Fesatlık ya da adı neyse

Nişanlısına aldığı hediye başkasına verilen her kadın bu duruma bozulur yalnız?
Nişanlınız size anlamlı ve ucuz olmayan bir şey alsa,siz onu arkadaşınıza verseniz,nişanlınız okey deyip geçecek miydi?bunu sorsanız bi keşke

Rabbimden isteyin gönlünüzü ona açıp isyan etmeyin ki elinizdekilerin de bereketini kaçırmayın asla. En büyük zenginlik öncelikle şu hayatta sağlıktır sağlığıyla agir şekilde imtihan olanlar var onlar da benim neden sağlığım yok diyor mu elim kolum bacağım yok diyor mu. Yani demem o ki şu dünyada en güzel şey sağlık sevip seviliyorsanız daha güzel bişey yok

Düşüncelerini değiştirmeye çalış. Böyle başlıyor. Sonra bir bakıyorsun milletle sidik yarıştırmaya başlamışsın. Birçok arkadaşımla bu sebepten artık görüşmüyorum. Çevreleri değişti, kendileri de değişti.

Bunu başarmak için açtım konuyu. Neler yapabilir nasıl kurtulurum diye aslında. Olay bende bitiyor evet ama zihnimi nasıl temizleyebilirim

bence fesatsınız ve kendinize konduramıyorsunuz. enerjiniz kötü ve nazarınız değiyor olabilir. önce bunu kabullenin insanların bir şeyine iyi ya da kötü imrenmeyi de bırakın kendi hayatınızı konu edinin sadece

Canım sende değil adamda sıkıntı senin de psikolojini bozmuş.
Senin hediyeni arkadaşına vermesi hata ne münasebet sen para ve zaman ayırıp almışsın şırraak diye arkadaşa verilir mi bu, adam gibi kullansaymış saati hiçbişey olmazdı
Sen bence bu adamı bırak sana hayatı zindan eder her giden aksiliği senden bilir, seni suçlar içten içe yer bitirir.
Bir de seni sevmiyor gibi mi ya

Bunu başarmak için açtım konuyu. Neler yapabilir nasıl kurtulurum diye aslında. Olay bende bitiyor evet ama zihnimi nasıl temizleyebilirim
Konu sahibi tamam sizde de sıkıntı olabilir ama ben aynı zamanda nişanlınızın sizi manipüle ettiğini düşünüyorum.
Herşey benim suçum,fesatım ben diye karar vermeden önce bu kısmı bi düşünün.sizin değer verip aldığınız hediyeyi, beğenmeyip arkadaşına vermesi kırılınca direk sizi suçlaması hiç hoş şeyler değil aslında.bence siz manipüle ediliyorsunuz nişanlınız tarafından ve bu büyük bir suç aslında psikoloji açısından

Heves etmek imrenmek özenmek gibi bişey diyecekti dili sürştü herhalde?
Bakıp onların hayatlarının bozulması için dua edip çeşitli eylemlerde bulunursanız fesat olursunuz.
Bunu bi öğrensin. Sıkma canını.

Teşekkür ederim elbette kimse için kötü dua etmiyorum benimki tamamen duygusal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…