- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Iyi de hala anlamadigim bir sey var. Annesi neden onu arayip agliyor. Nerden bu samimiyet? Seninki neden boylesine yapiskan bir kiza yuz veriyor? En kotusu de o gece yasananlari senden gizleyecekti ama bi sekilde haberin oldu.Kiz asik zaten artik benfe kabul ettim bunu.Kiz òlse bile gitmuycekti.Kadin neymis yalvarmis telefonda
Bana mesaj atti o gece.sen haklisin ama herseyi yarin ispat edicem diye.Annesi de yapiskan kizi da.Bu olaydan sonra annesi uc kez falan aradi cocugu tesekkur icinIyi de hala anlamadigim bir sey var. Annesi neden onu arayip agliyor. Nerden bu samimiyet? Seninki neden boylesine yapiskan bir kiza yuz veriyor? En kotusu de o gece yasananlari senden gizleyecekti ama bi sekilde haberin oldu.
Ta
Takilsa ayni anda baskalariyla da takilirdi
+1sevgilimin bu aralar görüştüğü kız tamlamasını nasıl kullanabiliyorsanız rahatça
bildiğiniz sevgili bir sizle bir onunla görüşüyor demek bu
sizin gözünüz gercekten kör olmuş
Pardon da niye rahat bırakacaksın?Erkek arkadasimla benim küs oldugumuz bir kiz arkadasimiz var.Bu kizin yakin arkadasiyla iki sene önce konusmus bir hafta.Gece on iki bucukta arkadasim bana sevgilimi aramami ve ona nerde oldugunu sormami istedi.arkadasim sevgilimin are arabasini o bi ara konustugu kizin kapisinin önunde gormus.Aradim sevgilimi basta soylemedi sonra disardayim dedi.Delirdim tabi ben.Anlatcam sana dedi.O bi ara yakin oldugumuz kiz evden kacmis.Annesi sevgilimi aramis al onu getir evden kacti nolur diye.Kizi alip o bu ara konustugu kizin evine goturmus.Orda oturup kahve icmis.o bi a da konustugu kiz beni biliyo ve suan zaten onunda sevgilisi var.Ben o gece delirdim ve gece ciktim kizin evinin oraya gittim.Cunku o kizlarla ayni ortamda olmasina dayanamiyorum.Sorum su ki ben fesatlik mi yapmisim.Kiskandim onu.Dun bana senle bir omur gecmez fesatsin herseyin altinda birsey ariyosun bana guvenmiyosun dedi.Ayrica o gece evden kacan kizin annesi anlatti dogru soyluyomus.Ben fesatmisim.Hep fesatsin diyo.Yani nasil fesat olmiyim napim.O kus oldugumuz kiz yuzunden hep kavga ediyoruzBi de bazen konusmalarin beni skoyo bis konusuyosun olgun ol diyo.Sizce ona mesaj atip artik ozgur birakcagimi mi soylim.Yoksa davranislarimla mi belli edeyim ?
Ben bilerek degistirdim onlari.Taniidk cikmasin diyeErkek arkadaşın mı kocan mı
Evli görünüyorsun da.
Ee sonra bana fesat diyo.Pardon da niye rahat bırakacaksın?
Seni tanıyan insan konu içeriklerinden de tanır benceBen bilerek degistirdim onlari.Taniidk cikmasin diye
Evet o da var.Degistirdim zaten tekrarSeni tanıyan insan konu içeriklerinden de tanır bence
Rahatlık istiyorsa ayrılsın.Yaptığı şey normal birşey de değil.Ustelik kızın sevgilisi var.Ona neymis?Bir çıkarı mı varmış?Hangi insan eski sevgilisinin evine kahve içmeye gideni normal karşılar?Kusura bakma da rahat bırakırsan ne halt yiyeceği belli.Normal görmesi çok (a)normal.Ee sonra bana fesat diyo.
Genelde de sevgilisinin kendisine ettigi hakaretlerle ilgili konulari..İyi ki sevgilin var be aman tüm konuların onunla ilgili neyseeeee....
Ee yani.hadi kizi aldin geldin ne kadar israr etselerde o eve girmesi yanlis bir kereRahatlık istiyorsa ayrılsın.Yaptığı şey normal birşey de değil.Ustelik kızın sevgilisi var.Ona neymis?Bir çıkarı mı varmış?Hangi insan eski sevgilisinin evine kahve içmeye gideni normal karşılar?Kusura bakma da rahat bırakırsan ne halt yiyeceği belli.Normal görmesi çok (a)normal.
Sevgilinin tek yanlisi bu degil.. Sana surekli kotu sozler soylemesi, senden bikmis gibi davranip durmasi, ne bileyim saygisiz yaklasimlari vs vsEe yani.hadi kizi aldin geldin ne kadar israr etselerde o eve girmesi yanlis bir kere
Farkinda misin bu adamin 2 lafindan biri "seninle omur gecmez."Erkek arkadasimla benim küs oldugumuz bir kiz arkadasimiz var.Bu kizin yakin arkadasiyla iki sene önce konusmus bir hafta.Gece on iki bucukta arkadasim bana sevgilimi aramami ve ona nerde oldugunu sormami istedi.arkadasim sevgilimin are arabasini o bi ara konustugu kizin kapisinin önunde gormus.Aradim sevgilimi basta soylemedi sonra disardayim dedi.Delirdim tabi ben.Anlatcam sana dedi.O bi ara yakin oldugumuz kiz evden kacmis.Annesi sevgilimi aramis al onu getir evden kacti nolur diye.Kizi alip o bu ara konustugu kizin evine goturmus.Orda oturup kahve icmis.o bi a da konustugu kiz beni biliyo ve suan zaten onunda sevgilisi var.Ben o gece delirdim ve gece ciktim kizin evinin oraya gittim.Cunku o kizlarla ayni ortamda olmasina dayanamiyorum.Sorum su ki ben fesatlik mi yapmisim.Kiskandim onu.Dun bana senle bir omur gecmez fesatsin herseyin altinda birsey ariyosun bana guvenmiyosun dedi.Ayrica o gece evden kacan kizin annesi anlatti dogru soyluyomus.Ben fesatmisim.Hep fesatsin diyo.Yani nasil fesat olmiyim napim.O kus oldugumuz kiz yuzunden hep kavga ediyoruzBi de bazen konusmalarin beni skoyo bis konusuyosun olgun ol diyo.Sizce ona mesaj atip artik ozgur birakcagimi mi soylim.Yoksa davranislarimla mi belli edeyim ?
Ama genel huyu oyle.huysuz oluyo bazenSevgilinin tek yanlisi bu degil.. Sana surekli kotu sozler soylemesi, senden bikmis gibi davranip durmasi, ne bileyim saygisiz yaklasimlari vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?