Fesatmisim

Yok eminim gorusmuyor.Kizin ciddi iliskisi var.Diger evden kacan zaten surekli bizimkine mesaj atiyo sacma sapan.Abisi onun telefonunu almis ama kiz baska numaradan ulasiyo.Annesi de degisik.Belki kiz demistir onun alip gelmesini.Yani annesini arayip ona soyle beni alsin demistir

Kizla uc yildir falan tanisiyolar.Annesi de taniyo zaten.Annesi cok guveniyo.Kadin bana mesaj atti hatta.Onu sakin birakma cok baba adam falan bisiler yazdi

Eee derdi ne seninkiyle bu kizin. Evden kacip beni o alsin demek de neyin nesi. Hem sacma sapan mesajlar atiyorsa bu seni rahatsiz etmiyor mu. Ya da erkek arkadasin rahatsiz olmuyor mu. Bir de kosa kosa arkasini toplamaya gidiyor. Ben sana soyleyim. Bu kiz seninkine kacti o da aldi diger kizin evine getirdi ailesine haber verdi

Sen fesat mısın onu bilmemde o baya bir saman altında su yürüten biri.
Keşke bastan söyleseymiş böyle esrarengiz takılmasına ne gerek varmıski?

Kizla uc yildir falan tanisiyolar.Annesi de taniyo zaten.Annesi cok guveniyo.Kadin bana mesaj atti hatta.Onu sakin birakma cok baba adam falan bisiler yazdi
Kusura bakma da sen fesat değil, aşırı safsın. Anla diye saatlerdir dil döküyorum; ama anlamadın, en son bir arkadaş aklımdakini yazdı. Ben sana çoook önce bu kızın senin sevgiline aşık olduğunu yazmıştım. Öldürecek olsa abisi, diğer kızın evine almaya gittiğinde de öldürürdü o yüzden diyemezlerdi yine abiye, yani kimsenin abiden korktuğu da yok, uydurma bunlar. O 18lik hatun gece seninkine kaçmış, o da aileye teslim etmiş.

Tabi ki rahatsizim kizdan.Hayatimizda istemiyorum.Kiz zaten benle ayrilmasini istiyo.kiz hatta o gece demis sabaha kadar takilalim birakma eve demis.kizdan nefret ediyorum.

sankı sevgılın ıle ayrılsanız ii edersınız gıbı??

Bu adamdan ayrılman için daha nolması gerekiyor.Küfür ediyor özel günlere saygısı yok etrafında kızlar gırla seni taktığı ettiği de yok.Seni sevmediğini anlayıp ayrılman için daha ne lazım?Bi de evlilik hayali kuruyosun bu adam evlenmeyecek seninle haberin olsun

Tamam da bizimki gidip iki tane erkegin evinden almis kizi.abisi ordan alsa kizi zaten oldururdu.abisine yalan soyluucaklermis kiz arkadasinda diye o yuzden

Tamam da bizimki gidip iki tane erkegin evinden almis kizi.abisi ordan alsa kizi zaten oldururdu.abisine yalan soyluucaklermis kiz arkadasinda diye o yuzden
Sen de yedin mi bunu.
"Sen fesatsın, senle ömür geçmez." derken bile suç bastırmış, anlattığından fazlasını sorma diye.
Ayrıl bu çocuktan, yoksa çok acı çekeceksin.

Kiz asik zaten artik benfe kabul ettim bunu.Kiz òlse bile gitmuycekti.Kadin neymis yalvarmis telefonda

Sizin ilişki aynen bu. Ayrıl barış ayrıl barış yalama olmuş. Boşuna konu açıyorsun nasılsa ona inanıp veya inanmasan da devam edeceksin. Bu konular boşuna ley.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…