Felaketin gelmesine son 2 gün ...

Sakin bisey demeyin .biz ne dersek diyelim suçlu hep biz oluyoruz.ben artık savaşmaktan yoruldum .onların yaptıkları gibi oynuyorum .yalan yok .Yalanida Rabbim sevmez içinden gelmeden gülüyorum .yapmak zorundayım esim çok anneci babaci. onun içinde kaleyi içten fet edeceksin .herşeye susuyorum ..hiç bireye yorum yapmıyorum .yani hiç karsmıyorum .bisey diyince he anne diyorum .ama kvdem gidince gene dediğimi yapıyorum .sizde öyle olun savaş böyle kazanılır yoksa bu savaşta yenilen hep biz OluruZ.

Kayinvalide benden sadece 2 yas buyuk vay anasini. Hepsini gectim 4 yasinda gorumce nasil biseydir acabadunyanin en zararsiz gorumcesi
Hiç öyle düşünmeyin bende vardı bir tane görümcemsi eltimin kızı ve kv de de kalıyordu,kv nin küçültülmüş hali gibiydi ve ondan kalır yanı da yoktu beni öyle bir süzerdi ki..çocuk demeye bin şahit isterdi insan genel hareketleri için de..üzücü birşey gerçekten ama var yani çekirdekten yetişip gelen

Ben 2+1 e insan sığdıramıyorum siz o kadar kişiyi nasıl sığdırıcaksınız? Ben bile daraldım burda.

Tatlım ne derse desin hiç kafaya takma he de geç üzüldüğüne değmez

Zaten 1+1 eve sigamayacaklari ortada. Bunu siz esinize soylemediniz mi ? Tuvalette mutfakta bile yatak acmak lazim. Allah allah bu millet bi manyak ya . Kendi gelsin o zaman sadece

o zaman soyle diyelim; gorumce gorumce, gormeyeyim omrumce

Mecbursanız laf sokup sokup kahkaha atın .Kocaniz gelince de melek rolü yapın .Yapacak bisey yok .Biraz entrika ile belki cabuk giderler .

ben 37 yaşındayım. en büyük çocuğum 2 yaşında kv olmayı hayal edemedim şu halimle

Ay benim rahatım yerimde ondan balık gibiyim de. Bi kaç kilo verdim de eşim istemedi de

Kadın kocasından dayak yiyor ama taktığı şey bir düğün resminin olmaması mı? Benim bildiğim böyle şeyleri daha büyük sorunları olmayanlar takar ama... Demek ki şiddeti baya kanıksamış. Ne acı..

Tamam çok haklısınız da bu kadın mı çocuk yaşta onu evlendirip 8 çocuğu kucağana vermiş. Niye kaynanasının, geçmişe olan hırsını bu kadın çeksin. Hem aslına bakarsanız konu sahibesi de daha çocuk sayılır. 22 yaş evlenmek için günümüz koşullarında çok erken

K

Kaynana genç 35 yaşında .. Çok güzel bi kadın hemde .. okullar tatil olduğu için 15 günden aşağı kalmaz .. Oda benim tahminim belki de daha fazla kalır .. 3 erkek çocukta evde var daha
35 yaşında,8 çocuklu,hem de kaynana olmuş,vallahi üzüldüm ya,gepegenç kadın,akranları yeni evleniyor
Serin heryere yatak,idare edin artık bir müddet...

Bence siz gunduzleri gezdirin onlari.Hergun bi yere.Bol.bol yürütün :)cok ciddiyim gezdirin ilgilenin evde durup birbirinizi yemeyin.Zaten cocuklar da kucuk istanbulu bol.bol gezdirin Hem esin de mutlu olur kv nin de laflarina takilmaya zamanin olmaz.

Kaynananin boyle davranmasina neden izin veriyosun tepkini koysana.kocana anlat kocan bisey demiyomu?cikar yolu bulamazsan psikolojin bozulur yazik yani.en son care geldiginde hic konusma ilgilenme belki bi daha gelmez.cunku bu sekilde gelmesi huzur bozmaktan baska bisey degil boyle misafr olmaz

Yok ya arkadaşım, insanın içi çirkin olmasın. İnan mutlu olsa da sataşır, mutsuz olsa da. Beni
kötü şeyler yaşamış olmak; bunları yaşamanda hiç suçu olmayan alakasız insanlara karşı kötü davranmak için haklı sebep midir?

Benim de ne heveslerim oldu yapamadığım, hala da var. Kıskandığım ne çok insan var. Ama bir gün olsun kötü davranmadım, kalp kırmadım. Bunla ilgisi yok. İnsanın içi kötü ise yaşadıklarından ayrı olarak her türlü gıcıklığını yapıyor. İyi ise de kimseye eziyeti olmuyor.

Kayınvalidesi küçük yaşta böyle şeyler yaşamamış biri olsa da gelini gıcık edecekti. Karakteri bu çünkü.

Bu arada benim kayınvalidem de vaktinde öyle çok kötü şey yaşamış ki... Kaynana eziyetiden tut da; yoksulluğa, eşinin anlayışsızlığına, evlat büyütürken çektiklerine kadar. Ama şimdi tam tersi oğlı ve ben onları yaşamayalım diye elinden geleni yapıyor. Bu kaynana da iyi insan olsa tam tersi gelini onun yaşayamadıklarına sahip olsun diye uğraşırdı.

Kötülük yapan kalp kıran insanlara "ama o da çok zor bir hayat yaşadı" diye anlayış gösterilmesine çok kızıyorum.

Program yapin ara ara disari cikin. Bu kadar memnun deglsinz karsi tarafta biliyosa zaten sikinti yok

Ben çeksin demiyorum ki, he deyin gülün geçin, bildiğinizi okuyun diyorum.

Direk liseden sonra polis oldu pmyo vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…