- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ama genel huyu oyle.huysuz oluyo bazenSevgilinin tek yanlisi bu degil.. Sana surekli kotu sozler soylemesi, senden bikmis gibi davranip durmasi, ne bileyim saygisiz yaklasimlari vs vs
Bana hep fesatsin diyo.ben bisey varsa cok sorguluyorum.beni daraltiyosun diyoFarkinda misin bu adamin 2 lafindan biri "seninle omur gecmez."
Kendine gel artik koca bulmasi kolay.
Ayrica benim nisanlim bu lafi bir kez soylese burnundan getirirm, olay cikaririm. Saka mi ciddi mi ne demek istedi hayattan sogutana kadar bu cumlenin pesini birakmam.
Ikincisini soylerse de son olur.
Kendini buna inandirdin yani.. Huysuz, seni surekli tersleyen, yetinmeyip sana hakaret eden biriyle mutlu olabiliyosan diyecek soz yok..Ama genel huyu oyle.huysuz oluyo bazen
Genel huyu böyleyse sal gitsin.Simdiden sana böyle davranan bir adam evlensen neler yapar.Ama genel huyu oyle.huysuz oluyo bazen
Ama yanyanayken falan hep mutluyuz.Genel huyu böyleyse sal gitsin.Simdiden sana böyle davranan bir adam evlensen neler yapar.
Yanında değilken de gerçek yüzünü mü gösteriyor sanki?Sana kalmış.Başını taşlara vurma da sonra.Ama yanyanayken falan hep mutluyuz.
Zamana biraktim herseyi.Hayatimizda ki ergenler çiksa genel olarak mutluyuz aslindaYanında değilken de gerçek yüzünü mü gösteriyor sanki?Sana kalmış.Başını taşlara vurma da sonra.
Sen böyle düşündükten sonra.Hayırlısı olsun hakkınızda.Zamana biraktim herseyi.Hayatimizda ki ergenler çiksa genel olarak mutluyuz aslinda
Bizimkiyle kizin annesi bayadir tanisiyor.zaten ben o eve girmesine sinir oldum.kadinda kizi gibi degisik1) Kız neden evden kaçınca annesi senin sevgilini arıyor? Bu samimiyet nerden geliyor?
2) Hadi kızı buldu eve getirdi kapıdan teslim etsin. Hiç birşey olmamış gibi bir de oturup kahve mi icmisler?
3)Ve sende bu olup bitene inandin. Allah ikinizide ıslah etsin diyecek kelime bulamadım
kızın kendi sevgilisini neden aramamış da seninkini aramış o anne...Erkek arkadasimla benim küs oldugumuz bir kiz arkadasimiz var.Bu kizin yakin arkadasiyla iki sene önce konusmus bir hafta.Gece on iki bucukta arkadasim bana sevgilimi aramami ve ona nerde oldugunu sormami istedi.arkadasim sevgilimin are arabasini o bi ara konustugu kizin kapisinin önunde gormus.Aradim sevgilimi basta soylemedi sonra disardayim dedi.Delirdim tabi ben.Anlatcam sana dedi.O bi ara yakin oldugumuz kiz evden kacmis.Annesi sevgilimi aramis al onu getir evden kacti nolur diye.Kizi alip o bu ara konustugu kizin evine goturmus.Orda oturup kahve icmis.o bi a da konustugu kiz beni biliyo ve suan zaten onunda sevgilisi var.Ben o gece delirdim ve gece ciktim kizin evinin oraya gittim.Cunku o kizlarla ayni ortamda olmasina dayanamiyorum.Sorum su ki ben fesatlik mi yapmisim.Kiskandim onu.Dun bana senle bir omur gecmez fesatsin herseyin altinda birsey ariyosun bana guvenmiyosun dedi.Ayrica o gece evden kacan kizin annesi anlatti dogru soyluyomus.Ben fesatmisim.Hep fesatsin diyo.Yani nasil fesat olmiyim napim.O kus oldugumuz kiz yuzunden hep kavga ediyoruzBi de bazen konusmalarin beni skoyo bis konusuyosun olgun ol diyo.Sizce ona mesaj atip artik ozgur birakcagimi mi soylim.Yoksa davranislarimla mi belli edeyim ?
Eski konustugu ne ya bide usenmeden her cümlede yazmissiniz.Erkek arkadasimla benim küs oldugumuz bir kiz arkadasimiz var.Bu kizin yakin arkadasiyla iki sene önce konusmus bir hafta.Gece on iki bucukta arkadasim bana sevgilimi aramami ve ona nerde oldugunu sormami istedi.arkadasim sevgilimin are arabasini o bi ara konustugu kizin kapisinin önunde gormus.Aradim sevgilimi basta soylemedi sonra disardayim dedi.Delirdim tabi ben.Anlatcam sana dedi.O bi ara yakin oldugumuz kiz evden kacmis.Annesi sevgilimi aramis al onu getir evden kacti nolur diye.Kizi alip o bu ara konustugu kizin evine goturmus.Orda oturup kahve icmis.o bi a da konustugu kiz beni biliyo ve suan zaten onunda sevgilisi var.Ben o gece delirdim ve gece ciktim kizin evinin oraya gittim.Cunku o kizlarla ayni ortamda olmasina dayanamiyorum.Sorum su ki ben fesatlik mi yapmisim.Kiskandim onu.Dun bana senle bir omur gecmez fesatsin herseyin altinda birsey ariyosun bana guvenmiyosun dedi.Ayrica o gece evden kacan kizin annesi anlatti dogru soyluyomus.Ben fesatmisim.Hep fesatsin diyo.Yani nasil fesat olmiyim napim.O kus oldugumuz kiz yuzunden hep kavga ediyoruzBi de bazen konusmalarin beni skoyo bis konusuyosun olgun ol diyo.Sizce ona mesaj atip artik ozgur birakcagimi mi soylim.Yoksa davranislarimla mi belli edeyim ?
Zamana biraktim herseyi.Hayatimizda ki ergenler çiksa genel olarak mutluyuz aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?