- Konu Sahibi Minicikayaklar
-
Yok canım adetim bittikten 3 gün sonra vuruldu çünkü o gün doktora gittiğimde 18 mm iki tane yumurtam vardi doktor çatlaması için yeterli büyüklükte dedi catlatma iğnesi yapalım dediadetin iğneden 14gün sonra mı oldu canım peki?
erken çatlamış canım bakalım hayırlısı olsun bizimde hakkımız daYok canım adetim bittikten 3 gün sonra vuruldu çünkü o gün doktora gittiğimde 18 mm iki tane yumurtam vardi doktor çatlaması için yeterli büyüklükte dedi catlatma iğnesi yapalım dedi
Olur canım olur hiç takma bende çok takmistim 9 ay uğraştım 10. Ayda hamile kaldım çok şükür Allah çok büyük dua et ümitsiz olmaerken çatlamış canım bakalım hayırlısı olsun bizimde hakkımız da
canım inş olur hergün dua ediyorumOlur canım olur hiç takma bende çok takmistim 9 ay uğraştım 10. Ayda hamile kaldım çok şükür Allah çok büyük dua et ümitsiz olma
Her gün sabah ac karna bir çay kaşığı iç bakalım çok faydası var oku istersen internetten hormonları dengeliyor muşcanım inş olur hergün dua ediyorum
önceki ay hergün sabah akşam bi kaşık çörek otu bal tarçın yedim ama adet ollmuştum canımHer gün sabah ac karna bir çay kaşığı iç bakalım çok faydası var oku istersen internetten hormonları dengeliyor muş
Canım çörek otunun yağını iç çörek otundan daha faydalıönceki ay hergün sabah akşam bi kaşık çörek otu bal tarçın yedim ama adet ollmuştum canım
Canım Allahım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.kac senedir bebek istiyordun sorun varmiydiBenim de öyleydi hiç beklemiyordum bu ay bütün adet belirtilerimi yaşadım hep adetlenicem diye bekliyodum ama gelmedi çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere de ama şu bi gerçek kafamizdan silip atin o düşünceyi
Canım Allahım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.kac senedir bebek istiyordun sorun varmiydiBenim de öyleydi hiç beklemiyordum bu ay bütün adet belirtilerimi yaşadım hep adetlenicem diye bekliyodum ama gelmedi çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere de ama şu bi gerçek kafamizdan silip atin o düşünceyi
Kan testi yaptırın neden bekliyorsunuz?Kızlar 9 gun geçti adetim ve femara kullandım ve bulantı hariç tüm belirtiler var ve ben test yapamıyorum korkudan ne olacak bu işin sonu sizce 2 gündür gece kasigimda sol tarafa bıçak saplantı gibi oldu uykudan uyandırdı ani hareket mi yaptım falan derken bi baktım gebelik belirtisi diyo gün boyunca gaz sancısı oluyo zaten gogusler şişti agriyo acıyo ben halen test yapmıyorum yapamıyorum eşim adet olcan diyo umutlanmayim diye ama ben adet olucagimda ne göğsüm şişer ne başka bişey olur
10 aydir istiyordum çok şükür çok bekletmedi rabbim tiroid bezim az calisiyo du onun haricinde bi sorunum yoktuCanım Allahım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.kac senedir bebek istiyordun sorun varmiydi
2 senedir o kadar çok hüsran yaşadım ki kimyasal falan gecirdim hastaneye gitmek bile zor geliyor canım idrar testi bile yapmadım dahaKan testi yaptırın neden bekliyorsunuz?
Hımmm o zaman başka tabi.2 senedir o kadar çok hüsran yaşadım ki kimyasal falan gecirdim hastaneye gitmek bile zor geliyor canım idrar testi bile yapmadım daha
Aynen öyle canım bu kadar belirtiye bile cesaretim yok test yapmaya beklemeye devam bakalım ne zamana kadar beklicemHımmm o zaman başka tabi.
Haklısın anlıyorum durumunu ben de yaşıyorum her ay. İdrarda yok yok ve adet geliyor
Bu ne güzel haber böyle cnm çoook çoook mutlu oldum gözün aydın hayirli bir evlat olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inş Rabbim bizlerede en kisa zamanda bu duyguyu yasamayi nasip etsin inş10 aydir istiyordum çok şükür çok bekletmedi rabbim tiroid bezim az calisiyo du onun haricinde bi sorunum yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?