- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Nasil yani? Sen olsan sevgilin eski konustugununevinde kahve icse naparsinBaşlarda sana hak veriyordum hatta o adamdan kurtulamadığın için acıyordum ama artık erkek arkadaşının tarafındayım, seninle ömür geçmez hakikaten. Kafa yapını değiştirmeye bak.
Ne ayrılacak aman evlenmeye çalışıyor hey allahım yarabbim adam da garip ayrılmıyor bundan.Artık seni sevmeyen adamdan ayrıl.
Bana ertesi gun anlatcakmisDoğruyu söylesin sende altında bişey arama.
Adam niye ayrılsın ki?Ne ayrılacak aman evlenmeye çalışıyor hey allahım yarabbim adam da garip ayrılmıyor bundan.
Takilsa ayni anda baskalariyla da takilirdiAdam niye ayrılsın ki?
Takılıyor işte.
Gönül eğlendiriyorsa başka tabii bilemem ama böylesi ömür törpüsü...Adam niye ayrılsın ki?
Takılıyor işte.
25Yasindayiz ikimizdeYaşlar kaç? Bu arada tekmeyi basmak inan zor bir şey değil.
Takilsa ayni anda baskalariyla da takilirdi.Tum sulalesiyle tanistim onun hemGönül eğlendiriyorsa başka tabii bilemem ama böylesi ömür törpüsü...
Bu ara degil iki sene oncesevgilimin bu aralar görüştüğü kız tamlamasını nasıl kullanabiliyorsanız rahatça
bildiğiniz sevgili bir sizle bir onunla görüşüyor demek bu
sizin gözünüz gercekten kör olmuş
Ta
Takilsa ayni anda baskalariyla da takilirdi
Kizla iki yil önce konusmus.diger kiz yuzunden gecen ayni yerde denk geldileree takılıyor işte konu zaten bu değil mi
Nasil yani? Sen olsan sevgilin eski konustugununevinde kahve icse naparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?