Fesatmisim

Kiz asik zaten artik benfe kabul ettim bunu.Kiz òlse bile gitmuycekti.Kadin neymis yalvarmis telefonda
Iyi de hala anlamadigim bir sey var. Annesi neden onu arayip agliyor. Nerden bu samimiyet? Seninki neden boylesine yapiskan bir kiza yuz veriyor? En kotusu de o gece yasananlari senden gizleyecekti ama bi sekilde haberin oldu.

Bana mesaj atti.Se
Iyi de hala anlamadigim bir sey var. Annesi neden onu arayip agliyor. Nerden bu samimiyet? Seninki neden boylesine yapiskan bir kiza yuz veriyor? En kotusu de o gece yasananlari senden gizleyecekti ama bi sekilde haberin oldu.
Bana mesaj atti o gece.sen haklisin ama herseyi yarin ispat edicem diye.Annesi de yapiskan kizi da.Bu olaydan sonra annesi uc kez falan aradi cocugu tesekkur icin

cidden sen 25 yaşındamısın ya ? yorumların bazılarını okudumda tahammül edemedim. eski konularını bilmem etmem ama.. 25 yaşında olup ve bir bayan olarak bukadar yapışkan olmak çok iğrenç geldi bana. adam kem küm ediyosa kapatırsın telefonu o ulaşsın sana. kızın evine gitmek ne demek ?

taa bilmem kaç zamandır bu adam seni sevmiyor diyorum. hadi sevmiyor kalbinde insani anlamda bile değer vermiyor. gör şunu artık. bu konuyla ilgili de demiyorum bunu.
gece vakti sen niye atıyorsun yollara kendini...

Adam kafasina gore takiliyor bir onunla bir bununla bazen de seninle, sen hala evlenmeyi mi dusunuyorsun bu adamla?
Hic mi gururun yok , bas tekmeyi yolla...

Pardon da niye rahat bırakacaksın?

Ee sonra bana fesat diyo.
Rahatlık istiyorsa ayrılsın.Yaptığı şey normal birşey de değil.Ustelik kızın sevgilisi var.Ona neymis?Bir çıkarı mı varmış?Hangi insan eski sevgilisinin evine kahve içmeye gideni normal karşılar?Kusura bakma da rahat bırakırsan ne halt yiyeceği belli.Normal görmesi çok (a)normal.

Ee yani.hadi kizi aldin geldin ne kadar israr etselerde o eve girmesi yanlis bir kere

Farkinda misin bu adamin 2 lafindan biri "seninle omur gecmez."
Kendine gel artik koca bulmasi kolay.
Ayrica benim nisanlim bu lafi bir kez soylese burnundan getirirm, olay cikaririm. Saka mi ciddi mi ne demek istedi hayattan sogutana kadar bu cumlenin pesini birakmam.
Ikincisini soylerse de son olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…