- 26 Ağustos 2016
- 90
- 42
- 3
- 32
- Konu Sahibi Minicikayaklar
-
Insirah süresinde Rabbim bir güçlükle beraber muhakkak bir kolaylık vardır demiş dikkat et sonrasinda değil beraberinde yine Ali İmran süresinde İşte Allah dilediğini böyle yaratır.O birşeyin olmasını isterse ona Ol der ve o hemen oluverir . Sadece sabırAmiiin canım amin aynen öyle doktorun bana sana fil dozuyla da ilaç versek sonuç alamayız dediği ay hamile kaldım canım düşündükçe inanasim gelmiyo zaten halen inanamiyorum hcg çıktı keseyi goremiycem dedim gorduk elhamdulillah şimdi kalbi için kesede bebeği gorcez mo diye halen inanamıyorum çok cabalayinca da insanın inanasi gelmiyor Rabbim mübarek günlere giriyoruz şu kulüpte isteyen çaba gösteren herkese nasip etsin inşallah evlat sahibi olmayı ve tedaviniz başarısız olsa bile siz vazgecmiceksiniz umutsuzluga kapılıp iliskilerinizi aksatmiycaksiniz Rabbim ol der ve olur elhamdulillah
Elhamdulillah ❤ canım aynen öyle ya sabırInsirah süresinde Rabbim bir güçlükle beraber muhakkak bir kolaylık vardır demiş dikkat et sonrasinda değil beraberinde yine Ali İmran süresinde İşte Allah dilediğini böyle yaratır.O birşeyin olmasını isterse ona Ol der ve o hemen oluverir . Sadece sabır
Elhamdulillah ❤ canım aynen öyle ya sabırInsirah süresinde Rabbim bir güçlükle beraber muhakkak bir kolaylık vardır demiş dikkat et sonrasinda değil beraberinde yine Ali İmran süresinde İşte Allah dilediğini böyle yaratır.O birşeyin olmasını isterse ona Ol der ve o hemen oluverir . Sadece sabır
Mrb sizde bu femara ilemi hamile kaldinizBu ay inşallah olur isteğin. Hamile kalsanda düşürmeyim diye 3 ay gectimi bebeğin sağlıgı, hastane ayarlama bulma memnun kalmamaca ikili üçlü test stresleri bebege hazırlık stresi doğum stresi ve büyütme stresi hiç bitmiyor bitmeyecek de ben ilk evreyi atlattım 2 yıldan sonra şimdi diğerlerinde sıra (bulantılar sıskınlık aşerme halsizlik gaz sorunu kaygılar bunları hiç saymıyorum bile)
Ben kullandım canım adetin 5.günü başladım 5 gün günde 2 tane kullandim 2.ay hamile kaldımMrb arkadaslar dr bana da bugun femara ve klomen verdi ve gecen aydanda tirot ve insulin olaci bide folik asit kullamaya devam ediyorum adetin 4. Gunu basla 5 gun dedi yumurtalrim buyumuyormus ve gebelik olmuor bu ilaclari kullanip hamile kalaniniz var mi
Evet ama femara kullandım ohss ye yakalandım 3 ay sonra hamile kaldımMrb sizde bu femara ilemi hamile kaldiniz
Kaçtı tiroidit canmAminnn inşallah canım ben 8 aylık evliyim hiç korunmadik tiroit sorunum vardı bi ara ama su an normale döndü hormonlarim femaraya bu ay başladım inşallah olumlu sonuçlar alırız çok stresli bi insanın çok sabirsizim nasıl kendimi engellerim bilmiyorum
Hayırlısı canım inşallah bu ay dileğin gerçekleşir bende bugün tam test yaparım diyordum test günümdü lakin lekelenmem başladı dr.aradım tam sökülünce 2. Günü gel dedi sökülmezse test yapalım dedi hakkımızda hayırlısı benim bu ay da tutmadı sanırımBugün doktora gittim adetimin 11.günü yumurtamın biri 14,28 mm cumartesi,pazar yumurtlama günümmüş haftaya çarşamba tekrar gideceğim kontrole yumurtam ne alemde bakacağız kan testleri yapılacak hamilelik var mı diye umarım bu ay gerçekleşir,ihtimal femara ile ilk ay %10-15 arası dedi doktor ama bakalım kısmet.
Hayırlısı canım inşallah bu ay dileğin gerçekleşir bende bugün tam test yaparım diyordum test günümdü lakin lekelenmem başladı dr.aradım tam sökülünce 2. Günü gel dedi sökülmezse test yapalım dedi hakkımızda hayırlısı benim bu ay da tutmadı sanırım((
Ne yaptın Cnm son durum nedir?Hayırlısı canım inşallah bu ay dileğin gerçekleşir bende bugün tam test yaparım diyordum test günümdü lakin lekelenmem başladı dr.aradım tam sökülünce 2. Günü gel dedi sökülmezse test yapalım dedi hakkımızda hayırlısı benim bu ay da tutmadı sanırım((
Bugün söküldü canım yarın dr randevum var takibe yine devam hayırlısı ne diyelim allahım ne zaman verirsNe yaptın Cnm son durum nedir?
Ağzın bal yesin canım inşallahStresi bir atabilsem iyi olacak ama bu düşünce aklımdan hiç çıkmıyor inşaalh sağlıkla hepimize nasipmişiz canım sen neler yapıyorsunİnşallah önümüzdeki ay seninde tutar canım benim,en önemli şey unutma doktor stresi minimuma indirin dedi. Ben inanıyorum senin mayısta olacak bebiş sende inan
Allahım hayırlısını versin canım inşallah hepimizin devasını allahım verir umudunu kesme inşşalah zamanı gelecekEvet kızlar bende size hikayemi anlatayım ....
Aralık 2016 da tedaviye başladım ve yumurta büyütücü ilaçlar la 3-4 ay kadar oyaladım doktor değiştirdim femara ovitrelle 2 ayda burada ki hüsranın ardından haydı bakalım rahim filmine bu iğrenç ve ağrılı operasyonun ardından iki yumurtalık yolumda tıkalı çıktı ve film sonucunda sağ taraf açıldı bu ay tekrar femaraya başladım pazartesi kontrole gidicem olmazsa bu ay da aşılama yapılacak ve benim umudum kalmadi rabbim isteyen herkese versin
Hayırlısı olsun cnm hadi bakalım bu ay insBugün söküldü canım yarın dr randevum var takibe yine devam hayırlısı ne diyelim allahım ne zaman verirs
Umudunu yitirme cnm sabret Rabbimin bu sınavını başarıyla gecenlerden olalım inş bende senden farklı degilimEvet kızlar bende size hikayemi anlatayım ....
Aralık 2016 da tedaviye başladım ve yumurta büyütücü ilaçlar la 3-4 ay kadar oyaladım doktor değiştirdim femara ovitrelle 2 ayda burada ki hüsranın ardından haydı bakalım rahim filmine bu iğrenç ve ağrılı operasyonun ardından iki yumurtalık yolumda tıkalı çıktı ve film sonucunda sağ taraf açıldı bu ay tekrar femaraya başladım pazartesi kontrole gidicem olmazsa bu ay da aşılama yapılacak ve benim umudum kalmadi rabbim isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?