Felaketin gelmesine son 2 gün ...

Cok uzuldum 35 yasindaki kadinin 21 yasinda oglu varmis. Ne travmatik bir hayat... 30uma girecegim, hayal bile edemiyorum yani...

Yani ne diyecegimi bilemedim ama bu şartlar altında evlendiginize göre eşinizi çok sevmiş olmalısınız.. ailenin en büyüğü ve çalışanı eşiniz ve polis bunu şu yüzden söylüyorum ne yazık ki bazı insanlarda oğulları düzenli gelir alınca milyarlarca para kazanıyormus gibi bir durum oluşuyor ilerleyen dönemlerde maddi olarak talepte de bulunabilirler neyse konu için diyecek birşey yok ben küçücük evde rahatsız olacaklarını hiç sanmiyorum alisiktirlar zaten ama ilk kez gelecekleri için ben olsam tamamen tepkisiz davranırim yemek zamanı yemek yapar arada çay yapar konuşursa konuşurum zaten etrafı toplamaktan falan pek zamanınız kalmaz birlikte oturmaya TV yi açın izleyin elişi falan alın onunla ilgilenin yapacak birşey bulun gelmeden

2.5 yıllık evlisin eşin polis? 21 yaşında nasıl oluyor peki polis olabilmesi için lisans mezunu olması lazım hangi ara okudu evlendi 6 yaşında ilk okula başlasa ancak lise 17 yaşında biter 18 de lisansa başlasa eder 22 eee nasıl oluyor 6 ayda POMEM okulu bitir evlen filan

35 yasinda 8 cocuk annesi ve KV.
Benden 1 yaa buyuk, 13 yasinda evlenmis.. Allahiiimm..ben 13 yasinda daha sokakta ip atliyordum, simdi de 2nci cocugu dusunuyorum daha yeni.

Konu sahibi eviniz zaten kucuk, esiniz yogun calisiyor, belki onlar da durumun cok uygun olmadigini anlayip az kalip giderler

2 yıllık polis okulları var, oradan mezun büyük ihtimalle.

Esin diyarbakirli sen nerelisin canim? Yakin bir kültürse biraz daha iyi idare edebilirsin belki...

Oncelikle esin cok cok kucuk, sende tabiki, keske acele etmeseydiniz.. neyse olan olmus artik...

Kv ve ailesini degistiremezsin, onlar hep hayatinda olacak, iyi konusup birden melek olur da demicem..

Aklima tek bir cozum geliyor.. bebek olmadan ne yap ne et oku ve calis... hem kendi maddi ozgurlugun olsun, hem kv nin karsisinda daha dik dur, seni kolay ezemesin...

Bu arada ben senin kv ile yasitim, saka gibi...

Bana da lohusalıkta geleceklerdi ama kabul etmiyorum edemiyorum.Ufak eve Nasıl gelmeyi düşünüyorlar.Siz zaten güvenlik görevlisi degil miydiniz?Evde durmayınca sıkıntı olmazdı.Naparlarsa yaparlardı Aslı'nda.

Malesef geçinmek bu Zaman'da çok zor ve başkaları tatil yapacak,otele para vermicek,bedava tatil yapacak diye de biz kendimizi borca sokmak zorunda degiliz gibi sanki.

Malesef geçinmek bu Zaman'da çok zor ve başkaları tatil yapacak,otele para vermicek,bedava tatil yapacak diye de biz kendimizi borca sokmak zorunda degiliz gibi sanki.
Anne babalarımızın veya kardeşlerimizin evlerimize birkaç gün misafir olmasına "bedavadan tatil" gözüyle bakmıyorum.

Diğer konuda haklısınız,ben de belirttim zaten.kırkta bir biri gelecek diye ona göre ev bulamayız ama bunları da düşünmek lazım bazen.
Maddi imkan elverdikçe veya keyfiyet söz konusu ise.,tercih meselesi
Zaten çiftlerin çocuğu olsa düzen değişiyor, başka oda şart oluyor.
Neyse,öyle işte :)

Çocuk geline alışkındik da çocuk kayinvalide bi abes kacti. Benden de küçük valla xD herkes demis benden kucuk diye ahhaha.

Sen bu deliyle başa cikmak icin napican bilio musun guzelim. Anne ne kadar güzelsin ne kadar gencsin ne kadar beceriklisin dicen sarilcan. Sarilmasan bile sana laf mi soyledi. Ya su ustundeki ne kadar yakismis die konuyu apayri yone cekicen. Küfür mu etti gozlerin ne kadar guzel dicen :) cok iyi ve yalak olcan ona karsi yoksa o deli senin basini yakar. Eşinle araniz bozulsa kavgada fişek olur seni öldürseler gıkı cikmaz. Onunla iyi gecinmeye bak yanyana oldugun süreler boyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…