Femara ile hamile kalanlar duyanlar duymayanlar

Kızlar femarayla 1.2.3.ay yumurtalariniz aynı mı oluştu ne fark oldu ilk aya göre 2. Ya da 3. Kullanislarinizda

Bugün femaranin 7.günü solda 10 ve 11 mm yumurta oluşmuş geçen ay 6.gün bir yumurta 14 mmdi kızlar niye böyle oldu ki bu ay

Canım niye ara verdiniz ki kistlerin adetinle erimedi mi bana ara vercez falan demedi doktorum yine kullandım yarın kontrolüm var ilacın 7.günü yarin
Erimediler cnm doktor bu ay dinlen vücut onları emsin adetinde gel demişti devam edelim dedi ve ben bu ayda gitmedim psikolojim bozuldu sanırım pismanlik yaşıyorum birşeye başladım madem devam ettirmeliydim hsg cekilmem lazım daha içimde beni engelleyen birsey var

İnşallah gider kistlerin canım insan bikiyor git gel devam etmelisin ama bende de oluyor aynı seyler

Kızlar bende pko var ve femara ile çok fazla yumurta oluştu ama hiçbiri istenen boyutta değil neyse benim femara askıya alındı Lh hormonum yuksek kıllanma sivilce var doktor glifor şeker ilacın başlattı 3 ay da Diana 35 ile yumurtaliklari baskiliycaz dedi sonrasında iğne verecek pko sebebi zaten insulin direnciymis bunu çözelim önce dedi ve dusununce çok mantıklı geldi femara ile yolunuzda sizlere başarılar

Şe Şeker hapı ile yenersin pkoyu ama o hapı bende kullandım beni benden aldı.Allah sabır versin hepimize çok zormuş yahu.bi de yaş ilerledikçe daha da anlıyorsun.

Şe
Şeker hapı ile yenersin pkoyu ama o hapı bende kullandım beni benden aldı.Allah sabır versin hepimize çok zormuş yahu.bi de yaş ilerledikçe daha da anlıyorsun.
Bugün 3.günüm ilaçta canım sadece sabah kalktığımda kahvaltidan sonra ilacı almamistim baş dönmesi yaptı galiba ilacı aldıktan sonra geçti sende ne gibi etkiler yaptık i korktum bak simdi

Canım bende mide bulantısı sabah kalktığımda özellikle vebaş dönmesi yaptı eğer öğün atladıysam ellerim titriyor ve hemen ardından yemek yiyorum geçiyordu.şunuda söylemeliyim kg problemin varsa bünyeye göre tabii ki zayıflatıyor.kullandım biliyorum bıraktım kg aldım

Anladım canım evet ilk kullandigimin ertesi günü başım döndü benimde sabah şimdilik bulantı yok ama zaten 1/4unu kullanıyorum daha haftaya yarım diğer haftaya tam dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…