Femara ile hamile kalanlar duyanlar duymayanlar

Insirah süresinde Rabbim bir güçlükle beraber muhakkak bir kolaylık vardır demiş dikkat et sonrasinda değil beraberinde yine Ali İmran süresinde İşte Allah dilediğini böyle yaratır.O birşeyin olmasını isterse ona Ol der ve o hemen oluverir . Sadece sabır

Elhamdulillah ❤ canım aynen öyle ya sabır

Elhamdulillah ❤ canım aynen öyle ya sabır

Mrb arkadaslar dr bana da bugun femara ve klomen verdi ve gecen aydanda tirot ve insulin olaci bide folik asit kullamaya devam ediyorum adetin 4. Gunu basla 5 gun dedi yumurtalrim buyumuyormus ve gebelik olmuor bu ilaclari kullanip hamile kalaniniz var mi

Mrb sizde bu femara ilemi hamile kaldiniz

Ben kullandım canım adetin 5.günü başladım 5 gün günde 2 tane kullandim 2.ay hamile kaldım

Merhaba,bende de pko sendromu mevcut.
1,5 senelik evliyiz korunuyorduk bu süreç boyunca,şimdi korunmayı bıraktık,geçen ay doktora gittim denemeler yaptık doğal yolla yumurtlamamda sıkıntı var büyüyor ve sonra kayboluyordu,stres yok dedi hemen femara'ya başlayalım zorlu süreçler geçirip zaman kaybı yaşamak istemiyorum dedi. Dün ilaca başladım günde 1 hap 5 gün kullanmamı istedi,haftaya çarşamba kontrole gideceğim,doktorum en geç 3 ay içinde olur hamilelik dedi inşallah bakalım,dualarınızı bekliyorum.

Kaçtı tiroidit canm

Merhaba arkadaşlar ben bu Femaraya başladım 5 gün yumurta büyüklüğü 20 ye gelince çatlatma iğnesi oldum ve aynı günde ağrılarım başladı 3. Günde çatlamam gerçekleşmiş 3 gün ilişkim olmuştu ve sonrasında da bu ay hep bir batma hissediyorum batıma 5 günüm var çatlatma iğnesinden sonra 13. Günüm sizce bişey varsa çıkar mı

Bugün doktora gittim adetimin 11.günü yumurtamın biri 14,28 mm cumartesi,pazar yumurtlama günümmüş haftaya çarşamba tekrar gideceğim kontrole yumurtam ne alemde bakacağız kan testleri yapılacak hamilelik var mı diye umarım bu ay gerçekleşir,ihtimal femara ile ilk ay %10-15 arası dedi doktor ama bakalım kısmet.

Hayırlısı canım inşallah bu ay dileğin gerçekleşir bende bugün tam test yaparım diyordum test günümdü lakin lekelenmem başladı dr.aradım tam sökülünce 2. Günü gel dedi sökülmezse test yapalım dedi hakkımızda hayırlısı benim bu ay da tutmadı sanırım((

İnşallah önümüzdeki ay seninde tutar canım benim,en önemli şey unutma doktor stresi minimuma indirin dedi. Ben inanıyorum senin mayısta olacak bebiş sende inan

Ne yaptın Cnm son durum nedir?

İnşallah önümüzdeki ay seninde tutar canım benim,en önemli şey unutma doktor stresi minimuma indirin dedi. Ben inanıyorum senin mayısta olacak bebiş sende inan
Ağzın bal yesin canım inşallahStresi bir atabilsem iyi olacak ama bu düşünce aklımdan hiç çıkmıyor inşaalh sağlıkla hepimize nasipmişiz canım sen neler yapıyorsun

Evet kızlar bende size hikayemi anlatayım ....
Aralık 2016 da tedaviye başladım ve yumurta büyütücü ilaçlar la 3-4 ay kadar oyaladım doktor değiştirdim femara ovitrelle 2 ayda burada ki hüsranın ardından haydı bakalım rahim filmine bu iğrenç ve ağrılı operasyonun ardından iki yumurtalık yolumda tıkalı çıktı ve film sonucunda sağ taraf açıldı bu ay tekrar femaraya başladım pazartesi kontrole gidicem olmazsa bu ay da aşılama yapılacak ve benim umudum kalmadi rabbim isteyen herkese versin

Allahım hayırlısını versin canım inşallah hepimizin devasını allahım verir umudunu kesme inşşalah zamanı gelecek

Umudunu yitirme cnm sabret Rabbimin bu sınavını başarıyla gecenlerden olalım inş bende senden farklı degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…