Fesatmisim

Senin konularını okurken aklıma şu şarkı geliyor "Bimbambom çatlasın düşmanlar benim de artık bir sevgilim var". Konularını okumaya gerek bile kalmıyor artık. Senin sevgilin var, aranız bozuk, barıştınız, sevgilinle aran yine bozulmak üzere, bozuldu ve yeniden barıştınız.

Sana şu adamdan ayrıldığında bana haber ver sevincini paylaşıyım demiştim. O mutlu haberi vercen sanmıştım

Doğru ya da yalan, senin sevgilin herkesin işine ne koşturuyor? Doğru bile olsa o kızlarla aynı eve girmemeli. Kaçan kızın yakın bir akrabası gider alırdı, senin sevgilin ne alaka?
Bırak bu adamı ya, konuların gerçekten

Kizin annesi aglamis baya.Abiisi zaten psikopat duysa òldururmus

Kizin annesi aglamis baya.Abiisi zaten psikopat duysa òldururmus
Ağlarsa ağlasın yahu, saçmalık ötesi bir durum. Böyle olayları aileler kimseye duyurmadan halleder. Emin olun kimse o kızı öldürmezdi, gider sessizce alıp, dönerlerdi. Iç Anadolunun en tutucu yerinde bile böyle oluyor, kaldı ki siz Izmirdesiniz. Benim bile burada ashabım bozuldu, siz nasıl tahammül ediyorsunuz? Senin sevgilin nasıl, ne diye akıllarına gelmiş? ne alaka bu olayda ya, valla çok iğrenç ilişkileri var bu adamın. Kuzum sen ayrıl bu adamdan, bir nane olmaz bundan.

Hayir genelde hep ben pesinden kosuyorum Boyle bagimli oldum resmen ona uyusturucu gibi

Canim bizimkinde araba var.gece annesi bunu aramis.Kiz zaten yakinlardaymis bunun evine.Gidip almis.Sonra kizi benimkinin eski konustugunun evine goturmus.Sonra cok israr etmisler gel kahve ic diye.Bu sirada kizin abisi kizi almaya gelmis oraya.Bizimki cikmis evden oyle.Biz zaten hep bu kizlar yuzunden kavga ediyoruz.Mesela gecen diyo ki.Bu evden kacan kizin annesi, Bizimki, eski konustugu kiz ve kacan kiz dordu oturup konuscakmis.Konuscaklari seyde evden kacan kiza iste sen kendini bozdun.Boyle yaparsan etrafinda kimse kalmiycak falan hep beraber konuscaklarmis.Ee ben de rahatsiz oldum.Ne alaka eski konustuguyla ayni ortama girmek.Sonra ben fesat oluyorum.

Zaten duyulmadi olay da.Annesi de en ufak seyde bizimkini ariyo

Güzelim ben anlatamıyorum sanırım kendimi. Senin sevgilinin bu olaylarla ne ilgisi var? Araba maraba geç onları, yürüyerek de gidip alınır. Nesi oluyor ki bu kızın her olayda senin sevgilin akıllarına geliyor, normal arkadaş gelmez akıllara böyle olaylarda, aileden biri olmadıkça da birinin akla gelmesi absürd.

Kizi evine birakmaya gitmis iste.Kadin beni aradi annesi anlatti herseyi zaten
Su soruya cevap verebilecek misiniz. Erkek arkadasinin gorusmedigi kizlarin basina bisey gelince neden seninkini ariyor annesi? Ne bu samimiyet ve guven. Erkek arkadasindan baska kimse kalmamis mi yardim isteyecek? Sen emin misin artik bu kizla gorusmedigine?

T
Şu alaka, 25 yaşında daha düzgün ilişkiler kurulması beklenir.

Siz konularınızı dönüp okuyun, 25 yaşlık gibi duruyor mu?
tamam da onun etrafinda 19yasinda kizlar var.Hep onlar yuzunden kavga ediyoruz.Etrafimizda daha olgun insanlar olsa boyle olmaz eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…