- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yok eminim gorusmuyor.Kizin ciddi iliskisi var.Diger evden kacan zaten surekli bizimkine mesaj atiyo sacma sapan.Abisi onun telefonunu almis ama kiz baska numaradan ulasiyo.Annesi de degisik.Belki kiz demistir onun alip gelmesini.Yani annesini arayip ona soyle beni alsin demistirSu soruya cevap verebilecek misiniz. Erkek arkadasinin gorusmedigi kizlarin basina bisey gelince neden seninkini ariyor annesi? Ne bu samimiyet ve guven. Erkek arkadasindan baska kimse kalmamis mi yardim isteyecek? Sen emin misin artik bu kizla gorusmedigine?
Kimse istemedikce etrafinda 19'luk insanlar barindirmaz. Demek ki seninki de memnun bu durumdan.T
tamam da onun etrafinda 19yasinda kizlar var.Hep onlar yuzunden kavga ediyoruz.Etrafimizda daha olgun insanlar olsa boyle olmaz eminim
Kizla uc yildir falan tanisiyolar.Annesi de taniyo zaten.Annesi cok guveniyo.Kadin bana mesaj atti hatta.Onu sakin birakma cok baba adam falan bisiler yazdiGüzelim ben anlatamıyorum sanırım kendimi. Senin sevgilinin bu olaylarla ne ilgisi var? Araba maraba geç onları, yürüyerek de gidip alınır. Nesi oluyor ki bu kızın her olayda senin sevgilin akıllarına geliyor, normal arkadaş gelmez akıllara böyle olaylarda, aileden biri olmadıkça da birinin akla gelmesi absürd.
Benden once hep o kizlarla takiliyomus.Suan takilmiyo ama kizlar yuzunden biz sorun yasiyoruzKimse istemedikce etrafinda 19'luk insanlar barindirmaz. Demek ki seninki de memnun bu durumdan.
Eee derdi ne seninkiyle bu kizin. Evden kacip beni o alsin demek de neyin nesi. Hem sacma sapan mesajlar atiyorsa bu seni rahatsiz etmiyor mu. Ya da erkek arkadasin rahatsiz olmuyor mu. Bir de kosa kosa arkasini toplamaya gidiyor. Ben sana soyleyim. Bu kiz seninkine kacti o da aldi diger kizin evine getirdi ailesine haber verdiYok eminim gorusmuyor.Kizin ciddi iliskisi var.Diger evden kacan zaten surekli bizimkine mesaj atiyo sacma sapan.Abisi onun telefonunu almis ama kiz baska numaradan ulasiyo.Annesi de degisik.Belki kiz demistir onun alip gelmesini.Yani annesini arayip ona soyle beni alsin demistir
Hala onu göZünde değerli hale getirmek için haklılığını ispatlamaya çalışıyorsun. Canım buradaki hanımlara kulak vermelisin.Kizin annesi aglamis baya.Abiisi zaten psikopat duysa òldururmus
Tatlım sana iyi uykular!!!Benden once hep o kizlarla takiliyomus.Suan takilmiyo ama kizlar yuzunden biz sorun yasiyoruz
Kusura bakma da sen fesat değil, aşırı safsın. Anla diye saatlerdir dil döküyorum; ama anlamadın, en son bir arkadaş aklımdakini yazdı. Ben sana çoook önce bu kızın senin sevgiline aşık olduğunu yazmıştım. Öldürecek olsa abisi, diğer kızın evine almaya gittiğinde de öldürürdü o yüzden diyemezlerdi yine abiye, yani kimsenin abiden korktuğu da yok, uydurma bunlar. O 18lik hatun gece seninkine kaçmış, o da aileye teslim etmiş.Kizla uc yildir falan tanisiyolar.Annesi de taniyo zaten.Annesi cok guveniyo.Kadin bana mesaj atti hatta.Onu sakin birakma cok baba adam falan bisiler yazdi
Tabi ki rahatsizim kizdan.Hayatimizda istemiyorum.Kiz zaten benle ayrilmasini istiyo.kiz hatta o gece demis sabaha kadar takilalim birakma eve demis.kizdan nefret ediyorum.Eee derdi ne seninkiyle bu kizin. Evden kacip beni o alsin demek de neyin nesi. Hem sacma sapan mesajlar atiyorsa bu seni rahatsiz etmiyor mu. Ya da erkek arkadasin rahatsiz olmuyor mu. Bir de kosa kosa arkasini toplamaya gidiyor. Ben sana soyleyim. Bu kiz seninkine kacti o da aldi diger kizin evine getirdi ailesine haber verdi
sankı sevgılın ıle ayrılsanız ii edersınız gıbı??Erkek arkadasimla benim küs oldugumuz bir kiz arkadasimiz var.Bu kizin yakin arkadasiyla iki sene önce konusmus bir hafta.Gece on iki bucukta arkadasim bana sevgilimi aramami ve ona nerde oldugunu sormami istedi.arkadasim sevgilimin are arabasini o bi ara konustugu kizin kapisinin önunde gormus.Aradim sevgilimi basta soylemedi sonra disardayim dedi.Delirdim tabi ben.Anlatcam sana dedi.O bi ara yakin oldugumuz kiz evden kacmis.Annesi sevgilimi aramis al onu getir evden kacti nolur diye.Kizi alip o bu ara konustugu kizin evine goturmus.Orda oturup kahve icmis.o bi a da konustugu kiz beni biliyo ve suan zaten onunda sevgilisi var.Ben o gece delirdim ve gece ciktim kizin evinin oraya gittim.Cunku o kizlarla ayni ortamda olmasina dayanamiyorum.Sorum su ki ben fesatlik mi yapmisim.Kiskandim onu.Dun bana senle bir omur gecmez fesatsin herseyin altinda birsey ariyosun bana guvenmiyosun dedi.Ayrica o gece evden kacan kizin annesi anlatti dogru soyluyomus.Ben fesatmisim.Hep fesatsin diyo.Yani nasil fesat olmiyim napim.O kus oldugumuz kiz yuzunden hep kavga ediyoruzBi de bazen konusmalarin beni skoyo bis konusuyosun olgun ol diyo.Sizce ona mesaj atip artik ozgur birakcagimi mi soylim.Yoksa davranislarimla mi belli edeyim ?
Tamam da bizimki gidip iki tane erkegin evinden almis kizi.abisi ordan alsa kizi zaten oldururdu.abisine yalan soyluucaklermis kiz arkadasinda diye o yuzdenKusura bakma da sen fesat değil, aşırı safsın. Anla diye saatlerdir dil döküyorum; ama anlamadın, en son bir arkadaş aklımdakini yazdı. Ben sana çoook önce bu kızın senin sevgiline aşık olduğunu yazmıştım. Öldürecek olsa abisi, diğer kızın evine almaya gittiğinde de öldürürdü o yüzden diyemezlerdi yine, yani kimsenin abiden korktuğu da yok, uydurma bunlar. O 18lik hatun gece seninkine kaçmış, o da aileye teslim etmiş.
Bana ertesi gun anlatacakmis.Sen fesat mısın onu bilmemde o baya bir saman altında su yürüten biri.
Keşke bastan söyleseymiş böyle esrarengiz takılmasına ne gerek varmıski?
Sen de yedin mi bunu.Tamam da bizimki gidip iki tane erkegin evinden almis kizi.abisi ordan alsa kizi zaten oldururdu.abisine yalan soyluucaklermis kiz arkadasinda diye o yuzden
Kiz asik zaten artik benfe kabul ettim bunu.Kiz òlse bile gitmuycekti.Kadin neymis yalvarmis telefondaEee derdi ne seninkiyle bu kizin. Evden kacip beni o alsin demek de neyin nesi. Hem sacma sapan mesajlar atiyorsa bu seni rahatsiz etmiyor mu. Ya da erkek arkadasin rahatsiz olmuyor mu. Bir de kosa kosa arkasini toplamaya gidiyor. Ben sana soyleyim. Bu kiz seninkine kacti o da aldi diger kizin evine getirdi ailesine haber verdi
yalan inanmaBana ertesi gun anlatacakmis.
O kizdan yok kurtulaniyoruz bi turlu.Kiz disari cikiyo bunu ariyo gel sende diyd.Yok yani.yalan inanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?