Fesatmisim

Bana hep fesatsin diyo.ben bisey varsa cok sorguluyorum.beni daraltiyosun diyo

Sen fesatsın, sevgilin tam evlenilecek erkek, diğer kızlar yapışkan. Rahat bırak çocuğu yardım etsin arkadaşına. Arabası var tabi o alacak kızı, o kadar yol gitmiş bir kahve içmesin mi? Aldatmaz o seni baksana tüm ailesi ilr tanışmışsın kesin evleneceksiniz.
Al istediğin yorumu ben yazdım.
At yalanı bulursun inananı.

Fake olduğunu düşünmeye başladım. Değilsen daha korkunç. Gerçekse bu yazılanlar Allah'ım akıl fikir ihsan eylesin.

Ay yeminle bıktım senin konularından.
Şimdi çullanırlarda üstüme, yorum yazmak zorunda değilsin diye ama tutamıyorum kendimi.
Alo sesim geliyor mu oraya?
Senin yaşındakiler yuva kuruyor, bir aile sorumluluğu alıyor üstüne ya da ne bileyim , okuyor geleceği için çabalıyor. Kariyeri için uğraşıyor..
sen hala burda hık mık zık

1) Kız neden evden kaçınca annesi senin sevgilini arıyor? Bu samimiyet nerden geliyor?

2) Hadi kızı buldu eve getirdi kapıdan teslim etsin. Hiç birşey olmamış gibi bir de oturup kahve mi icmisler?

3)Ve sende bu olup bitene inandin. Allah ikinizide ıslah etsin diyecek kelime bulamadım

Bizimkiyle kizin annesi bayadir tanisiyor.zaten ben o eve girmesine sinir oldum.kadinda kizi gibi degisik

kızın kendi sevgilisini neden aramamış da seninkini aramış o anne...
ben işlkillenirdim bu ne yaw

Eski konustugu ne ya bide usenmeden her cümlede yazmissiniz.

Zamana biraktim herseyi.Hayatimizda ki ergenler çiksa genel olarak mutluyuz aslinda

hayatınızdaki ergenler çıksa diyorsunuz o zaman sizin de kendi hayatınızdan çıkmanız gerek
kaç konunuz var hiç mi arada açıp ben ne yasamışım diye okumuyorsunuz

Sen hala ayni yerde misin yaa?
Bikmadin eziklenmekten.
Yok kiz tuhafmis yok annesi tuhafmis. Sevgilim dedigin ama aslinda olmayan sahsi aklamak icin ne cirpinmis durmussun. Asil tuhaf olan kim iyice bir bak ve GÖR artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…