri geleceği zaman sorun oluyor.
Biri gelecek diye mi ayarlıcaz,ona göre mi yaşayacaz denilebilir ama geliyorlar işte :)
Anne babalarımızın veya kardeşlerimizin evlerimize birkaç gün misafir olmasına "bedavadan tatil" gözüyle bakmıyorum.Malesef geçinmek bu Zaman'da çok zor ve başkaları tatil yapacak,otele para vermicek,bedava tatil yapacak diye de biz kendimizi borca sokmak zorunda degiliz gibi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?