Femara ile hamile kalanlar duyanlar duymayanlar

Femara kullandığı ay adeti geciken yok mu hiç yani kızlar
Hadi idrar testini yap böyle beklemek daha kötü cnm benim varsa var yoksa yok dersin ve için rahatlar streste iyi değil yoksada önümüzdeki aya hazırlık yaparsın hem belki stresten olmuyorsun zaten varsa artık idrar testinde çıkar

Evet cnm 5 gün gecikti benim
Yaaa benim ilk ay 27.günde gelmişti senin ilk kullanımda mi gecikti peki niye gecikmiş ki benim geçen ay kist oldu 43 mm yine de erken geldi o yüzden kist olduğunu düşünmüyorum ama ilaçlara da güven olmuyo biliyorum hormon dengemizi mahvediyo sonuxta 10 gun geçmesini beklicem canım bakalım

Aminnnn canım benim amin inşallah geçen Allah kabul etsin yasin okudum kalbimden seni de geçirdim inşallah sende güzel haberi vereceksin yakında inanıyorum. Bu arada keseyi gördük şimdi içinde korku acaba kalp atışlarını duyacakmiyim falan diye başladı stresli bi dönem gerçekten :)

Kaçıncı haftan canım senin var mj başka degisiklikler

Hamileyim kızlar bugün kan verdim sonunda cesaretimi toplayıp sonuç 2800 çıktı çok şükür femara kullandım çatlatma vurulmadim çünkü doktorum yumurtalar büyümemis falan dedi vermedi ama benim yumurtalarim geç cvp veriyordu ilaçlara

Ayyy hayirlisi olsun cok guzel bir haber adetlerin duzensiz miydi

merhabalar öncelikle tebrik ediyorum adınıza çok sevindim aynı şeyleri yaşıyor olmamız beni de aranıza çekti bende bugün dr tavsiyesi ile famera ya başladım hayırlı olur inşallah allahım çok bekletmeden nasip eder duyduğuma göre kullananlar etkili olduğunu söylüyor bişey sormak istiyorum kızlar cevap verirseniz beni de mutlu edersiniz iğne vurulma durumu ne durumlarda oluyor bu ilacı kullanınca illa şart mı oluyor yoksa

Balkocam ve verygood tanımlı arkadaşlar tebriklerim size idi sizler olumlu sonuç almışsınız inşallah burada ki bekleyen ve bebek isteyen herkese allahım nasip etsin inşallah

Canım senin yumurtanın kalitesini yeterli büyüklüğe gelmiş ise yumurta catlatma ignesi ile takviye yapılıyor ben 4 ay hap artı yumuryumurta catlatma ignesi uyguladim ama sonuç alamadım tabi herkes de farklı etki yapabilir

Hımm anladım çok teşekkür ediyorum cevabın için bende ilk defa kullanmaya başladım bugün 1 aydır dr kontrolündeyim bu ay dr bu ilacı verdi çok şükür bir sorun yok yapılan testler vs ama neden direk dr bu ilaca geçti bende anlamadım ama 1,5 yıllık evliyim ve hiç korunmadık bir kimyasal gebelik geçirdim sanırım dr bu yüzden direk bu ilaca geçti inşallah olumlu sonuç alırım Allah'ın izniyle inşallah allahım hepimize nasip eder teşekkürler canım tekrar

Canım pko mu var sende bende var ben kullandığım ilk ay ilaç bitince ertesi gün gittim 10 11 mm di yumurtalar 2 gun sonra gittim 13 2 gün sonra tekrar kontrol yine 13 du yanlış hatırlamıyorsam ve dr ilaç etki etmemiş sanki dedi ben 3 gün sonra bi gittim 43 mm kist olmuş yani bende çatlama yok buyuyebildigi kadar büyümüş tu 2.ay adetimle kist gitti tekrar kullandım kontrollerde buyumedi yumurtalar en son kontrolde 11 mm yumurta vardı bisuru de küçük oluşmuş dedi sonuç alamadik adet beklicez dedi ama bende pko vardi ve seker ilaci nin hormon dengesizligini duzenliyecegini söyledi Dr ve glifor yazdı hemen o gün kullanmaya başladım ve tahmini 4 ya da 5 gün sonra kendiliginden catlamis yumurtam yani büyümesi gerektiği kadar büyüyüp catlamis bunda şeker ilaci nin etkisi var mı yok mu bilmiyorum ama önceki ay catlamayip kist olmuştu yani senin de yumurta 20 mm olunca doktorun çatladı çatlamadı riskini almamak için verecek igneyi kontrollü gebelik yani ilaçlar her bünyeye aynı etkiyi yapmiyo sonuçta biraz uzun oldu kusura bakma

Yok canım olur mu ne kusuru bende pko yok yani dr henüz öyle bir durumdan söz etmedi yani bu ilacı verdiğinden herhangi bir risk almadan iğne verecek anladığım kadarı ile salı günü ilacım bitecek benim Cumartesi randevuya çağırdı ama beni ondan sonra takibe alacak yumurtaları

Ya Allah sen ne kadar büyüksün sana inanmayan kafirdir çoook mutlu ettin beni Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin gözünüz aydın Rabbim bana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inş

Amiiin canım amin aynen öyle doktorun bana sana fil dozuyla da ilaç versek sonuç alamayız dediği ay hamile kaldım canım düşündükçe inanasim gelmiyo zaten halen inanamiyorum hcg çıktı keseyi goremiycem dedim gorduk elhamdulillah şimdi kalbi için kesede bebeği gorcez mo diye halen inanamıyorum çok cabalayinca da insanın inanasi gelmiyor Rabbim mübarek günlere giriyoruz şu kulüpte isteyen çaba gösteren herkese nasip etsin inşallah evlat sahibi olmayı ve tedaviniz başarısız olsa bile siz vazgecmiceksiniz umutsuzluga kapılıp iliskilerinizi aksatmiycaksiniz Rabbim ol der ve olur elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…