- 31 Mart 2016
- 857
- 548
- 103
- Konu Sahibi Minicikayaklar
-
Erimediler cnm doktor bu ay dinlen vücut onları emsin adetinde gel demişti devam edelim dedi ve ben bu ayda gitmedim psikolojim bozuldu sanırım pismanlik yaşıyorum birşeye başladım madem devam ettirmeliydim hsg cekilmem lazım daha içimde beni engelleyen birsey varCanım niye ara verdiniz ki kistlerin adetinle erimedi mi bana ara vercez falan demedi doktorum yine kullandım yarın kontrolüm var ilacın 7.günü yarin
İnşallah gider kistlerin canım insan bikiyor git gel devam etmelisin ama bende de oluyor aynı seylerErimediler cnm doktor bu ay dinlen vücut onları emsin adetinde gel demişti devam edelim dedi ve ben bu ayda gitmedim psikolojim bozuldu sanırım pismanlik yaşıyorum birşeye başladım madem devam ettirmeliydim hsg cekilmem lazım daha içimde beni engelleyen birsey var
Slm kızlar bende bu ay femaraya başladım.bakalım sonuç ne olacak.günde iki kere beş gün devam edeceğim.İnşallah gider kistlerin canım insan bikiyor git gel devam etmelisin ama bende de oluyor aynı seyler
Şeker hapı ile yenersin pkoyu ama o hapı bende kullandım beni benden aldı.Allah sabır versin hepimize çok zormuş yahu.bi de yaş ilerledikçe daha da anlıyorsun.Kızlar bende pko var ve femara ile çok fazla yumurta oluştu ama hiçbiri istenen boyutta değil neyse benim femara askıya alındı Lh hormonum yuksek kıllanma sivilce var doktor glifor şeker ilacın başlattı 3 ay da Diana 35 ile yumurtaliklari baskiliycaz dedi sonrasında iğne verecek pko sebebi zaten insulin direnciymis bunu çözelim önce dedi ve dusununce çok mantıklı geldi femara ile yolunuzda sizlere başarılar
Durum nedir.. buay bende femara kullanıp ovitrelle ıgnesı oldum.. bı umut ılk ay tuttu mu merak ettım cnm..Bekliyorum canım daha test yapmadım adet gunume zaten 5 gün var igne olalı 14 gün oldu ama ümidim yok bi belirti de yok tutmadı galiba yine
Durum nedir.. buay bende femara kullanıp ovitrelle ıgnesı oldum.. bı umut ılk ay tuttu mu merak ettım cnm..[/QUOTEhanımlar hem femara hemde klonen kullananlar var mı acaba birde yumurtayı kaliteli olsun diye özel bir şey var mı.sigara içmek engeller mi femaranın etkisini?kafamda deli sorular
Ikısını bır kullanmadım.. ılk kez ılac kullandım ben gerci.. cok bıse bılmıyorum ama drum bana femaranın yumurta kalıtesınide etkiledigini sölemisti..bide folık asıt yumurta kalitesini artıyo diye biliyorum cnm.. Allah yardımcımız olsun..Hanımlar sorum karışık oldu galiba
Bugün 3.günüm ilaçta canım sadece sabah kalktığımda kahvaltidan sonra ilacı almamistim baş dönmesi yaptı galiba ilacı aldıktan sonra geçti sende ne gibi etkiler yaptık i korktum bak simdiŞe
Şeker hapı ile yenersin pkoyu ama o hapı bende kullandım beni benden aldı.Allah sabır versin hepimize çok zormuş yahu.bi de yaş ilerledikçe daha da anlıyorsun.
Bugün 3.günüm ilaçta canım sadece sabah kalktığımda kahvaltidan sonra ilacı almamistim baş dönmesi yaptı galiba ilacı aldıktan sonra geçti sende ne gibi etkiler yaptık i korktum bak simdi
Anladım canım evet ilk kullandigimin ertesi günü başım döndü benimde sabah şimdilik bulantı yok ama zaten 1/4unu kullanıyorum daha haftaya yarım diğer haftaya tam dedi doktorCanım bende mide bulantısı sabah kalktığımda özellikle vebaş dönmesi yaptı eğer öğün atladıysam ellerim titriyor ve hemen ardından yemek yiyorum geçiyordu.şunuda söylemeliyim kg problemin varsa bünyeye göre tabii ki zayıflatıyor.kullandım biliyorum bıraktım kg aldım
Anladım canım evet ilk kullandigimin ertesi günü başım döndü benimde sabah şimdilik bulantı yok ama zaten 1/4unu kullanıyorum daha haftaya yarım diğer haftaya tam dedi doktor
O zaman iyi canım alıştıra alıştıra.ya benim hap fobim var zaten nefret ediyorum boğazım da takılacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?