Femara ile hamile kalanlar duyanlar duymayanlar

Çoktan beri girip yazamıyorum var mi bi değişiklik canım ben de ilk ay yoktu bu ay kullanmadım femera doktora da gitmedim ama ederim gecikti 3 gün

Çoktan beri girip yazamıyorum var mi bi değişiklik canım ben de ilk ay yoktu bu ay kullanmadım femera doktora da gitmedim ama ederim gecikti 3 gün
Bende öyle valla cnm ben yaklaşık 2 aydır hiç doktora gitmiyorum valla ilk femara çok iyi gelmişti sonraki ay dinlen dedi 2 aydır dinlemiyorum önümüzdeki ay gidicem inş sende var mı gelisme

Çok sevindim bende 3 aydır femara kullanıyorum femara ile mi hamile kaldınız acaba lütfen cevap verin benim için onemli
Femarayi bıraktığı ay kalmış arkadaş sanırım xanim 3 aydir kullanıyorum demişsin peki geçen 2 ayda adetlerin kaçıncı günlerde g3ldi senin

Benim de öyleydi hiç beklemiyordum bu ay bütün adet belirtilerimi yaşadım hep adetlenicem diye bekliyodum ama gelmedi çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sizlere de ama şu bi gerçek kafamizdan silip atin o düşünceyi

Benim adetim gününden 5 gün once gelmişti
Benim de geçen ay 27.gün gelmişti klomenle 31.gün geliyodu bu ay ikinci ayım di femarada ve yumurtalar yavaş büyüyor demişti doktorum çatlatma bile vermedi umut yol dedi gelgelelimki 1 hafta geçti kızlar adetim ve goguslerim diğer ilaçları kullandigimda da sisiyo du agriyodu şu anda da sis agriyo ve tuhaf olan adet olacak gibi ağrım falan da yok sadece çok ayakta durunca rahim de sancı baskı hissediyorum 1 hafta daha durucam sonra test yapcam

benim de goguslerim çok acimisti ve dediğin gibi rahim de igne batması gibi agrilar vardı baskada biseyyoktu su an hala da bulantı falan yok

akıntı var mıydı canım adet öncesi hayırlı uğurlu olsun tatlım bu arada :)

Canım benim yumurtam erken çatlamış bi ay öncesi femara kullandığım için onu etkisi devam ediyormuş o yüzden ben adet bittikten sonra 10 gün üst üste iliski şeklinde oldu çünkü doktor demişti etkisi devam eder yumurtan erken çatlar diye o yüzden öyle denedik bu ay

anladım tatlım allah bebeğini sana bağışlasın :) çatlatma iğnesi olduğun zaman da 10 gün üstüste ilişki mi olmuştu peki ? çok sordum dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…