Femara ile hamile kalanlar duyanlar duymayanlar

Allah kabul etsin isteyen herkese de nasip etsin bu güzel duyguyu ben bi ay öncesinden çörek otu yagi icmistim bilmiyorum etkisi oldu muda soyliyim dedim yinede belki de bi faydası olmuştur

Benim de bulantı yok iğne batmasi gibi değil de sancı gibi böyle bi gaz sikisir ya oyle his var bakalım

Canım Allahım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.kac senedir bebek istiyordun sorun varmiydi

Canım Allahım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.kac senedir bebek istiyordun sorun varmiydi

Kızlar 9 gun geçti adetim ve femara kullandım ve bulantı hariç tüm belirtiler var ve ben test yapamıyorum korkudan ne olacak bu işin sonu sizce 2 gündür gece kasigimda sol tarafa bıçak saplantı gibi oldu uykudan uyandırdı ani hareket mi yaptım falan derken bi baktım gebelik belirtisi diyo gün boyunca gaz sancısı oluyo zaten gogusler şişti agriyo acıyo ben halen test yapmıyorum yapamıyorum eşim adet olcan diyo umutlanmayim diye ama ben adet olucagimda ne göğsüm şişer ne başka bişey olur

Kızlar 9 gun geçti adetim ve femara kullandım ve bulantı hariç tüm belirtiler var ve ben test yapamıyorum korkudan ne olacak bu işin sonu sizce 2 gündür gece kasigimda sol tarafa bıçak saplantı gibi oldu uykudan uyandırdı ani hareket mi yaptım falan derken bi baktım gebelik belirtisi diyo gün boyunca gaz sancısı oluyo zaten gogusler şişti agriyo acıyo ben halen test yapmıyorum yapamıyorum eşim adet olcan diyo umutlanmayim diye ama ben adet olucagimda ne göğsüm şişer ne başka bişey olur

Kan testi yaptırın neden bekliyorsunuz?

10 aydir istiyordum çok şükür çok bekletmedi rabbim tiroid bezim az calisiyo du onun haricinde bi sorunum yoktu
Bu ne güzel haber böyle cnm çoook çoook mutlu oldum gözün aydın hayirli bir evlat olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin inş Rabbim bizlerede en kisa zamanda bu duyguyu yasamayi nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…