- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
Hiç öyle düşünmeyinKayinvalide benden sadece 2 yas buyukvay anasini. Hepsini gectim 4 yasinda gorumce nasil biseydir acaba dunyanin en zararsiz gorumcesi
Tatlım ne derse desin hiç kafaya takma he de geç üzüldüğüne değmezİnsan hiç gelecekte üzüleceği için şimdiden üzülür mü ?? Ben üzülürüm işte ... 2 gün sonra kayınvalide 4 çocuğuyla beraber geliyor istanbul â ... Mutsuzlugumu şimdiden görebiliyorum .. 1+1 ev , herşeye laf eden hiç birseyi beğenmeyen , kendini sürekli benimle kıyaslayan , gelin kaynana gibi değilde kuma si gibi gören , beni kesinlikle oğluna layık görmeyen , sürekli laf sokan , En önemlisi beni sevmeyen bir kaynana + 4 çocuğu + annesi gelince şımaran bir kocam var .. Daha ne bekliyor acaba beni ... Ben ne yapicam şimdi ?? Mutsuz olacağını hakaret edilecegini bilmek çok zor ... Oğlu her gün ise gidiyor ohh .. Ben ne yapicam o kadınla .. Kendimi çok kimsesiz hissediyorum şimdiden ... Karnım ağrıyor sıkıntı dan ..
Zaten 1+1 eve sigamayacaklari ortada. Bunu siz esinize soylemediniz mi ? Tuvalette mutfakta bile yatak acmak lazim. Allah allah bu millet bi manyak ya . Kendi gelsin o zaman sadeceİnsan hiç gelecekte üzüleceği için şimdiden üzülür mü ?? Ben üzülürüm işte ... 2 gün sonra kayınvalide 4 çocuğuyla beraber geliyor istanbul â ... Mutsuzlugumu şimdiden görebiliyorum .. 1+1 ev , herşeye laf eden hiç birseyi beğenmeyen , kendini sürekli benimle kıyaslayan , gelin kaynana gibi değilde kuma si gibi gören , beni kesinlikle oğluna layık görmeyen , sürekli laf sokan , En önemlisi beni sevmeyen bir kaynana + 4 çocuğu + annesi gelince şımaran bir kocam var .. Daha ne bekliyor acaba beni ... Ben ne yapicam şimdi ?? Mutsuz olacağını hakaret edilecegini bilmek çok zor ... Oğlu her gün ise gidiyor ohh .. Ben ne yapicam o kadınla .. Kendimi çok kimsesiz hissediyorum şimdiden ... Karnım ağrıyor sıkıntı dan ..
Hiç öyle düşünmeyinbende vardı bir tane görümcemsi eltimin kızı ve kv de de kalıyordu,kv nin küçültülmüş hali gibiydi ve ondan kalır yanı da yoktu beni öyle bir süzerdi ki..çocuk demeye bin şahit isterdi insan genel hareketleri için de..üzücü birşey gerçekten ama var yani çekirdekten yetişip gelen
Ay benim rahatım yerimde ondan balık gibiyim de. Bi kaç kilo verdim de eşim istemedi deDüşünsenize 35 yaşında 8 çocuk annesi en büyüğü zaten benim eşim .. O kadar çocuk doğurmuş kadın 63 kilo .. ve çok güzel Allah var .. Beni sürekli burdan vuruyor .. sen hiç çocuk doğurmadan 60 kilosun diyo arkadaş gibi bise zaten kötü arkadaş ama
Kadın kocasından dayak yiyor ama taktığı şey bir düğün resminin olmaması mı? Benim bildiğim böyle şeyleri daha büyük sorunları olmayanlar takar ama... Demek ki şiddeti baya kanıksamış. Ne acı..Kayınpeder 40 yaşında .. Evet zorla evlendirilmis düğünü bile olmamış berdelmiymis neymiş .. Mutsuz bi evliliği var kayınpeder çok pis dayak atar .. Üzülüyorum tabi ona ama o bana hiç acımıyor .. Benim düğün resmim yok senin albümün var benim senden neyim eksik diyor mesela .. Sadece bu cümle bile durumu özerler sanırım
Tamam çok haklısınız da bu kadın mı çocuk yaşta onu evlendirip 8 çocuğu kucağana vermiş. Niye kaynanasının, geçmişe olan hırsını bu kadın çeksin. Hem aslına bakarsanız konu sahibesi de daha çocuk sayılır. 22 yaş evlenmek için günümüz koşullarında çok erkenOyuncak bebekle oynayacak yaşta evlendirilip, kendi bebekleri ile büyümüş bir kadından bahsediyorsun.
Duruma bakılırsa ne çocukluğunu ne de gençliğini bilmiş kayınvaliden. Evlilik nedir bilmeden 8 evladı olmuş. Kendini geliştireceği çağlarda, bebek altı temizlemeye koyulmuş.
Şimdi bu kadın için birşey demek yanlış olur, sabırlı olup hürmet göstereceksin. Sana laf attığında gülerek cevap vereceksin.
Yapacak başka birşey yok malesef.
35 yaşında,8 çocuklu,hem de kaynana olmuş,vallahi üzüldüm ya,gepegenç kadın,akranları yeni evleniyorK
Kaynana genç 35 yaşında .. Çok güzel bi kadın hemde .. okullar tatil olduğu için 15 günden aşağı kalmaz .. Oda benim tahminim belki de daha fazla kalır .. 3 erkek çocukta evde var daha
Kaynananin boyle davranmasina neden izin veriyosun tepkini koysana.kocana anlat kocan bisey demiyomu?cikar yolu bulamazsan psikolojin bozulur yazik yani.en son care geldiginde hic konusma ilgilenme belki bi daha gelmez.cunku bu sekilde gelmesi huzur bozmaktan baska bisey degil boyle misafr olmazİnsan hiç gelecekte üzüleceği için şimdiden üzülür mü ?? Ben üzülürüm işte ... 2 gün sonra kayınvalide 4 çocuğuyla beraber geliyor istanbul â ... Mutsuzlugumu şimdiden görebiliyorum .. 1+1 ev , herşeye laf eden hiç birseyi beğenmeyen , kendini sürekli benimle kıyaslayan , gelin kaynana gibi değilde kuma si gibi gören , beni kesinlikle oğluna layık görmeyen , sürekli laf sokan , En önemlisi beni sevmeyen bir kaynana + 4 çocuğu + annesi gelince şımaran bir kocam var .. Daha ne bekliyor acaba beni ... Ben ne yapicam şimdi ?? Mutsuz olacağını hakaret edilecegini bilmek çok zor ... Oğlu her gün ise gidiyor ohh .. Ben ne yapicam o kadınla .. Kendimi çok kimsesiz hissediyorum şimdiden ... Karnım ağrıyor sıkıntı dan ..
Yok ya arkadaşım, insanın içi çirkin olmasın. İnan mutlu olsa da sataşır, mutsuz olsa da. BeniBerdeli biliyorum,dizilerden.
Ne yazık...
Gerçekten yazık,mutsuzluk böyle bişey işte,bir yerden çıkarıyor insan.
Sizi kıskanıyor,içten içe haklı belki.
O da genç çünkü.
Daha onun yaşında evlenmeyenler var.
Ağız tadıyla yaşamamışsa hiçbişeyi...
Tabii sizden çıkarmak onu haklı kılmıyor.
Zor vallahi.
Üzücü şeyler.
"Hadi şunu yapalım,hadi buraya gidelim" gibi samimiyet kurmaya çalışsabız ters mi teper acaba.
Belki sizi yakın hisseder severse çektirmez.
kötü şeyler yaşamış olmak; bunları yaşamanda hiç suçu olmayan alakasız insanlara karşı kötü davranmak için haklı sebep midir?Oyuncak bebekle oynayacak yaşta evlendirilip, kendi bebekleri ile büyümüş bir kadından bahsediyorsun.
Duruma bakılırsa ne çocukluğunu ne de gençliğini bilmiş kayınvaliden. Evlilik nedir bilmeden 8 evladı olmuş. Kendini geliştireceği çağlarda, bebek altı temizlemeye koyulmuş.
Şimdi bu kadın için birşey demek yanlış olur, sabırlı olup hürmet göstereceksin. Sana laf attığında gülerek cevap vereceksin.
Yapacak başka birşey yok malesef.
Program yapin ara ara disari cikin. Bu kadar memnun deglsinz karsi tarafta biliyosa zaten sikinti yokİnsan hiç gelecekte üzüleceği için şimdiden üzülür mü ?? Ben üzülürüm işte ... 2 gün sonra kayınvalide 4 çocuğuyla beraber geliyor istanbul â ... Mutsuzlugumu şimdiden görebiliyorum .. 1+1 ev , herşeye laf eden hiç birseyi beğenmeyen , kendini sürekli benimle kıyaslayan , gelin kaynana gibi değilde kuma si gibi gören , beni kesinlikle oğluna layık görmeyen , sürekli laf sokan , En önemlisi beni sevmeyen bir kaynana + 4 çocuğu + annesi gelince şımaran bir kocam var .. Daha ne bekliyor acaba beni ... Ben ne yapicam şimdi ?? Mutsuz olacağını hakaret edilecegini bilmek çok zor ... Oğlu her gün ise gidiyor ohh .. Ben ne yapicam o kadınla .. Kendimi çok kimsesiz hissediyorum şimdiden ... Karnım ağrıyor sıkıntı dan ..
Tamam çok haklısınız da bu kadın mı çocuk yaşta onu evlendirip 8 çocuğu kucağana vermiş. Niye kaynanasının, geçmişe olan hırsını bu kadın çeksin. Hem aslına bakarsanız konu sahibesi de daha çocuk sayılır. 22 yaş evlenmek için günümüz koşullarında çok erken
Direk liseden sonra polis oldu pmyo vardı2.5 yıllık evlisin eşin polis? 21 yaşında nasıl oluyor peki polis olabilmesi için lisans mezunu olması lazım hangi ara okudu evlendi 6 yaşında ilk okula başlasa ancak lise 17 yaşında biter 18 de lisansa başlasa eder 22 eee nasıl oluyor 6 ayda POMEM okulu bitir evlen filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?